Shopping

Hej bloggen sitter i soffan bloggar från min mobil. Fick en ny igår av världens bästa mamma!! En iphone. Köpte även två par skor. Visar er någon vacker dag. Men idag va vi på uf- kickoff efter de åkte till söder och åt på ute serveringen skit mysigt. Efter de åkte vi och shoppa ... Hitta två jackor som blir mina i morgon eller i veckan.. As fina ska testa om det går att lägga upp bild är lite seg som sagt ;)
image description
Snygga miner jag gör va ;) Ps gick inte att ladda upp bilderna på mobilen så la in dom på datan istället hihi!


Plugg...

Idag har jag fått mina första läxor. Engelska och företagsekonomi + loggbok för UF och uppgift för praktiken som jag inte har varit klar med på lektionerna. Så idag ska jag plugga!
 Shit de va längesen sist jag plugga haha. Känns skönt att komma igång, kommer ha 2 engelska läxor i veckan i fortsättningen så bara att vänja sig... Hörs sen!


Nu: sex and the city!

Jag vet att ni är trött på chickenkebab bilden haha och jag har börjat på flera inlägg under helgen och dagen men aldrig slutfört dem av olika anledningar. Helgen har varit toppen bra. Fått med allt dedära som en helg ska bestå av. Dans, chill, mys osvosvosv. För att samanfatta allt fort så i fredags var vi på lobby och dansade rövarna av oss. Fick en glasbit på foten och blödde galet mycket, issa fick sina byxor ner skvetta med en drink och steffi fick hål i byxan vet ni varför? Jo för att en idiot släppte sitt glas mitt framför oss när vi dansa. Äckelunge!

I lördags vare bara chill, hjälpte pappa ute på tomten i typ 5 timmar- duktig ja! Sen chilla jag med Kurdie och Hanna på kvällen. Söndag bestod av shopping och lunch med tjejerna i sollentuna!

Idag har dagen gått sjukt fort. Föreläsning på morgonen om UF, jobba på med UF. Är så jävla rörigt med allt i skolan just nu (inte uf) och vissa lärare är dumma i huvudet.

Imorgon är jag ledig då ska jag göra nytta! HA en bra kväll!

Bild lånad från finest.se på mig och kurdie ;)


Till alla chickenkebab älskare!


För några veckor sen såg jag i frysdisken på coop att de hade chickenkebab och blev verkligen överlycklig. Jag var verkligen en bland dem som älskade maträtten i skolan när vi fick den varje fredag (typ). Så var verkligen tvungen att köpa och smaka! Dom smakar precis lika dant som dom i skolan WIIIE :D Så ett tips till er där ute som älskar chickenkebab ps dom finns på ica med ;)


Hunterstövlarna!

Funderar helt seriöst på att köpa mig ett par hunter stövlar nu i höst. Jag som är så frussen av mig klarar inte av att gå i blöta skor en hel dag! Idag har jag frysigt hela dagen i skolan bara för att jag har haft blöta skor.. Jag får skylla mig själv men vad ska man ha för skor nu, man förstör ju skorna vad man än har på sig typ.. Men tänk er ett par fina hunterstövlar och den gosiga strumpan till åh va mysigt. Ska kolla runt lite nu på nätet om det finns någon billig hemsida.

God kväll!




Skola,skola, skola

Har precis ätit med mig själv (fun) Jag var den som lagade maten idag, måste bli bättre på de och lära mig mer rätter att laga, idag gjorde jag nämligen ungspannkaka har inte ätit de på hundra år så det var väll gott eller nja den va vit som en jävla snöboll. Vafan den va inne i ungnen längre än den skulle och fick ingen färg? Aja!

Annars då, skolfotto med 5 andra tappra själar. Efter de blev det beställning av studentmössor. Fyfan va dom säljer på folk saker alltså..herregud folk hade summer för 3000kr....Själv så ryker 891kr för en jävla mössa från mitt kort eller ska inte betala den själv men endå de är sjuka pengar!

Fick även veta att jag ska gå på två engelska lektioner i veckan varav en dag är på prakiken så kommer va riktigt tunga fredagar tyvär.. Men hoppas på att kunna få G nu denna termin så man slipper de nästa termin..

Annars rullar livet på bra.. PUSS


Träning nu!

Helgen har varit super bra de bästa va att vi spöade Lidingö, fy vilket äckligt lag! Själv hade man typ nackspärr igår, smörjde in nacken med voltaren x antal gånger. Kunde inte kolla åt höger.. Man fick sig några frisparkar efter att ha spelat ut serieledarna haha så skönt att vi vann när de var så äckliga. Både i käften och med kroppen. Fy! Så det var så jäääääävla skönt att hela laget spelade ut dem. ÅHH

Senare på lördagen blev de utgång och som alltid var det lika kul! Hur lyckas vi alltid träffa några randoms som följer efter oss?! Haha så kul!

Nu ska jag hoppa i fotbollskläderna för att sedan spela boll i 1 tim 45 min *yey*

HA en fin kväll!

Min header på PA hahaha! :D

Skönt med fredag!

Sitter hemma hos far min shit va längesen det var jag var här eller iaf två veckor haha. Men så sjukt mycket har hänt med utbyggnaden. Kommer bli jätte bra eller de är jätte bra trodde inte det i början men jora!

Idag på praktiken har allt flytit på har äntligen fått lära mig kassan idag så det var kul. Även fast jag inte har lärt mig allt runt om kring den så lär jag mig med tiden och det är ju skönt att man lär sig vart efter istället för att någon står och berättar allting i sträck. Man dödar bara hjärnan som när man sitter på lektion och en lärare enbart står och pratar man har sån lust att säga käften kärring ingen tar in de du säger nu. Nej men för att prata om dagen så har den varit bra och stressig (första gången haha) Efter praktiken köpte jag med mig några blusar och en tröja. HAr verkligen inga finare toppar som mn kan ha när man går ut så de fick jag med mig! Visar er i ett annat inlägg (om jag inte är för lat)

Ikväll blir det nog bara att ta de lugnt, imorgon är den första lördagen sen i april jag verkligen inte ska göra någoting, jag är helt ledig. (bara för de måste jag kolla sportnik....) Jora, självklart är jag uttagen till matchen åhhhhhhh eller okej de ska bli kul att möta serieledarna. Stackars er andra i mitt lag som får ha mig med er! Kände mig förövrigt vilsen som en höna förra matchen. Men någonting måste jag ha eftersom att jag blir uttagen och har bara tränat 3 träningar ;) Haha driver med er nu, nu ska jag hjälpa pappa med maten och sedan be nicke ladda ner en film så jag kan kolla på ikväll. Brukar vara så dålig på att hålla tider om det kommer något bra på tv och de värsta jag vet är att hoppa in i en film!!

Ha en fin kväll! Nu blev det ett långt inlägg om precis ingenting haha!

.


Make me happy

Sitter just nu i soffan helt nyduschad och kollar på nyheterna. Är verkligen helt världelös när det gäller världen, pinsamt jag vet! Måste bli en vana att typ ha aftonbladet som startsida eller kolla på nyheterna en gång om dagen. Inte för att aftonbladet kanske är den bästa nyhetskanalen som idag tex mamma visade mig en artikel om en man som får operera bort en ål som har simmat in i hans penis man ba OKEJ?!

Annars då? Jo livet rullar på både positivt och negativt men sånt är livet. Imorgon är det praktik och jag älskar min praktikplats, ja ni har fått höra de några gånger och kommer nog få höra de fler gånger. Är bara inte van vid den lilla "kundfokusen" som det är på gina om man jämför med nordic pool där det är lite bättre om vi säger så ;) Kommer förövrigt inte jobba så mycket mer på nordic så blir nog att skriva mitt första CV i helgen när jag ska till far min. Behöver verkligen pengarna i denna åldern. Att gå ut varje helg blir dyrt i längden. Inte för att jag dricker så mycket när jag är ute och är inte heller ett drinkluder som tror att man kan få allt gratis haha så pinsamt med brudar som verkligen tror att de ska bli bjudna. Självklart har jag blivit bjuden på drinkar men har ALLTID erbjudit mig att betala. (det räknas inte när man gick i högstadiet då förstod jag nog inte de pinsamma ;) )
Men pengar behövs, jag är shopping tokig, partyglad och gillar att spendera pengar så ja ett jobb behövs!

Nu ska jag sussa, behöver lite sömn känner jag har varit en tung dag!


Usch!

Skönt att höra att de är folk som har skurit upp pappas cykelsadel i helgen hemma hos pappa och att igår kväll var de ungdomar som kollade in igenom fönstrena. Känns väldigt skönt att veta att de finns idioter så nära. Fy och i helgen pratade vi tjejer om sånt läskigt usch. Undra vad det är för äckleungar som kollar in hemma hos oss?! Vad är det ute efter egentligen?

Och hemma hos mamma har det varit väldigt mycket inbrott den seanste tiden i området usch får verkligen panik!


Mat och träning

Något som är förjävla roligt att prata om är väl träning och vad man stoppar i sig? Börjar störa mig mer och mer på folk som påpekar att de "har varit duktiga och inte ätit godis" eller någonting i den stilen. Snälla du är inte duktig om du inte äter godis. Okej om du är extremt överviktig och mår dåligt och försöker gå ner i vikt och har en vana att äta godis och stoppar denna vana. Eller som kissie skrev att hon har en fet dag i veckan då hon får äta vad hon vill åhhhhh haha ni förstår inte hur mycket jag hatar sånt. När männsikor får panik att de ätit någon kaka eller något liknande.. Eller att man måste träna för att få bort den lilla kakan du åt från kroppen genom att överdriva på gymmet.

Jag har själv varit väldigt vikt fixerad men de var för några år sen. Men under den tiden sa jag aldrig att jag inte kunde äta saker för att det var för onyttigt. Jag utryckte mig aldrig på de sättet så att folk skulle höra. Är ruggigt glad att jag inte har de tankarna idag även fast jag kan pendla i vikt väldigt ofta gör jag inte de med flit. Men de som jag inte hade då var något självförtroende som jag har fått mer och mer nu. JAg förstår de männsikor som har de tankarna som jag idag stör mig på men som jag själv hade då. Men det känns som att vissa typ ser ner på männsikor som inte tränar och inte äter "rätt". Idag tycker jag att så länge man rör sig någon gång i veckan (man ska inte överdriva, tycker personligen inte att tjejer ska ha synliga muskler, men som sagt vi är olika. Kan ju också ha med att mina ben är muskelberg efter fotbollen, som är mitt störta komplex på kroppen)så tycker jag att man får äta precis vad man vill när man vill. Skulle aldrig kunna förbjuda mig själv att inte äta en fet jävla kebabtallrik 7 dagar i veckan om det var de jag ville. Eller att springa över till coop på någon rast och köpa godis.

När jag skriver långa texter är jag extremt dålig på att få ut budskapet för att det kommer in så många sidospår.. Men det jag vill få fram är iaf att jag tycker att man ska äta vad man vill när man vill MEN att man också tränar för att hålla sig frisk och må bra inte för att förbränna den där jävla kakan! Man lever bara en gång, njuter hellre med en fet kebab och går upp något kilo än med en torr jävla sallad. Visst sallad kan vara gott det med men ni förstår vad jag menar.

GOD NATT!


Söndag

Igår började kvällen hemma hos frida med käk och annat skoj. Det var vi tjejer och en kille som vi träffade i napa och hans kompis. Runt halv 10 tiden åkte vi in mot huvudstaden, våra planer sprack men vad gjorde de, vi åkte till entourage och dansade och hade de galet trevligt. Kvart över 1 bestämde jag mig för att åka hem när de andra skulle vidare med tanke på att jag hade match idag. Jag sprang från kungsträdgården till t-centralen själv på 6 min och tur som jag har så var tåget försenat 10 min men då hade jag istället otur med bussen så fick stå ute och frya röven av mig i en halv timme.....Ingen kan beskriva hur skönt det var att lägga sig i sängen, somnade verkligen direkt. Men vaknade några gånger och drömde sjuka drömmar som jag trodde var på riktigt..

Hahahhahahah man skulle kunna tro att jag hade den dära appen som man får extremt roliga ansikten av kolla bara på alla hahahahahahahahahah dör


I dag hade jag min första match för säsongen, gick sådär för mig men laget gick de bra för även fast vi förlorade. Idag är typ första dagen på jag vet inte hur länge jag varit helt själv och bara kollat på tv en hel dag?! Haha händer verkligen aldrig men var så otroligt skönt!

Nu hoppas jag på att en bra söndagsfilm börjar vid nio :D Ha en fin kväll!

Lördag!

Krigade för att hålla ögonen öppna igår för att skriva ett inlägg om gårdagen men icke sa nicke så har de inte publicerats. Men vad gör de...

Igår var vi hemma hos frida, alla fina tjejer och pratade osv. Älsakr sånna kvällar! Fast älskar party kvällar lite mer, så kvällen kan bli ruggigt galet när vi ska ut idag, tredje helgen ;) Men fan va glad jag är att jag är 18 och kan gå ut och festa. Innan jag blev 18år så var de ända jag hörde var att krogen var översakttat osv. Och det är de verkligen inte enligt mig. (såklart har vi olika åsikter) Musiken, männsikor, dansa osvosvosv. Haha alltså det är nästan alltid bra musik på krogen på en hemma fest går någon random och byter till något i stil med jag vill vara din margareta eller någon annan världelös låt (jag är en männsika som inte kan tagga till på samma sätt om det är sämst musik och JA jag vet att det är väldigt negativt). Människorna, i princip dansar alla, alla är på krogen för att ha kul medans på en hemmafest kan hälften vara otaggade (som jag blir när jag hör på dålig musik) resten är övertaggade och på skit bra humör.

Det behöver absolut inte vara så har varit på skit roliga hemmafester med men JAG som person föredrar krogen bättre! Hem till Frida om några timmar för käk och uppvärming, sen bär det in till huvudstaden! Underbart, ha en fin lördag! Imorgon har jag match, hur ska detta gå?! Men det ska bli SKIT kul :D


Torsdag

Hade tagit mig hundra år att ta länkar från youtube och spotify och gjort ett musikinlägg, men så hade jag varit inne förlänge så allt fösvann när jag skulle publicera. Ja jag brukar ju ha tur med de mesta ;)

Så jag lägger upp den bästa listan i världen enligt mig. Eller de absolut bästa låtarna som har skapats detta år.. Låtar som ALDRIG kommer bli dåliga!

Kollade precis på ungdomsprogramet från napa och en sak ska ni ha klart för er så dräggigt som de visas på tvn var de INTE! Hahah men fan va härligt de ser ut skulle inte banga en sekund på att åka dit nuuuuuuu!

Imorgon är det praktik igen, älskar praktiken! :D

Nu väntar jag på sällskap och fortsättningen av de patetiska programet på 5an! HA en mysig kväll!


Jag bär en skalle på handleden


Från gina tricot

JUICY GOSSIP

Ni som läste gossips (som VAR bästa skvallerbloggen) vet ju att den har lagts ner och nu är en ny uppe med samma människa bakom bloggen men den har ett nytt namn: juicy Gossip!

 

Once it's a mistake, twice it's a choice

Har hänt otroligt mycket skoja i mitt liv de dagar ni har missat!

I fredags dansade vi så fötterna värkte (igen), vi var på lobby. Det blev inte sent för mig och issa trodde vi men vi kom ändå hem runt 4a tiden.. Efter ca 4 timmars sömn var det lördag och fotbollscup för välgörenhet. Spelade för happy homes tillsammans med pappa och hans arbetskamrater, deras barn och louise! HAde jätte kul. Vi kom 4 av 16 lag tror jag så det var bra pikat med en träning på 3 månader innan! Efter cupen blev de mys kväll hemma hos steffi som uppskattades så mycket, eftersom att jag inte hade sovit så mycket natten innan + att ha spelat 6 matcher...I söndags åkte jag till andra sidan stan för loppis med tjejerna. Hade en jätte trevlig dag och fyndade en fin topp för en 10a! Gaaalet!

Igår var det skola, tror inte att det kommer att kännas som att jag går i skolan detta år. HAr iaf inte gjort de än efter två veckor. Jag längtar ihjäl mig efter praktiken. Jag älskar uf (som i princip är den ända lektionen vi har) + individuellavalen. Jaja jag kan verkligen inte klaga på skolan! Hoppas att året alltid kommer att vara såhär skönt!

Idag har jag haft min första körlektion som jag inte var så himmla nöjd med. Att sitta i 10 min och prata om släktforskning och annat när min tidtickar så kändes de väldigt onödigt. Tjänar man 480kr för 45min då tycker jag att man kan ta sin tid och köra de 40 minutrarna med sin elev så att jag lär mig något nytt också. Visst fick veta att jag måste tänka mer på att kolla i backspegeln wiie och inte kolla på växlarna när jag växlar men när man inte är van med en viss växellåda så går det inte att undvika eftersom att jag alltid fick in 3an när jag skulle till 1an osv jaja. Är inte nöjd med min första körlektion, hoppas på en bättre tills nästa gång... Efter körlektionen bar det in till stan för att vara shopping råd åt någon annan (brukar inte vara så vanligt) ;)

Nu sitter ska jag packa upp mina påsar med nya kläder och smycken i som har legat en vecka har i princip glömt bort vad som finns......

HA en fin kväll!


Första praktikdagen!

Igår tog jag tummen ur röven och gjorde saker som jag egetnligen borde gjort tidigare. Så en av sakerna är att min första körlektioer är n på tisdag! Ska bli kul eller nervöst kanske hah. Menmen igår va jag inne i stan med julia, vi fika, shoppa (shoppa världens finaste lejopardsjal!!) och stod i kö haha!

Idag var första praktik dagen, började klockan 9. Fick en genomgång om regler och säkerheten. Så det var bra och lärorikt. Fick plocka plagg från lagret, larma, ta emot leveranser osvosvosv. Hade aldrig en lugn stund precis som jag vill ha de! Hade det verkligen skit kul och de andra tjejerna som jobbar där är väldigt trevliga! Vid 20 över 5 fick jag sluta så shoppade jag lite saker inne på gina. En jätte mysig kofta och smycken :D

Aldrig förstått innan hur mycket folk krigar för att sno plagg, folk sprättar upp plaggen i sömmen och tar bort larmet, herregud alltså. Jag är förövrigt väldigt glad att jag är en sån tjej som alltid hänger upp plaggen och hänger tillbaks de, folk har verkligen inte respekt, kastar saker på golvet osv. Visst det är kul för mig för jag får saker att göra men ändå.. så respektlöst mitt framför ögonen på personalen!!

Imorgon väntar en till dag! Det ska bli kul. Ikväll blir de mys framför fast five! Ha en fin kväll!

RSS 2.0