Luktar bullar

Sitter just nu med morgonrock och tofflor. Har inte orkat göra ett piss idag. Men de får hända ikväll istället. Är as taggad. Har inte varit ute på as länge ska verkligen bli as kul! Synd bara att vädret är som det är. Men jag får stå ut. Vi får se vart kvällen startar, mellanlandar och slutar.

Igår kväll låg jag hemma och hade världens huvudvärk. Låg och blunda och hörde på tvn typ. Gjorde så ont att titta och röra sig, trodde huvudet skulle sprängas då :p Innan de var de praktiken och efter de blev de shopping i stinsen med mammsen. Båda fick med oss fina saker hem. Jag fick med mig nya underkläder, mjukisbyxor, chinos och lite annat smått och gott. Nu ska jag kolla vidare på teen mom, vilka puckon! :) PUSS


Euphoria

Haha måste lägga en kommentar om melodifestivalen. Hur i helvete kan Danny gråta över att inte han vann? Helt serisöt kommer vi vinna hela jävla skiten nu när Loreen tävla för oss. (inte för att jag är insatt, låter som jag är en fantastiker om melodifestivalen haha) Ladda precis ner en as skön remix på Euphoria. Gjorde bara låten ännu bättre! Kommer verkligen sitta fint i hörlurarna till praktiken imorgon.

Loreen – Euphoria - Alex Moreno Remix Radio Edit


virkat

Hade en lektion imorse, vidare till körskolan gjorde ett test fick bättre än igår kändes skönt! Gick till centrum mötte Lilli, tog en fika och snacka massa strunt. Kul och träffas när man inte träffas så mycket nu förtiden. Efter fikat blev de lite shopping. Fick med mig två par underbara virkade shorts har letat efter ett par vita i år och dagar och nu hittade jag ett par söta så var tvungen att köpa ett par vita och svarta :) Åkte hem och fick ett samtal från jobbet. De behövde hjälp så fick jobba i sollentuna och stänga där. Nu sitter jag i sängen trött som en sill och somnar vilken sekund som helst. Hoppas ni haft en fin dag! PUSS!

Hahah fan va billig jag ser ut på bilden. Men kommer inte riktigt ha den outfiten i sommar ;)


Måndag

Vaknade med solen i ögonen i en varm famn. Perfekt start på dagen. Blev bara bättre när bussen stannade precis när jag kom ut från min gata. =Behövde inte springa :) Sen har dagen flugit på. Betalade flaket blev 500 billigare. De tackar vi för. Hade körlektion, gick bra men fick kärringstop typ 3 gånger, vad hände :o Efter körlektion satte jag mig faktisk vid körskolans datorer och gjorde ett test. Fick 52/70 perfekt. Blev dock underkänd.. menmen bra iaf. Hela eftermiddagen/ kvällen har jag kollat webbtv och på tv. Fan vad jag älskar familjen annorulunda. Har de någonsin några problem? Hahah underbara familjer!

Håraccessoarer



Ny hårklämma eller vad man kallar de från h&m kosta 40kr typ. As snygg älskar guld i håret ;)

Kurdie var här i fredags. Hon skulle låna min nagelfil, vi går in i badrummet, hon tar upp min hårdonut eller hur de stavas och as garvar. Dom på ur och penn lurade mig när jag köpte den för några månader sen. DEN ÄR JU SÅ STOR!! Har ju inte vetat hur man har använt den innan så den har legat i min låda as länge. Men i fredags visade kurden mig och den va ju ganska fin men den är ju typ lika stor som mitt huvud.....menmen as lätt och få en fin frisyr iaf :) Ett tips liksom ;)


Glad tjej!

Satte mina två härliga semsterveckor idag. Vecka 33 och 34. 34 åker jag mamma och nicke utomlands någonstans. och 33 får vi se vad som sker. Är även super glad för en sak som jag fick reda på idag. Åh herregud har svävat på moln hela dag typ. Vågar inte säga för mycket än men ni kommer garanterat få reda på de sen :D

Annars då, jobbar som vanligt. Löning igår. Satt fint med några fina lax på kontot ;) Och snälla gina tricot kan ni snaälla göra lite fula kläder också?? personal undanhängningskåpet är överfullt med lappar där de står Sofie på. Ni dödar min ekonomi :(:(  Annars är allt på topp, förutom att min käke gör cp ont. Blir de inte bättre nästa vecka får vi ta en titt hos doktorn...




Ångrar inte ett dugg att jag lämnade tillbaka den gröna vårjackan, är så nöjd med min som jag haft i typ 4-5år. Kommer ha den i lika många år till! PUSS på er ha en fin kväll! för de ska jag :-*


Nytt


Båda topparna kommer från gina och jag älskar dem!

Hörlurar

Åh hur underbara är inte dessa hörlurar kombinerat halsband? Jag som lyssnar på musik vart jag än går skulle verkligen använda dessa till max. Den ända nackdelen....hatar dom dära plupparna man stoppar i örat får aldrig in dom :( Men ska garanterat tänka på dessa ett tag men är det värt att lägga 700kr? Hm får tänka på de ett tag. Dessa kommer från Gear.


Jeansväst!


Älskar att de ha runnit nått längst spegel. Äckligt men de är inte de som är meningen med bilden. Förra veckan blev jag ett med en jeansväst. Något helt nytt i min garderob som jag aldrig ägt innan. Men hjälp mig hur matchar man de bäst? Aboslut inte till jeans så långt är jag med ;) Hade den i lördgas när jag jobbade då bar jag den som på bilden. Men vet inte om de kändes rätt. Tror de blir snyggare i sommar när man kan ha tshirt :)
Fin va? :)

Live my life


Far East Movement – Live My Life - Party Rock Remix
Kommer spela sönder denna låt snart. Så underbar! Man blir riktigt glad utav den :D Ps man kan inte tro att Justin Bieber eller hur han stavas är med haha ;)

Söndag

Kurdie sa något bra igår. "Tänk egentligen Sofie va bra de är när folk köper lika dana saker som dig, då lämnar du tillbaka de sen och får tillbaka dina pengar" Det är egetnligen så sant. MEn och andra sidan är de så jävla tråkigt att behöva göra. Har nu lämnat tillbaka saker som folk (människor i min närhet)har köpt lika dant av. Fast idag kom jag hem med mer saker.. men har tappat bort mitt kvitto på jackan jag köpte..så fick ta saker av samma värde. Köpte perfekta saker som är bra att jobba i. Jobbet gick bra, tiden gick fort.

Imorgon väntar skola, har en stor inlämning som ska in så vi får se hur de går. Efter skolan har jag körlektion. Hoppas jag inte har tappat något :P Ni får ha en fin kväll, för de ska jag!
 


Lördag

Halloj, lördag idag. Vaknade upp tillsammans med em gosig karl. Finns de något bättre än att mysa på morgonen? Ne! Shoppade med mamma idag. Hon handlade en massa och jag va smakråd, hon måste ju haft den bästa ;) Vi gick runt lite i stinsen och hade de mys. Efter de började jag jobba och fy helvette va mycket det har varit att göra idag. Hallå de är helg innan löning??? Aja de va ju bara bra och kul. Men nu till en sak. Helt ärligt förstår jag varför så många ungar inte är väluppfostrade. Hur ska man kunna vara de när ens förälder är precis lika äckliga? Haha finns så mycket äckliga människor! Finns så mycket kunder på jobbet som jag med mitt osköna temperament vill strypa :) Sen en annan sak, hur mycket bajs har folk i ansiktet? Jag har aldrig i hela mitt liv fått smink på mina kläder och folk kladdar som grisar, imorgon när jag öppnar ska jag visa er ett exempel på en topp. Alltså de ser ut som bajs typ. Herregud. Aja. Nu ska jag sussa, så jag är pigg imorgon. Öppnar nämligen pussis!


;)


Fredagsmys

Skönt med fredag eller ;) Nja jobbar som vanligt i helgen. Men om två veckor är jag ledig min första helg på 11 veckor blir de då. Ska bli riktigt skönt faktiskt att inte göra nåååågonting eller göra massor får ta helgen som den kommer :) Imorgon blir de shopping med mamma iaf innan jag börjar jobba. Inte för min del utan för mamma har köpt lite fina saker i veckan redan, kommer längre ner i inlägget :) Annrs då? Livet leker. Äter skräpmat, myser, pluggar och sover typ. Sov en hel natt igår och i förrigår = utslagen, somna verkligen direkt. As glad :D

Hade massa jag skulle skriva men orkar inte så avslutar här puss! Äh mina nya kläder fanns inte på hemsidan så ni får se de någon gång när de sitter på mig istället kanske imorgon redan ;) PUSS




Whiteskivan

Hade en riktigt lyckad kväll igår. Började kvällen hemma hos Amanda. Hade nog en bland de skönaste förfesterna faktiskt. Alla va på så jävla bra humör på vägen in. Europhoria (?) blev ju kvällens låt hahahah sitter och skrattar för mig själv. Vi sjöng den på tåget och antagligen hade någon klagatat för de ropade upp i högtalarna att vi skulle vara tysta hahahaha. Dansade typ hela kvällen. VAd händer med mina fötter klarar ingenting längre typ mina fötter dör direkt så de är perfekt nu när de börjar bli vår och sommar att man kan ha platta skor. Hatar annars att ha de ute på krogen ;) När klockan slog tre kan ingen i hela vida världen fatta va skönt att ta taxin hem och sova alltså. Att få ta av sig klackarna och sminket och dyka ner i sängen. Så jävla skönt! Tack för en lyckat kväll :-*


Måndag

Hej alla solstrålar. Hoppas allt är bra med er. Själv är livet toppen. Är glad som en bäver, trött som en apa dock. Va i skolan idag. De va skönt. Saknar lite skolan när man aldrig är där. Ni vet, skumma skämt. Saker som uppfattas fel osv. Haha fast vi är ganska sjuka också ;) Blev en lektion sen drog klassen till arbetsförmedlingen. Tänk egentligen vad nära vi är studenten. 3 jävla månader kvar. Sen har jag ingen mer skola. Fy helvette va skönt! Påtal om något helt annat ganska roligt eller tragiskt vet inte vad man ska kalla de riktigt.. så ringde min lärare idag och sa att specialläraren hade sett en anteckning på att jag ville utredas för dyselexi. Ganska oskön skola jag går i egentligen dedär de va noterat när jag börja tvåan i slutet av trean tycker de att jag ska utredas. Jag är 95% säker på att jag har de. Blir väl så när rektorn tänker mer på hennes feta lön än på sina elever ;) De kanske ska vara mitt tack tal på studentlunchen. Skämt och sido tror jag att de andra klasserna har de bra i skolan de är bara vi klassen vngs ledning glömde.

Nu ska jag va positiv och städa undan lite här hemma, städerskan kommer imorgon. PUSS


Kunde inte hålla mig ............visst är den underbar?

Bortsett från facet och min sköna arm, visst är den fin? Så är den öppen i ryggen :D

Söndag

Oskön natt. Sov inte mycket alls. Tror mina sömnproblem är tillbaka..orkar verkligen inte med de också allt på samma gång wey.  

Håller på med en inlämning som jag trodde jag nästan va klar med men då var de fler moment än väntat orkar inteeee..MEN någoting positivt som hänt idag är att jag köpt min studentklänning åhhh den är så fin!! Bara dags att hitta skor men de får bli ett par beiga(?) eller puderrosa pumps med högplatå så man orkar ha dem hela dagen. De ser man lite här och var så de är inte lika stor panik med dem :) Övningskörde in till stan och sedan runt om lite i stan. Tänk om jag hade pluggat teori tidigare....då skulle jag garanterat sitta med ett jävla körkort nu. Men ska försöka fixa skiten på tisdag. Boka teori och uppkörning och allt vad de innebär.. Men har så mycket press på allt nu. Vill gå ut med grymma betyg, vill klara engelskan (som jag inte kommer göra, bara de är en oro). Alla tjatar på att jag ska ta körkortet. Jag är aldrig ledig jag är bara allmänt stressad. Den ända gången i mitt liv som jag iof inte behöver oroa mig för pengar. De är en jävligt bra känsla. Haha så har jag 200spänn att leva på tills lönen kommer. Får snylta från sparkontot.. Men jobbade vara två dagar i januari så fick ingen lön typ :P Nog pratat om mitt ointressanta liv. Ska plugga vidare nu så att jag kan bocka av en sak som ska göras! PUSS



Hade min nya jacka på mig idag..liiite för kallt men fan så snygg den är! När jag stod i provrummet idag såg jag att jag hade glömt prislappen kvar på jackan..tur att den satt i nacken ;)




Lördag

Såg på reprisen igår av big brother från i torsdags och fredags. Åh herregud vart ska man börja. Vad är de för människor? 1. Vem fan mobbar någon helt öppet i tv? Alla vet att Hanna W inte har alla hästar hemma men låt henne va usch! 2.Vad är de för äckliga människor som spottar i maten och låter andra äta de? 3. De äckligaste jag har sett man höll inte ens på så när man var fjorre. VARFÖR HÅNGLAR ALLA MED ALLA? TJEJER SOM KILLAR?!?!?! Blir ni inte äcklade? Usch fyfan vissa av dem där inne är liksom mammor typ som om min mamma skulle stå och strula med någon som va 15år yngre.....åh herre. Förlåt va bara tvnungen. Sitter nästan och gömmer mig bakom kudden för att de är så vidrigt.

Jobbet gick fort. När jag kom hem väntade grillade revbenspjäll mums. Efter de har jag bara legat i sängen och myst med mig själv. Va för seg för att dra över till några vänner. Jag vill bli frisk, jag vill träffa mina underbara lagkamrater = börja träna. Jag vill kunna prata normalt utan att låta som en bebis osvosv. Jag vill gärna va frisk ett bra tag nu! Är sjuk hela tiden typ.

Funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Eller iaf lägga mig ner och kanske se några avsnitt av sex and the city, steffi du saknar inte dina boxar va? Har en del kvar nämligen ;) Jag som hade tänkt mig att lägga upp alla nya sköna låtar. Men ni får hitta dem som finns på spotify hittar ni på min lista dom som inte finns på spotify än lovar jag att länka till någon annan dag. För de är sån musik som jag tycker alla i världen borde få ta del av. Musik alltså ♥ Påtal om musik, har hört 4 låtar som varit med i mellodifestivalen tror jag och måste säga att rätt låt vann. PUSS PÅ ER!

Förlåt steffi...jag hade strumpbyxor under shortsen idag... Men tro mig de va snyggt ;)

PUSS

Har samlat ihop 15par skor och några jackor men min statistik har inte varit så bra den senaste veckan så vågar inte lägga upp nått nu haha. Blir pinigt om ingen är intresserad även fast de är fina saker :) Skulle liksom känna mig lite som en looser ;)

På söndag bär det av in till stan för att förhoppningsvis köpa min studentklänning. Har hittat en som är så jävla söt! Tänker inte berätta eller visa någoting om den förnst dagen innan studenten tror jag. Man vet aldrig med människor. Och jag vill faktiskt inte ha något likadant som någon annan. Och de hoppas jag att människor har översende med ;) Imorgon blir de jobb. Läser inte ni alltid de? Att jag jobbar? Haha just därför min blogg är så jävla tråkig. För den tiden jag är ledig från skolan då jobbar jag ;) Menmen ni får ha en fin fredagskväll och ta de lugnt med fyllan, det är så ocharmigt med för fulla människor PUSS!


Ja jag va tvungen, ja de är farligt att jobba på gina....


Tänkte också lägga upp skor och jackor här någon dagtyp imorgon. Typ oanvända saker iaf skorna dom är helt oanvända. Får se vad jag har hemma hos pappa imorgon. Så lägger jag upp bilder och pris och skriver om dem! Skor, jackor och väskor är de jag är mest svag för så har en hel del ;) PUSS

Onsdag

Åh va unerbart det är att sitta vid sin egen dator. Gillar inte att blogga från andras datorer och min skoldata är liksom inte min ;) Lyssna på sin egen musik, ha sina bilder, alla sina favoritbloggar ja ni förstår. Nu sitter jag iaf vid min 3½ åriga kärlek som kanske snart tar slut. Så ska lägga över alla bilder på min hårddisk ifall nått skulle hända.

Har legat hemma både igår och idag. Det började egetnligen i lördags när jag vakna och hade jätte ont i bröstet när jag pratade, andades och speciellt skratta. Weei och de va i lördags Avicii var. Så de var ganska ansträngande att vara där men de va ju grymt. Men det var lite för mycket hoppande fjorrar på Avicii. Och att stå och dansa i klackar i typ 5 timmar i sträck är inte heller någon hitt. Men stämningen, musiken de går inte att beskriva för folk som inte var där. Det är så grymt. Men summerburst går typ inte att jämföra. De va så mycket bättre! :D Har höga förväntningar i juni nu ;)

Orkar inte ligga inne en dag till även fast jag behöver de. Jag går till praktiken imorgon och ser hur länge jag orkar. Har varit helt sänkt dessa dagar.



Måndag

Har druckit fyra kommar te idag. Min hals mår inge bra. Har slämm i halsen. När jag ligger tror jag seriöst att jag ska kvävas av mina egna slämmbollar i halsen. Jag harklar mig och har mig men får inte upp nått. Ja ni fårstår de tar på en. Jag har massa glosor som jag ska kunna tills imorgon + extra uppgifter. Har ju en lektion nu på tisdagar... Bara att börjar plugga tror att jag har ca 50glosor och kan en inte ens hälften... Menmen. Berättar mer om helgen imorgon när jag har lite mer tid och ork. Puss på er!


Fredag

Läskigt, såg nu på aftonbladet att de va ett värdetransportrån idag i stinsen. Ganska läskigt faktiskt igår fick jag för första gången lära mig hur man gör med dom som kommer och hämtar pengarna.. så händer detta dagen efter..

Annars då, livet rullar. Jag shoppar, jobbar, äter skräpmat och går på bio.

Helt ärligt lider med varenda jävel som inte fick gå på avicii idag....!

RSS 2.0