Bikbok gör skor?!

Hade ingen aning om att bikbok började sälja skor idag?! Jag gillar idén faktiskt. Tycker inte om att beställa skor från nätet när man inte provat. (även fast typ hälften av mina skor är beställda just från nätetet och där av bara står) Har sånna cp fötter så det är jätte svårt att de blir bra när man inte testat. Och jag tycker att det är riktigt dåligt utbud i butikerna just nu. Det är så mycket skor som man inte kan ha när det är kallt nu? Och man vill ju helst inte gå med strumpbyxor i öppna skor. Visst kan man det men njaa.

Detta är utbudet av bikboks första skor. Priserna ligger mellan 199-599kr. Hélt okej pris men inga av skorna lockade..besviken.



Söndag

Sitter just nu och spelar wordfeud med steffi fast på engleksa. Ja jag måste lära mig ord!!! Samtidig tluktar de grymt inne från köket. Åh va hungrig jag är! Farmor fyller år idag så några kommer hit och käkar. Grattis farmor!!Annars idag har jag enbart suttit vid datan fyfan vilket liv!

HElgen har varit super. Har tagit de lugnt och varit på Entourages ett årsjubeleum. Det va ganska lite folk där? Fan de är ju löningshelg? Jaja jag och issa fick ett bord och beställde in en flaska vin. Vilka disco girls! Efter de dansade vi galet och avslutade kvällen på donken fyfan va fint de satt!

Här är bilder från veckan.. vi har 75% på alla rea smyvken så är lite in heaven på praktiken ;) Sen är jag även jätte glad för jag har fått spikat jobb på gina! Men har mitt första passa helgen innan julafton (kanske någon annan helg innan också) De får vi se :) Men som det ser ut nu så är de helgen innan julafton typ 1½ månad kvar men ändå de kommer gå fort!


Som ni ser så har jag shoppat lite smycken och sen ser ni att mina fingrar har lidit denna vecka. Klämde pekfingret i micron, nästa dag slog jag i nageln brevid så att den stod rakt upp så har blodutgutelse (stavning) under nageln. Dagen efter de slog jag av fuck you fingrets nagel på andra handen.. Är fortfarande öm i fingrarana ;( ps ser ut som jag har världens största hand ;)


Sober

Igår kväll gick det inte att blogga för mig, kom upp fett cp. Och med min damp så var det bara att klicka ner rutan och göra något annat ;) Sov typ hela dagen igår, hade huvudverk och det är inte vanligt för Sofie Jansson! Annars så bastade jag- jag hatar att basta. Men det är så skönt när man har inpackning och balsam i håret :)

Jag måste verkligen vara den sista på jorden att älska Loreen - Sober
Har bara hört introt innan och undrat varför alla lägger ut den på fb när den suger men alltså fyfan va härlig låt får rysningar! Lyssna på hela!!
Loreen – Sober


Lördag + Måndag

Helgen har varit super bra, var som sagt hos Frida i lördags och firade henna. Hennes familj hade styrt upp jätte fint med massa god mat och trevligheter. Efter x antal timmar hemma hos Frida så åkte jag Lilli, Kurdie och Sabbe in till DAAM. Vi hade de jätte kul och trevligt där med några som jobbade där. Efter några timmar kom även de andra tjejerna och vi stanande ett bra tag tills vi var påväg till Lobby. Vissa av tjejerna stannade där inne medans jag plus några tog taxi hem. De va super skönt. Man pallar inte vissa saker ibland ;)

Igår hade jag min andra körlektion och det gick väl helt ok. Jag hade verlkigen inte samma känsla som förra gången då ville jag typ bara gråta för att jag tyckte han va så dum i huvdet men den här gången förklarade han saker och det gick bra. Så har bokat upp två lektioner nu på lovet och sen även anmält mig till en teorikurs. Alltså att man sitter och lyssnar på en som pratar om regler osv under 2 timmar.... Aja så i december ska jag försöka att ta detta jävla körkort. Alltså fortfarande när jag är 18 ;)
JAg klämde mitt finger igår också så blödde som en gris, blödde igenom plåstret och grejer haha sjukt hur mycket jag har blödigt den senaste tiden först glasbiten i foten och nu fingret.



Frida 18år!

Dagen igår gick skit sanbbt. Praktiserade, åkte till sollentuna för att lämna tillbaka några leggings som vi hade lånat av sollentuna inför tjejkvällen. Skulle bara gå in på lindex och säga hej till Julia när hela cetnrumet i princip hör att jag kommer. Inte fan trodde jag att dom va larmade!!!!!! Hahah fyfan va de tjöt så gick direkt till bussen istället... tur va väl de. När jag väl kommer till sollentuna piper de även där haha. Jaja.

Igår kväll va jag på föra hemmafesten för hösten typ haha. Det var jätte trevligt. Träffade nya trevliga människor som verkligen verkar ha alla hästar innanför pannbenet. Annars så var de ju andra igen kända ansikten som gjorde bort sig haha så pinsam alla satt och frågade vad de va för människa haha orkar inteeee.  Tror aldrig jag somnat så fort som jag gjorde i natt. Hann inte ens se kurdies "jag är hemma sms" och hon skicka de typ 10 min efter jag va hemma.... Aja

Idag ska vi hem till lilla Frida som fyller år idag GRATTISSSSSS :D sista i gänget som fyller 18 kan ju inte bli bättre ;) Så idag gör vi stan osäker ;)

Ni får ha en bra dag puss!


God natt

Är helt slut efter dagen! Ska sova nu. Funderar p aått ta en sovmorgon men får se. Är så glad att jag verkligen satsar på engelskan även fast jag suger på de.

Måste bara säga en sak, idag när jag satt och väntade på bussen så kollade jag på någon intervju med Ana Gina eller vad hon nu heter och jag måste bara säga en sak fan vilken brud! HAr verkligen alla hästar i stallet!
Nu orkar jag inte mer Puss!




Gina Tricots tjejkväll i stinsen

Idag trodde jag att jag skulle få sova ut med de fick jag verkligen inte.Vaknade halv tre i natt låg vaken minst en timme. Vaknade upp flera gånger under morgonen och tillslut så ringde klockan när jag redan va vaken men inte nog med de så hade jag sovsällskap som skulle snooza 3 gånger. Så låg och stirra upp i taket även mellan de tre snoozarna. Åhhh jag som ville sova ut i dag första sovmorgonen för veckan. JAja idag är det en rolig dag. Det är tjerjkväll på gina tricot ikväll så kommer säkert att vara ganska mycket folk i butiken mellan 17-21. Vi kommer att bjuda på cider och godis tror jag. Kommer iaf bli kul.

Nu ska jag ta en billys och göra mig lite fin inför dagen. Ha en fin dag/kväll vi kanske ses ;)


Tisdag

Har stört mig på en sak ett tag nu. Det är någon som har min spotifylista (inga jävla månader) och satt och leta lite musik för någon vecka sen och såg att en av de som har min lista har kopierat hela listan uppifrån och ner?! Haha skulle verkligen inte bry mig om det var en av mina vänner men när det är någon man inte känner så irriterar jag mig as mycket haha.

Idag blev det ingen sovmorgon även fast det är min ända sovmorgon. Jag va hos läkaren på odenplan i morse klockan nio. Skulle lära mig hur man ska andas och sånt shit läs shit! Haha tur att man har frikort iaf så de inte rånar en på pengar. Efter de åkte jag till min lilla farmor, hon fick en dator av oss i sommras och nu hjälpte jag henne att fixa facebook bla ;) Efter de åkte jag till M och fixade lunch och kolla på en dålig film. Perfekt i detta äckelväder.

Ska kolla på de där på trean värsta pojkvännerna eller vad de heter sen sova. Är riktigt seggg! God natt alla fina


de här är bara lilli ingen ny fisksort som har upptäckts


Lördaag

Igår va jag runt överallt känns de som va på ikea, rusta, elgiganten osv. Gick i mina nya skor för att testa om man kunde ha dem till utgången igårkväll men icke sa nicke fick skavsår direkt men fan va sköna de är!

Vi hade bokat bord vid 9 på Barcelona en as god tapas restaurang som ligger på drottninggatan tror jag de tillhör. Vi åt våra smårätter och pratade på. Vid halv 11 drog vi till entourage och dansade och hade de jätte kul. Är asglad - första gången jag åker nattbussen och INTE mår illa. Första gången jag har klackar ute och mina fötter mår prima när jag kom hem! :D Är ganska seg idag kom i säng runt 5 tiden och gick upp halv 11. Ska snart göra lite ärenden med pappa så ska övningsköra till barkaby bla. 

HA en fin dag!
 


Fredag

Praktiken flyter på, fick min typ första irriterande kund idag haha. Glömde larma av ett plagg eller egentligen larmade jag av plaggen men skjortan hade två larm haha. Så rätt åt henne att hon blev så sur. Hon slängde fram kassen när hon kom tillbaka även fast jag ursäktade mig. Jaja saker som kommer hända fler gånger men de underlättar när man är trevlig även som kund. Har varit sjukt mycket att göra idag. Alla förbrukar väl sina häften innan söndag haha för då går dem ut. Men om ni glömmer och handla på Gina innan söndag så vill jag bara säga att ni ska komma på våran tjejkväll den 20 oktober alltså på torsdag de är från 18-21 och då är det 20% på allt som har ordenariepris. Jag ska även jobba då så kom och hälsa på vettja. Vi bjuder även på dricka och lite sånt. Dom kommer även att dela ut goodiebags (? ni vet min engelska, ingen aning om hur de stavas)runt om i stinsen under kvällen.

Imorgon ska tjejerna från klassen ut och käka på en spansk restaurang inne i stan och sedan vidare ut. Det ska bli kul men just nu är jag verkligen inte taggad jag är så jävla trötttttttt hela tiden. Det är säkert för att det börjar bli mörkt ute tidigt osv. Men ett stort problem inför imorgon är ju vad skjutton ska man ha på sig. Känns som att man haft allt fint man äger på sig när man dansat i innerstaden. Så för att piffa upp en tråkig outfit så köpte jag mig ett stort halsband, nej jag kommer nog aldrig tröttna på dem!!


Ja jag ser tjock ut i ansiktet! Smyckena kommer från Gina Tricot JA de är smyg reklam;)


FATTIGA MÄNNISKOR

Sitter just nu och kollar på efterlyst, älskar de programet. Eller egentligen är de hemskt att de egentligen behöver finnas. Tänkte på de här om dagen när jag kom hem och det inte var låst eller larmat och det inte var någon hemma. Man blir lite nojjig och tänker att någon kanske är i huset men gömmer sigeller att någon har varit i huset. Men de slog mig tänk egentlgien vad hemskt att man ens behöver låsa sitt hem eller låsa sina cykel? Att det finns så mycket människor som faktiskt inte har råd med saker och behöver sno av andra. Det är så sjukt haha alltså det är egentligen skrattretande. Tänk att de som uppfann de nya mobilerna, tänk att en självklarhet att alla de nya mobiler behöver ha en kod eller en nått mönster för att ens komma in i telefonen. Haha orkar inte göra ett seriöst inlägg men de är fan sjukt hur folk är fattiga!

äh orkar inte bloggaaaa hejs!





Gossip Girl säsong 5

Ni som känner mig vet att jag inte kan ladda ner en film ( ja det är pinsamt men fan så obrottslig jag är!) haha. Men iallfall så brukar jag kolla ganska mycket på webbtv. Har kollat ganska mycket på kanal 5s olika program. Har sett modelljakten som va största floppen. Trodde de skulle vara mycket bättre men bra var de ej, det är riktigt förutsigbart. Men vet att Andreas tar någon som inte ska tävla och automatiskt är det hon som går vidare av någon konstig anledning. Haha men någoting som var mycket roligare var att man kan se Gossip Girl på kanal 5s hemsida! Har bara kollat på 2 säsonger så ligger lite efter och nu har jag börjat kolla på säsong 5 och fan va bra det är alltså. Älskar verkligen att följa serier med den livsklassen för de är så långt bort från ens egna. Så tänkte bara tipsa er lite om ni någon tag har sjukt tråkigt!

Måndag!

Hade som sagt prov imorse, det gick lysande eller tror att jag har fel på 2 frågor av typ 20 resten kommer sitta fint. Är riktigt nöjd! Efter provet hade jag en timme på mig att plugga annat så satt och gjorde min power point till APU redovisningen så det är riktigt skönt att ha tagit tummen ur arslet och gjort saker. Fick även sluta tidigare för att våran lärare var sjuk så ska skriva ikapp min loggbok om uf nu. Ska bli riktigt skönt att inte behöva göra någoting sen. Har ingen fotboll heller :)

Ha en fin dag! :D


Fredag, lördag, söndag

Sitter just nu och pluggar företagsekonomi har prov imorgon och allt är nästa självklart för en männsika som går handel men vissa saker är nytt och andra är mer fördjupade än jag lärt mig så vissa saker får jag läsa på lite mer om. Men de kommer gå bra imorgon. Detta är verkligen sjukt kul. Varför ahr jag bara roliga ämnen iår ? haah :D

Helgen har gått sjukt fort, i fredags kom några av tjejerna till mig, vi hade inga förväntningar alls på kvällen utan tog den som den kom och skönt va väl de. Vi drack lite samtidigt som vi snacka, spela spel mm typisk tjejkväll.

Igår va jag med M hela dagen fram tills jag hade match det var slut spel i st cupen och vi förlorade med 3-0. Riktigt duktiga tjejer spelade vi mot men fan så fula i munnen. Efter matchen var det bara att skynda sig hem där några små skitungar väntade. Var barnvakt till mina underbara kusiner. Vi gick och la oss vid 10 och gissa vem som va tröttast?! jo jag. De små fick sova i min bäddsoffa och jag i sängen lite annorlunda sällskap än vad man är van vid ;) alla somnade framför lillebror på tjuvjakt vid ca 11. Japp jag somnade 11 på en lördag men vad gjorde de när jag sedan fick sms mitt i natten och inte kunde somna om? Tjejerna vaknade halv 9 så då var de på med resten av filmen sen blev de bacon och ägg till frukost.

Idag har dagen gått ut på plugg, övningskörning och shopping dock inte till mig själv..

Ikväll blir de bad, plugg och filmtittande om de kommer någoting bra på tv.
HA EN FIN KVÄLL!
image description


God natt!

Idag började gina tricos höstrea, fanns inte så mycket plagg men däremot smycken... aaa shit va kär jag blev ska köpa lite imorgon. Vet att jag inte borde shoppa. Fan vad jag behöver pengar alltså. Inte ok att snylta från sparkontot. Annars då praktiken gick bra som vanligt. Brandlarmet gick i stinsen vid halv 5 så stod ute och frös ett bra tag. Det var fiket utanför gina som har kök vid vårt lager som hade glömt något så de började brinna eller någoting liknande. Hörde att de fick lite skäll utav brandmännen när jag stod och larma jeans på lagret ;)

Någon som har några nya låtar att dela med sig av? är helt lost när det gäller musik hatar de :(

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och sedan sova, har engelska lektion imorgon innan praktiken så jag vet inte riktigt när jag slutar på fredagar längre. Men de visar sig..

Ha en fin kväll!
 


Nya örhängen

Vad hände? Örhängen? Silver? Haha har inte haft örhängen på evigheter men hitta ett par igår på glitter som jag fick av min underbara mamma :)


Dagen

Idag såg jag på top model 16 första avsnittet, då skulle modellerna gå i en bubbla på vattnet, vet inte hur jag ska förklara har försökt hitta något klipp men hittar inget. Men dom ska iaf gå på vattnet på en planka i en boll haha och så är de ju en visning så det är fullt med folk runt om kring. Så går de i sin bubbla på den hala plankan och två tjejer ramlar och rullar runt i bubblan. Det va så jävla roligt hahah brukar aldrig sitta för mig själv och skratta så jag får ont i magen och mamma frågar vad det är som är så kul. Hahahahah det är typ lika dant som hon som går på modevisningen och ramlar två gånger har lagt upp den i bloggen förut men de är så jävla kul hahahahah orkar inte.

Idag har jag varit med några från min UF grupp i stan för att prata med intressanta tillverkare till vår produkt men dom kan ju hänga sig själva hehe. 400kr skulle de ha för våran produkt. Haha alla i gruppen höll på att dö. Vi hade tänkt oss ett lite mer rimligare pris eftersom vi vill försöka få vår produkt för under hundralappen...Jaja imorgon är det att leta vidare. Köpte även vinterjackan jag la upp i fredags, den är så underbar! Skinnjackan fanns inte i xs... och när jag väl va vid kassan glömde jag helt bort att fråga om de kunde kolla i en annan butik.. dumhuve fick sedan stressa hem till väsby, slingade utväxten och klippte 5cm slitna toppar. Känns inte som mitt hår haha. Men är nöjd! 

Nu ska jag läsa igenom min engelska en extra gång sen slockna till något dåligt på tvn :) 

Puss på er!

 


Har företagsekonomi hehe prov nästa vecka MVG yeha


Söndag!

Sitter och pluggar lite företagsekonomi just nu. Har lektion imorgon bitti och måste komma ikapp lite. Ska hem till mormor snart och käka - bästa maten som finns!

Igår jobbade jag på gina i 4 timmar det var kul men fan va stressigt de va och fan va vissa kunder va jobbiga! Men det var kul och tiden flög iväg! Hoppas det blir fler lördagar framöver :) När jag kom hem gjorde jag egen pizza och fyfaaaan va god den var! Efter pizzan hämta kurdie upp mig och vi tjejer åkte till kista för lite små shopping och bio. Vi såg stupid crazy love alltså det var en bland de bästa filmerna jag sett! Se den!


Hahahah så kul!


RSS 2.0