Hemma...

Hemma från en fantastisk resa. Haft de super hela tiden. Kan men handen på hjärtat säga att dessa två veckor jag haft semester och varit på åland och i Turkiet så har jag inte velat hem. Har alltid nöjt mig med andra resor, då menar jag självklart inte att jag bara är nöjd. Utan att jag känt att jag saknar min säng, saknar människor där hemma osvosv. Men de här är nog första gången jag verkligen inte har velat hem. Vill inte hit till väsby. Jag blir helt nere här. Jag antar att jag inte mår bra även om jag tror att jag gör de. Jag vill bara bortbortbort. Dags att ta tag i mig själv och göra de jag mår bra av. Och vad mår jag bra av då är frågan? Jag känner mig bara allmänt konstig. Jag vet egentligen inte vad felet är heller. Stör mig på allt och alla och jag orkar inte va en jävla surmutta. Åh herregud vad är de med mig. 
 
Dags att ta tag i USA resan också. Som jag känner nu vill jag va borta 3 månader. Fast jag vet liksom inte vad jag ska göra själv om dagarna. Jag skulle ju kunna shoppa dag in och dag ut om jag va gjord av pengar. Och får vi huset vi tänkte hyra så är de inte långt till stranden heller men vet inte riktigt hur värmen är då heller. Jag vet inte heller när jag vill åka. Om jag ska åka efter nyår eller redan i början av november. De är allt de här. Hur ska jag göra med mitt jobb jag älskar?.. Allt får vi se inom en snar framtid. Sen har jag fått ett erbjudande att följa med till Alperna och de tackar man ju inte nej till så de blir de också i vår. Nu när jag skrev allt dehär kändes de genast bättre. Jag SKA till USA och jag SKA till FRANKRIKE.
 
Imorgon börjar jag jobba efter två underbara lediga veckor. Ska faktiskt bli kul att komma tillbaka. Jobbar dock i sollentuna men de är bara kul är lite mer att göra där eftersom de är stökigare kunder där. Kollade precis in hemsidan för att få lite koll på vad vi har. Vi får ju nya kläder varje dag så de är inte lätt att alltid ha koll, speciellt inte om man varit borta i två veckor. Hoppas vi fått lite fint så man kan shoppa lite nya toppar som man kan jobba i :)
 
Dags för mig att göra iorning mig för sängen. Är så seg efter resan i natt. PUSS
 
 
 

Glad

Sitter i soffan med mamma och kollar lite tv. Jag ska snart sätta på Pretty little liars. Har kollat på 7 avsnitt bara idag :) har varit skönt att ligga inne hela dagen okej jag låg faktiskt ute ett litet tag när de va sol. Är det inte konstigt hur vädret kan förändras så fort? Två dagars jobb sen semester!

Vet att man inte kan göra Nytt stycke på mobilen så de blir lite rörigt kanske. Känner mig som en ny människa. Känner mig glad och har en bra känsla i kroppen nästan hela tiden även fast de känns som att ingenting är rätt haha. Menmen jag antar att de är positivt :)

Skriver mer någon annan dag. Ni får ha de bra! :*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2333950/images/2012/pic_5022b8e59606ee08d7000000.jpg" class="image">


Kan äntligen säga äntligen fredag!

Okej hade skrivit värsta inlägget och när jag publicera kom halva med. Så hejdååååå
 
Kvällen har bestått av mys hos kurden. Åt gott och såg filmen LOL den va faktikst bra. En typisk tjejfilm där man får följa en ung tjejs liv. Så handlar de om kärlek svek osvosv.
 
Annars då va ute i onsdagas och hade riktigt kul faktiskt! Nu ska jag ta och packa upp mina saker och sedan sova.. Öppnade nämligen imorse så gick upp tidigt -.- PUSSSSSS
Andra gången för i år muuuumms

RSS 2.0