Jag väljer livet

Nu när skolan ska rivas och allt så var vi på biblioteket idag efter skolan och lämnade lite läroböcker och man får ta alla böcker i biblioteket. Sjukt! Tog lite engelska böcker. Kommer skämmas som tusan över min engelska när vi åker i sommar.. Sen tog jag även lite självbiografier som låter riktigt bra! Det är endå sjukt när det är fina oanvända böcker att de ska kasta de? Undra hur dom tänker på miljö och pengar, ajajaj! Jag blev iaf glad som fickböcker gratis. Gratis är gott allt!


SUMMERBURST

Måste berätta för er som inte vet att jag Lilli och Steffi har bokat summerburst och nu undrar väl halva världen vad de är och de är en endags festival på station med bla David Guetta, Avicii, Eric Prydz mm. Alltså en hel dag på station med några utav världen bästa djs och artister muuuuuuuuums! Det är mindre än en vecka kvar och jag längtar ihjäl mig!! Något som är tråkigt är att man inte får ta bilder men antar att de kommer vara galet mycket fotografer där iaf! Kommer som sagt bli super nice!

Här är en spotifylista med 10 låtar som dom tror kommer komma på summerburst. Tänk och dansa till dessa låtar, galet!

Summerburst

Facebook

Jag älskar ju att ha åsikter, att få fram dem. De började redan på playahead tiderna då jag skrev långa texter om vad jag tyckte om människor som tex förstörde busskurer. Ja ni förstår. Älskar att visa mitt hat till dessa männikor och vid andra tillfällen visa min kärlek till andra människor, ja att diskutera med mig själv här på bloggen. Tack kära blogg för att du finns.

Dagens samtalsämne är nämligen facebook.

Jo dedära med facebook är väldigt underhållande. Inte bara att snacka skit med vännerna utan även se hur bekanta vänner uppdaterar sina statusar med patetiska statusar samt lägger ut patetiska bilder. Nu talar jag framförallt om killar. Man märker verkligen hur många killar som inte har växt upp allt handlar verkligen om brudar, pengar, farsan och "kralligheten" hah för er som inte vet så är krallig de fulaste ordet jag vet. (kan vara för att just patetiska killar uttrycker sig så på facebook och i verkligheten) Det finns en kille som verkligen når upp till alla dessa pinsama statusar. Jag undrar verkligen var hans kompisar är. Hade han gått på lågstadiet skulle han garanterat bli mobbad. Sitter och skrattar när jag skriver dehär. Vet att ni inte kommer orka läsa allt detta eftersom att detta kommer bli en bibel. Men tillbaks till ämnen så vet jag inte riktigt vad jag vill komma fram till med detta mer än att jag blir så fruktansvärt irriterad inombords för att jag typ skäms för dessa killars beetende på fb och i verklighetetn. Men samtidigt skrattar jag åt dem. Men allvarligt talat tror jag att pojkarna inte kan må bra innerst inne. Kan någon snälla hjälpa dem?

Nu kommer vi till tjejer, vad vill oftast tjejer förmedla på facebook? Visst att skryta lika så som killar men de jag lägger mest märke till är just alla bilder. De uringade tröjorna eller bara de extremt felfria bilderna. Vi har vackra kvinnor i världen och i väsby men liksom snälla min fb startsida vill inte ha massa egobilder på andra. Man lägger upp en bild på måndagen. Taggar samma bild dagen efter just för att få uppmärksamhet och så många kommentarer och "gillningar". För de finns väl inge värre än tjejer som vet att de ser riktigt bra ut?`Hur mycket luft får inte de? Men samtidigt, jag vet att jag är riktigt jävla ful, skulle inte tacka nej till många av dessa människor jag syftar på men skulle jag må bättre av att försöka få den uppmärksamheten? Är jag avundsjuk på dessa? Är det därför jag skriver detta? Ärligt talat vem vill inte se ut som Megan Fox liksom men jag kan inte påstå och säga att jag vill "fbs snyggaste profilbild" typ. Det verkar som att det är viktigast att tänka mer på vad andra tycker än vad man själv tycker..Jag hatar att jag är så dålig på att uttrycka mig både verbalt och med text så detta får bli ett avslut!..

Nu håller jag på att frysa ihjäl. Ska sätta på ett bad och göra saker man gör allt för sällan. Ha en fin kväll alla underbara människor!


Mike Nielsen feat. Ellen - Unnamed Love

Brukade ofta läsa Ellen Paows kompis blogg förut just för att hon är så otroligt snygg! Haha okej jag är inte lesbisk eller stalker! Jag älskar bara att stirra på vakra kvinnor! Som här om dagen så kom de på en vacker mullat på bussen och jag var så jävla nära på att gå fram till henne och säga att hon var vacker! Haha låter sjukt men iaf de var inte de jag ville komma fram till på något sett utan att hon Ellen har släppt en låt och de måste nog vara en blande de bästa låtarna på länge!

Texten passar in på mig så bra!

Frisören

Idag var jag uppe med tuppen, hade frisör tid klockan 8.. Gjorde slingor och klippte av de slitna. Det var riktigt längesen mitt hår har varit sådär slitet som de var. Så det var verkligen skönt att jag klippte de innan sommaren. Gjorde även lite fler slingor än vanligt. Och fyfan vad ont de gjorde när jag skulle ta av mig slingmössan även fast vi hade balsam i håret! Jaja resultat blev bra och jag är nöjd. Varför har jag aldrig min virvel på ena sidan när jag går från frisören? Hår hurre ni hår... va lätt de skulle va om alla bara rakade av sig allt sitt hår.

herregud vilken puckel jag har på näsan...

Om en timme ska jag åka och möta mamma på henns jobb så ska vi åka till kista och shoppa och äta. Ha en fin kväll alla!

Halsband

Som ni kanske redan vet så älskar jag halsband som är STORA. Jag fick ca 20 STORA halsband utav mormor för någon månad sen och jag måste bara visa en av mina favoriter. Mormor har gjort detta halsband helt själv! Hade helt glömt dessa halsband så nästa utgång blir det ett!
Nu fick jag en paus i pluggandet och ni som säger att jag inte bloggar här har ni ett inlägg ;). Min hjärna sprängs av information om försurningar, växthuseffekten och energikällor mm...........Känns som att jag kan allt men imorgon på provet kommer jag kunna noll som vanligt..

Bibeln

Sitter just nu ute på trappan och pluggar. (fan va kallt de blev!!) Har skrivit nästan alla frågor nu inför provet imorgon. Och det känns som att dedära med energi källor är de lättaste vi haft på naturkunskapen! Så man kan ju hoppas att man får bra betyg morgon på slutprovet, vi får se. Ska nog hoppa över träningen för att plugga, har även mensverk så jag hoppar träningen ikväll.

Igår på gympan hade några från ec lektion och vi hade idioten mm (kondition) och fyfan vad jag har tränings verk i benen?! Snälla jag springer idioten nästan varje träning haha. Aja kanske för att man inte var uppvärmd igår startade med idioten liksom skön uppvärmning.. Fick även veta att jag fick VG i slut betyg där så de tackar vi för men önskar nästan att ha fått ett MVG eftersoma tt gympa är lätt. Men som sagt skyller på mina halsbölder i ettan och min kondition ;);) Men påtal om betyg så fick jag VG på nationella i svenska så jävla kul jag som rent ut sagt att gått och mått dåligt över att jag fått så dåliga betyg på alla mina uppgifter innan..Och de muntilga fick jag VG+ helt sjukt! Med min scenskräck..

Slutpratat om betyg nu, igår såg jag och mina tjejer på baksmällan 2 och den var skit bra men jag tyckte inte riktigt den var lika bra på ettan. På ettan satt jag verkligen och va nervös för att dom skulle hinna till bröllopet hah! Jaja den är iaf värd att se! Vi åt innan bion och dom har fått mongoliskt till kista och jag lärde mig att äta med pinnar! :D

Oj vilken bibel det blev hah. Ha en fin dag!

Hang over 2 ikväll

Idag blir de bio med tjejerna vi ska se hang over 2. Ettan var ju en av de bästa komedierna enligt mig. Det ska bli roligt, har dock ingen aning om vad den kommer handla om eller så. Är helt klar med information och layout B nu (tror jag) känns skönt så sitter och pluggar på annat nu :)

Kanske skriver ikväll om jag hinner. Ha en fin dag!


Utkast: Maj 24, 2011

Sitter på lektion och lyssnar på musik men min spotify funkar tyvär inte så då får youtube duga. Hittade förövrigt några sköna låntar.

David guetta- All She Wanna Do Is Dance



Claude - Cross My Heart




Inlägget skulle vara publicerat tidigare idag..


Plugg plugg och ännu mer plugg

Snart är skolavslutningen här så sjukt! Och om en månad ska våran resa betalas så underbart!! Att det är så nära. Har pluggat hela dagen efter skolan även suttit och läst bloggar och gjort annat. Har faktiskt blivit duktig på att ta tag i saker även fast jag sitter vid fb eller liknande.

Imorgon har vi en stor inlämning av en nätbutik som vi har hållt på med hela året. Den absoluta roligaste uppgiften vi fått enligt mig. Sjukt egentligen hur fint det kan bli när man gör den på power point. Och jag märker verkligen att jag har valt rätt linje. Alla tror att man bara kan stå i en butik hela livet om man går handel men så är det verkligen inte. På fredag har vi slut prov i naturkunskap också och APU redovisningen på torsdag.

Nu ska jag göra mig iorningen inför träningen. Ska faktiskt cykla dit med Louise och Tova. Vad har hänt med slöa Sofie haaha?!

Ha en fin kväll! :D PUSS

Lite allmän information

Har precis kommit hem från mormor och morfar har ätit där idag igen och idag blev det en av mina favorit mat rätter, mossaka eller hur det stavas :D Så jäkla gott!

Hm för att sammanfatta min helg lite kort så kan jag säga att jag jobbade i fredags, efter de åkte jag till frida där det bjöds på jätte god mat! Frida är så kreativ!! Det var iaf jätte gott och jag hade de jätte trevligt! KVällens låt var helt klart .. EN av sommarens sommarplågor!

In Styles feat. Kerima – Den bästa dagen - radio edit





I lördags jobbade jag och på kvällen chillade jag med brudarna och var ute på äventyr! Och sen fyllde världens bästa morfar år. Grattis bästa du! Haha jag fick ett kortfodral av honom i plåt och självklart i guld! Så snyggt. Perfekt nu på sommaren när man inte behöver alla tusen kort!

Tror inte jag ahr så mycket mer att berätta..


Jag lever!

Har inte skrivit sen i torsdags (?) Har hänt en massa kul i mitt liv som vi kan ta någon annan dag. Nu sitter jag och pluggar. Har samanlagt ca 8 inlämnar och prov kvar. Så ska försöka göra klart de flesta inlämningarna imorgon men är sur på mig själv att jag glömde den viktigaste boken i skolan.. Aja ska plugga vidare ha en fin dag!


TIPS!

Kom precis hem ifrån Daniel, vi åt god smörgåstårta och marängtårtor och annat gott. Halva min släkt var där och jag har börjat uppskatta mer att vara med släkten faktiskt. Kan vara för att jag har en underbar släkt. Men iaf så satt vi och pratade om datorer. Och IDAG fick jag reda på att man ska ta ur sitt batteri från datan om man alltid har sladden i. Alltså har jag suttit med min sladd i i snart 3 år därför har mitt batteri blivit så dåligt. Kan max ha min dator i liv i 10 min utan sladd. Så jag har pajjat mitt batteri totalt. Synd att man inte blir informerad om sånt tidigare. Då kanske jag skulle kunna ha min dator i liv i 2 timmar utan att behöva sladd.. Vill iaf bara informera er som har relativt nya bärbara datorer att ta ut batteriet om du har datan på ett fast ställe.

De flesta av er kanske tänker att jag är dum i huvudet som inte vetat det innan hah. Men jag brukar vara snäll och vill bara hjälpa er som är lika okunniga som mig!


PUSS!


Igår och idag

Hej bloggen sitter just nu på min sista lektion och gör de uppgifter jag har kvar. Har bara en uppgift sen är jag ledig på dessa lektioner så ska försäka göra färdigt de nu :D Fick reda på mitt prov och är lite missnöjd över mitt sista prov. Fick VG på ena delen och G på andra.. Ville minst ha VG på våda delarna eftersom att jag kunde skiten förutom en sak visste jag faktiskt inte som ajg lärde mig efter :)

Igår efter skolan satt jag och plugga lite sen åkte jag med mamma och Nicke till stinsen och shoppade lite och åt. Det var mysigt men de är inte kul att gå i affärer med min bror som bara klagar ha.ha. Efter de åkte vi hem till pappa jag och Nicke och hjälpte till hemma med veden. Vi bar den från parkeringen till vedförådet. Det var jobbigt men som sagt pengar är alltid välkommet!

Efter skolan ska jag snabbt till centrum och köpa ett kort till ett födelsedagsbarn sen hem och plugga lite och sedan vidare på smörgåstårta mums! Grattis Daniel föresten på 18års dagen!

Ha en fin dag ellesammans!

Silver armband

Idag efter skolan hänge vi lite i väsby centrum like always och det är jätte farligt att ha ett centrum vid sin skola så det är skit bra sen i höst när vi flyttar ner till station i de nya lokalerna.

Fick iaf med mig ett armband. Hade ett redan ett i guld som jag bara ääälskar så var tvungen att köpa ett i silver och jag fick med mig de sista hem :D

Så neutralt och fint!

Tisdag den 17MAJ

Igår satt jag och gjorde några uppgifter i olika ämnen när jag kom hem från skolan men de viktigaste var min uppsatts om vattenkraft som jag nästan var färdig med. Jag åker på fotboll och när jag kommer hem är min dator avstängd...då har niklas tagit ut min sladd för att han skulle visa mamma någoting och allt hade inte sparats på min uppsatts. Blev galen och orkade inte göra någoting alls när jag kom hem.. Hade iaf roligt på träningen, hade Linda Fagerström som tränare och då vågar man inte lalla som min tränare sa och kollade på mig :$ Lika skönt som vanligt när träningen är slut.

Måste bara tillägga att bigbrother har blivit otroligt tråkigt nu. Men älsklings Simon eller Christian ska vinna!

Nu ska jag lyssna på redovisning, PUSS


Spotify

Vill bara säga att två av mina favoritlåtar har kommit till spotify!

Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)

Lady Gaga – The Edge Of Glory

Sitter och pluggar just nu. Fick veta allt vad man har kvar i handelsämnena idag och de var några uppgifter som jag inte hade gjort klart riktigt. Så de pysslar jag med nu innan träningen! Kanske sskriver någonting senare om jag har någoting på hjärtat :)

PUSS


igår

Hade en riktigt bra kväll igår. Kvällen började som sagt hemma hos issa med god mat och taggade brudar. Efter att vi ahde varit hos issa så åkte vi till grimsta där det var grymt mycket folk. Var väldigt segt i början men hade sjukt kul tillslut! Dans, skratt och bra människor! Kom hem runt 5 tiden och slocknade direkt, så skönt! Idag mådde man som man förtjänade har nog aldrig mått såhär dåligt som jag gjort idag fy!!

Steffi ser ut som en riktig chillare!

PUSS

Ha en fin kväll!

Sitter just nu redo för att gå till issa där tjejmiddagen för kvällen är. Är sjukt taggad och på bra humör och hoppas även att kvällen slutar lika så :) Ska vara borta runt 6 men funderar på att komma lite tidigare för jag har sjukt tråkigt... har varir klar snart i en halv timme. Finns de något tråkigare än att vänta när något skoj kommer hända? nää!

Har jobbat idag det gick skit bra. Känns ganska konstigt att ta betalt när de gäller så stora summor men de är sjukt kul. Kommer verkligen jobba så ofta jag får och kan. Dom som jobbar där är underbara och jag trivs hel bra. Pappa kom förbi och hjälpte någon kund och vad fick man höra "du måste vara kjells dotter" hahah kuuuuuul! Efter jobbet åkte jag till ica och handlade och sedan hem och klippte gräsmattan. Duktigt! Nu ska jag inte babbla mer ha fin kväll!


Körkort..

Har kollat runt lite på olika trafikskolor om intensivkurser och visst de mesta låter bra men vad ahr jag fått ifrån att det kostar 8000? De kostar liite mer. Men behöver nog göra det eftersom att jag itne orkar hålla på en längre tid utan vill ha skiten gjort. Har ingen hetts alls med körkortet egentligen. Har 5 år på mig att ta de ;) Haha nej men varför hettsa? Jag började köra i vintras och jag har ingen jag kan köra intensivt med som många andra har föräldrar som kan göra. Jag önskar att jag hade gått den första kursen när jag fyllde 16 inte när jag var 17½..Ett tips till er småttingar gå den i tid så känner man ingen press sen när sina vänner får körkort och man känner sig helt jävla värdelös som fyller år först på året och inte ens är i närheten av att ta de.

Men ska iaf kolla på intensivkurser tillsammasn med pappa som har lite mer koll hehe. Men de jag tycker är viktigt är att man själv vill och känner sig redo. Och jag vet inte rikgit är jag redo för trafiken? Har så dåligt temperament att jag bara sitter och skriker när något blir fel. Men som sagt ingen är nog så dålig som mig heller som att...

.. får kärringstop 6 gånger vid ett rödlyse och åker därifrån med 1an i hela vägen tills jag stannar och börjar störtböla och säger att jag aldrig mer ska sätta mig i en bil igen (pappa tvingade mig att köra hem, det är jag glad för men att sitta och skaka hela vägen hem från vallentuna är ingen hitt). Eller att köra rakt ut på vallentunavägen och stannar för att jag växlar till 4an när jag svänger när jag egentligen ska upp till 2an.. Så bilar är tvungna att köra om mig och jag börjar böla och skriker så jävla högt på pappa. Ni kan nog inte fatta min panik när sånt händer. Vad ska jag då göra om jag får körkort och något hemskt skulle hända? Skulle jag sitta där och få hjärnsläpp och inte fatta någonting?

Nu i efterhand skrattar jag bara åt mig själv och delar med mig an såna hära pinsamheter med andra men väl i stunden kan nog ingen förstå hur jag känner mig.. är jag verkligen redo för trafiken?


Don´t wanna go home

Borde egentligen sitta och plugga just nu. Så att jag slipper göra det i helgen. Kommer sitta på söndag och damp plugga för att jag inte har gjort ett skit under helgen. Måste iaf ha en uppgift klar på måndag.. Jaja hade en kort dag idag endast en lektion egentligen 2 men hade så ont i halsen så kunde endå inte vara med på idotten. Man skulle springa 2km heh...

Ville bara säga att jag lever, ska äta på olivehouse ikväll med pappa och nicke sen ska jag bara ta de lugnt orkar inte göra ett skit är helt slut i kroppen! Imorgon ska jag jobba :)

Grym låt från Jason Derulo- Don't Wanna Go Home


Tips!

Ett tips till er där ute som har lite längre klänningar eller långklänningar som man ser igenom på är antingen en liten underkjol eller ett par korta tights. Jag köpte ett par igår som jag ska ha under min långklänning. För den ser man igenom jätte mycket på. Så köpte ett par från hms barnavdelning för 50kr och om jag skulle gå till gina skulle jag typ få betala ca 149 eller har jag fel? Tur att vara liten ibland ;) Ett tips från super soffan!


Praktik på Gina Tricot

Kom precis hem från mammas jobb har suttit där i ca en timme. Väntade på henne för att få skjuts hem :)
Var ju på "intervjun" och de gick på exakt 9min. Så nu har man en praktikplats inför trean! Känns super bra. Kan ju berätta lite om hur de gick till. Hon började med att säga "de senaste praktikanterna vi haft har inte riktigt varit några höjdare" Då tänkte jag "okej hon gillar inte mitt första intryck jag fattar.." men sen rullade hon på med att hon inte ska dra alla över en gräns. Och jag fick beskriva att jag ville ha saker att göra osv. Hon sa det att det finns alltid saker och göra även fast veckorna är ganska sega men att man kunde göra så att jag jobabr 3 timmar på helgen och får vara ledig på typ torsdagen. Perfekt tänkte jag. Men iaf hon verkar trevlig och jag fick platsen det är huvudsaken!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten. PUSS!

TRÅK

Tjena bloggen sitter i på min sista lektion innan jag ska på "intervju" för min praktik inför 3an. Jag ska till Gina ticot i stinsen. Så jag kanske tillbringar två dagar i veckan i hela trean på gina tricot. Men som sagt ska kolla upp så att det finns saker att göra så det inte bara är dötid och att jag inte lär mig någonting. Är förövrigt sjukt nervös inför besöket. Det är ju första intrycket som gör allt.. Menmen..

Hade precis prov i information och layout..gick väl helt ok gjorde de jag kunde förutom en sak som jag visste att jag glömde sen när jag lämnade in. Men sånt händer alltid typ..

Har ingenting mer att skriva, ha det bra! :D


Musik!

Längesen jag la upp musik här i bloggen, beror nog på att jag inte är inne på min egen spotify osv.. Menmen premium ska fixas! Här är tre favoriter just nu!!


Akon – El Product (feat. Omega)


Lady Gaga, Pitbull och David Guetta mfl är alltid några som lyckas enligt mig! Låtarna blir äckligt jävla bra alltså! Här är Lady gagas nya låt The edge of glory. (Finns inte på Spotify)


Michael Mind Project feat. Sean Kingston – Ready Or Not - Single Edit






Duktigt!

Hej bloggen, steffi försökte få mig att gå ut och springa igår och jag tänkte att jag skulle ta tummen ur röven och följa med men så hade jag inte mina springskor hos mamma så de fick bli att gå ett varv i sanda spåret och sen så sprang steffi ett varv och jag satt och tog tid. Men fan va jobbigt det är att gå snabbt alltså! Kanske ska börja där för min del för att klara mig igenom spåret nästa gång haha.

Nu ska jag forstätta att plugga ville bara säga att jag var duktig och rörde på mig! PUSS :D

Hamam

Någonting som är väldigt populärt i Turkiet är hamam (stavning?) det är perfekt den första dagen på sin semester. De skrubbar en från topp till tå. Alltså "peelar" dig, de tar bort alla döda hudceller eller vad det är. Man får iaf en jämnare bränna när man solar sen. Och jag kom på att vi faktiskt har ett hamambad i väsby nere vid infra city. Jag funderar serisöt på att göra de nu innan man börjar sola. Hur bra är inte de? Gjorde de i turkiet för två år sen och jag var jätte nöjd. (bara för de vara jag tvungen att söka på "hamam infra city" på google) Nu har de ett erbjudande för 450kr och vi med csn får 10% rabatt. Någon som är sugen? :D

gick förbi spegeln nyss och såg att min bränna inte riktigt är vacker... hur fan lyckas man men denna bränna? har inte haft linne på mig en enda dag i solen? Och varför lyckas jag alltid få ett streck typ vid bh bandet?!?! så fult!!!!!!! Och nej jag försöker inte täcka bikinin med min hand utan jag har en för liten bikini på mig och ville inte riktigt visa halva mina bröst för er eller försöka få uppmärksamhet utan ville visa vilken härlig bränna jag har........



Länk till hemsidan finns här!


En solig tisdag som denna!

Ska gå ut och sätta mig i skuggan eller solen om jag pallar och plugga. Känns som varenda jävel solar och tränar. Undra om man kommer få komplex för sin kropp när man är med brudarna på cypern.....Vältränade och bruna. Haha nej får inte tänka så även fast jag kommer skämmas men jag bryr mig inte om träning och vad jag stoppar i mig så jag njuter hela tiden haha. Men jag beundrar er som ligger ute flera timmar och är och tränar glöm inte de! Önskar jag hade varit lika duktig!

Jag sa igår på träningen " skönt att man inte har så mycket kvar då..." eh hehe i hela maj händer de saker inlämning prov osv. ORKAR INTE! Men eftersom att jag hade så bra ömdömmen så måste jag fan kämpa nu. Hard workwork!

Puss alla fina!

Pollen

Har suttit ute i en timme med datorn och försökt bättra på brännan men de hann bli skugga ute heh så satt ute i skuggan men det var skönt det med!Men till de jag ville komma fram till allt och fan vad de kommer pollen!!!!! Det är helt gult!!!

Bordet..

Ett drag på skärmen på datorn. Seriöst det är inte okej! Föresten vilken proffsbild va?! ;)


Helgen!

Var några dagar sen jag blogga sist och massa kul har hänt!

I lördags jobbade jag (eller har jag skrivit om de?) hah äh kan skriva om de igen isånafall. Först 2 timmar i cafeterian på bippen där det fanns noll att göra. Sen så åka jag direkt till nordic och jobbade i 3 timmar. Det var inte jätte mycket folk som kom men många hade startat sina poolen och så satt en hel del kom och de kommer nog komma mer nästa lördag då de flesta har satt på sina pooler förutom vi som inte har någon duk eller vatten i våran haha. Menmen de var iaf kul och jag lärde mig kassan och svara i telefonen. DEt kommer vara mina uppgifter och sen på sommarlovet så kommer jag att ha lite mer uppgifter som beställningar och inköp osv kommer nog finnas mer att göra då men de kommer bli skit kul. Och alla som jobbar där är underbara så det är ett plus de med!

Påkvällen så kom några tjejer hem till mig vi åt ost och kex och snacka om allt mellan himmel och jord. Hade de mysigt. HAr sagt de förut och säger de igen perfekt kväll istället för att bara sitta hemma på varsit håll.


Isöndags var jag i stan med steffi vi åt på en god italiensk restaurang förutom att min pasta va lite torr annrs var de sjukt gott! Efter de så gick vi i affärer och hade de mys. Fick med mig hem ett par svara jeans som jag har letat efter ett bra tag och till ett bra pris med så det var perfekta.

Älskar detaljerna!

Köpte även en bikini. Det är riktigt snyggt med vitt! Men vet inte om jag har en så stor rumpa som 34an har att erbjuda..ser sjukt stora ut...Får åka och prova dom ..

Min hy

Jag har skrivit det tidigare men jag måste bara skriva det igen! Jag har aldrig i hela mitt tonåriga liv kunnat gå UTAN puder eller täckstift.  Har alltid täckt för de värsta finnarna och fläckarna i mitt ansikte. Men nu de senaste veckorna har jag inte burit något smink förutom mascara. Eller där ljög jag kom jag på har haft de när vihar varit ute. tex när Lilli fyllde år. Men annars har jag inte haft puder eller liknande. Det är en konstig känsla på något sätt...Är glad att dessa dagar har kommit efter så dåligt självfötroende i tonåren. 


Fredag kväll!

Fredag idag och jag är sjukt trött. Men måste erkänna att jag aldrig har varit såhär pigg som denna vecka. Har kunnat sova nästan en hel natt. Så himmla skönt! Och bara för det så har jag varit på plugghumör hela veckan också. Har velat ta tag i saker. Hoppas det fortsätter att jag får sova, kommer inte ihåg senast när jag sov en hel natt senast? Men man mår så mycket bättre av sömn!

Idag blir det nog bara att stanna hemma med mamma och kolla tv och äta chips. Ska upp tidigt imorgon 8 på en lördag *yeey* Ska först jobba i cafeterian på bippen i 2 timmar..varsegod damlaget för min arbetskraft! sen så ska jag jobba på nordic pool efter de. Det är skit många som frågar om de finns i väsby och vart de ligger osv. Och kan svara att det ligger i väsby vid infra city (andra sidan rusta).

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan och kolla tv. Ha en fin kväll! :)

Ps. ta inte åt er av inlägget nedan om ni vet att ni inte snackat massa blaj :)

 


.

Jag är tjej, jag snackar skit absolut, det hör till? vad snackar man annars om när man är med tjejerna? Man snackar om andra människor, jobb, skola och andras liv mm. Och då snackar vi skit som faktiskt är sant aldrig saker som inte stämmer. Har börjat märkt att folk i min närhet börjat snacka så jävla mycket skit som inte stämmer. Det är så tragiskt.

1. Man ljuger för kompisen man snackar skit till
2. Man ljuger OM en vän.

Alltså gör man inte bara illa vännen man ljuger om utan även ljuger man för personen man berättar osanna saker för. Alltså är man beredd att förlora två vänner? Men framförallt så vad är de man vill nå ut? Är det att man ska vara bättre än vännen man ljuger om eller är det för att försöka visa "stake" för den man ljuger för?

Bloggen är det bästa sättet att avreagera sig på. Ha en fin dag!


Grattis pappa! <3

Idag fyller min kära far år, grattis! :D

hahah trodde de var en annan bild jag laddade upp men det var det inte, bjuder på mina ögon ;)

Långt..

Idag fick vi börja lite senare än vanligt och sluta tidigare än vanligt! Vi lyssnade bara på 3ornas projektarbeten och fan vad jag längtar tills de drar igång i trean. Men det gäller bara att man kommer på en unik idé och att man är med människor som vill kämpa lika hårt som man själv. ALLA de olika grupperna sa det att man inte skulle vara med sina bästa vänner och jag har 3 av mina bästa vänner i klassen haha så vi får se hur det blir..

Efter redovisningarna gick vi till centrum och kollade runt lite. Köpte en svart bikini överdel. Behövde en neutral överdel och när de bara kostar 49kr/delen så kan man ju passa på även fast det inte är min favorit form på överdel men sånt man får ta.

Håller på att gör lite uppgifter, har nämligen information och layout prov nästa vecka och känns skönt att vara i tid med plugget eftersom att de stora uppgifterna ska in snart. Nätbutiken osvosvosvosv..... Efter de ska jag laga mat, spagetti och köttfärsås. Förra gången jag gjorde de fick jag höra att det var den godaste köttfärssåsen mamma och nicke hade ätit *stolt* haha. Har sen träning i kväll egentligen orkar jag inte men alla har sån jävla hysteri med träning för tillfället att jag kan palla mig ner till bippen 2 gånger i veckan nu. Haha. Nu blev de långt om ingenting i princip haha pussis!


Tänk vad ett bälte kan göra mycket!

Fick hem mina kläder från nelly idag. Och de första jag tar upp är en SKIT stor klänning med äckligt snygg rygg och ser ni hur stor den är på bilden? hahaha höll på att dö.


Men så kom Sofie Jansson på en lösning eftersom att ryggen är så snygg och klänningen  bara fanns i M...Så hon tog ett smalt skärp i midjan och höll upp klänningen riktigt snyggt!


Grattis Alice!

Ska på barnkalas snart, väntar först på att pappa ska komma hem med en pizza. GOTT!

Grattis världens sötaste unge!


Långkjol

Fick väldigt mycket beröm för mina kläder på valborg, har så länge velat ha min långkjol men aldrig haft tillfälle. Men även fast jag tycker om den så känner jag mig så obekväm i den? Varför är de så? Ibland så känner man sig skit snygg i saker och ibland bara tvärt om?

Allt kläderna kommer från H&M

Bikinisar på H&M

Tips tjejer! Dom har fått in massa fina färger och möster på bikinisar på H&M. Och de som är super är att dom kostar 49kr/delen och dom är verkligen jätte fina. Men de fanns inte så mycket storlekar, antingen var dom nya eller så var de gammalt. Men som sagt ett litet tips såhär på tisdags eftermiddagen!


Sitter i skolan

Sitter på min tredje lektion nu och håller på att skriva om min praktikplats min powerpoint är snart klart så det är skönt. Sen ahr jag bara arbetsmiljö rapporten kvar sen skyltningen som jag inte har så mycket kvar på.

Hade nationella muntliga i morse och de gick bra, eller de kändes bra när man stod där uppe. Men jag fattar inte att jag altid blir så hes och måste ansträna mig så mycket när jag pratar.. Jaja

Nu har jag sju timmar kvar på min spotify..... Ska fortsätta jobba nu ha en fin dag! :D

Snack

Sitter just nu och läser de jag ska säga på nationella, ingenting vill in. Brukar annars gå skit bra när jag har läst allt jag ska säga några gånger och har stöd ord men nu när jag redovisar för sabbe i webb så blir allt bara kaos jag tappar ord glömmer bort de jag precis har läst och ja allt blir blää. Orkar inte...Men ska läsa några gånger till ikväll och sen somna tidigt för att sedan läsa de på bussen med musik i lurarna.

Annars har jag en fråga till er. Spotifys nya regler är det att man får lyssna 10timmar i månaden, veckan eller per dag? För min laddade om idag och jag fick på nytt 10 timmar? Men om man läser olika forum så säger männsikorna att det är att man får lyssna 10 timmar i månaden? Fattar nada.

Ska kolla bb nu ha en fin kväll..


Plugg

Tjena bloggen, sitter i min säng och har videosamtal med sabbe vi håller på att träna inför muntliga nationella inför imorgon. Vi ska prata om vad för signaler man ger med kläder. Det är väldigt kul att prata om saker som faktiskt är intressant som just kläder för min del då. Men nu kommer vi till de att vi är osäkra på om vi kommer att prata i 10 min men vi tror att vi har fått ihop det och att det kommer gå bra. Kan man de man pratar om så går de ju mycket lättare under redovisningen.
Men jag kommer skolka från fotbollen och sedan plugga massor idag så kommer nog inte blogga så mycket, ha de bra! :D


Valborg!

God dag alla fina! För de första är valborg så fruktansvärt överskattat, alla ska supa den värsta fyllan på året, många gör sin debut med alkoholen och de går oftast som skit. Men bara för att det är överskattat så behöver man inte sitta hemma och sura utan vi hade en skit kul kväll! :D

Hade en helt underbar kväll med mina underbara tjejer! Började med att vi fixade maten tillsammans och hade de trevligt. Åt grillat kött med pommes de var gott! Efter de körde vi lite lekar och hade de trevligt. Men de bästa vi dansade tillsammans och alla var glada. Efter de drog vi till runby där jag inte alls kände mig välkommen efter att ha pratat med husägaren + att jag hade sten ont i huvudet, så jag och issa SPRANG till bussen och han precis med den! Sjukt hahah! Har nog aldrig varit så skönt att hamna i sängen som igår tror jag. Somnade verkligen direkt! Blir väckt klockan 4 av att lilli ringer och säger att hon och madde är utelåsta. Hahahahahaahahahah dör så jävla sjuka! Nog om de, de hittade sina nycklar imorse osv haah.

Nu väntar massa plugg, ha en fin dag!

RSS 2.0