Turn Around

När man inte är hemma och ska klicka sig in på bloggen så ser man självklart att de är fel stavat på "thoughts"  har glömt ett h men vet ni vad jag skiter i de och livet går vidare. JAg kan inte engelska och det är någoting jag skäms över.. Men varför jag stavade fel är för att jag visste att de stavades så men måste ha glömt ett h bara. Så glöm inte de att ni inte behöver skriva rätt haha. För jag satt ett bra jävla tag i söndags när jag kom hem till mamma och sökte och sökte men hittade den inte haha!

Missade precis bussen imorse, fick stå ute och vänta och de var svinkallt. Min hals mår inte bra utav de alls! När jag kom till skolan så var de redovisning och de gick bra kändes de som, nervöst som vanligt bara.. Annars har skolan flytit på bra. Ska snart göra min uppgift som vi fick idag istället för att ha lektion imorgon på morgonen. Klagar inte! Har sovmorgon till 13.10 imorgon och har prooov! Men de kommer gå bra hoppas jag! :D

Ni får ha de så bra och dagens låt är självklart; Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]




Dirty Situation

Som jag skrev i den förra bloggen så ville jag skriva om musik, men tänker inte skriva om de utan lägga upp låtar i nästan varje inlägg hihi. Har uppdaterat min spellista idag på spotify och fyfan va bra låtar de rullar in nu i höst/ vinter. Känns som att vi kommer ha lagom med låtar att dansa till i år. Inte lika kaos som förra nyår (hahah förlåt men den som hade skapat spellistan visste nog inte vad musik va usch!).

Helgen har varit lugn, spelade första cupen för iår i fredags. Gick inte bra alls. Senare på kvällen så kom Julia Issa och Kurdie hit och spelade lite drickspel och kollade på film. Somnade direkt efter att de hade gått och de behövdes. Vaknade vid tolv och tog de lugnt hela dagen. (chilla) På kvällen bar de av till steffi och där chillade vi galet när dom skulle skjutsa hem mig var de kaos. Hahah fyfan va jag garva hela vägen!

Nej hurre ni, nu ska jag städa mitt rum och sedan bege mig mot mormor för att äta världens godaste mat. Sen hem och sussa hos mor min!

Mohombi – Dirty Situation  <--länk till Spotify


Japp då vare en ny blogg.

Sådär nu får de flesta som de vill. Jag skriver utan att min design är fixad. Ska fixa kategorier och allt sen men de får vänta.

Har precis suttit och läst bloggar och kollat på olika klipp. Såg Daniel Paris sitta och säga att allt inte är på riktigt att de nästan bara är fejk haha pratar så klart om ung och bortskämd. Pinsamt att leka så äckliga. Att man leker att man är så som person, om jag hade varit så som person så skulle jag skämmas, skulle inte vilja visa hela Sverige hur pinsam jag är. Visst jag kan inte sätta på en tvättmaskin, vet inte vad man kan tvätta med vad osv. Men som sagt de är ingenting jag är stolt över utan skulle va så stolt över att faktisk kunna de. Menmen livet leker inte bara för att vi är unga och bortskämda.

Nej hurre ni, ni fick min första åsikt i bloggen, Puss på er!


RSS 2.0