Ha en fin valborg!

Hej bloggen sitter just nu i mitt badrum och är färdig fixad. Ska snart röra röven för att köpa mat och sedan hem till steffi för att äta och ha det trevligt. Sen får vi se vart benen bär.

Har jobbat idag hela dagen också på nordic det var invigning i den nya lokalen och samt två års jubeleum. Jag fick stå och dela ut gratis korv till alla kunder men fick även en rundvisning om var saker och ting låg osv. Kommer bli bra börjar redan nästa lördag på riktigt. Riktiga stekar tider 11-14 ;)

Nu ska jag inte skriva mer ska åka nu puss ha en fin valborg! :D


.


Nellys rea ♥

Beställde lite saker från Nelly igår på deras REA. JAg är ju för bra på att fynda! Fick betala 300kr för allt detta eftersom jag hade mitt presentkort på 200kr. Klänningen med den coola ryggen kommer jag bara använda när jag är riktigt brun eftersom att jag har stora komplex för min rygg. Så i slutet av sommaren när vi brudar åker till Ayia Napa kommer den bli super bra!

Varför ska de vara så svårt med designen på bloggen?

Skapade faktiskt en blogg på myshowroom för att jag läste i en blogg att de var så bra, man behövede inga jävla koder för designen osv. Jag loggar in och får se alla dessa kodskiterna så orkade jag verkligen inte. Visst de står mer tydligt där tex "text" osv alla olika kategorier men man måste fortfarande ha dessa jävla koder. Får damp. Varför finns de inte bara någon vanlig där man kan ladda upp vilken bild man vill ha ändra texten själv osv.. DAMP. Åhhhhhhhh mitt fula utseende på bloggen. Får se om jag fortsätter här eller om det bli myshowroom..

snyggggggggggg



Skratta lite för mig själv, trodde snygg Martin från BB hade min spotifylista haha!

Den blåa klänningen

Måste bara berätta om en liten rolig sak som hände igår. Igår morse kom jag på att jag hade ett presentkort på 200kr på nelly som jag måste utnyttja innan april är slut. Så jag klicka runt och hitta inte så mycket i min smak men så hittar jag en söt klänning som jag tänkte beställa och så skriver steffi efter någon timme. "Tycker du jag ska köpa?" så skickar hon en länk på exakt samma klänning. Är det inte sjukt när det finns 749 festklänningar och vi väljer exakt samma.

Men eftersom att båda vi inte gillar att ha lika dant när man är i samma umgänge så var jag snäll och sa att hon fick köpa den. Det finns ju mycket annat snyggt men vad är oddsen liksom haha? :D


Sjuk

Hade en jätte lång sovmorgon imorse men vaknade klockan 8 imorse och svettades och mådde inte alls bra så jag gick upp och sjukanmälde mig eftersom att jag mådde så pass dåligt igår kväll också. Har ätet ipren och vilat hela morgonen och känner mig nästan som en ny person bara att jag har varit snorig i en vecka och om snoret är GRÖNT då brukar man inte må bra va? Eller är de bara en myt? Aja nu fick ni veta att mitt snor va grönt haha! Antar att jag har några läsare som inte känner mig så väl som undrar vad jag är för sjuk människa haha. Men då ska ni veta min vän Steffi, henns senaste inlägg hahahaah!

Har inte så mycket mer att skriva än att här ligger jag och pluggar! HA en fin dag!

Bilder från i fredags!


Vårparty 11 av Sofie

Fick ett sms att något var fel i mitt förra inlägg satt och leta och upptäckte min fina rubrik, självklart är det tisdag!
Men känner mig helt död, vill bara lägga mig ned och aldrig vakna. Fryser, ont i huvudet, snorar och ont i halsen så de stramar upp till tungan och örat. Så det blir inge mer plugg för mig idag även fast jag behöver det.. Men hellre att jag gör saker och ting bra än att göra klart bara för att..

Har gjort en ny lista, så jälva äckligt sjukt bra! Kommer troligtvis bli vårens och sommarenslista men de mesta nya och vissa godingar som aldrig går ur tiden!

vårparty 11 av sofie

Måndag

Hej bloggen!
Har inte bloggat för att jag inte har haft tillgång till mig egen dator och när jag haft de så har det varit problem med internet så ja krångelkrångel.

Sitter och är as förkyld eller något liknanden snorar och har ont i halsen.. Tränade inte igår för att jag hade så ont i halsen bara när jag sväljer mat, känns lite små kosntigt med tanke på att jag är van med att ALLTID ha ont i halsen när jag dricka prata och andades typ alltså när jag haft halsbölderna. Men annars leker livet och jag är en glad tjej.

Vet ni varför jag är glad jo för att jag fick bra betyg på mitt nationella samt en annan stor uppgift om anorexi. Och jag som ska utredas för dyselexi så mitt själförtroende höjdes ett snäpp kan man säga. Hiho.

Ska fortsätta med nätbutiken nu som det inte alls är mycket kvar på. Ha en fin dag!


Lilli 18år!

Så jävla sjuk kväll och fan va kul vi hade! Grattis hjärtat idag är de din dag som vi firar!!!!!!! :D <3

Bilder är väl allt trevligt

Jag orkar verkligen inte skriva har haft de jobbigt idag på fysiologlab så lägger upp massa bilder..

Måste bara påpeka att är de inte sjukt bra väder om vännerna plockar upp en i en cab? Så jävla nice! Underbara vår!

Är helt kär i steffis tautering på foten! Man ser den inte så bra men snygg är den! Sen vet jag inte om jag blev allergisk mot katten... har snorat igår och idag eller de kanske är pollen som börjar komma. Det visar sig om det håller i sig eller ej. Bara för de måste jag börja använda mina mediciner nu när jag ska hem till kattägare! :D

Här ser jag ganska glad ut men de kan man inte säga att jag varit precis efter mitt läkar besök idag. Det var riktigt jobbiga tester jag gjorde idag så jag har haft hjärtklappning och skakat fram tills nu och nu är klockan 19.. Kan berätta mer någon annan dag nu vill jag bara ligga ner och inte prata eller andas.... Har ett tryck över bröstet som gör ont när jag andas..

Idag smakade jag en calzone (förlåt när jag hör ordet calzone tänker jag på issas ollade pizza hahah!) Men som sagt samkade denna idag, ser inte så trevlig ut på bilden men den var skit god! Det är calzone med kebab i. Mums skit god, bättre än billys. Och de tar 2½min i micron, testa om ni är lika duktiga som mig på att sätta på micron :D

Den här veckan har jag för första gången sedan i julas tror jag tvättat håret på morgonen, det innebär att jag måste föna håret och sliter mer. Men fan så fint håret blir! Föresten klippte inte jag mig i februari? Känns långt igen! Men kanske dagt att klippa sig en gång till innan sommaren eftersom att efter sommar brukar man oftast få klippa en hel del pgr av solen osv.

osv.

Halloj bloggen är hemma efter ett besök i huvudstaden. De var ruggigt segt att gå upp imorse pågrund av att jag alltid ligger och vrider och vänder mig när jag vet att något speciellt kommer hända. Så vakande klockan 07.15 och var klar vaken och då kunde jag faktiskt fått sova i ca 1 timme till men ne den timmen ville inte min kropp slappna av så låg och vred på mig. Bussen skulle gå 09.23 och va galet försenad och jag var skit stressad eftersom att vi hade ett tåg att passa osv. Men vi han med allt och allt gick jätte bra, vi var lite rädda för tunnelbanan men den gick utmärkt!

Väl framme på fysiloglab så fick jag göra spiromitri eller vad de heter. Det innebär att man ska blåsa i en grej och sen får dom fram massa svar osv. Sen fick jag cykla på en spinningcykel och man skulle cykla i 6-10 min och jag klarade 4 ½ minuter....hade massa sladdar på mig som satt fast med sugpropp så hade stora märken på kroppen efter.  Sen tog dom massa ekg och blodtryck osv. Ska tillbaks imorgon. Efter besöket lunchade vi och kollade i lite affärer.

Nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Ska städa lite och göra mamma glad. Ha en fin dag!

/Sofie

Puss

Hej bloggen sitter just nu och väntar på Sabbe hon ska äta och jag och Lilli ska hålla henne sällskap! Ska bli mysigt, gillar att bara vara ute och inte göra någonting med mina vänner. Sitta och snacka sann skit och bara vara.

Imorgon ska jag åka in till stan och göra massa tester och sånt för min astma(?) Kan berätta mer imorgon eller senare. Alla inlägg blir bara allt mer tråkiga men har tyvär inte så intresant liv heh. Puss på er!


Har inte haft smink (förutom mascara) sen förra veckan. Har aldrig stört mig på att ha puder eftersom att de inte kladdar eller så men fan va jag ska bli brun denna sommar!


Är hos steffi

Hej bloggen sitter hos Steffi just nu hon bjuder mig på pastasallad det är gott. Skriver från ipaden den är väl cool sådär. Strax ska vi rensa hennes garderob. Den ser ut som ett bomb nedslag så det ska bli kul att vika allt jag älskar det!!!!! Har Inge mer att skriva. Ha en fin dag!

Big brother låten sätter sig på hjärnan!!


En hälsning till mamma!

Igår hade vi gäster på middag och vi diskuterade lite om bloggar och så och det är kul att höra att pappa får flera mejl i veckan om att dom ska annonsera på indredningsbloggar. Men de roligaste att höra var när frågan kom upp och föräldrar som är runt 40 läser bloggar och svaret var nej men så kommer mamma och säger JAG LÄSER FAKTISKT EN BLOGG! Och de va ju självklart min! Hejhej älsklings mamma! :D

Mamma borde vara stolt över mig


Musik!

Åh åt grillat idag för första gången i år och fy va gott det var! Annars idag har jag varit i stinsen och köpt fotbollsskor, dom är fina men måste gå in dom och vad har hänt med mina fötter? storlek 36 liksom haha! Kanske börjar bli kärring och krymper haha!

Nu börjar BB igen och jag är trött och grinig så ska inte skriva mer nu känner jag men ni kan lyssna på två grymma låtar!



Text + bilder

Vilken dag det var igår! Sista dagen på praktiken, vilka underbara männsikor jag har praktiserat med! Efter praktiken åkte jag till centrum och satt på olive house i typ 3 timmar, så jävla mysigt ute i solen! Efter de bar benen hem och efter ett tag kom steffi och vi hämtade upp issa sen var vi ute på vilda äventyr bland psykhem, smala vägar ute i skogen och hamna mitt i ett avlutat street race! Hade en spännande kväll!

Idag har jag suttit ute i solen och läst tidningar och ätit jordgubbar. Pappa och Nicke håller på med poolen som blev totalt förstörd i vintras. Här kommer massa bilder!


Idaaaaaaaaaaag


Älskade musik

Bäst på min spotifylista just nu!

Boyce Avenue – Don't Stop Believin'

Jag älskar verkligen denna låt har galet fina minnen till den men den här lunga versionen är mums!

Går tydligen inte att lägga upp klippet på bloggen men här har ni länken till youtube.

Michael Jackson – Hollywood Tonight - DJ Chuckie Radio Edit



Helt klart bästa låten han har gjort, vissa smörsånger är också bra men denna puss på den!

Medina Feat. Sebastian Michael – Falla Tillbaks




Torsdag

Hade nationella idag och det kändes skit bra till en början sen när man va tvungen att ta med något från texthäftet så gick det inte lika bra men det var de som jag gjorde fel förra gången så refererade verkligen den här gången så hoppas det blir bra nu då. Gick på ca 2 timmar sen åt jag pannkakor i skolan och sen åkte jag och issa hem. Vi var tvungna att ta av oss jackorna så varmt var de men sen när man gick av bussen blev de kallt :P

Har suttit i Nickes rum i snart 2 timmar och bara fördrivit tiden, städerskan är här och man känner sig så ivägen............. Nu är hon färdig med mitt rum men hon håller fortfarande på att städa nedevåningen.. Så sitter här ett tag till :)


Konstiga tankar...

Halloj bloggen, vilken seg dag! Första dagen det fanns att göra på kontoret typ och den dagen har jag suttit i möte sen 11-16.. så ni kanske fattar att man är seg i huvudet och jag kunde inte låta bli att gäspa på de sista mötet. Men börjar fatta lite mer var det är jag faktiskt praktiserar. Haha låter sjukt!

Ni som känner mig vet att jag HATAR att ha stora uringningar eller för korta kjolar amen you name it! Steffi kan intyga de till ett linne jag hade som jag gick och skämdes över i cetnrum en eftermiddag. Och steffi blev seriöst arg på mig för de! Men att tex vissa av mina vänner har så stora uringningar då ser de typ naturligt ut men de är någoting med mig själv.....

Men idag hade jag på mig ett linne. Som jag inte alls skämdes över utan ett som man knappt ser att jag har bröst när jag bär de haha. Men idag har jag aldrig kännt mig så utittad av en männsika som granskade mig från topp till tå och glodde mig rakt in i ögonen, som drog tråkiga skämt och sa att jag skulle praktisera hos dom nere i källaren osv. Usch det var så obehagligt så jag satt och skaka på sista mötet. Jag känner mig liksom nästan som en hora även fast jag hade jeans linne och en stor kofta över..Det låter säkert jätte töntigt men ni förstår nog inte! Min handledare bad nästan om ursäkt sen när vi gick därifrån och sa att han inte hade alla hästar hemma.. Men endå! Och folk som känner mig vet att jag är ruggigt rädd för psykiskt störda. Drömmer alltid mardrömmar osv efter nått sånt här har hänt. Bara jag ser en uteliggare stå och skrika kan jag drömma nått tokigt om de..Orkar inte de har sovit dåligt i 3 nätter nu :( 


Svullen

Dagen har varit jätte bra men lite kall...  har varit ute jätte mycket idag faktiskt!

Vaknade imorse och trodde jag hade fått stryk, jag hade en jätte finne på kinden men över finnet och under ögat så har jag som en blåtira och det är jätte svullet! Alice trodde att jag hade blundat för hårt när jag sov i natt haha älskade unge!


Började dagen med att åka till infra city och lunchade på Upper west, jätte bra mat faktiskt! Sen åkte jag hem igen och var hemma någon timme. Sen gick jag ich hämtade Alice på dagis. När vi ska gå därfrån säger Alice; vet du Sofie, huggormarna har redan kommit fram.. Jag låtsas och hålla med och säger aha vad läskigt ( trodde henne verkligen inte) så går vi vid skogen så står det en pappa och två barn och kollar på något i skogen, jag och Alice går förbi och pappan ropar Alice kolla på huggormarna som ligger där! VAD ÄR DE SOM LIGGER DÄR? Jo en FET jävel och små ormar. Fatta att dom redan har kommit fram! Läskigt!

När jag hade hämtat henne så gick vi till kyrkan för hon hade kör. Vi var en kvart för tidiga och Alice skämdes jätte mycket hahaha! Det ska börjas i tid. Sen följde hon med en kompis och jag gick hem. När ja gkom hem har jag rensat massa papper! Satt in dom i mappar osv.

Nu ska jag göra lite skolarbeten osv, ha en fin kväll! :)


Äckligt sköna låtar!

Dessa låtar finns inte på youtube....
Bruno Mars – The Lazy Song


Morten Hampenberg & Alexander Brown – I Want You (To Want Me Back) (feat. Stine Bramsen) - Radio Edit


Madcon – Outrun The Sun (Cosmic Dawn Remix Radio Edit) [feat. Maad*Moiselle]


Mohombi – Sex Your Body




Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything




Converse

Pappa kom som sagt hem med 4 par converse til mig. Det är sjukt hur priset kan variera i olika länder när det är samma sko (äkta). Pappa köpte ett par för 300kr och vad får man betala i Sverige för ett par? 700kr Det är sjukt vilken skillnad!

Idag har jag på mig mina nya rosa converse och jag kan inte bestämma mig om de är fula eller om de är otroligt söta.. Men snygga är de iaf inte men tycker nog mer att de är söta endå :$ Känns bara extremt konstigt att ha på sig ett par ROSA färgklickar på fötterna!!


Måndag

Hej bloggen, idag har det varit en chilldag kan man väl säga. Tog en skön sovmorgon i morse. Sov så dåligt i natt så det är sjukt! Kommer till skolan tidigare för att prata med syon och det gick på 1 min sen satt jag i skolan SJÄLV i typ 1½ timme...kul. När vi väl kommer till skolan ska vi bestämma induviduella valen inför 3an. Kul att man fått veta de innan..

Sen bar bene av tills teffi där vi bakade. HAr med mig min kamera överallt och fottade såklart våra bakvärk heh. Men har inte väskan här så ni får se den någon annan dag. Hade träning senare och fan va skönt, frös inte på första gången på jag vet inte hur länge! Det är inte kul att träna men efteråt är så jävla skönt!

Snart börjar BB. Fun! Ska sova ut imorgon för jag är ledig hihi Skriver alltså massor utav inlägg imorgon! HA de! :D <3




BareMinerals och Proactiv

En sak jag verkligen har mått dåligt över under tonåren är min hy! Har hafft otroligt mycket finnar som jag har skämts för! Men det är aldrig något jag har kunnat göra något åt. Har testat de flersta acne medlena som har funnits alla billiga man kan köpa på apoteket och ica men även produkter som har kostat flera hundra!Men ärligt talat så har ingenting fungerat som man har velat. Jag har haft ett recept utskrivet till mig med acnetabletter men då kunde jag inte svälja tabletter så jag sket i dom och de ät någoting jag ångrar nu i efterhand men jag kunde inte svälja tabletter de lärde jag mig typ i julas.... Bilden nedanför är tagen sommaren 09 tror jag. På sommarna torkar solen ut finnarna och man känner sig fräash men kolla på denna bild, det är sommar och hur ser mitt ansikte ut? HAr iof smink där..Okej ärligt talat så har de varit värre men har raderat dessa bilder med glädje...........

Nu ser jag ut såhär utan smink.. som ni ser så är det mest ärr som finns kvar och enstaka finnar som ploppar upp längligt innan mensen ska komma.... Men ser ni skillnaden? Vissa av mina vänner har kommenterat resultatet och de värmer så jävla mycket att andra faktiskt ser!


Någonting jag verkligen skulle vilja rekomendera är att använda id BareMinerals produkter samt proactiv rengöringsprodukter! Även fast det är otroligt dyrt så är det värt varenda liten krona! Jag har haft brunkräm eller vad fan de heter typ 2 gånger i hela mitt liv! Och har aldrig kännt mig så kladdig i fejjan i hela mitt liv. Man känner sig jätte fräsch när man har mineral produkter. Så ett tips är de någon som ni känner som ska åka till USA be dom köpa ett foundation puder och testa. Jag tror jag har skrivit det förut men jag köpte mitt senaste puder i new york och i höst är de 3 år sen jag köpte de. Så de håller länge!! Berättar

Tänkte visa er lite produkter som jag har men de gör jag i ett annat inlägg! Kanske senare ikväll om jag orkar!

/Sofie


Bio lördag!

Hej bloggen, vilket fint väder det är ute! Man kanske skulle ta och sätta sig ute ett tag eftersom att vårsolen är den starkaste = man blir brun fortare kanske? :)

Igår hade jag en trevlig kväll med tjejerna igen! Vi åt först på donken sen bar hjulen av mot kista där vi såg på bio "Min låtsas fru" den var bra men lite lång tråkig emellan åt. Men asbolut en sevärdig film! Efter filmen var vi ute på äventyr och gled i bilen. Kurdie var näst på tur att ta körkort av mina vänner! Så nu har halva eliten typ haha! Nej men vi var på riktiga äventyr, såg folk i en möbelbutik klockan 2 på natten och vi höll på att skita ner oss. Vi satt på olika parkeringar och chilla sönder haha! Men trevligt var det allt!

Nu ska jag testa det jag fick av pappa, ha en fin dag! :)


Gårdagens kväll! :D

Först och främst vill jag säga att min skärm är inzoomad så allt är jätte stort och de går inte att ändra %antalet :(

Igår hade jag en trevlig kväll tillsammans med tjejerna och senare lite boys med. Vi körde lekar och hade de allmänt trevligt. Tack för en trevlig kväll tjejer! Och tack Kurdie! :D
Här kommer lite kassa bilder!

Lilli ser mer drogad ut än vad hon är!! HAha

Vi driver, vi försöker fixa partyinställningen på min kamera!

New in!

Här är min mysiga kofta som jag köpte i lördags, hade spanat på den innan men tyckte att halva studiebidraget inte var värd koftan. Men nu när det var halva priset på den kunde man inte låta bli! Från Bikbok!

Försök till proffsbild men blev inte så lyckat så fick damp och denna fick duga. Köpte den på HM för 30kr(?) Nu saknas det bara en halsring!

Svängde för centrum idag och issa: alla rea varor kostar 49kr....och jag som hade sagt till mig själv att INTE köpa någonting men köpte mig ett par chinos för 49kr... Mormor nu ska vi sy igen Jippi!


Steffi är här just nu och sminkar sig, sen bär benen av till Kurden!
Puss!!!!!!!



Fredag

Har fått sluta tidigare från praktiken hela veckan och då menar jag inte 10 min utan några timmar tidigare haha! Finns alltså inte tillräckligt med uppgifter för mig. Lite synd.. Sitter just nu och äter apelsinchoklad även fast jag inte får äta de men de skiter jag i. Är skit taggad inför ikväll känner på mig att den kommer bli lyckad!

Annars då... jo Steffi kommer och hämtar mig snart. Hon är snäll och kör mig har en liten packning som ska hem till pappa. Påtal om pappa så har jag pratat med honom för första gången sen han åkte och han har köpt allt smink jag bad om och det känns underbart för det var de ända som är tråkigt att lägga dessa pengar på. Sen har han köpt 4 par converse haha sjukt! När han skriver att "vi borde åka hit" så inser man att han är i paradiset med tanke på att han hatar solsemestrar och jag är väl lite mer lik min far när det gäller de, fast jag hatar de inte!!!!!!! Men får damp när det är för varmt och man svettas osv men det är underbart att vara utomlands när det inte är för varmt!. Så man kan ju drömma om att vi åker till USA snart heeh! :D

Nu ska jag inte babbla mer, puss på er! Ha en fin kväll! :D


2 härliga låtar

Lazeefeat. Madcon & Julimar  - Tag


Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree

Nya converse?

Om man får den här på mailen betyder de att pappa har shoppat converse till mig då? :D:D:D:D:D:D


2 Linnen

Köpte två linnen i helgen. Använder ALDRIG linnen men tror båda kommer vara snygga till jenasshorts i sommar eller bara i instoppade jeans. Usa linnet är i storlek L så ska testa att göra om det lite... Annars så är jag nöjd 2st för 150´kr :)


Onsdag

Hej bloggen, sitter just nu och har lunchrast. Brukar ha en timmes rast och jag har ca 40 min kvar, har ätit min matlåda. Min egen köttfärssås med spagetti. Medans de andra är där nere och äter en god sallad.....Jaja.

Igår var jag som sagt ledig, åkte och köpte present till kurden! Ska bli skoj på fredag! Annars gjorde jag ingenting speciellt..............

Idag började jag lite senare för att jag var tvungen att gå till syv och prata om min specialidrott, som jag tydligen är avskriven på. Sen fick det bli en promenad till praktiken.

Idag vet jag inte vad som händer, antingen möter jag upp mamma i sollentuna centrum efter praktiken eller så åker jag hem och tar det lungt. Vet inte vad det är med mig men jag är så död så det är sjukt nu för tiden och så är jag virrig, glömmer saker och har mig...kan det kanske ha att göra med att jag inte äter järntabletterna längre....

Ha en fin dag/Sofie

Om de dagar ni missat...

Har nästan inte haft tillgång till data någonting och fruktansvärt mycket har hänt. Har alltså inte suttit vid datan.

Kanväl räkna upp lite vad som hänt i punktform

- I fredags var en helt crazy dag på praktiken, var inte på kontoret någonting utan va på föreläsning, handlade,  fotograferade inför en tidning haha! På kvällen var jag bara med tjejerna och chillade.

- Lördag började i stinsen med shopping, köpte en helt underbar kofta enligt mig själv, ni ska få se någon dag! På kvällen jobbade jag på olivehouse.

-Söndag vakande klockan (2?) Var helt jävla död hela dagen, somnade till stockholm till båstad då kan ni förstå!

-Måndag, hade utvecklingsamtal och jag kanske ska utredas för dyselexi? Det är sjukt hur min stavning blir sämmre! Åkte till kista med Steffi, Jessika och Matilda och kolla runt lite. Blev kär i världens finaste hund och ni som känner mig vet att jag hatar djur!!!!!!!!!!!!!!! Efter de tränade jag för första gången på typ två månader och de började med fys....kul...........

Idag har jag träingsverk! Ska träffa tjejerna snart och köpa present till kurden. Ha en fin dag!


RSS 2.0