l

Herregud hur dåligt jag mådde igår. Somnade igår i soffan hade hoppats på att huvudverken och illamåendet skulle försvinna men icke sa nicke. Mådde så jävla dåligt. Aldrig upplevt den känslan innan trodde seriöst att jag skulle spö rakt ut när som helst.

Det blåser lite mer idag tror jag så det inte blir lika jobbigt att cykla, lite friska vindar skadar aldrig. Nu ska jag fixa mig för att sedan cykla om 20 min. Ha en fin dag!

Gu nnatt

Har gjort massa nytta idag, gjort medlems blanketter osv. Tackar Megan för mina kunskaper med word haha! Sen har jag även skyltat lite, inte för att de blev så jävla snygg men bättre än inget.. Och de tackar vi Tina för haha! Nej men dagen har rullat på och jag har läst 100 sidor i teoriboken om körkort och de senaste 30 sidorna fattar jag verkligen noll av.. herregud vad jag ska läsa denna många gånger...

Usch vad jag mår illa och ahr ont i huvdet. Är helt död! Ska lägga mig och kolla tv, ska bli skönt! Ha en fin dag!
Från språkresan..har sån ångest över att jag raderade alla min bilder..


Nellys rea = Usel!

Jag håller på att vänta på mina H&M kläder som ska komma och igår fick jag sms om att nellys rea har börjat.. Fun tänkte jag.. komemr bli en beställning från nelly då med.. Men fan va nellys rea var dålig? Hittade bara tre saker jag ska beställa troligtvis. Sämsta rean jag sätt. Men måste komma ut och shoppa också. Känner mig stängd från omvärden nu när jag jobabr till sex på kvällarna. Man orkar inte röra på arslet när man kommer hem. Har itne pratat med mina vänner på 100år känns det som. Det ska bli ändring jag lovar er ♥

Borde jag köpa dessa skor och väskan? Skorna längst ned ska jag hur som helst köpa ser riktigt sköna ut och vill ha ett par till sen sommaren/ hösten också. Har kollat på dessa skor förut men aldrig velat lägga pengarna på dessa. Vi får se. Hoppas de är kvar imorgon! Hjälp mig!! :D


30 grader SJUKT!

För att nå sina mål måster man ju faktiskt sätta några mål också. Jag har ett mål OM jag cyklar varje dag nu i tre veckor framöver så ska jag fan klara att cykla upp för en brant jävla uppförsbacke påväg hem från jobbet. Det jobbiga är bara att jag inte vet hur man växlar på cykeln..det finns som spakar men vadå använder jag de då eller? Haha nicke får hjälpa mig! Borde jag ha skrivit dedär lät som värsta blondinen haha!

Nu ska jag ta min matlåda, min tröja och packa cykeln och sedan cykla iväg! Ni får ha en helt fantastisk dag och jag vet att ni kommer bli så galet bruna idag... JAG BEHÖVER SOLA ÄR FAN BLEKAST AV ALLA!!!

Ps, om ni glömmer att ta bort lite mascara under era ögon när ni ska sova får ni värsta påsarna då under ögonen dagen efter? Svara gärna på frågan...


Fyfan för att cykla!

Oj vilken full dag det har varit idag. Cyklade till jobbet, stötte på ett rådjur som inte ville flytta på sig när jag skulle cykla förbi så fick stanna i nedförsbacken och folk som känner mig vet att man inte bromsar i en nedförsbakce! Gick bra att jobb,a sålde på bra. Ska bli kul att räkna kassan imorgon! Annars då, jo påvägen hem sprang samma rådjur över vägen mitt framför mig! På kvällen åkte jag hem till sabbe och vi bakade någon bakelse av något slag. De bor skit fint! De hade fått in lite mer möbler än sisst!

Imorgon ska de bli galet nice väder, och jag slängde mina trekvarts byxor i tvätten nyss, så vad fan ska man ha på sig imorgon..? Går knappast runt i korta shorts när jag jobbar..Det visar sig.

Måste bara säga det att fan vad jag har lärt migmycket under min tid med handelsämnena. Jag har gjort så att vi har sålt mer. Merförsäljning. Imorgon eller i övermorgon ska jag skylta.. tänkte ta med min marknadsföringsbok och få lite tips! Åhh vad jag vill ha en egen klädbutik....................

Ne nu ska jag sova, sa de igår och säger det idag igen. Fyfan va det ska bli skönt att sova! Kommer slockna dirr men varför vaknar jag varje morgon vid 4-5 och är klarvaken?! Blir galen!


God natt ♥♥

Oj vilken seg dag. Har inte orkat gjort ett skit! Imorgon blir det jobb och jag ska cykla dit!!! Hihi duktig jag är! Eftersom att jag har 6 veckors uppehåll nu med fotbollen och vet själv att jag inte kommer ta mig ut i spåret så blir cykeln jätte bra träning fram och tillbaks till jobbet hehe.Nej men bättre än att ringa och få skjuts som en bortskämd skitunge! Nedpackat inför imorgon har vi teoriboken -nästa mål körkort i höst? Vi får se! Sen även en matlåda. Jag är så vuxen- matlåda, cykel och ja jobba! Nej nu är jag för trött för att sitta här och babbla ha en fin natt. För de ska jag! Massa kärlek!

Summerburst i mitt ♥

Ärligt talat går det typ inte en dag utan att jag tänker på summerburst. Visst det kan vara låtarna jag lyssnar på dag in och dag ut som gör att jag påminns men endå. Det är en bland de bästa sakerna jag upplevt i hela mitt liv och brukar kolla lite på youtube på klipp från summerburst och blir helt glad haha! Inte bara musiken utan alla andra som är på samma nivå som man själv glada och dansar! Åhh ta mig tillbaks! Nästa år igen säger jag bara!

Facebook kan vara farligt!

Några vänner till familjen bor i en lägenhet och lägenheten under dom hade inbrott förra veckan när dom var på semester. Och mamman i familjen har varit mammaledig i 8 månader och gått hemma VARJE dag sen dess och nu åker dom iväg en vecka och då blir det inbrott. Och då hade polisen frågat om dom hade skrivit ut det på facebook att de skulle iväg. Och det är ganska troligt att det är någon som vet att de ska bort som har gjort inbrottet. Alltså är det en människa som är bekant eller som de känner.

Samma sak med våran båt. Både jag och pappa hade skrivit på facebook att vi var på gotland och första natten när vi kommer till gotland så är det någon som snor våran båt. Samma sak där 100% säker på att det är någon bekant eller som vi känner som stulit båten. Usch man blir psykad över att bara tänka på det!

Men mitt tips är verkligen att inte skriva när hela familjen är borta! Varken på fb, blogg eller liknande. Man vet aldrig när olyckan kan vara framme..


Midsommar

Hade en jätte trevlig dag igår. På dagen köpte vi de sista inför kvällen med pappa sen övningskörde jag lite. Börjar gå bra nu. Måste bara förbättra massa detaljer bara :) men för att förtsätta så kom gästerna = släkt och vänner till oss vid 14-17 tiden och vi åt gott och satt och snacka till typ 22. Efter de kom lilli och gjorde oss sällskap. Lilli och jag hade de trevligt hemma hos mig och fick senare skjuts till Filip i grimsta där det var trevligt men galet kallt! Lilli tog bussen mot sitt håll och jag skulle ta den mot mitt håll bara det att den sista hade gått.. så gick och möte M och följde med han hem och där var de några killar som var väldigt underhållande att kolla på haha..! Landade i sängen vid kvar över fem elelr någonting liknande. Vaknade vid 12 tiden av att det spöregnade!

Idag har jag inte gjort ett piss! Bara varit så skönt!


Gårdagens shopping!

Var och shoppade igår som sagt och fick med mig massa fint!

Två armband, det till höger har jag gått och suktat på i flera veckor och nu äntligen kom de på rean och ingen blev gladare än jag. Vill egentligen ha ett äkta men skulle aldrig lägga flera tusen så ett fake blir perfekt! kostade 40kr/st tror jag.

Hade två köp jag verkligen skulle köpa när jag fått min lön och det var en guldig klocka och en bh som klibbar fast på tuttarna ja ni vet vadjag menar och nu har jag köpt en guldig klocka perfekt. 250kr

Köpte även ett par skor som är perfekta att ha i väskan när man har klackar. Bara att vika ihop när man fått ont i fötterna. Dom är förstora men funkar iaf för de är risor (?) där bak. Fick dessa för 30 spänn!
Oj dom ser jätte stora ut, visst de är 38 och jag har 37 men med en strumpa i så blir dom lagom. Men har velat ha såna här skor i flera år. Tror jag skrev om dom försa gången på onsofie.blogg.se ja alltså ca 3 år sen och har velat ha såna hela tiden och igår gjorde jag en god gärning och en bra investering! Köpte dessa för en 100lapp på stadsmissionen. Alltså hjälpte jag de med dålig ekonomi och gjorde mig själv glad! :D

Till slut blev de en vanlig trekants bikini. för 40 spänn.

Åh blir typ helt galet glad av att skriva vad allt kostar för att jag gör såna kap :D

Hörs sen! PUSS



Blogg.se är cp

Direkt efter jobbet åkte jag till centrum med Lilli. Hade bestämt mig för att köpa en klocka och de gjorde jag plus lite till. Åh vad jag älskar att fynda saker. Jag ska visa er sen för nu verkar blogg.se strula sönder. Med mitt tålamod är det inte någon ide att ladda upp en bild då. Så ni får se de senare. Ska bli så skönt att få sova ut imorgon. Visst fick jag väl de idag också hahaha. Vakna mitt i natten kolla klockan. Kommer på att jag inte har ställt väckarklockan ställer den men jag kan inte ha ställt den helt ok för tror att jag halv sov. För 10.20 vaknar jag som en blixt och inser att min klocka inte har ringt så panik morgon blev de för mig.

Snart ska jag åka och handla med pappsen, vi hörs sen ha en fin dag!

H&M in my as

Jag beställde kläder från H&M och var jätte glad när jag såg att det stod att leveransen skulle vara 20-24/6 alltså skulle jag fått de senast på midsommar. (Det stod på bekräftelsen) Och Lilli beställde samma dag och idag frågar hon om mina kläder hade kommit och de hade dom ju självklart inte. Så går jag in och kolla på "mitt H&M och där såtr det att leveransen är den 27-1... Sur man blir när man gått och längtat och faktiskt planerat att ha en klänning på midsommar. Jaja tråkigt bara att dom inte skriver direkt att det är senare leverans.. Därför älskar man nelly leverans inom 2 dagar typ..

Nu ska jag lägga mig och kolla film. GOD NATT! Föresten tar tillbaks att armbandet var lite annorlunda det är helt perfekt!!!!!!!! Så snyggt till mitt favorit armband den guldiga ringen kommer sitta på hela sommaren!!


Jobb jobb jobb hela tiden prat om jobb

Gud vad lugnt det är på jobbet dessa dagar. Brukar alltid vara hysteriskt veckan innan midsommar men tydligen inte denna. Så imorgon ska jag faktiskt ta med mig teoriboken för körkortet och sitta och läsa i den när det inte finns någonting att göra. Men fler är inne på kontoret så då kanske det finns lite mera administrativa uppgifter också. Vi får se helt enkelt.

Jag har suttit och pluggat på massa idag och idag kom de in en kund och fråga en sak som jag TRODDE jag kunde så jag börjar babbla på och så säger hon men vart fäster jag vattenslangen?! eh då pratade hon om någoting helt annat.. jag som trodde jag kunde hjälpa en kund med en lite mer komlicerad fråga menmen..

Ni ska inte få höra så mycket mer om jobbet känner jag..haha.. Ska snart åka och handla då ska jag passa på att övningsköra. Vi ska åka till rusta och öva att starta i uppförsbacke haha kan behövas.. Sist gick de inte alls utan kastade in övningskör skylten och satte mig i baksättet för att jag verkligen inte har något tålamod..

Föresten Kurdie gjorde en beställning innan mig från H&M och då passa jag på att beställa ett armband som jag trodde skulle vara lite annorlunda men de kommer endå vara fint i sommar!


Dessies låt?!

En ny blogg stjärna har prövat på att göra en låt och det är Dessie. Tur att vi alla har olika musiksmak för den är verkligen usel! Videon är skit ball och ser proffsig ut men låten är grymt dåligt enligt mig! Kissies låt är till och med bättre haha! Var bara tvungen att få de sagt!



God morgon!

Sitter just nu och äter världens godaste bröd som mamma har bakat åt mig. Vi får alltid det när vi är i skåne hos mina kusiner och har varit kär i brödet i hela 9 år om inte mer. Det är så jävla gott det bara smällter i munnen och det är mörkt! haha jag vet att jag ahr sagt att mörkt bröd är äckligt och de är de förutom dehär. Smakar typ som en kaka och jag tror inte att det är onyttigt heller! Mmmmm. Det jag egentligen ville säga är att jag har varit riktigt duktig på att äta frukost dessa dagar jag har jobbat och att min mamma är underbar! Nu ska jag torka håret och fixa mig iordning mig för att sedan springa till bussen. Sen blir det jobb i 7 timmar ;)

Puss på er ha en fin dag!




Kvällen kommer snabbare när man jobbar

Idag har förmiddagen gått riktigt segt kom in typ 5 kunder till butiken och det har varit slut på matrial som jag skulle pyssla med. Men jag har suttit och läst massa olika broshyrer (?) om kemikalier osv så hoppas att något fastnar iaf. Vet att man inte ska ha för varmt i poolen för då kan duken bli skrynklig haha! Nej men vill ju lära mig så mycket som möjligt så alla blir förvånande när en blond 18åring står och kan saker en 40 årig gubbe inte kan haah nej men ni förstår. Allt underlättar med kunskap!

Efter jobbet åkte jag direkt in till stan och åt med tjejerna. När jag kom till stan möttes jag utav ett regn moln och blev dyngsur!! haha och fyfan va blöta och kalla vi var när vi äntligen kom fram till stället där vi skulle äta. Trevligt hade jag iaf!

Har precis tagit ett vamrt bad och är äntligen tinad.. stavas det så? ser fult ut? Äh ni är vana med mina felstavningar nu haha! Nog pratat om de. Mina ögon håller på att falla ned för nattens sömn, är så otroligt trött! GOD NATT!

okej jag vet att man inte tar kort i spegeln och att man inte har solglasögon inne men de såg ut som jag hade kort hår men fick inte med de på kortet men endå :(:(:(:( Där har ni mina nya brillor som jag älskar :D


ofta klockan är halv 9?

Kom hem från jobbet ställde mig och gjorde pizza till familjen. Sitter och kollar bloggar medans pizzan är i ungnen och läser paows blogg och blir nästan rädd. I detta inlägg http://paow.se/?p=35152 beskriver hon hur hon känner och alltså... är inte de sjukt hur likt mitt inlägg som jag skrev om hur jag mår? Det är så sjukt.. Vi har till och med nästan samma mening "tiden läker alla sår". Förstår verkligen vad hon menar.. Precis de som jag går igenom just nu...

Har iaf jobbat min första riktiga dag kommer alltså att jobba 6 gånger i veckan i 5 veckor i sommar. Men tror att jag kommer att få ledigt en dag till i veckan tis, ons eller torsdag så vi får se. Ska göra schemat imorgon. Annars idag har jag varit på lagret i ekeby och hämtat massa varor osv. Efter de var de prismärkning och jag gjorde så att en hel hylla med 20 klor burkar ramlade ned från väggen hehe... Men annars har dagen rullat. Hoppas alla dagar kommer gå lika fort! :)

Nu ska jag ta och städa mitt rum och sen ta ett bad och sen slå på en film tror jag. Fryser så sjukt mycket och har gjort hela dagen....ksnske för att jag inte fått sova i natt.....juste rövhål glömde gå till rusta och köpa en väckarklocka.......


God morgon!

Million dollar baby igår var lycklig i början men slutade inte som man trodde faktiskt. Usch hemskt familj och hemsk sport. Att boxning ens kan vara lagligt? Har tänkt på det förut också men liksom hur kul är det att slå sönder männsikor? Har aldrig förstått mig på folk som har mage att slå andra. Okej jag har slagit min bror men är skillnad med slagen, det är ett slag i princip.

Om ni undrar varför jag är uppe med tuppen så kan min väckarklocka förklara det. Min mobil hade ju gått sönder och hitta en gammal väckarklocka och ja satt uppe till halv två för att testa klockan. Och insåg att jag inte hade ställt in rätt tid. Väl när jag gjort de så ringer inte klockan. Men efter ett tag gjorde den de. Och jag ställer om klockan och somnar. Första gången ringer klockan halv åtta imorse... jag ställer om klockan och den ringer vid 8 igen och jag har inte sovit en blund under den halv timmen och då gav jag upp. Klarar inte av de tickande ljudet som jag förövrigt hör ut till badrummet.. Så idag på lunch rasten blir det att gå ner till rusta och köpa något skit..

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan åka till jobbet. Ha en fin dag!




Million dollar baby!

Okej det var längesen jag skrev såhär många inlägg på en dag! Men vill bara tipsa om filmen som går klockan 21.00 på 4an. Har inte sett den själv men hört att den är riktigt bra! Million dollar baby.


Någon gång hoppas jag att detta går i uppfyllelse!

Många stora bloggar skriver massa listor och skit och här tänkte jag dela med mig av lite random saker jag skulle "ha/ göra i framtiden"

- En av mina största drömmar är att bli dj. Att se människor stå och dansa och le till mina remixer eller egna låtar. Eller bara att hålla på inom musikbrachen. Har kollat olika kurser idag faktiskt.

- En annan dröm är att jobba med kläder då menar jag inte att stå i butik dag in och ut utan att kanske var designer för H&M eller presschef eller någoting liknande..

- Skulle jag göra om någonting på min kropp skulle det vara att fixa min rygg fri från ärr och pigmentfläckar, spruta in fett under ögonen eftersom att jag ofta ser så trött ut eller att spruta in lite extra i läpparna ;)

- Min dröm bil är en vit rangerover samma modell som Ryan har i OC. Inte den sportiga eller den nya utan en bland de äldre. Jag är inte tjejen som gillar små och sportiga bilar gillar mer stadsjeepar.


- Skulle jag få välja vilken väska jag ville skulle jag vilja ha en klassisk brun/beige mullbery väska eller en hermes väska som på bilden nedan.


- När jag har hittat mannen i mitt liv, vill jag skaffa mig en son som ska heta Alex.



Vill ha dessa sandaler ..

Idag var jag och handlade mat med pappa och fick med mig några mode tidningar hem och på framsidan av chic fanns ett par så fina skor så jag var verkligen tvungen att köpa tidningen och googla upp hemsidan som hette aldoshoes.com.  Föresten läste jag att de ska öppna en butik i sverige också! Bilderna på hemsidan är inte lika fina som den i tidningen men dom är endå så jäkla snygga, vill verkligen ha.. De svarta är på rean så jag funderar på att köpa dessa även fast de beiga är finast men liksom 550spänn + frakt för ett par sandaler.. Sen är jag verkligen jätte rädd att skorna ska skava mellan mina cp tår eftersom att jag inte kan ha flipflops utan att det gör galet ont.. Ska tänka på saken men ögon godis är det iaf!


Det regnar i stockholm i dag

Juste har glömt att berätta att jag ska jobba 5 veckor på nordic pool i sommar 6 dagar i veckan.. Kommer bli tufft men jag har de kul på jobbet samt så får man tänka på pengarna. Men jag kommer nästan lägga undan alla pengar för jag har inget eget sparkonto så det känns lägligt att skaffa sig ett. Kommer iaf få lära mig nya saker än att stå i kassan, prismärka varor och hålla snyggt i butiken. Tror jag kommer få hålla på med lite saker som jag kommer ha användning av i framtiden så det är kul.

Annars så har min väckarklocka på mobilen gått sönder eller den funkar inte så jag måste ta mig och köpa en väckarklocka i dag.. Känner mig riktigt handikappad speciellt när jag nu ska börja jobba och måste komma i tid.. Funkar liksom inte att vakna samma tid som jag börjar.

ps har en timme kvar på min spotify och jag hatar den dära kärleksreklamen på spotify fy helvete vad jag vill spy på den!

Lite random fakta om mig, ha en fin dag!


Tre godingar!

Längesen jag uppdaterade om musik och det var meningen med min blogg att jag mer eller mindre enbart skulle skriva om musik men så blev inte fallet. Men här är några godingar som spelas om och om igen!

LMFAO – Best Night


Nause – Made Of - Radio Edit


Beyoncé – Best Thing I Never Had



Betällt från H&M


+ några linnen till. Jag älskar mig själv för att jag är så duktig på att shoppa rätt. Har väntat på att ponchon(?) ska komma up på rean as länge. Tjejerna i min klass vet hur mycket jag har pekat på den efter alla runder inne på H&M i vår. Nu blir du min älskling, hoppas bara den inte är jäääätte stor men det visar sig. Den gula klänningen får vi vänta någon månad med att använda..så man är brun ;) Ps H&Ms rea är sinnes sjuk fast finns inte så mycket storlekar kvar men det är väl nästan bara tur då vet man aldrig vad notan hade slutat på.


Best night

Åh blir så irriterad när man *tror* man har köpt något unikt som inte lika många kommer att ha. Så ser man att Gina Tricot har gjort en snarlik klänning som jag har från nelly. Jag kan ju bara glömma nu att jag är ensam att ha denna i sommar.

Nu visar jag mitt största komplex för bloggen.. min rygg..... ja ni ser nog min pigmentfläck och ärren punkt!

Ö

Oj vart slutade jag sist? Eller vart ska jag börja kanske man ska säga. Oj det är ganska mycket som hänt i mitt liv. Eller alltså inte stora förändringar eller så men jag har liksom haft saker att göra.

I hmm torsdags hjälpte jag Sabbe och Elliot att flytta eller att montera ihop byrårer och sånt. Säger de ingen helt sjukt att de kommer bo där själva! Lägenheten är skit fin och de kommer bli jätte fint där när allt är på plats osv! På kvällen var de träning och det var första gången väldigt länge som det gick bra för mig eller a jag dog inte efter 5 min.

I fredags...herredug det var igår ja.. Vet inte vart jag ska börja. Kvällen va händelserik och sjukt kul hehe! Hatar folk som skriver *hehe* och *höhö* just därför skriver jag hehe när jag liksom är lite ironisk. Ja ni fattar. Eh hm åt på olive house med familjen sen mötte jag upp tjejerna vid centrum så promenerade vi till smedby. Hade en skit kul kväll iaf. Och det tror jag att mina vänner också hade. Kul att se så många glada!!

Idag har jag jobbat... gick bra men inte mer! Nu klockan 4 på eftermiddagen ska jag tvätta bort gårdagens smink och ta en dusch. Ingen männika på jorden kan förstå vad skönt detta ska bli!

Ha en fin kväll!



idag

Föresten tänkte jag bara säga det vi just nu delar på en dator hemma hos mamma för bredbandsbolaget har lurat mamma. Hur kan man lura på en kvinna som kan noll om teckning. Lura på henne massa saker och säga attt man ska få det billigaste priset, snabbaste hastigheten osvosv? När det har ingått i våran hyra hela tiden? Idioter! Så vi väntar på att raoutern (?) och allt ska komma. Tills dess får ni stå ut med inga bilder eller lika mycket bloggning. Men jag gör mitt bästa. Att skriva i bloggen ör terapi. Man får så mycket annat att tänka på!

Annars idag ska jag hjälpa sabbe att flytta förstår ni vi har blivit så stora att vi kan flytta hemifrån. Så sjukt! Känns så vuxet. Det ska bli kul att få komma ut och göra lite saker. Idag har jag på mig jeans och sminkat mig. Inte legat i mjukisbyxor och fett hår. Idag är det en ny dag med nya möjligheter!

Ha en fin dag!

Gammal bild från mamma data!

Tips!

För några år sen började jag att använda vaselin på ögonfransarna innan jag gick och sov och inbillade mig själv att det blev längre efter ett tag (vet dock inte om det stämmer) men jag är verkligen en sån tjej som inbillar mig att det mesta funkar när det gäller skönhet. Men iaf så läste jag en blogg här om veckan som också skrev att hon brukade ha vasselin på ögonfransarna när hon sov och då var jag bara tvungen att köpa en burk vaselin och jag vet inte om jag inbillar mig men mina fransar känns längre nu.

Sen ett litet till tips när man inte har lika mycket smink på sig är att sätta vaselin på fransarna när man inte har mascara. Fransarna blir mörkare och längre ;)


..

Det är underligt hur snabbt man kan må från bra till dåligt. Hur snabbt allting kan hända och gå. Hur magen kan vika sig och kroppen skaka till att ha ett leende på läpparna och en bra känsla i kroppen. Känns så sjukt att jag är två olika personer nu. Det är så svårt för en människa som älskar sin kärlek av hela sitt hjärta att sedan en dag, finns inget sådant kvar. Det gör så ont i mig att skriva detta men (vet inte om mina nära och kära vet eller har förstått, försöker att inte visa de) Men jag mår helt enkelt som en apa, jag vill vara gamla vanliga Sofie som är världens gladaste tjej och vill alla väl men jag klarar verkligen ingenting längre. Är så svag som människa just nu. Det jag egentligen vill säga är att det är verkligen inte meningen att vara sur och grinig eller allmänt dryg. Jag gör verkligen ingenting medvetet. Jag känner verkligen inte lust för någoting vill egentligen bara ligga och sova och aldrig mer vakna.

Har tänkt på de här hela dagen, är det verlkigen värt att må såhär dåligt för att man är kär? Ska inte kärlek vara undebart? När man väl är i ett förhållande och man vet att man har hittat den rätte så finns det inget underbarare. Men nu då? Att må så jävla psykiskt dåligt att man inte vet vart man ska ta vägen? Man sitter bara och skakar och magen och bröstet gör ont.. jag orkar verkligen inte det här igen.. Jag har sagt det förut och säger det igen jag ska dö som singel! Kärlek gör mer ont än vad man tror... Men samtidigt har min kärlek betytt så sjukt mycket under det hela ett året vi i princip har varit med varandra. Han har alltid lyssnat alltid hållt om mig när jag verkligen behövt.. Han lärde mig vad kärlek var.. Och även vad det innebar att förlora de..

Men idag har jag faktiskt legat och kollat varenda program som tv 3 har sänt. Och just då insåg jag att jag fan har det bra. Jag såg en mamma som hade adopterat 8 barn som var handikappade på olika sätt. Barnen dog för att de inte kunde leva tills åldern var inne för att dö utan barnet dog vid 20 års åldern. Och de tog så hårt på alla, så sjukt att se. Men det värsta var när jag såg på Operah Winfrey show (?) där det var ett par som hade förlorat alla sina 3 barn i en trafikolycka. Så jag insåg faktiskt att jag har en fin familj som jag har delat otroligt jobbiga grejer med som nu är över. Jag har börjat uppskatta att vara med familj och släkt. Jag inser vilka fina vänner jag har även fast det är skit sanck hit och dit men det hör till. Jag har det jävligt kul med mina fina vänner. De får mig att må bra! Så jag vill även tacka alla fina männsikor som verkligen gör min dag, fast jag kanske inte riktigt visar det för tillfället. Men tiden läker alla sår eller vad är det man brukar säga?

God natt alla fina!


God natt ♥♥

God kväll! Sitter just nu i sängen och har precis duschat. Har varit hemma hos Lena och Patrik och ätit god mat. Första gången i år grillat bara smällte i munnen faktiskt. Vi åt och de tog kol på mig?! blev helt jävla sänkt! Så när jag kom hem har jag i princip bara dött.

Jag borde egetnligen ha gjort följande

-Måla mina tånaglar
-Packa inför imorgon
-Laddat hem ca 30 låtar
-Städat mitt rum

mm....... men vi ställer väckar klockan på 11 imorgon så kör vi gärnet. SEN NORRTÄLJA OM JAG ÄR LADDAD!
puss på er!


glömde publicera.....

Hejsan, håller på att laga lite lunch åt mig. Kom lite sent till jobbet idag eller 5 min. Men även de är pinsamt tycker jag. Bussen var sen sen kör bussfan sakta som ett djur. Och ni kan ju tänka er hur man sitter när man är försenad, man svettas och buss kör i 30 herregud va panik jag hade hela bussresan. Springer sedan till butiken från busshållsplatsen och bar enbart svarta byxor och tshirt på mig = ja de va otroligt varmt.  När jag kommer in i butiken så hade vi redan haft 5 kunder på 5 min hah sjukt. Gick skit bra och jobba idag. Hade rekord att sälja idag för iår på en lördag alltså enbart 3 timmar. Sjuka pengar! Och då snackar vi inte någon pool utan annat smått till poolen. Sjukt kul att jag fick va med iaf!

Nu ska jag snart lägga mig i skuggan och läsa något. Orkar verkligen inte med solen idag. Svettades som en gris imorse och de gjorde mig till en seg korv..

Morgon uppdate!

Min väckar klocka har inte ens ringt och här ligger jag klar vaken. Det finns nog inge jobbigare än att VAKNA irriterad! Gick och kissade vid 6 tiden i morse och sen dess har jag haft en äcklig mygga runt mig. Min tanke när klockan var 6 var YES nu kan jag sova 4 timmar till..a jo tjena. vet inte hur mycket jag sovit sen 6 är helr död och pigg ja ni vet kombinationen...

Om 40 min ska jag ta bussen till jobbet och jobba 3 timmar! Nu ringer väckar klockan dags att gå upp!


Resten av ditt liv

Har haft sånt oflyt idag, hela dagen. Har inte haft någon aptit, har inte ätit så mycket mer än middag och ett stekt ägg till frukost. De har gjort att jag har varit skit trött och svag hela dagen. På träningen gick allt som skit. JAg va så jävla svag, ville bara lägga mig och gråta typ. Fick nästan 5 öppna mål chanser som jag missa osv. När jag kommer hem så fick jag skit ont i mitt vänstra öra de typ som lock fast längre in i örat eller hur jag ska förklara :p

Uppe på de har jag fått reda på att två av mina grannar har sett en RÅTTA som nästan är stor som en katt har sprungit på gatan. Och råttor är de värsta djuret som finns! USCH! Och de har gjort att jag kollar vart jag än går. Sticker till i kroppen bara jag tittar ut genom fönstret. Och de värsta! Den är inte rädd för människor!!!!!!!!!!!!! Råttan hade typ sprungit iemot ena min granne!!!!!!!! Börjar bara rysa och svettas av att skriva detta!

Nej nu ska jag sätta på min tv och somna till den, det bästa som finns! ♥

Barnvakt!

Ungen blev för jobbig idag så satte henne i paddus bur..



Såhär har i princip min dag sett ut. Doppade mig ner till tuttarna i en pool med värmen 26 = alldeles för kallt! Vilket härligt första dopp. Vi har gett paddus massa mat HELA dagen. Och så har vi spelat massa spel i skuggan och ätit glass :D

Nu ska jag snart packa min fotbollsväska och ta bussen till träningen! Upptaderar troligtvis senare! :D
PUSS

2

God morgon alla sömntutor som är lika trötta som Sofie Jansson. Sjukt hur bra jag har sovit i natt, har sovit hela natten fast iof ringde väckarklockan 8 för att kolla om niklas hade gått till skolan. Man har ju mamma rollen när man är ensam ;) Sen somnade jag om till nästan halv 12 skit skönt! Fick föresten två kliande myggbett i loppet av 15 min I MITT RUM! Sjuka äckliga varelser.

Idag ska jag passa min älskade kusin som inte är lika kaxig längre tror jag!! Hon hade en period då de inte ens va kul att va med henne. Betede sig värre än en tonåring haha. Vid tre tiden kommer farmor hit, så hon kommer sova här eftersom att pappa är på sweden rock. Nu ska jag försöka bättra på min fisa bränna och lägga mig ute och läsa. Skulle helst vilja ha med mig datorn ut men den blir så otroligt seg i solen. Juste först får de bli frukost!

Ha en fin dag! Om jag känner mig själv rätt så kommer de nog duka upp nått inlägg idag på dagen. Eftersom att jag är duktig på att gå in medans jag solar ;) PUSS!

SOMMARLOV!

Okej, tre dagar i rad nu har jag haft en sjuk statistik. Börjar verkligen undra vilka ni är! Är de en slump eller har jag några nya läsare? Och hur hittade ni hit? haha!

Idag har jag haft en jätte trevlig dag. Hade skolavslutning. Vi lyssnade på tal av rektorn och fick höra olika sånger. Grymt vulka röster vilka har och andra inte haha. Stackars tjej kan ingen säga till henne, jag lider med henne när ALLA i publiken sitter och skrattar för att det låter förjävligt. Samma visa varje år! Efter de gick vi och fika. Fick tårta, jordgubbar och glass. Så hade issa bakat en helt fantastisk chocklad kaka! Mums! Sa hejdå till världens bästa lärare. Aldrig haft en lärare som är så mån om oss elever!

Efter avslutningen åkte jag hem och låg i sängen och knäppte på datorn. Sen rullade timmarna förbi och vipps va klockan halv 4 och vid ca 4 kom några tjejer från klassen och grilla och hade de mysigt. Hade de jätte trevligt!

Såg bilder i julias blogg från skolavslutningen, kan ingen säga till hur jag ser ut? Ser förfan ut som ett vrak!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan sova, har sovit förlite de senaste dagarna.. Det är sjukt imorgon kan jag sova ut!



Har du bröstimplantat?

Igår var jag i stinsen med pappsen och Nicke, fick med mig massa nödvändigt som en keps, solbriollor, bh och halsband och annat smått och gott. Har föresten övningskört längre sträckor de två senaste dagarna och de har gått skit bra. Har fått kärringstop en gång och de va för att barn sprang runt omkring bilen!

Idag har det varit "temadag" i skolan och det har faktiskt varit roligt. Speciellt en sak vi fick göra. Man skulle göra massa saker och få poäng för de sakerna man hittade osv. Vi var 5 tappra skälar från HP och vi va nog bland de bästa! förutom dragkampen haha!

Jaja efter skolan så chilla jag i cetnrum med Julle kanel bulle, efter de bar det av till fysiologlabb, där jag gjorde ultraljud på hjärtat. Allt såg bra ut förutom att de inte kunde hitta mitt hjärta från en speciell vinkel menmen. Kan berätta om en lite rolig sak som hände. Först var de en "sköterska" som kollade sen kom en doktor och han STIRRAR på mina bröst. Så jag kände mig lite ehh uttittat och vet ni vad han frågar? Du har inte bröstimplantat? Och eftersom att jag har så små bröst börjar jag as garvar. Han ba jag måste fråga eftersom att de kan störa ultraljudet man kan typ inte se eller vad de är då. Där ligger jag med mina mini bröst och får en fråga om jag har gjort bröstförstoring haha. Kanske inte så kul för er att läsa men som sagt ingen tvingar er att läsa.

Nu ska jag snart gå en promenad, imorgon är det skolavslutning. HELT sjukt!



SMILE MORE

Det finns perioder i livet då verkligen allt känns fel, man känner sig ful, allt man säger är fel, allt man gör är fel. Får pikar hit och dit får höra att man är tråkig och för höra saker som man inblillar sig är riktat mot en.

Just nu är jag inne i den perioden, när man helt enkelt känner sig värdelös. Komplexen börjar ploppa upp mer och mer,  nu när det är mer lättklätt. Man är hellre tyst än yttrar sig eftesom att det alltid blir fel. Har haft känslan i snart två veckor nu, måste börja leva. Måste inte ta åt mig så jävla mycket hela tiden men det är svårt att göra när man har gjort de i hela sitt liv i princip.







 

Läppbalsam

Klickade precis hem detta läppbalsam som ska göra läpparna större. Ska bli intressant att se men de jag har hört och läst är iaf att läpparna blir lite större. Så kommer använda den på min överläpp eftersom att den är mindre än min underläpp  hehe. Testade ett läppglans i södervik som verkligen gjorde mina läppar större. Fast vette fan om jag typ var överkänslig mot de mina läppar blev knallröda, stora och jag svettades som en gris kom jag ihåg haha. Lovar att berätta om de funkar eller ej! Kan köra en före och efterbild :D Skulle chansa på att de kommer på torsdag hem i brevlådan :D
 

Randigt

Vaknade precis, riktigt skönt! Har sovit skit dåligt inatt, så det var skönt att få sova ut. Idag ska jag bara chilla och sen åka och shoppa med pappa och Nicke. Eller Nicke ska ha kläder och eftersom att jag har så fruktansvärt bra klädsmak så följer jag självklart med. Haha!

Fyfan va mycket jag hittade i sommarlådan. Min sommar är mer eller mindre räddad! Trodde verkligen inte att jag hade så mycket att ha på mig. Så det var en glad överraskning och höll på sent igår kväll med kläderna.

Herregud vilken skillnad det är när man somnar med tvn på och inte. Somnar direkt när tvn är på och om inte ligger jag bara och vrider och vänder på mig. Tack TVN!




tesfk

Cristian Marchi and Nari & Milian – I Got You (feat. Max C) - Radio Edit
Somewear & Friends – Vi Peratar Inte Esvenska - Extended Version
Nadia Ali – Call My Name (Spencer & Hill Radio Edit) (feat. Nadia Ali)
Nadia Ali – Rapture - Tristan Garner Remix Radio Edit
Juan Magan – Bailando Por Ahi - Juan Magan Feat Crossfire (Remix)

Allmänt

JAAAAAA ÄLSKLINGS SIMON VANN BIGBROTHER! hihi har legat och kollat på de hela kvällen. Är helt död idag, har storhandlat inför veckan eftersom att pappa ska bort och mammsen är i turkland hoppas du har de bäst älskade du! EFter att vi hade storhandlat så hjälpte jag pappa på tomten att plocka ihop skräp och även klyvt ved (med maskin) haha det är kul men jobbigt för ryggen bara.

Såhär ser tomten ut förtillfället haha..



Tänkte även börja ladda hem lite låtar inför lissans land, en vecka kvar! Ska bli så jävla kul! Vet föresten inte om någon har sett mitt mail på fb om listan? ISSAS LAND <- här är spotifylistan iaf.

Annars blir kvällens planer detta som jag har glömt bort!!!!!!!! MINA SOMMARKLÄDER SKA UPP PÅ DIRREN!

Summerburst i mitt hjärta.

Eftersom att jag är så jävla snabb på att fixa iorning mig när de gäller smink osv så had ejag massa dötid igår innan jag skulle till steffi och jag hade skrivit ett långt inlägg med bilder och text.. Men när jag ska publicera inlägget står de i princip error..

Men kan istället skriva om gårdagen som var helt underbar. Jag tror ingen som inte var där kan förstå känslan som vi fick uppleva igår. Iaf. Vi kom in runt 3(?) eller nått, stod i kö i 1 timme. Väl inne på stadion så stod vi i kön till att köpa dricka ett bra tag och de hade förjävliga drickor öl,vin och champange hehe ja ni förstår som känner mig. Men iaf så gick vi upp för trapporna till själva stadion och fick denna vy

Samtidigt är de grym musik som spelas så ni förstår nog vilken känsla. Man trodde inte att det var sant. Kommer inte ihåg orningen på allt vi gjorde men vi stod i kö typ en timme för mat jag och lilli va så sugna på kycklingspett med tsatsiki men vi stod i kö i hundra år så vi tog bara en korv istället :) Efter de stod vi och dansade i princip hela kvällen till 12 då fortsatte kvällen vidare på entourage *yey* Första gången jag var ute. Lite svårt att komma från summerburst och sen till entourage haha men hade även där jätte kul dansade som galningar hela jävla dagen! En av de bästa dagarna i mitt liv helt klart!
  

Nästa år blir det samma visa för mig, tjejerna och de andra som var för små iår. haha sötisar! iaf även fast de inte är i stockholm då så anpassar jag mig efter de och aldrig i mitt vildaste liv kommer jag att ha galdiator dojjs på mig, mina tår blev sönderhoppade och mina skor är inte så vackra idag haha. Tack tjejer och summerburst och 12000 andra männiksor för en helt jävla galen dag!

Avicii och David Guetta puss på er!

18.08

Fy säger jag bara vilka bett jag har fått idag. Har stora bölder på benet, armen och bröstet. Vet inte om det är myggbett de ser ut som de fast större och kliar. Men endå det har varit sol ute hela dagen dom brukar väl inte vara framme på dagarna? Iof har jag legat i skuggan ganska mycket och läst. Så otroligt skönt att ligga i skuggan med bikini och inte frysa ett dugg. Började försten på en engelskbok och jag förstod allt som stod. Underbart!

Sitter just nu och väntar på att mat ska komma hem så man kan få i sig lite innan jag svälter ihjäl hah skoja men är galet hungrig. Ska gå till pappa sen då kommer jag lägga upp bilder på lite olika klädval inför imorgon så kanske någon av er är snäll och skriver en kommentar vilket ni tycker är bäst?! :D Skulle uppskattas iaf.

Om man kanske skulle ta och ta en dusch innan man ska äta, ja de låter bra Sofie. Hörs sen!

Summerburst imorgon med dessa brudar. Haha kommer verkligen ihåg hur sura de blev på mig för att jag ville ta en självutlösarbild hahah. Puss på er!!

En solig fredag

Vaknade precis, ska sätta mig ute i solen och äta frukost. Det blir ju så mycket lättare att få färg när man är omedveten om att få de. Att ligga och pressa som en gris är inte nått för mig. Ligger bara och lyfter bikinin och hoppas på att ha fått färg efter någon minut.

Igår ikväll gick jag och några vänner till rimi och handlade massa gott, sen vandrade vi till Julia och gjorde iordning allt och pratade från allt mellan himmel och jord. Senare satt vi på Eva och Adam. Hade glömt bort hur härlig Eva och Adam filmen var haha!

Imorgon är det summerburst och jag är typ nervös redan nu haha. Låg och tänkte igår vad jag skulle ha på mig och hur mycket pengar jag ska ha med mig osvosv. Haha Jaja, ha en fin dag. Kommer nog många inlägg idag om jag har något vettigt att skriva :)

Ha en fin fin dag!


H

Om man kanske skulle sätta sig i solen och få lite färg innan den går ner. Men är så jävla seg, hade ju min första match och den tog kol på mig! Är helt slut. Men om Sofie Jansson ska gå barbent på summerburst på lördag så är jag näst intill tvungen att sola sönder nu. Påtal om matchen så vann vi med 5-1 och jag gjorde mål Men min övriga insatts va väl sådär. Nu orrkar jag inte skriva mer!

Nu ska jag klippa våran söta lilla gräsmatta och sedan sätta mig i solen. Ha en fin dag!

RSS 2.0