Bikbok

Vill bara tipsa om att Bikbok har 50% rabatt på alla klänningar och kjolar fram tills på söndag. Man kanske ska passa på att titta på någon klänning till julafton och nyår. Nu när de svider lite i plånkan såhär fram tills jul så är det väl perfekt att hitta någon billig. Och ett plus är att bikboks klänningar ofta ser eleganta ut. Älskar stilen. Ser inte ut som en H&M klänningar. Fast en nackdel är väl att du kanske inte är ensam om klännningen ;)


Musik

Drake – Take Care




Rihanna – Where Have You Been



Havana Brown – We Run The Night


Marcus Schössow – Swedish Nights - Original Mix


Ellie Goulding – Lights

Varför har ingen visat mig denna låt innan?

Måndag

Sitter i soffan, seg som en gris skoldagarna börjar verkligen ge mig negativernergi tyvär. Ska snart hoppa in i en varm dusch och sedan glo på något ovettigt på TV. I helgen har jag haft massa fotboll vi kom 5a och det är väl ganska så bra antar jag om man jämför med vilka andra lag som vann osv. Jag va hemma halv 1 i fredags natt. Så va ganska sliten hela lördagen så i lördags gjorde jag i princip ingenting. I går var de fotboll och jag lyckades dra på mig en inreblödning i knät (det låter värre än det är) Så får kämpa mig upp och ner för trappor fy satan.. tänk er i skolan idag ;) Ananrs så så blev de bara massa mys resten av söndagen.

Va precis och hämtade en jacka på posten en mockajacka med päls inuti as mysig. Synd bara att den inte var lika mycket figursydd som jag hade tänkt mig. Annars har de inte hänt något kul alls idag. Skönt att få va ledig imorgon också.

HAr inte så mycket mer att skirva. HA en fin kväll..


Någon lista

Klickade in på någon random blogg och hittade de här frågorna.
Skolan
1. Trivs du i din skola?
Ja det gör jag väl (hatar trapporna dock)
2. Har du bra betyg?
Nu i trean har jag de högsta omdömena jag kan ha så det är jag riktigt glad för. Kämpar för de högsta betyget i alla ämnen detta år.
3. Vad vill du göra när du slutar skolan?
Oj bra fråga, jobba ett år så jag tjänar ihop lite pengar. Sen har jag en dröm om att starta ett eget förteg som har med kläder, skor och väskor att göra.

Kärlek
4. Är du kär?
Nej tror inte de
5. Har du något förhållande?
Nej
6. Hur är du i ett förhållande?
Oj kan man svara på de här själv? Haha nej men jag är världens mysigaste tjej älskar att ligga och kramas och pussas, fick jag skulle jag göra det hela dagarna med någon jag tyckte om. Jag är absolut inte svartsjuk är jag tillsammans med någon är jag det för att jag litar på människan av hela mitt liv, skulle aldrig ge mig in i ett förhållande då jag inte litade på han. Har varit med om att folk inte litat på mig och det är det som har förstört Tycker jag. Och ger onödiga bråk.
7. Skulle du kunna ha ett förhållande med någon du inte är kär i?
Nej verkligen inte, därför ska man säga till i tid om man inte kommer få känslor för en person som man är på"g med" Så inte den ena går med känsolr och inte den andra. Tro mig det kan bli jobbigt ;)
8. Hur imponerar man på dig?
Förut skulle jag nog säga att man skulle klä sig snyggt. (perfekt första intryck) Han ska vara charmig. Hm vill inte att någon ska imponera på mig på ett bra tag ska leva som singel tills jag träffar min man som vill skaffa min lilla Alex med mig och leva resten av livet med inte någon ungdomskärlek ;). Haha nej men vill ha en kille som växt upp och inte är ute efter singellivet längre :)

Utseende
9. Är du nöjd med ditt utseende?
Verkligen inte hittar saker varje dag jag skulle vilja ändra på..
10. Är du nöjd med din längd?
Nej vill va längre, men endå inte för lång vill känna mig kort gentemot min kille ;)
11. Är du nöjd med din vikt?
Aboslut
12. vad skulle du ändra på om du fick göra de?
Oj, de vill jag inte skriva här det är för många saker.
13. Bästa komplimangen du fått?
Nu ligger den här frågan under "utseende" men de skiter jag i haha. Den bästa komplimangen jag fått är att jag fått höra att jag är smart och att jag kommer komma långt i livet med sånt jag resonerar. Att jag kommer bli framgångsrik. När jag fick höra de. Efter de tror jag att jag blev starkare psykiskt. Att få komplimnager om ens utseende det tar jag tyvär inte åt mig av. De går in och ut.

Ha en fin dag!
 


Helgen i mitt hjärta!

Har aldrig uppskattat en helg som denna faktiskt. Har bara tagit det lugnt förutom att jag hade en sjukt jobbig träning igår. Men de kan ju jag behöva eller vad sägs ;) Förra veckan va sjuk har nog aldrig känt mig så stressad under hela mitt 18åriga liv. Jag mådde verkligen inte bra. Jag ville bara hemhemhem sovasovasova. För att sammanfatta veckan va jag på 4 läkarbesök, affärsplan som skulle in. Nu är vi med och tävlar och vi fick höra från vår rådgivare att han aldrig sett någon så bra under sina år som rådgivare till uf-företag så det va grymt kul att höra. Inte för att jag va den som va jätte delaktiv när den gjordes men gjorde de min uppgift var iaf ;) Så jag har drömt om likviditetsbudgetar osv ;) Annars så har jag haft nationella i engelska gick väl sådär, alltid svårt att säga. Sen har jag testat att stänga på gina också.

Jahap nu ska jag läsa lite körkortsteori så jag inte sitter som ett frågetecken imorgon på lektionen.
Ha en fin dag!

Små va? iaf lilli hahah våren 09

Aldrig igen :)


SÅ JÄVLA BRA!

Jag ska inte stå en ända torsdag eller fredag och larma ett plagg till och fundera på vad de är för låt som spelas på Gina, aldrig mer. Idag har jag hittat den. Riktig orgasm för örat. Vilken lättnad. Haha tror helt ärligt ingen kan förstå hur mycket musik gör en på bra humör alltså. Nu ska ni få höra..inte för att jag kan lyssna mer har lyssnat 5 gånger på låten redan haha ;)

Florence + The Machine – Shake It Out - Benny Benassi Remix Edit


Stackars hund

Stackars Kissies hund skiter och kissar den i brallan eller? Haha onödigt att gå ut med hunden om den ändå inte kan göra sina behov.. Haha va bara tvungen.

Lånade bilden från kissies.se

Musiktävlingar och magont

Nu börjar True Talent och Idol lida mot sitt slut och Jag kollar på båda två men någonting som jag tycker är konstigt det är att båda Paulina från True Talent och Moa från idol egetnligen inte behöver va med längre. Moa har fått sin låt signad och Paulina ska sepla sina egna låtar som förband tillsammans med hennes coach på turné. JAg tycker bara det är fel om de fortfarnade kan vinna när de iprincip redan är vinnare? Varför inte ge de andra chansen då och gå ur idol och True Talent? Tycker bara det är jätte fel. Jag älskar Moas låt så det är inte de utan jag tycker bara att de har en fördel i programen..

Jag har förövrigt jätte ont i min mage kan knappt gå normalt och eller ligga. Har riktigt ont det är typ samma smärta som när jag svimmade i duschen så jag ligger mest i sängen. Vet inte om det är mensverk eller om det är för att jag har börjat älska mjölk? Får se helt enkelt. Hoppas det är bättre tills imorgon, vill verkligen gå dit imorgon.


True Talent

Såg på Elsas värld på tv3 play och fan besviken jag blev. Har bara läst typ 30 sidor i boken men är redan jätte besviken på serien. Jag tycker de va ganska barnsligt. Det var verkligen jätte töntigt. Visst vi får veta att Elsa är korkad i boken men sådär som på filmen var det bara för mycket! Men jag kommer nog fortfarande att se på de och hoppas på att de blir bättre.

Helgen har varit bra. Låg i sängen hela långa dagen i går och degade tills klockan blev 5 så gjorde jag mig iordning. Vid sex tiden var vi på middag hos några kompisar till familjen och åt gott. Åkte direkt därifrån till steffi och började kvällen där sen bar de av till stan och röjde haha. Vi testade ett nytt ställe Aveny och det var skit fräsht och fint och bra planerat men fan va lökigt det var på nerevåningen. Alltså de va som att va tillbaka i Napa, man lökade som fan. Det blev som en bastu. Det var lite små tråkigt men kul hade vi iaf.

Idag har jag kollat på massa tv och typ inte rört mig ur sängen. Ska ta en dusch nu sen kolla lite mer tv haha. PUSS


Prioritet

Inlägget om att "ta" någon annans ex. Varför jag skrev inlägget var inte för att jag har varit med om de eller någoting sånt utan i våras läste jag i någon skaller blaska en notis om att Prinsessan Madeleines ex Jonas blev tillsammans med Madeleines bästa vännina. Och det är så grisigt! Men det roliga är även att vänninans ex är Jonas barndomsvän haha vilken röra. Men nu förtiden i verenda skvallerblaska står det något nytt om paret osvosv. Det är så sjukt att när man sett en sak så ser man de helt plötsligt överallt. Är inte de sjukt. Man lägger märke till en person eller någon sak, efter de ser man de överallt. Eftersom detta pågått i ett halvår är jag bara intresserad av ämnet och kul och se vad andra tycker :)

Både 4 och 5 November

Sitter och kollar på idol, älskar fredagar. Idol, basta bada , och bara myyysa. Inte för att de inte har varit så hela veckan men endå ;) Har verkligen behövt detta lov. Har nog aldrig uppskattat ett lov såhär mycket eller okej jo de har jag verkligen för jag har typ som lov varje dag förutom dom dagarna jag har engelska. Dom dagarna jag har engelska har jag alltid en stor jävla sten i magen. JAg vet inte varför men det bara är så. Jag är så rädd att jag inte kommer klara engelskan innan jag slutar trean..

Nej men idag har jag varit på ansiktsbehandlig. Man känner sig alltid lika len och fräsh när man kommer där ifrån men man känner sig som i tonåren när man va röd prickig i hela ansiktet. Efter ansiktsbehandligen gick jag och Nicke och käkade thaibuffé mums va längesen. När vi hade ätit klart kom pappa och jag övningskörde till sollentuna där vi skule fixa min fond men banken va stängd så då bar de av till väsby igen där jag blev släppt vid lilli. Vi tog bussen till sollentuna igen för shopping. Fick bara med mig ett läppbalsam men vad gjorde de. De satt fint i plånboken dock inte i garderoben...

-
Glömde publicera för typ 3 timmar sen haha men nu sitter jag och lyssnar på spotify. Förstår verkligen inte männsikor som inte har spotify? Jag har varit utan de i snart två veckor och är helt off. Så fick låna steffis inloggning nu och fy va underbart. ♥

Att vara tillsammans med ett kompis ex.

Som rubriken lyder så har jag tänkt på en sak ett tag. Man brukar ju säga det att när man bor i en liten stad eller kommun eller vad man nu ska säga så får man ju ofta höra "alla ligger med alla" eller "amen hon har ju legat med alla" amen ni vet. När man tänker efter är inte det sjukt äckligt? För det är typ sant. Man ligger med någon som har legat med den som har legat med någon annan osvosvosv. Så går det runt i en cirkel. Tänk egentligen vad könssjukdomar smittar snabbt och de blev ju inte bättre av att de sa förra året på um att klamydia ökade med 20% förra året. Usch va äcklad man blir alltså. Inte för att det var det jag ville prata om, utan vart går gränsen för att "få" va tsm med någon annan eller bara ligga med någons ex? Det finns så många som tycker så olika och de måste jag nog säga att jag också tycker men finns det liksom någon regel för hur många år sen man va med killen eller hur nära realtion man haft?

Personligen har jag själv varit med en bekants ex och det tycker jag faktiskt är OK om man är bekanta man har typ inte haft en längre konversation med hej, hur mår du osv ytligt liksom. Fast kan ju säga det att jag har skämts väldigt mycket över att just "tagit" en bekants ex så i början va de väldigt jobbigt för mig. Jag mådde verkligen inte bra och att folk ville förstöra gjorde saken bara värre.

Men därimot om jag haft en kompis och umgåtts med henne förut eller i nutiden och hon haft ett ex då skulle jag verkligen aldrig i hela mitt liv va med hennes ex. Man kan inte bestämma över sina känslor men man ger sig inte in i leken och får känslor om man vet vem killens ex är. Man har respekt. Men vi kommer ju aldrig komma ifrån hur kladdiga människor är här i världen.

Kommentera gärna och skriv vart gränsen går! Har så pass många besökare så att jag vet att det är fler än bara mina nära vänner som läser. Va anonyma vad som helst vill bara veta :D


Torsdag!

Hade en jätte mysig dag igår med mamma och Nicke. Vi åkte till kista och såg Jägarna 2 istället för In time. Vi orkade inte vänta på filmen så vi tog en bio som gick direkt istället. Vi var väl i princip själva på bion haha det var några få andra där i samma salong. Nicke höll knappt på att komma in för att han inte hade legg med sig och de var 15 års gräns. Han som släppte in oss sa att han hade fått böter igår för att han hade släppt in underåriga då måste jag bara fråga en sak och är de då att polisen kollar om de sitter en 14 årig kille eller inte? Tycker personligen att det finns värre lagar som inte följs som polisen kan ängna sig åt en 15års gränsen på bio fyfan. Tänk er själva hur många brottslingar går inte på frifot? Iof så gör ju gubben de som släppte in min 14åriga bror på bion haha orkar inte. Efter bion åt vi god mat (åt sushi, vad har hänt?) haha nej men har väl alltid gillat laxen men igår fick jag ett sjukt sug efter sushi haha. Vi kollade lite i affärer och fick med mig hem ett fint linne Som va lite för litet visade de sig när jag kom hem. Fick även en väska av mamma. Är helt kär i väskan! Har kollat på den i sommras och nu var den nedsatt så kunde inte hålla mig.

Eftersom att linnet var för litet så åkte jag och issa tillbaks till kista idag för att byta storlek och då fanns självklart inte linnet kvar haha... jaja för se ut som att mina mini tuttar ska hoppa ur linnet ;) Eller kolla i något annat centrum imorgon. Köpte även en utgångsväska perfekt när man bara klär sig i svart med en lite mer utstickande väska och ett plus är ju att reptilmönster är en av höstens trender ;) Efter kista hade jag en körlektion. Och nästa gång ska jag lära mig att backa runt hörn yeha ;)

Har nog aldrig kännt mig så sliten som jag gjorde imorse. Fett hår, två stora jävla finnar, svullen i hela ansiktet och ögonbryn som är värre än allibaba. Men dom försvinner imorgon ;)

Onsdag

God morgon bloggen, låg i sängen väldigt länge i morse och läste bloggar. När jag klev upp hade mamma gjort äggröra och bacon. Perfekt start på dagen. Mamma ska gå och hämta sin bil som har varit inne på verkstaden sen kommer hon och hämtar mig då ska vi åka och sola herregud de va inte igår. Känner mig verkligen grå och äcklig nu i mörkret så det ska bli skönt att sola. Vid 4 ska vi åka på bio och se In Time. Har bara hört bra om den men när jag såg trailen blev jag lite besviken. Såg ut att inte va den bästa men man ska inte ha fördommar eller hur ;) Efter de äter vi i kista och kollar lite i butiker. Senare mot kvällen kanske det blir utgång. Det visar sig. Att leva på studiebidraget och att inprincip enbart va på krogen om helgerna är inte de bästa för plånboken men vi får se hur det blir senare.

 



körlektioner hit och dit

Klockan är halv sex och jag sitter i soffan och väntar på att få åka till körskolan för att gå på teorikurs. Det är från halv 7 till 8.. Segt. Men jag ska ta de dära jävla kortet snart alltså. Hade körlektion idag också det gick bättre så körningen är ju bra men de är teorin som det mest är kvar. Innan körlektionen åkte jag in till stan med tjejerna och åt på vapiano, sjukt att man tar tre tuggor sen är man äckligt mätt.. nästa gång blir de barnportion om de finns! Vi satt nästan i tre timmar och bara satt och snackade om allt mellan himmel och jord.

Måste varit världens roligaste inlägg måste springa tll bussen hejdåååååååå



RSS 2.0