Tisdag

Har inte bloggat på en vecka typ men mycket har hänt. Har bla lämnat in alla mina uppgifter i skolan så det är bara någon enstaka skoldag och två praktikdagar eller ja en praktik och en jobb ;) Så det är stört att vi går ut den 13 Juni. Påtal om de var jag och momor och beställde min studentpresent igår i kista. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men detta blir fint det med. Jag och mormor shoppade även lite annat i kista. Har shoppat massa sen lönen :D och sen har jag faktiskt sålt saker i helgen. Jag kurdie och Natta stod på täby galopp och sålde våra saker på loppis. Det var as kul haha. Men va så jävla allergisk den dagen så de tog typ död på mig. Så en kväll med tjejerna när vi såg Looren vinna satt grymt bra. Vi stod i valet och kvalet på att dra till fabben men hörde att de ändå inte var kul där så då var de bara ännu skönare att vi valde att vara hemma. Sen har massa annat hänt också under dessa obloggade dagar också me dom får ni inte ta del av ;) PUSS





 




Idag är de onsdag

Mått piss idag. Sov skit, när jag skulle gå upp imorse hade jag en cp känsla. Ville verkligen bara vända mig om och somna om. När jag satt på lektionen i skolan fick jag tillbaka känsla kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Fick svett och frys attacker och trodde jag skulle svimma hela dagen typ. När jag kom hem la jag mig ner i sängen och somnade med handen på tangentbordet och sov i två timmar. Sjukt! Har annars varit hos Fam Lundin för Thomas fyllde år så vi fikade och jag och louise satt och snacka massa skit :) Nu ska jag lägga mig tror jag. Hoppas på att somna direkt.

Imorgon är det praktik... de va lääängesen! Mitten av dagen blir de lunchdejt med mormor samt kolla ut min studentpresent. Påtal om stundentpresenter. Är de inte väldigt fult att man ska få saker för att man går ut skolan? Folk blir typ arga över att jag inte önskar mig någonting. Men jag uppskattar att dom kommer över och firar mig bara. Menmen svårt de där.


Inlägget såg så tråkigt ut utan bild. Här är iaf min headerbild på min webbdesign blogg ;) Japp jag har för första gången använt mig av photoshop! Hahahahah dör lite!

Tisdag

Mamma tycker jag ser ut som kissie på bilden nedan, tack verkligen tack!

Vaknade imorse och insåg att städerskan var här slängde iväg en chatt på fb till tjejerna och fråga om någon ville hitta på något direkt så att jag kom bort från huset och fick svar att jag fick komma till kurdie som låg vid poolen. Upp från sängen fram med sommarklädslådan, på med bikinin och gick till kurdie. Jag, issa och kurdie har legat vid poolen hela dagen förutom en tur till donken. Perfekt lunch. Nu ska jag plugga fram tills träningen. Ganska så sjukt att alla inlämningar ska vara klara tills på fredag. Sen är allt i princip slut. Sjuuuuuuukt!

Igår var de en kort skoldag. Satt kvar efter lektionen och försökte plugga men de gick inte kunde inte koncentrera mig så gick till centrum och köpte present till morfar som fyllede 68år igår. Fick även men mig saker till mig själv :) Fick mat hos mormor och fy satan va gott de var!  

Världens bästa mormor och morfar!



God natt från mig ♥



Låååånghelg

Mina lediga dagar har varit stört sköna. I onsdags hade madde och dom sin skiva. Temat var "beach". Hade haft en tanke på att vara palm. Så fick de bli också. Jag fick för en dag känna mig som kissie. Har aldrig i hela mitt liv fått så mycket blickar på mig och jag tror jag aldrig blivit smygfottad förut hahaha. Men som sagt älskar att gå in för saker och ting. Hade iaf trevligt och man märker verkligen att man inte dricker lika mycket som förut. Man tror man klarar mer än vad man gör.. Så igår vaknade jag upp med ont i hela kroppen. Perfekt med tanke på att jag hade match igår. Vi förlorade med 5-2 men vi spelade ändå bra! De andra laget hade 8 A-lagsspelare ;) Kvällen spenderades med mys och hockey.

Idag var planerna att steka hemma hos kurdie men de blev inte så bra väder så vi åkte till täby centrum i stället och shoppade. Fick med mig ett par underbara skor och annat smått och gott.



Snart blir de mat sen över till min syssling och fira honom och efter de blir de hem till kurdie där tjejerna är.

Frågor och svar :)

Jag vet inte vilka ni är och jag vet inte varför min statistik är högre än någonsin men de är väl en fråga jag får ställa mig själv med tanke på att jag inte ens bloggar längre men kul äre väl att ni läser om mitt ointressanta liv för tillfället :)

Fick en fråga om hur jag fick jobbet på gina och eftersom jag har så många nya läsare kanske jag ska berätta de men ni andra som följt bloggen vet behöver ni inte läsa om de för de blir ju mycket "tjat" om gina. Men som sagt de är en del av mitt liv och de sista halvåret har jag spenderat ca fyra dagar i veckan där :)

Jag fick alltså jobbet via min praktik. Jag har praktiserat där två dagar i veckan sen i början av september. Vi har praktik via skolan och det kan varit den bästa inkörsporten jag fått. Så min chef frågade mig om jag ville jobba varannan helg och de va jag verkligen jätte nöjd med. Jag var en av de tjejerna i mitt tjejgäng som typ levt på 1050kr innan och de går inte att leva på de om man är ute, shoppar, äter osv. Men iaf fick frågan i januari och har jobbat varje helg förutom 2 lediga sen i januari. Så har jobbat arslet av mig. Och för någon månad sen fick jag fast anställning på 5 timmar i veckan i stinsen. Fast de blir mer egentligen :)

Så ett tips till dig som praktikserar mer än 5 veckor är att ta just gina tricot (om man är intreserad av kläder och söker jobb). Jag har blivit jätte bra behandlad, fått stå i kassan sen dag ett i princip och har fått lära mig otroligt mycket. Även fast jag inte vet allt än så kommer de med tiden. Och är handledaren nöjd med dig så finns de risk att hon säger de till sin chef som har dig i åtanke när ett annat gina tricot söker någon. För det är nästan omöjligt att få jobb när man är utomstående och lämnar in sitt cv bara. Det tar sån tid att lära upp människor. Man lär sig inte kassan på 1 vecka liksom ;) Förövrigt kanske vi får in 20 olika cvn i veckan från personer och om jag hade varit arbetsgivare hade jag inte anställt en ända. Folk är så otroligt dåliga på de där med "första intrycket". Visst man kanske är skadad som gått handels men endå..

Hoppas du "Krille" fick svar på din fråga ;)

Sen fick jag en random fråga för några dagar sen. 
Om mitt inlägg för några veckor sen ang fb kontot. Att jag skulle ta bort de osv
.
Som sagt. Inaktiverade fbkontot i 4 dagar. Visst det är ingenting egentligen. Men när jag aktiverade det igen så tänkte jag vafan gör jag de för? Finns ingneting tråkigare än fb nu för tiden den ända gången man kollar de är om man får en händelse och mobilen plingar eller om man sitter på bussen annars är jag nästan aldrig inne längre. Så mitt svar till dig, jag blev inte rastlös alls. Skulle kunna inaktiverat de igen :) De ända smarta med de är alla gruppchatter jag har med tjejerna när vi diskuterar helgen eller liknande ;)

Nu blev de FÖR långt. PUSS


Vit skinnjacka

Ska jag eller ska jag inte slå till...de är frågan. Vet inte om jag är för feg för den. Men så jäkla snygggg!


Gina tricot 599kr!


Lördag

Dagen igår gick i ett. Började morgonen med engelska lektion, åkte till sollentuna centrum och träffa min lärare och handledare. Det gick super bra. Vidare till stinsen där det hade kommit super mycket nya varor. Va fullt upp hela dagen. Efter praktiken blev jag upphämtad av några lagkamrater och vi åkte mot nynäshamn och spelade match i spöregnet. Vi förlorade. Va hemma vid halv 11-11 någon gång. Fyfan va seg jag va när jag kom hem alltså.

I helgen är jag ledig helt jävla ledig. MEn vad gör man inte då? Jo man pluggar såklart. Men de ska jag bara göra i några timmar idag sen får jag ta ledigt. Får se vad kvällen har att bjuda på :)

 


Tisdag

Kände mig riktigt duktig imorse när jag gick upp tidigare för att få hjälp med projektarbetet. Satt och gjorde de i 50 min och fick saker förklarat för mig som jag inte förstod och nu börjar jag komma på fötter igen känns det som. Efter det var det engelska och vår lärare sa att hon tyckte de såg bra ut för alla i gruppen på uppsattsen men att de andra lärarna också ska bedömma. Det var verkligen en liten lättnad att höra de orden. För då kan det inte var så katastrof då.

Efter min korta skoldag åkte jag till centrum och gick runt där själv. Väntade på lilli i en timme. Sen åkte vi till rudbeck för att hämta hennes data och köpa biljetter till madde och deras skiva. Kommer bli kul! På vägen dit skulle jag ta ut pengar och sjävklart glömde jag dem i bankomaten kuuuul jag som inte ville sno från sparkontot denna månaden. Men de måste jag göra troligtvis iof är folk skyldig mig pengar så..får se när jag får dem också. Men ändå surt att ge pengar sådär till någon annan. Aja ett bevis på att jag HATAR kontanter :)

Nu ska jag ta en powernap sen plugga arslet av mig senare blire träning :) PUSS

Måndag

Är helt lost som människa vet liksom inte hur jag ska ta tag i saker. Speciellt inte skoluppgifter. Jag är ingen idé spruta längre. Står still i huvudet på mig. Så imorgon bitti ska jag till skolan för att få lite hjälp med att komma igång och få saker jag ligger efter med klara ska bli otroligt skönt.

Helgen har varit bra. I lördags jobbade jag 9-16 efter de var de att fira kusinen som fyllde år. Efter de åkte jag och några av tjejerna till söder för att fira två vänner till Frida. Så vi var på "50" års kalas ;) Det var riktigt trevligt. Vi blev bjudna på middag på stereo och va även kvar där sen när nattklubben drog igång. Riktigt skön lokal faktikst. Blev lite kaos när vi skulle hem som faktiskt är kul haha menmen kaos i paradiset. Kom hem runt 3 tiden och hur underbart är de inte när de börjar bli ljust? Sjukt underbart!

Nu ska jag försöka skriva ett cv och platsansökan.. Har aldrig ägt ett cv i hela mitt liv och jag har aldrig i hela mitt liv sökt ett jobb...Jaja dags att ta tag i skolan nu PUSS!




 


Torsdag

Är död! Orkar ingenting. Fuu! Helgen kommer gå i ett. Jobb,, bio, utgång, födelsedagsfirande mm. Men de ska bli kul! PUSS!

Älskar att jag ramlar samtidigt som jag tar kortet!


Långhelg

Jag skrev ett inlägg tidigare idag men måste ha glömt att publicera de. Menmen vi kör på ett nytt nu när jag har paus i pluggandet. Min hjärna orkar inte tänka mer och jag orkar egetnligen inte skriva en mening till. De ända som finns i huvudet är dedära jävla nationella som är imorgon bitti. Kommer inte slappna av förnst alla delar är över.. Sen ska nästan hela projektet in på fredag.....ååååh va stressad jag blev när jag skrev de här. Menmen.. Bara att sitta hela kvällen idag och imorgon.

Långhelgen har varit riktigt härlig. Har tagit de lugnt och även festat på valborg som alla fjorrar gjorde :) Började hos Julia och grillade och hade de mysigt. Senare under kvällen åkte vi till Viby där de va fest. Va lite för mycket folk men grym musik och trevliga människor. Och det är kul hur våran resa till och från fester alltid är roligast haha! Snäll som Steffi va gjorde vi ett stop på donken som jag köpte med mig. De va galet underbart! Ett tips smaka de nya kycklingbitarna på donken super goda!! Igår vaknade jag upp glad som en gris och fick en god lunch serverad. Vi va ute hela eftermiddagen och de va inte kul alls för mina ögon och näsa. Fyfan för pollen!

Mer bilder från valborg kommer någon annan dag ;)

Imorgon är de nationella på morgonen sen praktik. Kommer nog vara mycket att göra eftersom det är tjejkväll imorgon kväll så det är 20% på hela sortimentet (utom rean). Men ska nog kolla kvar efter praktiken och kolla om scorett har nått bra erbjudande har troligtvis hittat mina studentskor där :) Ha en fin kväll! Nu väntar scampi (?) PUSS! 

RSS 2.0