Blev lite långt!

Tjena hej, är trogen mot min blogg eller vad säger ni? Som inte mina vänner är.............................

Idag gick dagen väldigt segt! Åt en väldigt god lunch med Frida, de va trevligt och träffa henne! Efter lunchen gjorde jag ingenting i princip. Men till slut så fick jag häfta och vika 150 broschyrer.. va lite segt men tiden gick iaf fort när man inte bara sitter och glor. Som jag alltid har sagt åker jag hellre en längre resväg och har saker att göra om dagarna än att bara sitta av tiden i princip..Fast egentligen sitter jag inte av tiden för jag gör faktiskt saker men inte tillräckligt!

Niklas frågade om jag hade stoppat in djävulshorn i pannan och svaret är nej men jag har två äckligt stora finnar!..

Har varit hos min underbara mormor nyss, hon håller på att sy in mina chinos. Men dom sitter inte riktigt som jag och mormor vill haha! Så hon ska fixa lite till på dom. Ni visste väll föresten att idag va sista dagen man kunde växla in sina 50-öringar och mormor va snäll och åkte ner till centrum och växlade in alla mina 120 styckna så fick en liten slant, bättre än att slänga :) Annars har jag fått jätte mycket fina smycken av mormor. Vi har verkligen samma stil hon och jag fast hon har en äldre version bara ;) Fick iaf STORA halsband, alla kanske inte va i min smak men de mesta! :D

Nu ska jag fortsätta att kolla på Lyxfällan, sen älsklings bb! Börjar tidigare imorgon, är inte på kontoret så därför ska jag lägga mig efter BB!!


Seg dag....

Klockan är 09.53 och jag känner att denna dag kommer bli lång!!!!!!!


Min önskelista till pappa :D

Pappa åker snart till vegas och dollarn är ju galet låg!! Skulle inte banga en jävla sekund på att bara få följa med i några timamr för att gå och shoppa.. Men tyvär är jag bara Sofie Jansson.. Även fast pappa är där med jobbet så har han fått en shopping lista av mig. Haha de roliga är bara att se honom köpa de..eller iaf sminket haha!


De han ska få köpa till mig är ralph lauren tröjor och pikér. Det är ju så sjukt billigt i Usa! Sen så ska han få köpa ett nytt puder (haft mitt i tre år) solpuder, ansvänder isadoras nu och märker att jag får mycket finnar just på kinderna så får bli ett från id så kanske man strålar lite hehe... Sen ska han även köpa en ögonskugga. Förstår ni när min pappa ska köpa allt detta? Sist men inte minst ett par låga helst röda eller marinblåa converse..
Något annat som är super billigt i USA?

Ska inte förvänta mig för mycket för jag vet att han kommer komma hem men hälften haha!


Min andra praktikdag!

Andra dagen på praktiken avklarad. jag trivs verkligen där. Idag hade vi först möte i nästan tre timmar som jag typ bara satt och låg och nickade åt. Hade inte så mycket att säga men de har roliga planer må jag säga! Efter de gick vi ner och åt sallad mums!!! Ska luncha med frida imorgon. Då ska jag också äta deras sallad mums!! Sen hela nästa vecka så får de bli matlåda... Efter lunch iaf så satte jag in elever i olika grupper och jag måste bara säga de lärarna från arland, järfälla osv kan aldrig klaga på sina elever att de inte lämnar in saker och ting i tid. Har inte kunna gjort klart de jag skulle idag pgr av att jag inte fått all information av lärarna. Som skulle vara inne idag innan klockan 1!!!!!!!!!!! Men annars har jag fått suttit och gjort prislistor i powerpoint och sedan plastat in dem. Så har typ min dag sett ut. Fick sluta en timme tidigare också wihiii.

När jag kom hem så gick jag en promenad med kurden. Skönt att komma ut lite men mindre  kul att jag har tackat ja till träningen imorgon...Skulle vara intressant att se när jag va på träningen senast?! Jaja snart börjar serie spelet..

Ha en fin dag /Sofie

Hello

Även fast snön inte stannar på marken så kan de faktiskt ta och sluta snöa! Läser alla amerikanska bloggar och ser att de går med jeans shorts åhhhhh! Men på tal om bloggare. Fan va dåliga ni är på att uppdatera! Både mina nära och övriga kända männsikor som tjänar flera jävla tusen på sina bloggar! Fy för att vara hemma en sånhär dag då ingen uppdaterar. Vad gör man då liksom? Jo Sofie JAnsson har bakat havreflan och de smakade tyvär inte som önskat och den sista plåten råkade jag bränna så ja.. Men man lär sig till nästa gång att kanske sätta på äggklockan så den piper när man ska ta ut dom haah ;)

Ska kolla om jag har några läxor hemma och fixa dom så man inte sitter med de sista dagen innan den riktiga skolan börjar igen. Hoppas ni har haft en bra dag alla fina!

PS. gissa vad jag har hittat... min bok "genom helvetet" - YES får tillbaka pengarna från biblioteket! :D

/Sofie

Fotograf på olive house!

På lördag ska jag fotografera på olivehouse. Kommer få många proffsbilder..eller? hah nej men är inte själv först utan får lite hjälp och så. Sen i fortsättningen kanske jag står själv och fotograferar vem vet ;) Och för er som undrar varför jag ska fotografera på olivehose så är det alltså bara när det är nattklubb :) Och nu i helgen är det tjejkväll fram tills kl 22 sen är det vanlig nattklubb. Kommer bli långa nätter men det är bara en gång i månaden typ så det är skönt :)

Ska värma lite hotwings att äta till lunch. Ha en fin dag!

En proffsbild från åland hehe



Turbulens

Hade endast en lektion idag och det var ganska skönt. Imorgon har jag ingen lektion och jag ska bara ta de lugnt. Ha hårinpackning i bastun ja sånt man gör 1 gång om året...........är för dålig på det! Ska inte sätta min fot utanför dörren imorgon tror jag. Ska fixa lite gott att äta sen lägga mig för att se på biggan. Hoppas ni haft en fin kväll.


Musik!

T-Pain feat. Chris Brown – Best Love Song


Bodyrox – We Dance On - Radio Edit



New in!

Shoppade i fredags som sagt och jag är helt kär i mina nya ballerina! Nu vill jag verkligen att det ska bli vår! Köpte ett par till skor som jag inte orkade byta när vi var i kista igen, de va så mycket folk så jag bara ville strypa alla som var i kista. För de luktade satan och de va allmänt trångt. Inte kul. Så behöll skorna, dem får ni se någon annan gång för dom är hos mamma :)

Och här är byxdressen. Den sitter lite kul på bilden. Men fin det är den, mycket finare i verkligheten! Nu måste man bara hitta en fin BH att ha under. Eftersom att uringningen nästan är ner till naveln.

Ha en fin dag!

Vad har man städerska till?

Trodde man hade städerska för att få rent hemma. Ajo tjena. Vill inte låta som kissie eller nått men fyfan! Skulle ta bort alla mina skor i klädkamaren och måla skostället så de inte såg så fläckigt ut och detta möttes man av i min klädkammare...kanske inte undra på att det blir så dammit fort?

Höll på att spy när jag såg dedär.. värre än rent hus förfan!

Kärleken?

Tjena lena, första dagen på praktiken var avklarad igår och det gick väl helt ok eller jag gjorde inte så mycket. För vi hade inte fått matrial så jag kunde börja :P Men nästa vecka hoppas jag på att ha mer att göra. Efter praktiken köpte jag presentkort till Steffi sen hämtade hon mig och vi gled runt lite, hämta hennes körkort, fika i centrum och vänta på lissan som slutade halv 6. Efter de åkte vi till kista där vi satte oss pang bom och åt. Sen fick jag äntligen med mig min byxdress. Önskar bara att den fanns i storlek i andra färger än svart.. Så de fick bli en svart. Fick även med mig två par skor hem men ska åka och byta ena paret i dag. Dom är för höga för mig haha! När jag kom hem och testade båda så stod jag framåt lutad och de kändes inte riktigt ok haha. Ananrs då ska vi åka och ladda våra meddokort. Dubbelt upp!

Gårdagens låt i raggar berra va helt klart Lil Wayne – Hit The Lights - Explicit Version
Tjaråååååååååå!


Tjenixen!

Imorgon ska jag försöka komma till praktiken.. Kan ju säga det att jag inte mår så bra. Har svimmat idag osv... Måste få sova ordentligt och äta nu! Sen hoppas jag på att vara samma gammla vanliga Sofie. Ni få ha en fin fredag mina vänner!


Haft bilden på min data i snart två år och det är något med bilden som jag bara älskar kan bara inte sätta fingret på vad..


Svarta Jeans!




Medans våren närmar sig och folk börjar köpa ljusa och pastelliga färger har jag blivit kär i svarta jeans. Mina vänner vet hur anti jag har varit när det gäller svarta jeans innan. Vet egentligen inte varför jag inte tyckt om det innan. Men nu har jag blivit väldigt inspererad av amerikanska bloggare. De får till alla outfits med svarta jeans typ. Och jag är en sån männsika som gillar stilrena saker. Så dom till vänster på bilden ovan ska jag leta efter när studiebidraget kommer!


Possis

Halloj alla glada, har sovit i soffan inatt och min rygg samt nacke är död! Mår inte illa idag alls men vågar inte äta något idag heller eller iaf inte så mycket. Har ätit två skorpor och ett glas blåbärssoppa. Det har varit gott. Men är så rädd att det ska komma upp igen..

Ska sätta mig på trappen utanför och ta lite luft nu. Sen duscha och börja känna mig lite fräsch igen. Man blir ganska sleden av detta! Börjar bli riktigt nervös inför min första praktik dag imorgon. Ska även förbereda den! Puss på er ha en fin dag!


Har aldrig varit magsjuk innan - lider med er!

Orkar inte blogga, är hemma nu. Har spytt inatt och idag. Både jag och min lillebror har kräkts fram och tillbaks och båda vi åt renhjärta igår och det kan kanske vara de som utlöste allt eftersom att det bara var vi som blev som vi blev...Det va riktigt jobbigt att sitta i bilen i 5 timmar och må illa. Behöver inte gå in på delajer mer än att jag ligger och är helt död! Ingen praktik för mig imorgon...kul.


Fuuuuuuu

Idag var vi i Björnriket. Dom hade byggt ut sen vi var här sist och det var mycket bättre men isiga backar. Vi ahde fantastiskt väder men sista åket va inte kul. Regn/snö och kallt var de. På eftermiddagen åkte jag bräda här i Klövsjö. När jag var i trysil förra året med Sterra så fick jag till värsta vurpan och de sitter lite i huvudet fortfarande. Är alldelses för feg i de brantare backarna. Så de fick bli 3 åk med brädan i de riktiga backarna sen åkte jag till barnbacken och hjälpte Alva (min underbara kusin) att åka. Hon hade hyrt bräda. Och jag kommer inte ihåg att de va så lätt att va nybörjare? :O hah nej men hon va skit duktig! En annan hade nog lite mer blåmärken på röven! Men här har det börja blåsa jätte mycket. Dom fick stänga av sittliften tidigare för att de blåste så mycket. Hörde att det va 14 grader hemma idag? Har snön smällt?! :D 



/Sofie

God morgon!

God morgon världen!
Ska testa något nytt idag, vi ska till björnriket! Ha en fin dag!

Intersport 180kr

Jag är en tjej som verkligen inte passar i solbrillor! Vet inte riktigt varför, har jag en sån konstig form på mitt ansikte´.. haha nej men jag älskar verkligen den typiska pilotmodellen men jag ser ut som ett får i dom. Men hittade ett par som sitter hyfsat bra på. Dom fick bli mina Intersport 180kr Va dom väl värda. Men jag skulle viljat haft guld istället för silver. Är ingen silver människa men det är säkert en vanesak! Ska hjälpa mamma med maten nu! Ha en fin kväll!


Fina sommar skor!

Bästa fyndet på länge! 129kr på nelly! Mamma kom med dom igår innan vi åkte och dom satt så fint så på foten!
Har innan bara fått dåliga skor från nellys egna märke då foten åker igenom där fram osv. Nej har inte varit nöjd innan men dessa var bra! :D Kommer sitta fint i sommar!
 

Har det underbart!

För att ni ska förstå hur underbart jag har det. Idag var det första gången på jag vet inte hur länge som jag inte har frysit på heeeeeela dagen! Nu ska vi ut på balkongen och äta lunch! Ha en fin dag!

TEST

TEST

Grattis världens bästa!

Har suttit i bilen i fem timmar.. När vi väl kom fram fick vi veta att vi skulle bo i den nya delen av hotellet. Det är super fräscht! Helt nytt och skulle inte banga på att bo såhär när man flyttar hemifrån sen (om man inte blir mambo) skämt osido. Kan ta lite kort och visa imorgon. Mamma hade läst någonstans att det skulle bli snökaos imorgon och någon annan att det skulle vara strålande sol, hoppas på de sista!

Idag är det min mammas födelsedag! Grattis kära du! :D


Ha en toppen dag! :D

ByeBye!


12 grader i solen, perfekt. All snö kan mer än gärna smälta när jag är borta. Åker om typ en halv timme. Så dags att börja packa! Ha de bra i den härliga hålan vi bor i så ska jag åka till en ännu mer håla ute i skogen. Om vi bor på hotel denna gång med har jag tillgång till internet men jag vette sjutton om vi har de om vi får en stuga. Fast smart tjej! Pappa ahr ju en dongel hehe! Så jag bloggar nog hur som helst. Tar med mig datan! :D

Och jag är ruggigt dålig på att lyssna på klipp i andras bloggar men allvarligt. Lyssna, Lilli hade den i sin blogg och jag är helt kääääääääääär! Den är verkligen tragisk!


Steffi 18 år!

Orkar inte blogga idag, skriver kanske imorgon. Har lite att berätta! Hoppas ni haft en fin kväll! För det har jag haft med mina underbara tjejer!!
Stort grattis till sterra som är myndig idag!


Deuces

Avslutade veckan med ett naturkunskaps prov och det gick förvånandsvärt bra (kändes de som) Ibland har man en annan känsla än vad fallet är haha.

12-15 kommer jag ha APU. Då kommer mina veckor se ut såhär Två lektioner på måndagar, ledig tisdagar och sedan praktiserar jag onsdag-fredag. Kommer bli perfekta veckor även fast jag är grymt nervös över mina arbets uppgifter med tanke på at jag kommer ha ett eget projekt................

Påtal om någonting spontant så åker jag till klövsjö på söndag och kommer hem på onsdag så jag missar första praktik dagen..


Klövsjö 09


Musik gör en glad!

Ni vet när ni hittar en låt och hela kroppen ryser för att den är så jävla bra?! Så är min kropp just nu! Lyssna och njut!

Inna – Sun Is Up



Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath - Cahill Mix - Edit



Paul Panait – Love Game - Official Radio Edit


Från BikBok


När studiebidraget rullar in blir denna min ♥ Kommer vara så snyggt i sommar!


Plugggggggggggggggggggg

Okej, igår satt jag och garvade för mig själv, såg måndagens repris från BIG BROTHER och jag säger de fyfan va jag älsakr de. Alltså tänk er att ha en Simon hemma! Vilken nalle! Åh det är så många som är så härliga!

Annars så är det en lättnad idag, jag har gjort klart min rapport visserligen kommer jag få galet mycket fel men åh ingen människa som inte går handel vet vad jag pratar om....! Annars ska jag ta fram naturkunskapsböckerna nu och läsa lite. Har som mål att få VG där visserligen hade jag bara G i omdömen men jag ska kämpa! För till förra provet hade jag inte pluggat och lyckades få G iaf. Men dess värre har mycket sjukhusbesök varir på naturkunskaps lektionerna så jag har missat några genomgångar osv.. Nu kör vi soffan!
 

Något annat jag ser i efterhand är att jag skriver så mycket stavfel!!!!!!!!!!!!!!!! Och ja jag är dålig på att stava!!


Webbtv!

Jag följer inte något program förutom Big Brother men någonting jag följt på webben är stylisterna det är sjukt bra och helt i min smak! Det handlar om ett gäng mode intresserade människor som tävlar om att bli prkatikant på Sofies mode.





Eftersoma tt det börjar lida mot sitt slut så kommer jag vara en trogen följare utav glamourama sen när det börjar. Följde förra gången och det var bra! Får se om det är några förändringar eller om det är som det var då. Man får alltså följa tre storbloggare som jobbar inom modebranchen. Man får följa deras vardag på stureplan i princip!


Har som sagt inte så mycket att skriva nu för tiden, så här har ni lite tips tråkiga dagar som denna!

Ha en fin dag! :D

 


Tråkigt..

Det är 5 grader här! Helt sjukt! Men jag går endå runt med vinterjacka och kommer göra det ett bra tag till. JAg vet inte om jag har någon infektion i kroppen eller någonting för jag fryser heeeeeeela tiden! Vill bli frisk... Sen känns det som att jag ha typ blåmärken i magen. Vet inte hur jag ska beskriva men öm är jag iaf!


Fick omdömena idag och det ser väl hyfsat bra ut. Ska plugga lite nu bara för det. Ha en fin dag!


Promenad i vår solen!


Var på en mysig promenad med Lilli idag, har inget mer att skriva! Ha en fin dag!


Väsby nya gymnasium!

Igår var vi på möte med rektorerna för vng. Måste säga att jag är väldigt sugen på att höstterminen ska börja, skolan kommer bli så fräsh!! Men som sagt är det inte de som avgör om skolan är bra eller inte utan eleverna och lärarna. Vi pratade mycket om kräkningar, hur man ska vara mot andra, hur lärare och elever ska vara.

Och det kom fram mycket som man egentligen inte har tänkt på innan. Något jag tog åt mig väldigt mycket av var när rektorn sa "om du säger ett fult ord och skojar med en person, personen som tar emot ordet tar åt sig, så är det en kränkning" Och det är fan sant. Handen på hjärtat så brukar jag skoja om mycket men jag vet inte om folk tar åt sig eller tar det som ett skämt? Men han sa det att det även var viktigt att man skulle säga till personen som sa någon som man tog som en kräknings så att man kan ta åt sig de och låta bli det i fortsättningen. Så säg till om ni tycker att jag är för mycket!!

Nej men som sagt skolan kommer bli super bra tror jag. Om jag gick i nian nu och hade samma betyg skulle jag lätt söka till väsby nya! Det verkar vara så seriöst och skolan kommer bli så fin! Visst kanske inte skolan kommer vara 100% klar med allt och det kommer inte kanske vara som man tänkt den första tiden men i slutet tror jag verkligen på att den kommer vara en bland de 5 bästa gymnasium i stockholm!

Nu ska jag plocka undan alla mina kläder från golvet sedan på promenad med lilli, ha en fin dag alla fina ♥

God natt ♥

Mår som sagt fortfarande dåligt. snorar och känner mig död. Så idag blev det hemma kväll med mor min, vi kollade på BB och folk får ha sina egna åsikter om det men jag älskar det. Tack för att en jävla serie finns att följa med glädje. Brukar sällan klara av att följa alla avsnitt på serier men BB kommer jag följa!

Funderar seriöst på att gå och lägga mig nu, klockan är halv 12 och det är fredag. Brukar allvarligt talat gå och lägga mig senare på vardagar. haha men nu ska det bli skönt att sova även fast jag har en klump i magen av någon jävla anledning. Ha en skön sömn alla fina, avslutar kvällen med mitt favorit citat..


Funderingar kring att bli lämnad

Ofta när det gäller kärlek så slutar det på ett tråkigt sätt. Jag och kurdie diskuterade de lite på fb chatten nyss. Och hon skrev att Adde skulle bada badtunna och hon skämtade och skrev att "bögarna ska bada badtunna och ta på varandra" Och så skrev jag att jag hoppades på att Adde just inte var bög med tanke på hans relation med Kurden! Och hon skrev något i stil med "gud va hemskt om han skulle vara de" Och sen sa jag, skönt och bli lämnad för att han är bög istället för att han inte älskar en och man vet att en nästa tjej väntar.

Jag själv som blivit lämnade hade bara tankar i huvudet hela tiden "han kommer träffa en snyggare tjej" "han kommer skratta med andra så som vi gjorde" ja men listan kan bli lång. Men jag tror på något sätt att om man har en kille som blir bög så tror jag att man kan ha en "ny" vän. Jag tror inte det blir lika dant när man blir lämnad på annat sätt.

Då är min fråga skulle ni hellre vilja bli lämnad av att er kille börjar gilla killar eller för annat sätt?


Nellys rea ♥

Dessa ska jag beställa idag från nelly. 129kr är dom värda! Nu har 37or kommit in och ingen är gladare än jag!

Efetersom det itne går att kopiera nellys bilder så lånade jag bilden från http://blogg.veckorevyn.com/ellinorak/ 

Ny kategori musik!

Från och med nu så tror jag att jag börjar med en ny kategori som får innehålla musik. Där jag bara har inlägg om musik och ingenting annat. För det blir så rörigt när jag skriver om en låt i ett inlägg. Sen så är det lättare för mig att ladda ner för jag brukar ta hjälp av bloggen och se vilka jag ska ladda ner bara så ni vet! Dessa inlägg kanske är lite tråkiga men inte för mig, hiho!

Några grymma låtar!

Helena Paparizou – Baby It's Over

Jag tycker det är grymt kul att artister som vi lyssnat på när vi var små kommer tillbaka. Och hon gör det ju lysande bra! :D Vad tror ni, är det greklands bidrag till melodifestivalen? Hon har ju vunnit den en gång förut ;)

Steve Aoki & Laidback Luke – Turbulence (feat. Lil Jon) - Radio Edit


Skulle kunna lyssna på detta sound track endast men Lil Jon brukar vara med i massa sköna partylåtar och det gör han bra i denna!

Loreen – My Heart Is Refusing Me - PJ Harmony Remix

Hittar tyvär inte låten på youtube :/

Jag visste att det skulle komma en remix på denna sköna låt och det gjorde de! Fyfan va skön! Älsakr den, absolut en ny favorit!



Jackan ♥

Idag mår jag inge bra alls, hade bara velat ligga kvar i sängen när väckarklockan ringde imorse.. Men så var inte fallet blev skjutsad till lövet där jag nu får betala för varje besök..de är inte så kul att ha fyllt 18 endå.. var där i 10 minut sedan åkte jag hem och la mig i en halv timme och sedan var det upp och fixa sig för en lektion. Va sedan med issa i cetnrum och jag köpte en tröja och en jacka.. Jag vet att jag har shopping förbud men..men. Ska försöka mig på att sy i den nya tröjan, ska göra den till magtröja, men inte för kort bara så att det blir snyggt till jeans med högmidja. Efter cetrnum gick jag och köpte sallad hem efter salladen sov jag i en timme. Behövdes verkligen. Mår som sagt inge bra har ont i kroppen, snuvar och känner mig allmänt dålig. Men det är bara en dag innan sen är det helg och man kan ta det lugnt hela helgen ..eller..?

Batteriet på kameran dog men jag han ta en bild som man typ inte ser så mycket på men man får se min nya kärlek lite iaf :$ Är helt kär i den. Åh va kläder gör en glad. Ps, har inge bra "självutlösarställe" hos mamma så ni får en fjorre bild i spegeln! Imorgon ska jag beställa ett par skor på nelly också. Bara ett par..det är ju faktiskt fri frakt!!

Nu väntar BB, ha en fin kväll alla fina! /Sofie

Låtar som ska in på min mp3!


Halloj bloggen, skriver mer senare men vill bara tipsa om två sjukt bra låtar som jag lyssnat sönder idag! Nu ska jag se på big brothers repris från gårdagen!


Katy Perry – E.T.


Videon är mycket skönare för Kanye West är med än när bara Katy Perry sjunger! Sen skulle jag abra vilja fråga om jag är ensam om att tycka att låten är lik tatu eller vad det lesbiska bandet hette som vi lyssande på när vi var små? Visst finns det likheter i låten?

LMFAO – Party Rock Anthem


Massa plugg

Oj vad jag inte mår bra, har ont i huvudet och hela kroppen. + mensverk..

Idag ska jag rätta min bokresecion, göra kalrt mitt arbete om anorexi, göra frågor om arbetsmiljön samt ett annat fråge papper. Men de firar vi med en lektion imorgon. Men vad gör de när Sofie Jansson ska till sjukhuset klockan 8.10... äntligen sovmorgon, ne juste.. Men något positivt är att redovisningen är över, fick MVG på en idottsuppgift och livet leker.

Jag vet att jag skrev att jag har shopping förbud men jag har lagt undan en jacka till mig själv som jag ska köpa imorgon. Jag är typ kär, den är så fin!!!!!!!! Finns ingen bild på H&Ms hemsida tyvär men jag visar er skönheten imorgon mihi.

Ne nu ska jag göra kalrt de jag har att göra på datorn och sedan lägga mig och vila.. Ha en fortsatt fin dag!

3 Doors Down – Be Like That - Live From Houston

Satt och knarkade sönder denna låt igår. Ingen nyhet de vet jag men ack så skön!

Naglar

Mina naglar har aldrig varit så förstörda som dem är nu. Har aldrig i hela mitt liv haft såhär fula naglar. Tack gode gud den som uppfann nagellacket! Speciellt i de röda och rosa nyanserna. Mina favoriter! Tog bort nagellacket som jag köpte från H&M i en härlig rosa färg nyss. Och jag måste säga att de satt riktigt bra. Man ahr ju ofta lite egna åsikter om H&Ms egna kosmetik...

Jag ska aldrig i hela mitt liv använda mig utav lösnaglar eller tippar på naglar igen. Jag hade tippar på naglarna och fy vad de förstörde naglarna. Visst är det snyggt, men då kan man lika gärna ha vitt nagellack och göra fransk manikyr istället för att ha tippar. Man ser hur naglarna växter och hur friska naglar kommer ut.


Nu ska jag pröva ett annat nytt nagellack som egentligen inte är så nytt köpte de efter jul och jag köpte de på vero moda och det är från märket pieces och kostade bara 29kr!! Så om det är bra nu så ska jag banne mig köpa några till. Med tanke på att malava lacken kostar 45 nu.. vi ska testa och se!




PossPoss

Från och med nu har jag shopping förbud. Jag får shoppa till andra men inte en ända sak till mig själv mer denna månad. Eller iaf inte tills nästa studiebidrag hihi.

Annars då, har en redovisning imorgon som jag ska träna inför, annars så kommer jag typ svimma framför klassen.. Måste kunna de jag ska prata om då går allt mycket bättre när det är redovisning. Sen har jag ett prov som ska göras med tanke på att vi missade de när vi var i romme. Så så ser väl min dag ut.

Idag är det den internationella kvinnodagen samt semeldagen. Mamma kommer hem med semlor idag. Mums!

Gissa vad de kör för dans brudar?

Ha en fortsatt fin dag!/Sofie


Gruppbilder i mitt ♥

Även fast man kanske inte alltid lyckas bli som en super modell så är gruppbilder så jävla härliga!!


Älskar denna låt! Även fast Brittan är lite för mycket ibland..

Britney Spears – Till The World Ends




RIKTIGT TREVLIGT

Hejsan mina fina vänner, har inte skrivit på några dagar. Men nu när skolan börjar i igen så blir allt som vanligt igen! Idag började som sagt skolan och det kändes minrdre kul. Fick veta att ett test prov som då inte var avgörande för betyget nu visar sig vara det så jag har RIG nu på vårterminen och innan på höstterminen hade jag inte RIG så kärring säger jag bara.

Ihelgen har jag fått besök utav skånesläktingarna. Va och shoppa med dom och hade de trevligt i lördags köpte ett par härliga lårhöga stövlar. Som jag har letat efter de tidigare förra våren, men inga har suttit tight! men de fick bli mina ett år senare. På kvällen åt vi en underbar middag hemma hos mormor. Efter maten åkte jag hem till pappa och dit kom även tjejerna. Hade de RIKTIGT TREVLIGT. Sedan gick vi till dogge där det var massa männsikor. Avslutade kalaskvällen donken tsm med issa!

Efter skolan idag så käka jag lite med issa och Steffi sedan gick vi till ica och jag shoppade böcker och julia tog betalt av mig hihi. Sjukt att alla fått jobb just där! Men är glad för deras skull :)



Tillbringat dagen i kista!

Helt sjukt att lovet är slut typ nu..men då börjar helgen wiiiiiiie! Har haft en skön vecka med mycket ligga i sängen och glott på tv. Det har behövts men skulle behöva en vecka till..eller två..

Idag har jag iaf varit med mamma och Nicke i kista och ahft det mys. Shoppat, ätit och kollat på bio. Vi såg på sanctum eller hur det stavas(A) en var bra! Men jag är ju så EMOT 3D! allt bara snurrar i skallen. texten är inte klar eller någonting! Men handlingen va bra osv.

Köpte lite kläder också hihi ska sy upp chinosarna eller mormor ska! Är nöjd med mina köp idag! Puss på er ska se på Big Brother nu!!!!!!!!!!


Vi hörs imorgon! Puss!


My Heart Is Refusing Me

Hej bloggen, har käkat  på infra med Kurden idag det var gott. Man äter alltid för mycket när man är där.. Hade min skinjacka på mig och jag frös inte i solen hihi. Men fan va kallt det var i skuggan och när de blåste..Annars då, har varit på meddo och solat idag. Kan ju bara säga att det är ett nytt solarium som är AS bra! Första gången meddo gjort något bra.. inte för att priset är så bra på de men endå.. Nu står jag och lagar mat. Ska äta sen bara chilla galet. Hoppas ni har haft en fin dag!

Loreen – My Heart Is Refusing Me

Hade ingen aning om att låten var med i melodifestivalen. Skön är den men ingen låt som man röstar på på melodifestivalen eller?


Dags göra

Hej bloggen ligger i sängen just nu. ska gå upp och fräscha till mig. Ska nämligen möta upp kurden och äta infra buffé idag. Ska bli väldigt gott! Kanske tar tummen ur röven och solar efteråt. Vi får se helt enkelt.

Ananrs idag ska jag fixa med mina smycken...

detta ska in  i denna-------->


Ha en fin dag så uppdaterar jag senare!

Supermarkets Feat. Medina & Anders Bagge – Du säger du älskar mig

Låten finns inte på youtube.. så spotifylänk får duga :)

Earcuff

Någonting jag hatar är när man har för många hål i öronen! Jag tycker det ser för mycket ut. Det ser så PIP ut. Jag vet inte varför kan det vara för att jag själv hade många hål i öronen när jag var fjorre och att det var den värsta tiden i mitt liv? Kanske vem vet. Men fortfarande så förstår jag mig inte på folk som gör 48930 hål i öronen till. Det ser liksom ut som att de har hela smyckes-skrinet i örona..Två fina hål ska det bara. Det är prydligt på tjejer! (själv har jag 5 hål men använder bara 2 hihi)

Och så har trenden kommit med earcuff eller vad de heter. Och jag kan inte bestämma mig om det är fult eller fint. För mig börjar det bli fulsnyggt typ. Det som inte har så mycket saker på är okej men de andra med 30 fjärdrar och 3 kors är för mycket för min smak. Därimot så vet jag inte så mycket om dessa kallas earcuff eller om det bara är de som sitter bakom örat. Rätta mig om jag har fel!



Men till det roliga. Jag har en shoppaholic till mormor. Hon är lika tokig som mig. Hon är en underbar männsika och älskar att fynda lika så jag. Har nog ärvt det från henne med tanke på att jag sedan liten har åkt med henne in till stan för att shoppa och en gång minns jag precis när jag hade tagit mitt tredje hål i örat i typ 4an(?) så var jag med henne i stan och hon tyckte att ett par örhängen var jätte coola till mitt nya hål och lika så jag. Så jag fick örhängen av henne och hur tror ni inte dom såg ut? Jo dom ser nämligen ut såhär: sjukt att trender kan komma och gå.

Kände att den röda bollen gjorde susen! Hatar öron och fy va fula mina var! Här är iaf örhänget jag fick av mormor när jag typ var 12! hah sjukt!


Torrschampoo

I fredags så köpte jag torrschampoo har varit en flitig användare i några år och det är så bra för oss blondiner tycker jag personligen. I fredags så hade jag skit äckligt hår. Nu på vintern måste jag tvätta håret oftare med tanke på att jag nästan bär mössa varje dag och det gör inte håret fräschare! Men Julia undrade iaf om håret blev bra då och här ser ni före och efter bild.

Riktigt jävla äckelhår!!!!!!!!

Efter.......


Visserligen känns håret lika äckligt men man ser så mycket fräschare ut. Perfekt för mornar när man försover sig till våren då man inte kan dölja de genom att använda mössa ;) Jag får fett hår snabbt och jag har som mjäll i håret och det är för att jag troligtvis inte får ut schampoot ur håret ordentligt. Och det är inte bra att tvätta håret för ofta så min frisör tycker att jag ska använda torrschampoo istället speciellt om man ska göra någon uppsättning för de är som hårspray tyyyyyyp. Det är lättare att jobba med håret med torrshampoot istället för med nytvättathår.

Det finns olika sorters torrschampoo det finns puder men jag använder spray tror även att det är billigare med spray. Jag använder proffs som kostar ca 40kr tror jag.


RSS 2.0