Proffs hårvårdsprodukter

När jag var hos frissan i början av januari sa hon att mitt hår behövde olja minst en gång i veckan och förra veckan köpte jag två budget oljor från.. är de H&Ms egna märke "proffs"? Aja skit samma de går och köpa på H&M iallafall. Och jag måste säga att de är as bra. Iof har jag ny hårinpackning med och mitt hår har verkligen aldrig mått så bra som de gjort nu. Känns inte som att jag tar i mitt eget hår längre. Det är så mjukt och ser så otroligt bra ut och de kostar typ 50kr eller vad de kostade. Ett fett tips till er som är lika snåla på att lägga pengar på skönhetsprodukter när man verkligen inte är intresserad av de! Hahah skön jag är så använder jag typ bara id smink dubbbbbelmoral på Sofie Jansson!

Det är de två till höger som är oljorna. De luktar så otroligt gott och är billiga!

Sen har vi mina andra favoriter. Torrschampoo i mitt hjärta! det är så otroligt bra för blonda brudar. Alla säger att man ska vänja håret för att inte få fett hår och jag tror de är bullshit har sen sommaren typ tvättat håret två gånger i veckan och de har inte hjälpt. Mitt hår blir lika fett iaf. Så torrschampoo är ett tips till er som också har tvättat sönder erat hår!

Sen har vi volympudret som ger håret väldigt strävt men de är bara för stunden. Använder inte de så ofta har gjort de fåtal gånger men kommer bli mer nu ;)

Är väldigt nöjd med dessa produkter och nu har de specialpriser på dem på H&M så fynda!!!


NU BÖRJAR TOP MODEL SVERIGE PUSS


God natt eller nått..

Har suttit och pluggat engelska hela kvällen hjärnan vill inte ta emot mer nu men jag har en halv "uppsatts" kvar. Den måste vara klar innan 9.20 imorgon. Jag orkar inte men jag måste. Inga bussar matchar heller. Döööö!

Haft en toppen helg som jag tänkte berätta om imorgon, tänkte även tipsa er om en suuuper sak!

Imorgon ska jag ha min lektion på 40 min *wey* sen tror jag att jag sitter på körskolan någon timme och gör två tester sen går jag nog till centrum och lämnar tillbaka ett par tights sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Tänker iaf inte vara hemma eftersom städerskan är här imorgon och man känner sig så ivägen då ;P

Ne nu ska jag skriva lite och sen sussa. Borde egentligen sussa direkt med tanke på att de kommer gå som skit men hatar att komma till en lektion och inte gjort läxan eller pluggat ordentligt till ett prov :(:(


Tack!

Tackar för alla som skrev på facebook att det var iskallt ute imorse!
Tog uggsen istället för bootsen
Tog dunjackan istället för mockajackan
Tog mössa istället för att ha uppsatt hår

ps de bästa köpet i år kan ha varit mina vantar som jag köpte nu i slutet av vintern!
 

Påväg till jobbet

Idag åker den bortskämda snorungen för första gången buss och tåg till jobbet. Inga bussar och tåg matcha så fick åka lite tidigare men de gör ju inget då kan man kolla runt lite innan :) ha en fin dag!


Fredag

Idag har jag haft praktik hela dagen har varit sjukt lugnt. När jag kom hem blev de thaimat och bastu.
Imorgon blir det jobb, sen tjejmiddag sedan ut någonstans.
Nu, blir de film. Natti mina små kinderägg ♥


ps hoppas på att få dansa till denna sköning imorgon


Onsdag

Igår gick jag upp klockan 5.. Kunde inte somna om. Va så nervös inför halkan haha. Varför var jag de? Herregud de är ju typ omöjligt att inte få godkänt haha. Tänk att man alltid ska tro de värsta. Klarade de hur som helst. Hade en lunch dejt och tog en powernap mitt på dagen och de va så skönt. Sov så jävla djupt! När jag kom hem så var jag som en zombie. Somnade halv elva. När hände de senast liksom? Och sov till åtta imorse. Hur underbart? Och idag har jag aldrig varit piggare :D

Idag fick jag min typ andra riktiga lön haha. As glad, är som ett barn på julafton! Så efter skolan gick jag till banken och fixa min äckliga dosa. Så nu kan jag föra över pengar. Efter de tog jag och sabbe en sväng förbi centrum och fika och shoppa lite. Jag köpte två underbara ringar och ett armband från kapphal. Är helt överlycklig så gjorde av med ca 100kr första dagen jag hade fått min lön haha. Men ska lägga undan ganska mycket till sommaren. Så har man troligtvis en resa betald iaf :D

Imorgon blir de sovmorgon eftersom jag stänger imorgon på gina så ni får ha en fin dag och natt ;)

Ny mössa som jag fick i födelsedagspressent, ny jacka från H&Ms barnavdelning ;)


Gåshud!


Pälskrage

Har aldrig riktigt tyckt om den typiska pälskragen som man hänger över axlarna. Speciellt inte över tröjan bara samma sak med pälsvästen. Det är galet snyggt till en skinnjacka men inte över en tröja!! Igår fick jag en äkta pälskrage. Den är mörkbrun så den syns inte så mycket men den passar mig perfekt värmer jätte mycket! Tack älskade mormor! Kommer användas över skin jackan när det blir några
Plusgrader. PUSS


Snyggt i håret

Köpte denna idag i centrum den kostade 40kr på hm och jag fick den sista wiho!


Avicii Feat R.I.O. & U-Jean - Party Animal (Original Mix)

Vill nog inte veta hur många gånger jag lyssnat på låten idag..


Toppen lördag!

Igår va en av mina roligaste utekvällar. Inget tjat på att man är tråkig för att man åker hem tidigare. Inget tjat om att man är tråkig för att man sitter ner och inte dansar. Det var så jävla bra stämning. Precis som man vill ha de. Lagom med dricka (billig utekväll;) ) Jag och lilli dansade nästan hela kvällen så underbart.

Det var en rnb och reggae kväll igår på club w. Alla på dansgolvet var som djur och körde som grisar men vipps när de kommer speciella låtar så blir vissa tjejer som strippor och ska leka porriga och gnida sig mot alla. Med ett annat ord porrdansa. Det är så kul att hälften av killarna börjar kolla snett och för andra halvan av killarn reser de sig där nere. Personligen skäms jag över tjejerna´och är de inte kul att de är så i upplands väsby? När man är inne på nattklubbar inne istan ser man aldrig sånt typ. Varför porrdansar man? svara på de tack! ser liksom inte chamen med de :D:D:D


Fredag

Skrev för några dagar sen att verkligen allt i mitt liv va bra och vet ni det blev ännu bättre idag. Fick förfrågan om jag ville börja jobba varannan helg på gina. Jag är så glad!! Folk frågar mig hela tiden blir de inte drygt och stå och vika kläder hela dagarna? Men det är så mycket mer än så. Och faktiskt så skulle jag kunna stå och vika kläder hela dagarna. Varför är min garderob hemma hos pappa mitt favoritrum? Kan stå där inne i flera timmar och hålla på och fixa och trixa. Och hemma hos mamma kan jag stå och göra om i byråerna och klädställningen hur llänge som helst. Jag trivs iaf och det är de som är huvudsaken :D

Igår skulle jag "testa" och stänga själv eftersom att jag ska börja stänga själv nu när jag ska börja jobba. Det gick väl ganska så bra. Har fler kvällar att "öva" på ;) Fast man blir lite sne i huvudet av att komma hem vid 20.40 typ :P Såg ni revange? Älskar de!

Idag har det varit praktik sen shopping med mamma efter de. Båda fick med oss ganska mycket fint hem faktiskt!

Nu ska jag kolla på någon kass film och sedan sussa. Blir nog tidigt idag. PUSS fina vänner!


Gina tricots rea fas tre!

Idag började den "sista" rean på Gina fyfan va allt är billigt köpte jeans underkläder smycken leggins strumpbyxor för 250kr typ ingenting!!!! Tex alla reasmycken 10kr styck!! Nu ska jag fortsätta se revange! Puss!


Äckel skola

Är så irriterad på skolan. Har anpassat mig efter dem nu när det gäller mitt stöd till engelskan. Har flyttat praktiktider och div. Och nu har två lektioner varit inställda och idag fick jag reda på att vi bytt dagar och tider. Orkar inte de. Jag har nu en lektion på tisdagar. Tisdagar då jag var ledig. Jag har bokat in flera olika läkarbesök på tisdagar och allt som kommer hända för mig nu i vår. Just för att jag inte vill vara borta från skolan. Och nu kommer jag missa min engelska flera gånger. Och jag BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP! Usch varför inte fråga eleverna. Eller ha de som förut. Blir så irriterad!


Måndag

Gud vad min kropp inte mår bra efter träningen i onsdags. Vi körde fys och väldigt mycket match. Men min kropp är totalt urfunktion. Har ont i hela kroppen. Kan knappt röra mig. Känner mig som en kärring. Och nej de är inte normalt att ha träningsverk i en vecka men och andra sidan kanske med tanke på att sist jag träna var i slutet av november.. så då kanske det är ok? Men ska iaf boka in en massage snart så att kroppen får lite lugn och ro ;)

Så träningen igår gick som skit. Hade ingen lust att röra på min kropp som kändes som en 100kgs kropp. Men det är bara att träna alla träningarna nu så att man blir uttagen till cupen i början av februari.

Helgen har varit riktigt lugnt och skön. Har fixat väldigt mycket här hemma, rensat i lådor i badrummet och fixat där sånt som inte städerskan gör. Annars mys, tjejerna och inte så mycket annat ;)

Nu iväg till skolan, börjar 12.55 inte helt fel ;)

Serier!

Måste bara tipsa er om lite serier en sån här usel söndag med dåliga filmer!

I torsdags så hade Revange premiär på tv 3. Och blev positivt överaskad över den serien. Läs mer på tv3s hemsida om vad den handlar vet inte rikigt hur jag ska förklara men den va riktigt bra. Missade du avsnittet kan du se det här!


Sen så har jag kollat på alla Elsas värld avsnitt på tv3 play och måste säga att man blir lite fast även fast det är riktigt B. Och Elsas värld ser du här!




SÅ JÄVLA BRA!

Idag sov jag typ en HEL natt. Vaknade någon gång och somnade om direkt. Det var fan inte igår kan jag säga er! Och jag kom inte ihåg mina drömmar. Så jävla skönt! Med andra ord sov jag bra, jag är as glad! Det behövdes med andra ord. Kul för er att höra om mina sömnproblem men det är ju upp till er att läsa om det eller hur ;)

Dagarna rullar, jag mår riktigt bra. Det känns bra med skolan och allt som jag bekymrat mig om innan. Jag är shoppingtokig och gör fynd hela tiden. Tänkte visa er mina senaste någon dag. Är riktigt nöjd! Den som säger att pengar eller shopping inte gör en glad kan ju hänga sig själv. Det är det bästa som finns. Fast de beror ju kanske på om man prioriterar saker och ting rätt haha förlåt va bara tvungen ;) Åh de finns så underbar musik. Ja jag mår bra helt enkelt!



Instagram

Jag var nog den sista som skapa ett konto på instagram. Emma visade mig i somras och jag sa till henne att jag aldrig gillat bilddagboken hahaha ja för de va så jag tyckte då! Men i helgen sa Frida åt mig att skaffa instagram och i söndags blev de gjort! Lärde mig i går hur man taggar ett foto. Lär mig sakta men säkert ;) heter iaf so_fiie08 där sexigt va ;)


Guldigt nitarmand


Jag läser en blogg (fashiontoast) eller kollar mest hennes bilder. Jag har fastnat otroligt över hennes nitarmband i guld. Har letat på hemsidor (inte mycket men på de vanliga och lite udda sidor) och jag har hittat de på jfr webbshop fast i silver. Funderar på att beställa de ända även fast jag inte är en silver tjej.. Stilrent och as snyggt!


NY RUBRIK


Ett steg närmare körkort

Vilka chilliga dagar som varit. Men det är okej. Att äta allt sött som finns här hemma. Inte gå mer än från sovrummet till köket från köket till vardagsrummet. Tänk hur många tjejer som skulle sitta och ha panik nu om de var lika dant för dem. Alltså jag tycker synd om sånna människor skulle vilja krama om er. Ge er lite kakor och toastar och ha kul istället för ha en spärr i huvudet att du inte får äta onyttigt. Vid de här laget vet ni vad jag tycker om sånt. Haha ingen nyhet direkt. Ps okej folk som är större, de ska självklart tänka på vad de äter men fan inte människor med 0% fett på kroppen. (oftast de som klagar)

Igår var jag på riskettan. Jag trodde att jag var den ända som skulle bli underkänd. Jag var den ända som sa vad jag tyckte och tänkte. Jag va den som stod ensam i ett hörn när vi hade värderingsövningar, men jag sa fortfarande de jag tyckte. När kvällen led mot sitt slut så sa läraren det är 2st som har blivit underkända. Jag trodde verkligen det var jag och en till tjej som inte ens vågade beskriva sig själv. Men sen sa hon att hon skoja och ingen förstår lättnaden som släppt från hjärtat..





Väska från Gina Tricot

När jag kommer tillbaka till praktiken kommer jag att få med mig en väska (om vi får in den) hem. Har kollat på den länge men nu när jag ser den på hemsidan så kan jag inte bestämma mig om vilken färg.. Får klämma lite på dem i butiken ;) 249kr från Gina Tricot. Underbart pris tycker moi!


Good time

Igår va jag en snabbis i centrum och gjorde lite ärenden. Efter de åkte jag och mamma till barkaby bland alla människor. Hur orkar folk vara där? Gud de är så mycket folk! Dit åker man helst inte i onödan ;) Köpte lite smått och gott till hemmet och nu kan jag ha lite mer kläder här också som kan hänga :D Blev väldigt fint.

Igår kväll så bestämde vi oss ganska sent för att åka till club w. Det var trevligt där, stod och snacka med folk i baren och dansade tills det stängde. Tror aldrig tiden har gått så fort någon gång på krogen tror jag. De bästa är ju helt klart musiken. Den är helt jävla grym. Hade en jätte bra kväll iaf!

Idag har det bara blivit slapp i soffan och middag hos mormor.


Nya tofflor

Måste ha köpt jordens mest fulaste tofflor idag hahaha men fan så sköna!


Jackan

Alla fick ju hem H&M katalogen för någon vecka sedan med H&Ms vårkollektion. Blev väldigt besviken. Men H&M har inte levererat så bra den senste tiden faktiskt. Men EN sak fastnade jag för. En jacka som kommer bli min i vår. Kommer dock inte beställa den. Hatar H&Ms väntetider. Man hinner glömma bort sin beställning man vill inte vänta i 1-2 månader på en leverans. Så får kika i butikerna nu när rean är över om den kommer in i butiken. Så kommer den förhoppningsvis bli min. Hur underbar är inte färgen. Åh längtar tills jag får testa den. Vad tyckte ni om H&Ms vårplagg?


Så härliga bilder!

Hade en jätte bra födelsedag i onsdags. Den var verkligen grym. Bra stämning och allt var toppen. Fick massa fina saker. Ni kommer att se de i bloggen med tiden. Av tjejerna fick jag bland annat drinkshake (?) vet inte hur de stavas och martiniglas så får nog ta och bjuda över brudarna på någon drink någon dag snart ;)

ser ut att bli en fin dag

Man kanske ska pallra sig upp ur sängen och gå ut en promenad?


Framtiden

Det är skrämande hur min statistik har höjts den senaste tiden. Att så många personer sitter och läser min text och ser på mina bilder. Jag vet inte riktigt om jag vill ha det så. Jag har funderat ett tag på att sätta lösenord på bloggen men samtidigt känner jag att jag inte har något hemligt här. Jag lägger upp oredigerade bilder som beskriver mitt utseende precis som jag är osminkad som sminkad. Inge jävla trix så att folk tror att man ser annorlunda ut. Mina texter skriver jag utifrån hjärtat och mina tankar. Nu har det inte blivit så mycket djupa texter på senaste tiden. Har mer varit om min vardag.

Har börjat intressera mig mer och mer för kläder nu. Ser kombinationer i huvudet när jag ser ett plagg. Har funderat på att skriva mer om kläder och ytlighet istället för om mitt liv. Eller kanske en blandning mellan allt. Jag vet inte. Vi får se hur det blir med de. Men ni kommer garanterat få se mer av kläder och modenyheter och annat skoj. Vi får se hur det blir.


Mitt nya håår


Nu är jag blond och jag har 15cm kortare hår. Detta behövdes kan jag tala om. Har haft samma frisör i 19år. Under alla mina år har jag aldrig haft så slitet hår som jag hade nu, hon fick en chock när hon såg mitt hår. För 3 månader sedan tog jag av 10cm så det var endå inte så längesen jag klippte mig. Så nu blir det att köpa massa hårolja och skit till håret för att få iorning på skiten. Känns så ovant med så här kort hår har inte haft hår ovanför brösten på hm ex antal år.


Idag fyller jag 19år

För ett år sen fyllde jag 18 då var jag en bland de lyckligaste människorna i hela världen. Jag var kär lycklig och allmänt glad. Vid 00.00 Så hördes det raketer och några minuter senare kom pappa och nicke ner med champange. Jag var inte ensam utan hade M vid min sida. Allt va verkligen perfekt. Jag fick gå och lägga mig med den fina och vakna upp. Det var som om jag levde i en dröm. På kvällen så kom mina fina vänner och släktingar hem och åt hos mig och vi hade de verkligen trevligt. Det blev ingen utgång. Jag fyller ju ganska tidigt eller hur. Så det är inte så många som hinner bli 18.

Idag invigndes födelsedagen med raketer. Trodde bara man fick det när man var 18, men tydligen när man fyller 19 med. De var super fint! Dock så var jag ensam och är lycklig på ett annorlunda sätt. Dock saknade jag kärleken men det är ju bara något utöver de vanliga. Tar inget förgivet längre. Lite senare ikväll kommer mina släktingar och vänner hit. Vi ska äta och fika här sen så ska vi brudar ut. Vi kan ju låtsas att jag fyller 18 iår så att det blir lite speciellt ;) Men det kommer det att bli. Jag längtar verkligen. Dock fick jag ingen sömn i natt typ så vi får se hur mycket jag orkar. Ett tips stäng av vibratorn eller ta bort fb från mobilen. Samma natt du fyller år!!

Det är rörigt här hemma idag. Hantverkare är här och jobbar. Kommer inte in i min egen klädkammare så kommer sitta i min morgonróck tills hantverkarna går. Vill inte öppna hela dörren till garderoben då de kommer in massa sågspån och skit! Ni får ha en bra dag! För de ska jag!


Nu drar jag och min utväxt till frissan


Så sant!


Ska spara kvitton i 1år!

Från och med idag ska jag spara alla kvitton som jag får och se hur mycket jag gör av med på ett år ;) Ska bli intressant. Man ska ju ändå spara kvitton i 2år eller hur ;)

2012

Det är 2012, hur sjukt?

Hade världens trevligaste middag igår med tjejerna. Den var verkligen super lyckad! Vi satt och snacka om året och om vad man hade gjort och inte gjort iår. Samtidigt åt vi god trerätters middag. Åh sånna här kvällar som man minns! Vid halv elva åkte vi till en lokal i sundsborg. Hade det trevligt där men men 12slaget slog kål på mig jag hatar och frysa jag får verkligen panik. Men det var så jävla fint på tolvslaget MASSA raketer och trevliga människor!

Har så mycket mer bilder men mina vänner skulle DÖDA mig om jag la upp dom hahahahahahahahahahah tjejer, vänta tills ni får se dem hahahahahahhah!!!

Tack för en bra kväll brudar. PUSS

RSS 2.0