Halloj. Händelserik vecka som varit för min del. Är helt paff i skallen känns de som men de är för att de är löningshelg och man jobbar arslet av sig. igår tjöt våra larmbågar konstant i en timme de var ingen rolig arbetsmiljö..
 
I måndags gjorde jag nya naglar. Blev nöjd som vanligt, satt och snacka skit med kurdie hela dagen. Riktigt trevligt.
I tisdags var jag i stinsen men Frida och Lilli. Vi fönstershoppade och åt thai och sushi till lunch och satt och snacka i säkert 2 timmar. Jag skrev på papper på gina så kommer att jobba varje tisdag i stinsen och sen i täby. Kul med lite variation.
 
I torsdags jobbade jag på dagen sen på kvällen blev de shm. Hade mycket högre färväntingar faktiskt. Har man varit på summerburst och avicii så var de stor skillnad tyckte jag. Sen har jag läst lite överallt att de va de bästa de gjort i sitt liv. Då säger jag bara de att boka summerburst då får ni uppleva nått. Jag säger inte att dom va dåliga men i början kändes de som att de inte hade någon energi på scenen. De stod där som döda fiskar typ. Men de va ju värt 600kr eller va de nu kostade. Slutet var ju helt underbart när han sjöng live :)
 
I fredags var jag på begravning. De va väldigt sorligt. Men det var väldigt trevligt att träffa släkten även om de inte var för något roligt skäl. Umgicks med släkten hela dagen och kvällen. Vi beställde 7 Familjepizzor till middag på typ 20pers haha lite och överdriva. Juste vill bara varna er att om ni tycker tiggare är jobbiga på tåget då ska ni veta va min gata råkade ut för i fredags. En utlänsk kille plingar på dörren och visar upp en lapp där de står att han inte kan svenska och är en fattig man. Så nu har de börjat plinga på hos folk också. De är fan obehagligt. Så passa er och lås dörren om er ♥ Brukar oftast va något lurt med dedär.
 
Nu tog de stopp även fast jag hade massa att berätta. Händer så mycket bra saker så man nästan blir rädd för att allt verkligen går bra för en gång skull. Tack familjen och mina fina vänner för att ni har stått ut med mig när jag mått så jävla dåligt. Tack för att ni alltid hör av er och visar att ni bryr er när jag själv är världens sämsta människa på att höra av mig. Skäms för de!! Massa kärlek! ♥

Onsdag

Ska verkligen ta tag i körkortet nu. Den jävla tävlings människa jag är så höll jag på att börja tjura idag när jag satt på körskolan och gjorde teoritester. Ville bara åka hem. Man tror att de går så jävla bra allt känns rätt och så får man typ 10 under godkänt. Nu jävlar 3 gratis appar är nedladdade. Har suttit fast som fjorrarna gjorde vid playahead. Klarar jag inte en fas nästa gång jag sätter mig vid datan nästa gång vet jag inte vad jag gör. Sen att hon i receptionen på körskolan frågat vart jag hållt hus gjorde inte saken bättre... Så bokade in en lektion i nästa vecka..
 
Just nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja, den är från 20.30-22 oskön tid. Oskönt att träna. Dom kommer säkert köra skiten ur mig bara för att de vet hur otränad och lat jag är. Medans mer än hälften av laget har slickat sandaspåret har jag legat i fosterställning i soffan och ätit godis typ :) Bara att va beredd på träningsvärken som uppstår i morgon... Menmen kul och träffa alla i laget :)
 
Nu ska jag städa upp här hemma, städerksna kommer imorgon och min walk in closet ser sådär ut. Men de gör inte mig nått ;) Ni får ha en topp kväll alla fina! PUSS
 
 
 

PUSS

Om du lärt dig nåt om livet, om du har valt slitstarka skor.
Så vet du vad lyckan beror på, men den chansen är sällan så stor
Det är du som väljer så var noga med ditt val.
Det är ändå du som väljer vem du är.

Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.
Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.
Jag är apan som liknar dig, som liknar dig.
 
 
 
 
 

RSS 2.0