GOTT NYTT ÅR!

Idag har ni varit många som läst hah stackars er som får läsa en blogg som är svin dålig på att uppdatera!

Har precis fixat färdigt mig.. blev klar snabbare än väntat..

Men jag tänkte bara önska alla en fin kväll så hörs vi nog imrogon om vi alla övelever kvällen ;) KYSS!


More

I julklapp fick jag pedikyr i 80 min så idag har jag varit och fått fina fötter behövs verkligen med tanke på mina fotbolls fötter.. På tal om fotbolls fötter så ska jag spela cup den 6 Januari tror jag de ska bli super kul. När jag avr och fixade fötterna så fixade tjejen bryna på mig också så det känns skönt att äntligen få tillbaka någon form haha!

Imorgon är de nyårsafton det ska bli super kul! Bara för att jag in te kan gå in på mina bilder får de bli en bild från arkivet haha på tal om fotboll i inlägget så passar väll bilden bra ;)


Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix

Åh jag bara älskar denna låt. Riktig musik orgasm på den! Fattar inte varför dom inte uppmärksamar folk om sånna här låtar tidigare? Låten har funnits i över ett år och blir poppulär nu? Knaaaaaaas



Ha en fin kväll!


Only One

Halloj bloggen har varit i stinsen hela dagen idag med kurdie. Hon hittade massa saker medans jag inte hittade ett piss eller jo ett par skor som jag la undan, åkte sen med mamma tillbaka till stinsen med mor och köpte då ett par skor som jag förövrigt ser att Frida har fått i julklapp. Hoppas du inte grinar för de, för hade ingen aning! (inte bra att missa att läsa bloggar en dag!) Sen åkte vi till centrum och jag hittade mitt älsakde halsband som jag letat efter i kista och stinsen eller Julia hade köpt ett lika dant fast svart på new yorker och jag leta och leta men de fanns inget kvar i den färgen jag ville ha.. så jag frågade hon i kassan och vad fanns i kassan? Jo de sissta halsbandet i hela butiken! Om jag var överlycklig! :D



Igår så var jag i kista med Julia, Lilli och Frida. Vi shoppade bland alla galningar. Det va inte ens kul när d va så mycket folk men fynd de gjorde vi. Jag köpte en tjocktröja, en stickad tröja och ett par typ skinbyxor och små saker :D:D

Nu ska jag kolla om de finns något vettigt på tv. Hare bra! :D

Hype Jones – Only One - Radio Edit


Tråkigt

Sitter vid mammas dator och hitta massa bilder från i sommras på dden haha!

Vilken härlig dag! ;D



Kolla mig i fönstret haha

Nu dampar datan, skriver imorgon eller nått! LOVE


Nästa inlägg kommer de gamla bilder! :D

Startade precis min gamla data så nu är de dags att föra över alla bilder därifrån till hårdisken. Fattar inte att jag tyckte den datan va snabb ett tag haha. Den är så fruktansvärt seg. Får verkligen damp på hur seg den är! Annars idag ahr jag sovit typ till 1 har sovit jätte dåligt i natt beroende på olika anledningar..

Om en timme ska jag hem till mormor och morfar och äta rester från julbordet. Sen funderar jag på att kolla på allt för min syster. Mamma hade hyrt den och har inte sett hela den.

Imorgon ska jag och Lilli åka och kolla in rean. Någon som vill hänka av tjejerna? :D

Har inte någoting viktigt att säga egentligen. Ville bara att ni skulle veta att jag levde osv. Haha nej men ärligt talat så läser jag massa bloggar dessa dagar och de tråkigaste som finns är ingen uppdatering alls.

/Sofie

Makes Me Happy

Halloj bloggen, skönt att julen är över, visst är de mysigt och sådär men fyfan va seg dag! Vi firade den hos mina sysslingar tvärs över gatan och de var jätte trevligt. Hade inte önskat mig någonting så fick pengar, pressentkort och andra små saker. Idag skulle niklas på jakt efter massa data saker på rean så vi åkte till elgiganten i sollentuna där de var proppat med folk men han hittade inte de han ville ha så vi åkte till media markt eler vad de heter och där va vi INTE ensamna.. fyfan har nog aldrig sätt så mycket folk i en och samma butik. Alla var som djur. Trängde sig i kön, knuffades osv. Men jag hittade en extern hårddisk som jag ska lägga över alla bilder på. Man vet aldrig när datan inte pallar mer. Så det var en bra investering.

Ska snart hjälpa pappa med maten (äter inte en tugga till julmat! Så ska man äta rester hos mormor imorgon..)

Kanske skriver något roligt senare. Puss puss! Hoppas ni hade en bra julafton igår föresten!

En låt som jag är helt fast vid älsakr den! Älsakr hesa röster!

Matt White Band – Makes Me Happy


Julafton

God Jul alla fans. Sitter i köket och har just avnjutit en god frukost tillsammans med HELA min familj. Det var mysigt. Älskar julskinka på mackan, de bästa som finns på julen! Jag är inte riktigt någon jul männsika tror jag. Gillar julmat, men de har blivit för mycket nu redan innan jul tycker jag.. Det är mycigt med de varma röda färgerna och de är trevligt att träffa släkten. Och få paket. Men annars tycker jag att detta är en tråkig dag, nu när man blivit äldre. När man var liten var de en annan sak. Då trodde man på tomten och fick massa leksaker som gjorde en lyckligare än någonsin. Ne hurre ni ska snart hem till pappa för att slå in den sista julklappen sen ska jag fixa mig och sen går vi över till grannen (sysslingarna) och firar våran afton.

Orkar inte lägga in någon låt för sitter på mammas dator och den är inte min bästa kompis!
Ni får ha en fin julafton allesammans puss!


NYÅRRRRRR SNART :D

Taggad tjej inför nyår! :D Håller på att göra en spotifylista till nyår. Visserligen klagar alla på mina listor men varför har man dom då? haha :D Åh gör bara en som man skulle kunna ha! Taggad!

Idag ska jag förhoppningsvis med alla tjejer som är kvar hitta på något skoj! Är as taggad på att göra något galet haha! Vilken fjorre bloggare jag är! Men de va ett tag sen!


Idag har jag bara tagit de lugnt slagit in lite julklappar, lagat mat osvosv..

NYÅR 10-11  <-- Min nyårs spotifylista :D


Skvallerbloggare hit och dit

Haha lite läskigt när man loggar in på facebook och ser de här..
Alla skvallerbloggare vill bli min vän på fb.. haha har de något smaskigt om mig kanske? Vem vet.. hälften som står där i stämmer ju och hälften inte så snart kanske de kommer något påhitt om mig;)


Mirrors

Hej bloggen var några dagar sen jag skrev. Har inte hänt så mycket mer än att nu är två av mina vänner i Thailand men jag är inte avundsjuk alls... Haha jo är jätte avundsjuk faktiskt. Var 14 minus idag! GAAAAAh va kallt det är. Fick jullov idag, det var skönt.

Igår var vi lediga ochdå var jag hos doktorn typ halva dagen. Fick veta varför jag är så trött hela tiden och de är för att jag har för lite järn (stavas de så?)i kroppen. Så ska käka järntabletter i tre månader. Så det var skönt att få veta de, alltså att man kan göra någoting åt de. Sen efter nyår så ska jag göra astma test också.

Har inte så mycket att säga faktiskt så jag avrundar här /Sofie

Natalia Kills – Mirrors


Welcome To Paradise

Har varit så trött hela dagen, höll på att somna på en av mina två lektioner. Somande nästan på tåget till stan och nu! Nej men hela dagen har varit plågsam när de gäller trötthet fråga mig inte varför för jag såg ca 8 timmar. Men ibland orkar inte kroppen helt enkelt. Ska till läkaren på måndag och ta massa prover för att se vad de är för fel på mig samt astma test. På måndag är vi lediga i skolan så de blir en lång helg eller man kan säga att lovet resan har börjat tycker jag. För vi ska bara lyssna på rektorn i aulan på tisdag sen slutar vi.

Idag har jag först varit i skolan sen följde jag med steffi till någonstans och lagade hennes telefon. Det gick bra, de tog en kvart sen åkte vi vidare mot väsby, träffa kurden i centrum sen fick jag skjuts av steffis mamma hem. När jag kom hem packade jag mina grejer för att bege mig mot far min. Så nu sitter jag här i min ensamhet och dricker cola och äter chips och kollar på gladiator. Funderar på att sussa direkt när den är slut. Är så sjukt trött.

Ha en bra fredagskväll! /Sofie
Nu när paradise hotel är slut så kan vi väl lägga upp den låten. Man hör hur dålig hon är som sjunger, de låter "b" men melodin och allt är skönt tycker jag :)

Miss Sofy – Welcome To Paradise (Radio Edit)


Lite om allt möjligt

Imorgon är denna veckan slut. Har ingenting kvar typ förutom två uppgifter i mina inviduellaval. Så de ska jag göra senare ikväll. Då är den här terminen över. Är glad att jag har kämpat lite mer de sista månaderna i skolan med tanke på resultaten på de senaste proven och uppgifterna. Men mindre glad på min svenska lärare.. Menmen. Fick veta att jag inte fick praktikplatsen på H&M i kista i vår, de tar inte emot praktikanter i 3 veckor. Men har den platsen bokad i trean och de är skönt. Ska försöka fixa någon praktikplats närmare väsby då när de bara är tre veckor eller fem egentligen men halva veckor.. Eller ska man kanske testa att jobba på ett kontor för att testa på? Hm ska tänka på de.

Annars då, livet leker? Här är livet prima Klockan är 15.40 och det är bläck svart ute. När jag kom hem från skolan idag så var städerskan här och jag tycker de är så läskigt att prata när man inte förstår henne och inte hon mig. Men nu är de fint här med. Måste köpa någon möbel till mitt rum till mamma. Ser så tomt ut. Så de ska fixas!

Igår var jag i stan med Steffi hon skulle lämna in sin mobil på lagning och jag shoppa lite julklappar. Fick de klapparna klara så de är skönt. Ska köpa de sista på söndag med mamma.

September – Baksmälla  <-- Nu har baksmälla kommit till spotify! :D

Älskar den här låten den är gammal men endå! :D

New Kids On The Block – Click Click Click


Vänskap

Vänskap är väll en sak som för många är viktig. Men de verkar inte vara de för många.. Men vad är egentligen vänskap för många? Att kalla sig själv som en bästa vän och sedan gå runt och kasta skit på den och även sncka skit och saker som hänt till andra. Gör man de för högre status eller för att se ner på "sin bästa vän"? Vad får man ut av de? Vill man verkligen såra och göra illa en vän. Men vill man framför allt förlora en vän? Jag undrar bara varför man säger saker, för de första saker som inte är sant. Och för de andra saker som sker men som inte är behövliga att tala om för andra, saker som ingen behöver veta. Förstår inte att man vill att en vän ska se dålig ut så man själv kan glänsa.

Men idag förstår jag mig inte på de med så mycket skit snacka som sägs och sen dagen efter så ska man va ett jävla andra handsval om man ska göra någonting. Dags att börja ändra på sig om man ska forsätta ha vänner kvar. Förstår mig inte på att man kan va som två olika människor mot människor och speciellt inte mot någon som man ska säga för en månads sen att man va hennes bästa vän ;) Den titeln har inte du för mig längre. Utan du är någon som håller på att nudda botten med ditt tjatter. Jag får veta långt ifrån allt som sägs men mycket och de ska man veta.

Handen på hjärtat, jag snakcar om männiksor men jag snackar om saker som är sant och jag tror inte jag säger saker som sårar folk. Ibland absolut, jag är inte fel fri men så mycket som vissa snackar, den botten har jag inte nått än och de är någoting jag vet helt klart. Och nu när jag vet hur vissa beeter sig så kan man inte göra annat än att bli bättre än den man är. Man tar åt sig att man inte ska snacka om folk.

Det är inte meningen att det ska bli en bok de här inlägget för jag vill att folk ska läsa de. Men ärligt talat är de tråkigt att mitt tjejgäng har börjat splittrats med tanke på att killar kommer ivägen, man förändras mm men de som oftast står kvar längst är sina vänner och de är jävligt viktigt att man är rädd om dom. Det gäller att prioritera rätt. Det är tråkigt att de sker och jag ser nyårsafton som en nystart för oss tjejer minus Steffi. För då är verkligen nästan alla med och de ska bli vårat bästa nyår eller vad sägs?

Tack för mig! /Sofie
Justin Bieber – Pray - Acoustic Version




Turn It Up

Sitter hemma, har inte sovit mycket i natt har kissat as många gånger.. Sen i morse när jag vaknade hade jag värsta mens verken och svettades och frös. Så fick stanna hemma. Vaknade av att någon hettsringde på dörren och de var två gubbar från eon..
Nu ska jag göra någonting gott att äta.
Ha en bra dag!
SKIT SKÖN LÅT!
Ciara featuring Usher – Turn It Up


Firework

Oj vilken sorglig dag idag i skolan. Alla lärare hade gråten i ögonen genom lektionerna och flera elever och elever som gått ut för många år sen var i skolan för att sörja att våran va de nu är har gått bort. Så de var minnesstund i skolan men jag klarar inte av sånt när man ser hur ledsna alla är så vi satt i bibblan och försökte plugga och pratade om väsby skvaller. Hahah vilken skön blogg! Säger man tills de kommer någonting om sig själv haha. Men tror inte jag har någonting kul om mig själv faktiskt fast och andra sidan så kankse de står att jag har fett hår, vem vet. Det tycker inte jag är något skvaller för de första det är mer ett påhopp mot den perosnen och för de andra är man inte intresserad av de haha. Okej om saker är sanna eller saker som de ryktas om men inte folks utseende de är inte okej. Men en sak borde de vara att kommentarerna skulle publiceras så man kan försvara sig om de står helt fel saker. Men annars en bra blogg, men saker som står i den (en del av sakerna) visste man innan. Har man gjort de otroliga misstagen i bloggen så tycker jag att man får skylla sig själv.

Jag ångrar många saker i mitt liv, vad man kunde gjort annorlunda och vad man inte hade behövt göra alls.. Men saker och ting har hänt..

Katy Perry – Firework




The World's Greatest



R. Kelly – The World's Greatest

Den här låten har en väldigt stor betydelse för mig. Den påminner mig om fina minnen i södervik där jag döpte mig själv till the worlds greatest på steffis mobil och jag (tror) att de står kvar. Jag vet inte men de betyder något för mig att hon endå har de kvar. Samma sak med Kurden tror också (hette iaf) någotning liknande förut. Det är endå saker som för mig betyder mycket..

 


Baksmälla

JAG BARA MÅSTE göra ett inlägg tre sekunder efter jag har publicerat de andra! För jag kan inte låta bli att skriva mitt inlägg som jag skulle göra igår.

Igår hörde jag "baksmälla" när vi precis hade blivit påkörda. Och fyfan va dom får till de. "Så mycket bättre" tycker jag egentligen är ett riktigt program för vuxna. Men fyfan va bra. Petter och Petra får till de så jävla bra i alla låtar. Sjukt! Nu har jag bara kollat på ett pogram av så mycket bättre. Men tack för att dom gjorde de annars skulle vi aldrig fått höra september sjunga mikrofonkåt eller höra petter sjunga stockholm i mitt hjärta.

Nu vet jag inte om Baksmälla är från så mycket bättre men sätter ett finger på att de aldrig hade gjort låten om inte så mycket bättre fanns.


Musikorgasm!!!


I'm Not Ready To Make Nice

Blev inget musik inlägg igår. Får bli en annan dag. Är as sur just nu. Hade gått ut och allting för att vara den enda i klassen typ som skulle gå på svenskan. Så är jag typ 2 meter från busshållsplatsen och hör inte bussen för jag har musik i öronen åhhhhhhhhh! Så får vänta en hel timme på bussen så skiter jag i svenskan och gör den hemma. men ska vara i skolan till 11 för ska göra klart min och Sofies religion och så ska vi luncha hihoo.

Igår så var jag barnvakt åt mina små trollungar. Alva hade en kompis som hon var med och jag fick va med Alice. Vilken härlig unge! Vi målade naglarna, fixade hennes hår och ritade. Sen festade vi till de mitt i veckan med glass och chokladsås, mums!



Jag har inte alls följt med iår (som alla andra år haha) Men innan Minnah åkte ut hörde jag henne och trodde hon skulle vinna! Men som jag förstår de rätt så har hon åkt ut och in igen? så hon står i finalen? Isånna fall är de väll Jay och Minnah i finalen och fyfan vilken final! :D Sitter och lyssnar på den här låten hela tiden! Så grym när de blir hest åhh rysningar!

Minnah Karlsson – I'm Not Ready To Make Nice


Fanns ingen bra kvalitet på videon


Yeah 3x

Satt och prata på sista lektionen om QP på donken fyfan va gott köttet är! Niklas ska snart på hockey och då ska jag och pappa åka och köpa donken till mig. Han ska på julbord.. Efter de ska jag vara barnvakt någon timme till mina favoriter.

Skolan är för chillig nu alltså. Har typ ingenting kvar känns de som. Men endå är de massor som ska in Psykologin, specialidtotten, några ämnen i handel, svenskan, religionen osv.. men blir klar med de mesta imorgon så de är skönt.

-
Skrev aldrig färdigt inlägget utan åkte till ishallen och lämna nicke och köpte donken på hemvägen. Krockade med en buss också. Eller den körde in i oss från sidan.  Så nu är inte bilen vit längre utan röd som en sl buss! Haha skämt och sido. Ska snart bege mig mot mina fina grannar och kusiner för att passa dom ett tag. Ska bli kul.

När jag kommer hem får ni ett inlägg om musiiiiiiik :D

Nelly Futadols – Yeah 3x Kan någon förklara för mig varför de står att det är Nelly Futadols som sjunger låten? De skriker Chris Brown om den? haha jaja den är lika bra även fast de inte står chris Brown!


Grenade

Åh blir så sur! Hade förväntat mig att ett par skor på nyår, skulle köpa dom från en tjej från en blogg ett par skit snygga kilklackar med gulddetaljer på. Ägaren av bloggen köper in från usa tror jag och säljer de i Sverige genom hennes blogg. Så jag mejlade henne för två veckor sen och hon har itne svarat. Känner att de inte är något säkert kort att sitta och vänta på att hon ska svara. Så hade garderat mig med ett par skor från nelly som var sådär i smaken men duger endå och självklart finns dom itne kvar i min storlek nu.. Får lite smått panik..

Någon som vet några snygga skor eller någon bra hemsida som har bra priser förutom nelly, bubbleroom, brandos, modekungen, dinsko, skopunkten? Kommentera gärna och tipsa mig :D

Ps varför ska alla jävla skor ha hål vid tån? tror dom att man ska gå så när de är vinter eller? Dåligt utbud!!

Har nynnat hela helgen på denhär låten men inte vetat vad den hetat. Blev super glad när jag fick veta vad den hette. Grym är den!

Bruno Mars – Grenade


Resuscitate Me

Haha ni är läskiga. Vilka läser egentligen bloggen även fast jag inte skriver? ska iaf börja blogga oftare. Den ni ;)

Hade studiedag igår och den tillbringade jag i sängen hela dagen nästan. Mådde inte bra alls. Och idag känner jag mig sådär. Men är i skolan iaf. Hade precis prov och de gick bra. Var lite orolig igår att jag itne hade böcker hemma. Men man fick ha boken på provet. Och de va till och med frågor som man itne behövde boken till. Man tror ju ofta att de är svårare frågor när man får ha boken men icke :D

Sitter och väntar på Sabbe som är segast på prov som vanligt.. Sen ska vi tjejer gå och äta i Vilundas lyxmatsal! YEHA! :D:D:

September – Resuscitate Me - Buzz Junkies radio edit





Photographs

Har fått önskemål om proffsbilder i bloggen och jag kan inte hitta några på min dator och min kamera hittar jag inte heller.. Men  jag hittade försök till proffsbilder. Då kanske folk undrar vad proffsbilder är? Jo inom min kompis krets så har jag börjat kalla de när bakgrunden är suddig och ett speciellt föremål är i fokus. Förstår ni? Jag är iaf jätte duktig på att ta sånna. Har fått förfrågan att ha en utställning på de modernamuseet men vi får se om jag har tid med det. Det gäller att prioritera rätt.

Har har vi en korv som jag har försökt att ta proffsbild med men gick inte så bra. (Här var jag en amatör)

Första bilden. Som ni ser så är bakgrunden inte suddig utan korven... vi försöker på nytt

Bild två, som ni ser så blev hela den suddig...Vi försöker på nytt

Den funkar inte alls...
Till slut så inser man att de inte går att göra proffsbilder på korven...

(Fotograf Sofie Jansson på Isabelles land)

Vilken låt passar inte bättre än Rihanna – Photographs



Vi kanske ses senare!


Addiction

Det här med att blogga är det min grej? Känner mig mest som en pajjas som skriver skit ointressanta saker haha. Men som sagt, ingen är tvingad att läsa. Men en blogg är skit bra att avreagera sig på haha. Man får ur sig allt hat men även sina känslor och annat som man har inom sig. Menar inte nu att de tidigare inläggen haft något med de att göra utan de är bara min vardag.

Ska fråga Sabbe imrogon om hon kan fixa min design. Skulle försöka igår men kände att de är fel område för mig. Haha min otroligt korta stubin var väldigt kort. Haha! Men vill inte ha något speciellt bara en header eller vafan de heter och annan bakgrund. Så de blir väll en lite förändring bara.

Idag hade vi endast en lektion och det var ett prov i publischer, gick väl sådär men ett g iaf :) Ska hjälpa mamma lite med maten nu. Sen blir de Maria Wern som börjar vid nio! Kanske hinner ner och solar också.

Puss på er!
Varje gång jag skriver ett inlägg och ska publicera en låt så är de så jävla svårt att välja men jag tar några godingar varje dag. Hon gjorde de toppen med You & I och nu jävlar är de en ny goding. Nu har de börjat spela hennes nya låt på radion såjävla bra! :D Man kan inte tänka sig att hon är dansk va?
Medina – Addiction (Radio Edit)


RSS 2.0