Min dag!

Oj vad mycket jag vill berätta men när man väl sitter här och skriver så kommer man inte på vad.. hm

Idag var första skoldagen efter helgen och även den dagen då vi har minst lektioner.. iaf vissa dagar. Hade läkartid 8.10 imorse så va på lövet då ich fick veta lite resultat osv. Sen bar det av hem igen och somande i någon timme. Skönt! Åkte sedan till skolan och hade två lektioner. Efter skolan så gick jag och Julia i centrum och shoppade loss. Kan ju bara berätta för er att pressentkotern på väsby centrum lurar er.. Både jag och julia hade mer på våra pressentkort innan och nu har vi typ ingenting alls. Så de va jävligt surt att se.
Fick iaf med mig några fynd!:



Bob Sinclar – Rainbow Of Love (feat. Ben Onono) - Radio Edit


Min helg

Hellu alla glada. Kom hem igår från en lyckad resa ner till skåne med mina morföräldrar och mor min. Vi hälsade på mina släktingar (min morbror hans fru och mina kunsiner) Resan gick bra ner och vi överlevde resan igenom snöstorm och liknande. Väl framme åt vi ost och kex och satt och prata. På lördagen så var de bara att gå upp tidigt för att åka på spa. Fick ju en ansikts behandling i julklapp som jag utnyttjade. Efter min behandling blev jag sminkad och jag såg ut som en annan människa. Har haft MYCKET smink typ 3 gånger i hela mitt liv haha. Efter de så spelade vi lite monopol och fy vilka härliga minnen jag och steffi har med monopol när vi var yngre! Medans vi spelade spel gjorde mormor kalkon och mums va gott det var! Efter maten fick jag mina naglar gjorda av Jenny!

På söndagen så gick vi upp tidigt för att fira min minsta kusin som fyllde 6år gammal. Hjälpte till lite innan barnkalaset och sedan så bar det av hemmåt.


Fick ingen bra bild alls på sminkningen, det ska vara svart/brunt egentligen dehär ser typ ut som lite grått

Naglarna, som redan håller på att försvinna..

Min underbara mamma. Som inte gillar att bli fottad :D

Mike Posner – Please Don't Go

Hoppas ni haft en lika fin helg som mig!/Sofie


Lördag

Skjuter upp mina dagar med dessa "dag 1" osv. Sitter just nu i skåne och väntar på en fantastisk måltid. Mormor håller på att gör kalkon! :D mums. Idag har jag gjort min julklapp att gå på ansiktsbehandling så har gjort de och efter de blev jag sminkad. Hon lärde mig att göra sotade ögon. Super fint! :D Har inte så mycket mer att berätta mer än att jag kommer hem imorgon. Vet ej när jag kommer hem men skriver nog på måndag.
/Sofie

Dag 3

Dag tre och jag ska berätta om mina fantastiska föräldrar. De bor på två olika ställen men de är inte skilda.

Jag har en mamma som är världens mest underbaraste människa. Hon heter Eleni och är 41år gammal. Min morfar kommer från grekland så hon är halv grek med andra ord helt fantastiskt utseende. Ser inte ut att va 41 tycker jag själv ;) Hon ställer alltid upp om jag behöver hjälp eller skjuts eller liknande. Hon är den person som man kan säga allt till. Tror jag ärvt ganska mycket utav henne ;) Tyvär inte de posita sakerna med utseendet tex hennes ögonfransar som är eeeeeeeeenorma. Mamma lagar skit god mat också :)

Jag har en pappa som är 44år och är också en underbar människa. Men alla har sina brister ibland.. Han är en väldigt allmänbildad och kan väldigt mycket. Någonting han gillar att göra som ofta kommer ivägen för "familjelivet" är att han jobbar hela tiden. Men annars är han den mest ärliga männsikan som finns när det gäller att hålla hemligheter eller andra saker. JAg och pappa är väldigt lika varandra i ansiktet. Har fått höra de några gånger att folk kommit fam som jag aldrig sett för och frågat om jag är pappas dotter. Lite läskigt!!

De va lite om min mamma och pappa! ;D /Sofie

Dag 2

Nu ska jag berätta om min första kärlek. Det var väl Kristoffer.. Vad ska man säga. Vi träffades genom gemensamma vänner. Om vi säger såhär, han gillade andra tjejer mer än mig. Han smsade med dom och jag fick inte se smsen. Allt handlade om uppmärksakhet från andra tjejer.. Jag påpekade flera gånger att det va sjukt hur han höll på och då fick jag höra " jag trivs bättre som singel" bara att höra de va ju kul när man hade blivit kär för första gången på riktigt och inlett ett förhållande. Sen förra nyårsafton så tog de slut och det är jag ruggigt glad över med tanke på att han inte visste hur man behandlade en tjej.

Men där emot i sommras så fick jag veta hur en kille ska behandla en tjej. Första gången en kille kanske över huvudtaget har varit som en kille ska vara. Och det är jag otroligt glad över att få se och känna att det inte vara finns idioter till killar. Är glad att jag fick se en annan del av killar. Ödmjuk, omtänksam och inte höll på med fler samtidigt ;) Men det viktigaste att känna sig älskad och inte bara ge kärlek från en själv.



Taio Cruz – Falling In Love


Dag 1

Jag är Sofie Jansson. Är 18år gammal. Jag bor på två olika ställen med mamma och pappa. ´Jag har en lillebror som heter Niklas och kan vara världens jobbigaste unge men samtidigt världens bästa. Vi har en sköldpadda som är väldigt populär bland mina vänner. Jag går på Vilunda gymnasium på handels-och administrations programet i en bra klass på ca 15 personer. Men det är alltd någon som är borta så vi brukar aldrig uppnå 15st i klassen. Sådär tillbringar jag mina vardagar.

På min fritid brukar jag umgås med mina vänner. Vi gör allt från himmel till jord. Shoppar, festar mm ja som alla andra ungdommar princip gör. För att röra på mig så spelar jag fotboll, men mest varför jag spelar fotboll är för att jag har underbara vänner där och fantastiska tränare. Själva sporten i sig är väl sådär nu förtiden. Något som ofta är i öronen när jag är själv är hörlurar. Musik är de bästa som finns enligt mig själv.


Som person är jag nog ganska ärlig men på ett bra sätt. Säger inte alltid vad jag tycker och de tycker inte jag att man ska göra heller. Vita lögner osv är tillåtet. Men att snacka skit bakom någons rygg är väl inte så populärt. Men jävligt intressant att få veta vad folk tycker om än utan att säga de till en själv. Tror jag de flesta tycker ;) Annrs är jag väl en glad tjej som gillar att skratta haha!

Fyfan va svårt det är att beskriva sig själv, men det är nog ganska bra om man skulle få någon arbetsintervju i framtiden ;)

Det va lite om mig och jag älskar att gapa på bilder!/Sofie


Dag .. osv

Sitter just nu i skolan och pluggar, har börjat komma i gång nu. Sitter inte bara på facebook eller liknande längre. Så det är super skönt. En blogg är ju ruggigt tråkigt om man inte har ett sånt händelserikt liv som typ mig. Så Sabbe kom med en idé att ha en sån dära lista när man skriver om något varje dag. Och de är ju en bra sak faktiskt om man inte har någon fantasi. Tog bort några frågor som jag inte kan svara på eller som inte vill svara på. Så dom här frågorna kör vi. Vi kanske ska börja ikväll? :)

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Min klass
Dag 13 – Den här veckan
Dag 24 – Det här saknar jag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 21 – Mina ambitioner
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 -  En resa
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag



Nya Bibeln

Hej bloggen, kan aldrig få nog av låten jag precis la upp, mamma frågar om jag inte tröttnat snart. Men icke, så jävla skön. Och nu säger mamma "låten kanske va lite skön iaf" klart den är skön för fan. Har lagt in den på min spotify hihi. Hittade förövrigt sjukt sköna låtar idag.

Imorse var de väldigt segt att gå upp, visserligen fick jag MYCKET mer sömn än lör-sön.. då fick jag ca 30 mins sömn. Så va väldigt utslagen igår och orkade inte göra någonting som kanske var förståligt. Där har du anledningen till den dåliga uppdateringen lilli ;) Så låg och kolla på tv heeeeeela dagen. Men för att återgå till dagen. Så hade jag min första lektion med min speciallärare maria klockan nio i morse i en timme, fick ett eget schema hur jag ska planera mina dagar, så ska snart plugga i 40 min (dagis nivå, men de är nog bra). Hade därefter hål i 2½ så åkte hem och lagade en god färdig pasta carbonara. Haha.. sen har dagen flytit på. När jag kom hem från skolan gick jag och la mig och läste 35 sidor i min svenska bok så har nästan läst halva boken nu. Känns skönt!

Nu ska jag ladda ner lite musik och sedan sätta in hörlurarna i öronen och plugga effektivt i 40 min. Kan ge er ett tips såhär på kvällskvisten: Enligt min speciallärare så ska man BARA plugga effktivt i 40 min utan att röra datorn och tv och va de nu är om du pluggar mer än 40 min då slutar hjärnan att fungera! HEJDÅ BARN! Barn skrev jag till steffi bara så oroa er inte. Nu blev de en bibel, hej!

Only girl

Åhh herregud, såg att någon hade lagt ut när en kille sjunger only girl i the world med rihanna men trodde de va någon som drev så orkade inte kolla. Men så lägger en ny männsika upp den nu. Och var bara tvungen att kolla. Fyfan va härlig! Sitter och ryser, sen när han byter till comander och resten utav låtarna åhhhhhh!



Tror förövrigt att det börjar rasa med mina youtubeklipp. Jag får inte upp dom i bloggen längre..suck.. men skickar med en länk som alla härliga männsikor måste lyssna på!

http://www.youtube.com/watch?v=A4c92MuNeAw&feature=player_embedded#!

/Sofie


Hold On

HAr suttit hela dagen vid datan och hjälpt mamma att ladda ner musik och satt in på hennes ipod. Ska nu även uppdatera min egna lilla söta rosa mp3. Niklas visade mig ett nedladdnings program och fyfan va bra de är. Går skit fort!! :D  Så jävla skönt. Slipper jag fråga alla andra om dom kan ladda ner.

Ska snart hjälpa mamma och städa undan lite för hon ska ha sina arbetskamrater på middag..Efter de ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att ha en super trevlig kväll ikväll!

Min går kväll spenderades med singel brudarna  minus Lilli. Vi hade de skoj osv (ni har säkert läst bloggarna och sett bilderna)

Nu ska jag sätta fart hare bra alla fina! /Sofie

Dj Nibc feat Awa – Hold On - Don & Palm Remix Radio Edit


Sepia!


Är de något jag tycker är super snyggt när det gäller bilder är det just den här färgen på bilder, brukar ALDRIG redigera min bilder på grund utav att jag inte vet hur man gör. (ingen kissie!) Eller någon gång kan jag ha mörkat eller ljusat upp bilden för de är i princip det jag kan göra. Men den här färger gillar jag och jag kommer fortsätta göra bilderna i den här färgen. Hihi! Proffsbilden har jag föresten tagit på åland i sommras!

Har ingen låt som är speciell idag, känner mig sjuk och trött men de hindrar inte mig från att hitta på något idag. Fick en förfrågan om krogen idag men väntar tills någon utav mina andra vänner fyller år. Så jag inte känner mig helt mobbad själv. haha! Medans de dunkar musik från olika delar utav huset så kör jag på SOFIES SKÖNINGAR .

Nej nu ska jag göra något vettigt, hare bra alla underbara människor! /Sofie


Alla bloggar uppdaterar dåligt inklusive mig, hej!

Fyfan va underbart det är att komma hem till ett hem som är städat och man inte har bidragit någonting till. Det tackar vi Agnes för!

Tidigare idag var jag på lövet och gjorde astma test. Det gick bra men det var otroligt jobbigt. Fick andas in i ett rör och andas ut i olika takter i röret. Fick astmamedicin efter ett tag och fyfan va jobbigt det var.. börja skaka och fick hjärtklappning men de var vanligt att man brukade få men de va inte behagligt, kan jag tala om.

Ska snart börja med maten till middag blir det pasta carbonara! Duktig tjej! JArå!


Försenad publicering!

Hej bloggen! Har precis gjort egna köttbullar till hela pappa och Nicke! STOLT! Om jag hade varit en riktig bloggare hade ni haft en bild på maten men icke sa nicke!

Efter skolan gick jag och Steffi lite i skolan hon shoppade och jag kolla på typ. Får damp när fina saker inte sitter fint på en! Men inget man kan göra något åt.

Imorgon har jag läkar tid så ska till löwet och kolla astman och skit. Så det är skönt att få en utredning på skiten.

Har inte ett skit att skriva. Så puss på er!

DJ Gollum – Get On The Floor - Radio Edit


Youtube klippet vill inte komma upp men en länk till spotifyn iaf!


Lite såhär på kvällskvisten

Nu ser det ut som att bloggen har fått lite mer liv, lite färger osv. Men vill göra lite mera förändringar får tjata på sabbe imorgon i skolan. Men måste fixa sånt själv börjar bli pinsamt att fråga :$

Några av de härligaste bilderna jag har på datan!


Just nu kollar jag på 112- på liv och död. Fyfan vilka fantastiska människor som har dessa yrken! Beundrar dom till tusen. Tänk vilka upplevelser och tänk va bra man måste känna sig när man hjälpt någon så allvalrigt. Haha påtal om de så kommer jag ihåg när Steffi och Julia ville bli brandmän och sprang runt söderviksplanen för att få upp konditionen hahah! 



 


SÅ JÄVLA SKÖN!


Idag är det tisdag den 18 Januari

Hej bloggen! Håller på att laga mat. Underbar mat. Fiskpinnar är så jävla gott! Jag vet alla tycker att jag är tokig men usch va gott det är! Niklas har satt in hans gamla högtalare i köket och en del av matlagningen är väl att lyssna på grym musik. Så det är perfekt.

Jag har aldrig i hela mitt liv kokat potatis och hur jävla lång tid ska de ta?! Mamma om du läser de här så vet du att jag lär mig vart efter ;) Uppdate! Kollar i kokboken och de står 15-20 min!

Imorgon har jag en ruggigt skön sovmorgon ända till 12 :D Vi har ju ett äckligt schema så de behövs verkligen med sovmorgonen. Plus att jag inte sover bra nu för tiden :( Har faktiskt inte så mycket att berätta mer än att jag ska duka nu! Hare bra allesammans.

Darren Bailie – When I Saw You - Mikkas Remix Edit



Kärlek!/Sofie


Hold It Against Me

Tjena bloggen har precis ätit så nu är alla pigga och glada. Jag gjorde maten idag, duktig tjej! Funderar på att vara ännu duktigare och börja på mitt svenska arbete, som sagt har jag några att göra inom de närmsta veckorna. Ska skriva om anorexia. Har fått en hel bok och massa artiklar som jag ska läsa igenom och så nu kör vi. Och på tal om skolan som de typ bara står om i bloggen så är jag ruggigt besviken på min special lärare i Engelska A hon har satt min tid halv nio istället för halv 10. Så nu ahr jag hål från halv 10 till kvart i tolv på måndag morgon.. FUN! En annan hade sett fram emot den ända sovmorgonen på hela veckan men visst!..

Britney Spears – Hold It Against Me



Nu ska jag smaka någon latte av något slag, pappa har beställt hem massa olika kaffe smaker och choklader osv till kaffemaskinen så det ska bli gott. Kanske är dags att lära sig dricka kaffe? ;D
/Sofie


Corcovado

Hej alla glada och underbara! Vilken underbar helg det har varit. I fredags var vi hos min klasskamrat Sara där det var massa folk och de var trevligt men hade jätte ont i magen och så så jag och julia åkte heganska tidigt. Igår så var jag på laser down eller hur fan de stavas inne i stan med mitt älsakde lag. Kan ju bara säga det att vårat lag vann! Efter vinsten gick vi till hardrock och fyfan va mat, är typ fortfarande mätt! Till förrätt blev de lökringar, nachotallrik och kycklingklubbor. Så jävla gott! Åt mig mätt på förrätten och till varmrätt för mig blev de någon typ av clubsanwich eller hur de stavas och de blev typ tre tuggor utav den och sen var magen FULL! Efter avslutningen med laget så åkte jag till Sara igen. Och de var mycket roligare igår skrattade nästan hela kvällen och påtal om att skratta vi tog den sista bussen från runbybackaroch gick av stationen efter hahah dör! Så gick vi tillbaka hahah sen gick jag och kurdie till station och vi hade missat alla bussar så vi tog taxi hem :D Sjuk kväll iaf!

Ni får bilderna sen för sladden är hos mamma.. :D /Sofie

Ray Knox – Corcovado - Hide & Seek Remix Edit


Bästa rean i väsby centrum helt klart!

Årets mellandagsrea var ett skämt enligt mig. Men jag har helt missat väsby centrums reor har bara varit i kista, stinsen osv. Men fan va härligt i väsby. Fanns storlekar, fanns FINA kläder kvar och neutrala inte bara kläder som sticker ut. Vi hade ett långt hål idag så vi tjejer gick runt i olika butiker medans sabbe klippte sig sedan så splittrades vi i mitten och gick och åt på olika håll. För mig och Issa blev det grillen, mums!

En riktig bloggare som jag är så får ni en bild på allt jag köpte idag :)


Keri Hilson – Lose Control / Let Me Down



Ikväll får vi se vad kvällen har att bjuda på! /Sofie


I Need A Dollar

Andra skoldagen avklarad.. Kroppen skrek erkligen att den ville hem hela dagen men mitt psyke stannade kvar. Och de gjorde jag nog rätt i för nu börjar alla stora projekt. Idrottsprojekt, eget varumärke och skriva en intervjuaoch skriva en rapport om ett företag, ett problem i samhället uppsatts på svenskan och uppe på de så har vi att en bok ska vara utläst till lovet och lite prov osv.. Palla..Men de roligaste av allt.. vad skulle sofie göra i höstas? Jo hon fick 8 bcker av sin special lärare i engelska som Sofie så duktigt skulle plugga på SJÄLV hela hösten och börja med lektioner nu i vår. Yes säger jag bara! Så nu börjar vi!



För att ni ska förstå att jag är helt dum i huvudet när det gäller engelskan så har jag fått en ordbok med bilder för att visa! Istället för att det står HUND-DOG så är de en bild på en hund och så står de DOG på hunden hihi.


Aloe Blacc – I Need A Dollar


Snacka om att jag verkligen har en bred musik smak!


Första skoldagen 2011

Sitter just nu och kollar på nyheterna med mamma. Har nog läst varenda blogg som finns nu. Har ingen lust att göra någonting. Vill bara lägga mig under täcket och sova. Har ont i hela kroppen och fryser.. Jävla mycket klagande för min del men iaf. Ni får stå ut ett tag till, tills jag blir helt frisk!Första dagen i skolan och de va hemskt. Fick ett nytt schema som är sämst och de gör saken bättre.. Man blir liksom mer motiverad..eller?

Har inte så mycket att berätta men jag tycker de är lite kul att ja paradise hotel- JP eller ung och bortskämd- JP vad man nu föredrar att säga har gjort en egen låt haha! Man kan tycka vad man vill om de. Genom att va med i tv och säga på sin pressentation att man ska ligga de första man gör när man kommer in i huset gör att han för mig är en patetisk männsika och tar inte honom seriöst men låten är helt okej (OM MAN INTE VET ATT DET ÄR HAN!!)

Jean-Pierre Lopes – Let's Party

Låten finns inte på youtube så de får duga med spotify!


Vill va en i mängden.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Inledde året med att bli dumpad och är så glad för de nu! Bott på två olika ställen. Sen finns de fler saker som jag inte kan skriva här.

Har du några nyårslöften?
Har inga nyårslöften men har några mål och de är att
- Ha minst 6 VG:n i slutbetyg.
- Börja laga mer mat
- Äta nyttigare - har ett hål i en tand och de är ingen skön känsla. Beror inte på min vikt eller så, det är bara trams!!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej som tur är! :D

Vilka länder besökte du?
Tråkigt år för mig Norge och Finland bara.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Skolavslutningen 2010 kommer vara speciellt. Samt andra som jag inte kan datumet på men har haft många fina stunder speciellt de sista halvåret av 2010

Vad var din största framgång 2010?
Att jag vågar mer nu och att jag vet vad jag vill!

Största misstaget?
Att jag har varit med en viss männsika.......man lär sig av sina misstag!

Bästa köpet?
Min skinjacka helt klart!

Vad spenderade du mest pengar på?
Hmmm, kläder och mat typ.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut mina vänner, min familj, släkt och musik.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Haha finns ju massor hm.. sommaren 2010 är de iaf dansa är kul, farfar och alla olika rnb låtar haha 6tänker mest på issas land!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Första halvåret var jag ett riktigt vrak Kristoffer gjorde slut, mamma och pappa flytta ifrån varandra osv..

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden med vännerna, skaffat jobb och tjäna egna pengar!

Favoritprogram på TV
Eh kommer inte på något nu direkt men något som man ofta skrattade åt var kungarna av Tylösand!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Kommer inte ihåg släkten var väl hos oss och fika antar jag..?

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Min stil, haha har jag en stil? Ser väl ut som precis alla andra tråkigt nog. Men trivs med de och skulle inte sätta på mig nått bara för att de va mode heller så.

Den bästa nya personen du träffade
Har inte träffat nya personer tror jag :o Men därimot har relationer blivit sämre eller bättre och de bästa är de som blivit bättre!


Coyote ugly!

NU PÅ 9AN! En av de bästa filmerna jag vet!!


Put Ur Hands Up

Hej bloggen, förstår inte varför jag inte blir frisk snart.. Börjar tröttna på de här att sova dåligt på nätterna, ha feber till och från, hosta och må blä. Borde nog inte spelat alla matcher i veckan. Men kul vare ju!

Vaknade upp i morse vid 10 och insåg att morgon dagen inte kommer vara rolig att kliva upp på. Kommer vara så förbannat trött! Ville verkligen inte gå upp i morse.. Men det är skönt att börja veckan med en halv kort vecka iaf.

Funderar på att beställa hem saker från nelly och bubbelroom eftersom årets mellandagsrea i butikerna var den sämsta på länge. Har kollat lite och ska nog beställa en tröja, en klänning och en mössa såhär framåt vårkanten haha!

Känner att inlägget var väldigt uppdelat i olika delar men har egentligen ingenting att skriva när man bara ligger inne och kollar tv hela dagarna. Kan berätta att jag har sätt solsidan för första gången och som alla andra så har även jag fallit för grupptrycket och tycker de är roligt haha! Jag som inte är så för komediserier osv.

Till slut så avslutar jag inlägget med en härlig låt som man blir glad av! ;D

Wet Fingers – Put Ur Hands Up - 2-4 Grooves Radio Cut


Fire

Hej bloggen. Har haft en trevlig dag idag. Har precis slagit in Alva presenter som hon ska få senare i kväll när vi ska dit och fira henne.  Vi bakade ju goda godsaker i veckan som vi ska fika ikväll :) Ska bli gott är sugen!


På tisdag börjar skolan igen, ser inte alls fram imot de.. Men då börjar allvaret igen ska inte alls bli skönt menmen.. Måste fixa en bra praktikplats nu i vår också. Så ska jaga de nu i veckan tänkte jag samt söka jobb.

Här är tröjan jag köpte igår för typ 79 kr på bikbok. Älskar detaljerna på den!


Beställde även ett par skor för några veckor sen från nelly för typ 50 kr! Älskar mina china dojs som börjar gå mot sitt slut. Så beställde dom i liknande form fast mina är marinblåa. Världens finaste färg! :D


Nu har jag äntligen uppdaterat inga jävla månader med riktig Sofie musik så härligt!
En av låtarna är: Sunloverz – Fire - Radio Edit




Irresistible

Sitter just hem kommen från Bettan där vi har firat hennes födelsedag. Fick god smörgåstårta och maräng tårta till efterrätt som var mycket godare än min mat för 108kr i kista :)gratis är godare eller? Nej men åt thai mat som inte smakade någonting. Fick med mig EN tröja från kista också! Det blev bara, jag kurdie, Steffi och Issa som åkte till kista vet i´nte var dom andra tog vägen. Har nämligen spelat cup hela dagen så har inte pratat med så många. Som jag skrev i förra inlägget (tror jag) så har jag spelat cup hela dagen och vi slutade på sista plats av 6 lag :)

Ska iaf bli super skönt att gå och lägga mig nu, hostar och har levt på alvedon idag så kommer sova fint i natt!

Bara för en bild gör så att inlägg ser lite mera roligare ut så fick jag den här klockan av tjejerna som kom på min 18årsdag! Så nu har jag tre svarta klockor med strass runt om :D Iställer för att "dagen outfit" så blir de en dagens accessoar! ;)

Nervo – Irresistible (feat. Ollie James) - Radio Edit





Världens gladaste 18åring?

Jag har verkligen världens finaste vänner. Helt jävla underbar. Först kommer de på min 18års dag och uppvaktar mig med trevligt sällskap och fina pressenter sen igår hade de fixat en överasknings "fest" till mig! Helt jävla fantastiska! Kärlek till er!

Hinner inte skriva så mycket mer ska regestrera mitt busskort nu sen så ska jag iväg till kista med tjejerna för att shoppa! Helt sjukt nice! ;D Ps vi kom sist i cupen! :D


Fan va livet är underbart just nu!


Fotboll hela dagen!

Har precis klätt på mig och packat min matsäck till fotbollen. Tror jag har feber och är sjuk men de skiter jag i för jag ska verkligen spela cupen har längtat hela lovet.

Ska kila nu och packa ner de sista Puss på er ha en fin dag!


Tack för allt igår!

Hade en jätte fin kväll med fina vänner och släktingar. Vi åt tacos och efterrätt som var kladdkaka och tårta. Fick höga betyg för min kladdkaka! :D Hade inte sagt vad jag hade önskat mig förutom en lätt kokbok så jag fick allt jag önskade mig plus mycket mer! :D Av mamma och pappa fick jag cypern resan med tjejerna i sommar så nu behöver jag itne oroa mig över pengarna dit. HAr varit riktigt orolig över de länge. Men ska fixa ett helg jobb nu också så att jag får leva så som mina vänner lever köpa de de vill osv. Nej men för att sammanfatta kvällen var den toppen! :D


18 fina år är jag idag!

Idag är jag 18 år gammal! Ja jag är en kärring! Ringde helt själv till seb osv köpte cigg till Niklas hahahah SKOJAR!  Skulle aldrig köpa de till honom. Nej men idag har jag varit och handlat en massa mat och skit sen har jag hackat grönsaker osv. Det kommer ca 40 pers hit idag för att fira mig. Helt sjukt att jag är 18 år idag. Men som Niklas sa nyss hälften till 36 nu sofie hahaha! Äh nu ska jag fixa i ordning mig för att förbereda de sista innan alla kommer.


Tack för alla fina gratulationer på fb och sms puss på er! /Sofie 18år! HAHA


Världens tråkigaste inlägg haha!

Tjena alla lenor! Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig att bära en sak. Annrs så ska jag snart klä på mig mina fotbollskläder för att gå på årets första träning och den sista träningen som 17åring haha ;) Ska bli sjukt att spela. Men min kondis kommer inte va på topp...... Men man får göra de bästa av situationen helt enkelt.

Imorgon ska jag städa samt baka lite inför imorgon för då fyller jag stor flicka och ska bjuda min släkt och mina närmaste vänner på mat och fika.

Ha en fin kväll hurre ni för jag har inge kul att bjuda på tyvär!

Far East Movement – Like A G6 (Xclu7ive Remix) (feat. The Cataracs And Dev)

Hinner inte leta efter låten på Youtube men de är en remix på Like A G6!


Rörigt inlägg!

Jahap har ingen lust alls att blogga men jag göra iaf har inget bättre för mig. Eller egentligen har jag de. Vi ska göra gästrummet till kontor hos pappa så jag städar ur de och de står hundra kartonger och gammla saker så de är onice men har min fantastiska spotifylista att lyssna på och  vad gör man inte för pengar? :) Så dehär kommer vara min syselsättning de närmaste dagarna.



Jahap så vad hände på de berömda nyårsafton som är för överskattad till tusen? :) Jo vi började med att äta hos Sabbe, alla hade gjort helt grymma saker (förutom kurden) åt så magen va full med mat. Vi åt plockmat med snittar, paj, ägghalvor, pastasallad osv osv. Och till efterrätt hade Sofie Jansson gjort en kladdkaka, den ni! Efter maten körde vi ett roligt spel som Kurden hade köpt så de satt vi och spela och sedan kom grimsta boysen och då blev de dyster stämmning.. eh vet inte vad som hände direkt. Hade inte tråkigt men kunde haft otrligt mer kul. Kom hem vid 5 och somnade direkt. Tack tjejer för en trevlig kväll till en början!! :D

Vaknade vid ett på lördagen och ville gärna sova meeeeeeer! Har faktiskt inte så mycket mer att berätta. HAr inte heller några bilder från nyår men tar några från Julias blogg som förövrigt är i Finland snart.. nehe nu kommer de bara upp kryss när jag ska kopiera bilderna från hennes blogg så ni får en på mig så ser man lite vad jag hade på mig på nyår! =)



Självklart får vi en älskad låt på de!
Da Buzz – U Gotta Dance - Radio Edit

Riktig Sofie låt, tråkigt att man inte hört mer av den innan. Den är nästan ett år gammal och man har inte hört någoting av den på radion eller liknande, jo nu i let´s dance reklamen. Synd att svenska artister inte visar upp sig lika mycket. Jag menar hon var skit populär när vi var mindre. Att göra en come back med en sån här låt? Hur bra? As bra!


ps. Julia är alltid så duktig på att länka i sina inlägg så allt med FET STIL är länkar! :D


RSS 2.0