Sommar?!

Åh är de inte underbart att det ät så fint väder ute? Äntligen kommer sommaren..fast nu börjar de bli lite molningt. Har suttit ute i 20min och de fick räcka för min del. All credd till er som kan sitta i flera timmar ute och sola. Själv klarar jag de inte alls. Även fast jag satt och läste skvaller och mode tidningar så går de inte. Varmt och äckligt och myrorna börjar krypa inombords. Fick faktiskt en liten rand på dessa 20 min. Weey!
 
Fast de roligaste är väl ändå att kunna använda alla sommarkläder man köpt på sig. Ska ner till centrum med julia snart och har stått i 30min och bytt outfit flera gånger bara för att man köpt så mycket och man vill använda allt. Man vet ju inte när de blir varmt ute nästa gång igen. O nej jag är inte ens sån som kollar vädret eller tror iaf inte på de dära. De har typ aldrig stämt iaf så de Säger man 24/7 fortfarande? Äsch de lät bra i denna mening iaf. För att komma tillbaks till shoppandet så måste jag köpa massa basplagg i svart och vitt. Vi har massa basplagg på rean men dom satt inge bra på mig och de man vill ha finns bara i för stora storlekar tyvärr. Så får nog gå till konkurrenterna och handla lite ;)
 
Nu ska jag ta och städa upp lite här hemma för nästa vecka blir de pappa vecka. Sött va att jag har pappa och mamma vecka fortfarande? Men de är för att jag aldrig skulle kunna tänka mig att bara bo hos en när de bor så nära varandra. Skulle va skillnad om förhållandena va annorluna :)
 
Äh nu blev de 67432 olika ämnen! Hoppas ni får en fin dag!
Har på mig ett par jätte fina shorts från gina. Äntligen får jag använda dem! PS japp jag har långa armar ;)

Onsdag

Okej kan ju bara säga att jag inte förstår mig på nya blogg.se Tänkte lägga in sjuka låtar, men vet inte hur man gör längre. (Y) så tyvärr mina fina besökare!
 
Rean började i måndags och jag stod själv från 16-20 det gjorde sitt kan man ju säga. Det var mega kaos. Men det är sånt jag älskar iaf lite. Det är mindre kul att behöva lämna butiken stökig och provrummet överfullt med kläder. Men det är iaf kul när det är full fart i butiken. Tänkte på en sak idag ang just provrummet. Jag står och plockar upp kläder från ett provrum och de ett gäng tjejer som ser hur mycket jag har i famnen så frågar de. Kan du ta de här? Blev så sur och sa ja om jag får med mig de, ser inte ut som de va och ett hån garv. (min smygdamp kommer fram) Jag börjar känna de mer och mer nu när vi har rea att är de svårt för en människa att gå en omväg eller till och med på vägen ut för att hänga tillbaka ett eller två plagg? Nu tänker ni jaja de är hennes jobb men jag känner mig typ förnedrad när folk slänger kläderna på bänken mitt framför mig eller när jag får allt i en hög i famnen. Varför är de bara så när de är rea? De är aldrig så när det ordinariepris. Blir kläderna mindre värda för att de sänks eller vad är de?
 
Äh lite tankar bara. Köpte faktiskt en långklänning och underkläder på rean idag. Sen köpte jag en underbar kavaj dock inte på rea men har suktat för länge nu så den får va värd sitt pris.. Vi får inte in så mycket nya kläder nu. Känner inte något köpsug alls. Vad har hänt ;)
 
Imorgon blir de mer jobb sen är jag ledig i några dagar sen är de hårdkörning igen på jobbfronten. Hoppas allt är bra med er! Puss på er!
 
 
 
 
 
 

Söndag

OJ här har blogg.se gjorts om väldigt mycket. Hoppas det är lika lätt som de var förut. Speciellt när man är så handikapad som jag är tekniskt sätt. Jag tänkte mest säga att jag inte kommer att blogga så mycket som ni märkt. Visst jag har några tappra läsare kvar men vill säga till er att jag kanske kommer uppdatera max en gång i veckan typ. Jobbar ganska mycket nu speciellt i Juli. Sen har även min dator fått virus och den går det inte att göra så mycket med men vi ska lämna in den i veckan så får vi se om den funkar sen igen :)

Annars så leker livet. Vet liksom inte alls hur jag mår. Ena dagen är jag världens gladaste och en annan dag är jag världens drygaste och tröttaste. Men det är mycket som händer nu i mitt liv från alla möjliga håll så det kanske inte är så konstigt. Men har varit förkyld nu i en vecka och den håller på att förvinna så det är super skönt!

Imorgon börjar REAN på gina så det kommer nog vara ganska mycket folk och mycket att göra. Vi kommer att ha jätte mycket REA! Så ett tips är nog att kolla in den snabbt eftersom att storlekar oftast försvinner ganska fort ;)

Men ni får ha en bra kväll! PUSS PÅ ER!

Måndag

Blev en nattpromenad som ledde till sovsällskap. Glad som fan var jag att jag fick de, vaknade nämligen inatt och trodde att jag skulle dö, på riktigt dö av min hals som hade slemmat ihop totalt. Kunde inte svälja mitt eget saliv. Trodde jag skulle svimma. Men de gjorde jag inte tog en ipren, alvedon och en halstablett och somnade om. När jag vaknade var slemet borta men har fortfarande ont i halsen och öronen. De där jävla flaket gjorde verkligen sitt. Har haft ont ända sen dess.

Åkte in med pappa till stan vid lunchtid. Vi köpte med oss mat och åt på hans jobb, efter maten åkte jag mot stan själv och förkortade min klocka. Åh herregud vad jag är glad fick min efterlängtade Marc Jacobs klocka i studentpressent. Sen gick jag runt och shoppade lite i stan helt själv. Fick med mig lite saker. Ett par shorts från gina som är helt underbara. Dom är lite stora men de är skit samma. Så nu får sommaren komma så man kan få använda alla shorts har köpt 13 par shorts i vår/sommar :) Hoppas du inte läste de där mamma ;)

Annars så köpte jag ett par pilotbrillor. Har velat ha ett par i hundra år men rayban brillorna passar inte mitt ansikte och sen har många av mina vänner de typ men hittade ett par idag som passar mitt ansikte perfekt och jag vill ha ett par le specs brillor också älskar glaset på deras solbrillor så idag gjorde jag två flugor i en smäll köpte ett par pilotisar med nästan le specs glas :D

Nu ska sjuka jag slå på en film och gråta lite för att jag inte får träffa en människa på två veckor. Japp, kommer va två av de segaste veckorna i mitt liv.. PUSS


Summerburst i mitt ♥

Innan jag skriver och lägger upp bilder från studenten så vill jag ha alla bilder från alla håll och kanter för jag har nästan inga själv och de blir tråkigt när det är tråkiga bilder med, så studenten får vänta så kör jag på med helgen så länge.

I fredags träffades vi klockan 11 hos frida på brunch. Sjukt va fint Frida hade gjort. Vi åt och hade de trevligt fram tills 15 (?) då började vi rulla mot stadion där en av årets händelser ägde rum. Det var summerburst! Sjukt vilket drag det var. Hade de verkligen svin kul det var öronorgasm på hög nivå.

Igår vaknade vi med spöregn utanför och fönstret. Men vad gjorde de? Vi åkte in när regnet hade slutat och när vi kliver in på stadion så kom solen fram. Så vi kom verkligen med solsken ;) I går var den bästa dagen, Sebastian Ingrosso var klart bäst av de jag hörde! Ne nu kan jag leva ett gott liv ett år till tills nästa år! Sjukt va bra de var och man märker veklrigen vilken förändring med allt de dåliga från förra året :D Tummen upp för helgen!
PUSS



Måndag!

Idag är det måndag, börjar bli nervös inför studenten. Men de kommer va en bland de bästa dagar i mitt liv så de finns väl ingenitng att va nervös över. Skolan är över och jag går ut med hyffsat bra betyg dock hade jag velat göra om 1an då jag va sjuk hela hösten men de är sånt man får ta när kroppen har noll imunförsvar..

Har förberett massa den senaste tiden, byggt tak på altanen, satt upp tält på tomten, handlat massa osvosv. Det är runt 60 underbara människor som kommer och firar mig. Sjukt, bara underbara männiksor också! Åh dagen kommer bli så bra med champangefrukost 07.30 sen får vi väl se när kvällen/ natten slutar ;)

Ni har missat några fina dagar i mitt liv. Har varit och käkat med mina fina arbetskamrater och tackat av min butikschef. Känns riktigt tråkigt att hon har slutat. Åt iaf en SKIT god middag på jimmys steakhouse i slussen. Rekomenderar verkligen! Vattnas fortfarande när jag tänker på min oxfile haha okej de där lät bara sjukt. Menmen är dö trötts nu förtiden har jätte jobbiga sömnproblem och marddrömmar om nätterna.. Ska ta och försöka sova nu för att fira några av mina närmaste som tar studenten imorgon PUSS


Nationaldagen

Idag är ja riktigt seg, hade mösspåtagning i går i skolan. Eftersom att väsby nya ska sticka ut lite hade vi vår en vecka innan studenten. Man brukar säga att man ska ha de fyra veckor innan menmen. Bättre sent än aldrig ;) Hade mingel i skolan någon halvtimme. JAG FICK VETA ATT JAG FICK G I ENGELSKA :D:D:D så jävla glad har mått så dåligt de två senaste åren för den dära jävla engelskan! Sen iaf var de hem för mig och dra på Malins studentmottagning. De va trevligt där. Åkte sen vidare in mot stan där nästan hela klassen satt och drack på nivå. Va jätte trevligt där. Sen skulle vi vidare till sommar och där va jag och sabbe någon timme typ. Sög verkligen där. Visst jag Lilli Frida och Sabbe drev och gick ett varv och dansa på varje dansgolv men fyfan de va inte alls kul där. Inte ens house dansgolvet va de bra musik på liksom....Menmen någonting måste det ju vara som lockar när de alltid är så sjukt mycket folk där. Åkte hem runt halv tre. Tog nattbussen halva vägen sen taxi (Y) skönt att landa i säng sen.

Idag vaknade jag halv ett. Sjukt segt! Åkte till kista med Sabbe för att byta storlek på ett par byxor och sen blev jag ägare till ett par helt sjukt söta skor! Även fast de bara fanns 36 så var jag bara tvungen att ha dem. Så jag ber till gud att ena skon töjer sig lite (har två olika stora fötter) Jaja nu ska jag ta en bastu och sen göra massa nödvändigt måla naglar och sånt sen får vi se vad som sker :) PUSS

Summerburst

Förra året var summerburst den bästa dagen 2011 helt klart! Så jävla mäktigt. Allt var verkligen bra! Sjuk jävla känsla. Avicii konserten kan slänga sig i väggen om man jämför med summerburst. Ni som ska dit kommer märka de ;) Men någoting som inte va lika kul det var just det att man inte kunde alla låtar. Jag brukar ha jävla bra koll annars på låtar. Menmen nu har jag iaf gjort en lista inför summerburst. Här har ni som har noll koll på house :* Ps fyller på listan lite vart efter som.

Kör vi lite summerburst <---


RSS 2.0