Onsdag

Kom till skolan, hade webbdesign. Självklart sitter folk och skriver nationella så internet i skolan va avstängt så vi kunde inte jobba fram tills 1 typ. Så fick sluta tidigare och det blev en runda i väsbycentrum. Eftersom att de va löning så blev de lite shopping. Många bra saker fick följa med hem. Och imorgon kommer de bli ännu mer. Har lagt undan massa fint :)

Har sovit en stund på eftermiddagen, ska nu ta tag i lite plugg. Fick veta några betyg på uppgifter vi lämnat in och de kan inte bli bättre så dags att göra sitt bästa på dessa med. När jag är klar med detta så är de inte mycket kvar alls i skolan! Underbar känsla! Stenar som släpper från kroppen!!

Ni får ha en fin kväll PUSS!


2½ år gammal bild haha vilka minnen!


SKA ha!


Från gina tricot 399kr

Ber till gud att vi har fått in dessa tills på torsdag. Då hänger det ett par och väntar på mig. Måste ha ett par, har kollat in dem ända sen de kom ut på hemsidan i förra veckan. Annars så får jag åka och leta efter dom på söndag då är jag nämligen ledig :D Lönings helg också så de kommer nog va as kul att jobba :D


Söndag

Hänt massa i veckan. Har typ inte varit hemma någonting. Men idag fick jag efter klockan 5 ta de lugnt. Gud va de uppskattas! När man går i skolan, praktiserar och jobbar dödar de en. Är aldrig ledig en hel dag känns de som. Kommer skriva mer i veckan troligtvis. Ville bara säga att jag lever! Ha en fin kväll!


Måndag

Börjar bli sådär äckligt trött igen. Kanske måste börja med att motionera lite mer.. Sover och sover och när jag vaknar vill jag somna om direkt igen. Men de löser sig de gör de alltid ;)

Helgen har gått väldigt fort eller lovet kanske man ska säga. Har mest jobbat. Har fått fastanställning på gina så jag är inte extraanställd längre, underbar känsla :D Har verkligen kommit in as mycket fina kläder som gör mig fattig. Måste sätta upp en budget vad jag max får lägga på gina varje månad..Annars då skolan började idag. Sådär lagom tråkigt. Bara två uflektioner typ sen behöver vi inte va med gruppen mer, hahah låter hemskt men de är sant. Ingen gillar någon i gruppen så de är okej att säga. (vi gillar varandra utanför gruppen) Vi är på olika nivåer i gruppen tyvär. De va de jag var rädd för när vi startade gruppen menmen man lär sig av sina misstag. ALDRIG starta företag med en vän, ALDRIG!!! Pappa de kommer vara du och jag i framtiden, när min dröm blir verklighet och jag får starta ett eget företag ;) Annars så var våran lärare från vilunda och hälsa på idag. Världens mest godhjärtade människa! Så det var riktigt kul att träffa henne. Så de blev ganska mycket fika idag.

Nu ska jag se till att rensa klart min garderob hemma hos mamma sen kanske lägga upp de som jag aldrig andvänt här i bloggen. Eller de jag använd max 2 gånger. Vi får se har sagt de förr men nu kanske jag tar tummen ur arslet och faktiskt lägger upp bilder på plaggen för en billig peng. Vi får se :)

HA en fin kväll :)


God dag alla fina!

Va kul och se att så många verkar bli intresserade av bloggen när man inte mår bra. ;)

Har sovit som en prinsessa i natt. Tack och lov! Sov inte många timmar natten innan. Igår låg jag i soffan från morgon till kväll glömde äta och när mamma kommer hem med donken vid åtta tiden smakade maten så jävla bra! På kvällen blev de mys och massa gott och äta som vanligt. Det är fan ett under att jag inte är tjock efter våra (snart) två år tillsammans. Med tanke på vad vi äter och att jag inte rör på mig direkt heller. Från och till bussen är typ de längsta jag går. Okej skolans trappor är också jävligt jobbiga.

Idag sov jag till typ halv ett, det är allt annat än okej!! Men va ganska utmattad från igår så de kanske inte va så konstigt. Ska sätta på mig lite smink och röra mig mot bussen ner till infra för att förlänga mitt pressenkort jag fick när jag fyllde år. Sjukt de håller bara i 4 månader. Efter de blir det att åka till tandläkaren med lillkusinen. Herregud hoppas hon inte har tandläkarskräck skulle må så dåligt över att se henne typ skrika. Hon är ganska cool så de blir nog bra. Senare blir de tjejmiddag hos Sabbe. Kul att träffa de man inte träffat på länge :)


:)

Har inaktiverat mitt fbkonto, tagit bort appen. Instagram är borta. Mobilen kommer va avstängd. Ja jag känner inte för något längre vill inte se och höra människor känner jag. Ibland blir saker och ting för mycket och en människa orkar inte allt. Jag har varit stark för länge och trott gott om MÄNNISKOR i min närhet. Gillar inte folk med dubbelmoral som säger en sak och sen en annan sak bakom ryggen. Antingen håller man fast vid en sak eller så yttrar man sig inte alls. Får se om jag bloggar för att få ur mig saker eller om jag låter den va. Blir nog lösenord i framtiden.


Tisdag

Hahaha orkar inte instagram, blir så irriterad på några som jag följer. Bara så ni vet har ni inte mig kvar snart som följare haha. Orkar inte. Är på cp humör. Men måste börja följa fler människor med lite variation i bilderna de som kommer upp är frukostmackor, fruktsallader, dikter och ett face med en pussmun. Ja ni fattar. Så ointressarade saker. Visst någon gång ibland men när de är de ända man ser så börjar man tröttna :D Personligen är min instagram roligast ;);)

Idag har jag sovit sovit och sovit. Så jävla skönt! HAr lagat mat till mig och mamma precis. Vi ska snart i väg på ett ärende sen så skjutsar mamma mig till pappa där blir de bastu och mys. Mysig kväll med andra ord. Imorgon får jag troligtvis träffa tjejerna ska bli mys! Det uppskattas! Måste bli bättre på att höra av mig. Vill verkligen be om ursäkt till mina nära och kära att jag är så dålig på att höra av mig :(:( Skäms verkligen.


Glad påsk!

Har inte bloggat på en vecka men har typ suttit vid datan en gång i veckan. Och idag kom datan fram med tanke på att jag va tvungen att göra ett nytt ituneskonto. Hatar sånt när de inte är lätt att hitta.........men när jag väl hitta gick de ju fint.

Har jobbat hela helgen. Så idag fick jag lov i fyra dagar sen äre jobb igen. Men ska njuta varje jävla minut. Annars då ni har missat några händelserika dagar i mitt liv men de orkar jag inte berätta om. Har shoppat MASSOR. Så ska snåla till nästa lön. Eller inte snåla men iaf inte shoppa.

Även fast jag har jobbat så har jag firat lite påsk, har fått massa fina påskägg med godis och andra saker i. (någon mer än jag som spyr bara de ser lösgodis??) Sen så åt vi påskmiddag med släkten idag. Så kul att träffa alla. Och så äckligt god mat! Matkoma hejhej! Ne nu ska jag ta och göra annat!

Ni får ha en fin kväll! Massa pussar!



Tisdag

Sitter och kollat mtv, har gjort de hela dagen typ. Herregud va mycket repriser de är. De jag låg och kolla på igår visar de idag haha..aja. Somnade till idag i soffan och de var så sjukt för jag drömmde att jag inte fick upp ögonen. Sen när jag vakna hade jag jättesvårt för att titta. Annars idag har jag varit i skolan på en lektion sen körskolan och gjorde lite teoritester. Gick sämst idag :(

Idag ska jag träna....Sofie Jansson sätter på sig fotbollsdojjorna och ska ut på planen. Har ju inte tränat sen cupen i slutet av januari så vi får se hur detta ska gå. Ska iaf köra i mitt eget tempo. Mamma är rädd att jag får hjärtinfarkt annars. Så detta ska bli intressant.. Men någoting positivt är att jag får testa mina nya mediciner och se om de hjälper liiiite iaf nu har jag ju noll kondition men endå :) Nu ska jag göra spagetti och köttfärsås så jag kan äta innan träningen. Hatar att få håll :) Ps är typ nervös inför träningen.....men äntligen får jag träffa alla underbara människor! PUSS ha en fin kväll.


Måndag

Lördagen blev inte riktigt som planerad, började hemma hos kurdie. Drack, hade de trevligt planerade kvällen lite. Vi glömde heeelt bort tiden, den bara sprang iväg så vi sket i utgång eftersom vi bara skulle varit där i två timmar typ innan de stängde. Vi blev hungriga och åkte till donken och åt sedan satt jag och julia i en iskall bil i en timme typ medans kurdie va och prata med Adde. Fy helvete va kallt de va men underhållande va de ju med. Fyfan va vi skrattade åt vissa saker hahahahah.  Åkte hem och fick sällskap som uppskattades enormt. I söndags låg vi i sängen tills halv fem. Åt lunch emellan också men endå. HAr aldrig uppskattat en helg som denna när man sliter varje helg. Tack för denna helg! :)
 


RSS 2.0