Onsdag

Har inget liv just nu. Jobbar 6 dagar i veckan. Klagar inte när lönen kommer men de är allt annat än sunt. Man måste ha ett liv utöver jobbet också. Jag hinner inte ens gå på mina enstaka träningar varje onsdag. Jag hinner inte ens luncha med en vän.. Men vad ska man göra när två är sjukskrivna. De är en självklarhet att ställa upp. På mina lediga dagar handlar jag julklappar typ. Underbart att kunna ge sin familj dyra klappar för en gång skull. Att man har tjänat ihop sina egna pengar. Vilken känsla.
 
Jag är så pigg på livet nu. Tänk att man kan gå från vrak till att må så jävla bra. Hade ni frågat mig för några månader sen så hade jag aldrig trott att jag skulle må såhär bra. Så ge aldrig upp tanken på att inte må bra igen. Hur lång tid de än tar så ge aldrig upp! Därimot avstå den som skadar dig eller får dig att må dåligt, hur svårt de än är så är de sååååå värt efteråt.
 
Nu ska jag sova. Jag ska inte ställa väckarklockan imorgon. Även fast mitt favoritprogram börjar 9.20 men de skiter vi i imorgon. Blir jobb vid 16 så blir bara slappa innan de!
 
Ni får va rädda om er! Kärlek
 
 
 

RSS 2.0