Ledig

Wey min andra lediga dag på två veckor känns underbart. Iof sov jag bort min andra lediga dag fast de va molnigt så de gjorde inte så mycket. Idag är de sol. Tänk att jag kan ha flyt med någonting här i livet en solig ledig dag! Ska sitta ute och pressa sönder hela dagen. Har noll färg på kroppen. Behöver lite så jag inte bränner sönder mig i Turkiet om några veckor.. Ska bli så skönt ska uppskatta varenda dag på min semester. Får se hur min höst och vinter kommer se ut kanske har semester i någon/några månader då. Åker nog till USA med min syssling och bor med honom ett bra tag så man kommer bort lite. Behöver de vill egentligen bort nununu men vore de lättare skulle jag va där nu :) annars då varit på poolparty hos Amanda i lördags. Folk badade med mobiler och klockor osv. Haha de va iaf trevligt. Jag och Kurdie gick hem från rotebro mitt i natten men de gick bra ;) sen har jag shoppat en massa nu saker. Vissa saker är bara för bra fynd. Ni får ha en bra dag! För jag tillbringar den ute i solen hela dagen :) Piss och puss :)


Trött

Sitter på tåget just nu. Är påväg till jobbet och ska ha min första vm-dag. Vm innebär att man gör om i butiken, klär om skyltdockorna osv. Tycker sånt är skit kul och har gillat att pyssla och knåpa för att få ihop saker. Som en utmaning ;) ser verkligen fram emot dagen. Som blondinbella skulle skrivit ska jag va som en svamp och suga upp allt hon säger som jag ska lära mig av ;)  Ha en fin dag! Puss!


Lördag

Gud va trött jag är. Att ha legat vaken sen 4-5 på morgonen 3 dagar i rad och är ingen hitt för mig, att sova ca 4 timmar per natt.. I morse somnade jag dock om men de va en timme tills klockan skulle ringa så de va drygt menmen. Jag har inga problem när jag väl lägger mig och ska sova för natten men sen när jag vaknar så är de fan omöjligt att somna om.
 
Jobbade från 9-14.30 idag skulle egneltigen sluta 16 men de va så dött så gick tidigare. Åkte med steffi till centrum där vi mötte upp sabbe och åt tamarine. Sjukt gott och jag brukar inte alls va känslig när de är starkt men nu, fyfan mina läppar brändes sönder. Sjukt gott iaf! Fick med mig en långkjol från hms rea. Tror att de egentligen är en strandkjol men jag köpte en underkjol till så de blev som en vanlig kjol blev snyggt faktiskt. Visar er någon dag när de invigs :) Kom precis upp ur ett varmt bad. Har varit på middag hos några och suttit ute hela kvällen så blev lite frusen satt med min beiga vinter/höst jacka. Nu har jag packat upp mina påsar som har stått sen gårdagen med massa shopping i. Det är ju garanterat de bästa att packa upp allt när man kommer hem. Men va typ inte hemma igår så.. Känner att jag varit duktig med att inte handla framtills nu i veckan fuu för mig. Köpte 4 filmer idag också ska nog ta och slå på en och försöka sussa. Kommer nog gå fint att slockna idag haha åh herre mina ögon dör snart.
 
Ni får ha de bra!
Samma pose, lika dant linne osv som igår haha.

Längesen sist

Halloj, hoppas allt är bra med er (visst lät de där som en videoblogg). Här är livet rörigt iaf men har nu fått tillbaka min dator som inte hade virus hade bara installerat något skit som hängde datan typ, så de säger väl hur teknisk jag är.
 
I veckan har jag jobbat och haft den mest random vecka på jobbet, har hänt så sjuka saker haha. Menmen de är bara kul även fast de i vanliga fall är kul och mina arbetskamrater är sjuka i huvudet underbara! Det är ganska mycket nu när andra rean började så nu har vi massa nytt på rean. Nu blev de ganska mycket fint så har shoppat lite för mycket den senaste veckan. Har även kommit in massa höst kläder som gör än så äckligt kär och shopping sugen. Nu börjar de bli jobbigt att jobba igen..
 
Idag har jag legat vaken sen 4 i natt. Gick upp vid åtta och glodde på tv. När klockan blev 11 ringde mitt alarm på mobilen och jaf trodde seriöst att klockan va 17 på eftermiddagen. Hade varit uppe så länge. Sjukt. Och idag är jag piggare än vanligt av någon konstig anledning. Har iaf varit i stan med mina småkusiner medans deras mamma och min faster va på massage. Vi har fikat och shoppat och haft de allmänt trevligt. Man blir alltid på så bra humör av dem. De är sjukt, älskade ungar! 
 
Vill bara tipsa om dessa jeans. Köpte dem på rean på jobbet. Har stått i provrummet x antal gånger och tvekat på dem men nu när de va halva priset så va jag tvungen. Har haft dom på mig hela veckan. De är såååååååå sköna. Det är så stretchiga(?) och mjuka och de är inte många jeans som passar mig i längden och dessa är perfekta. Hoppas dock inte de töjer sig så mycket. Har hört att dom gör de i midjan menmen.Kostar 250kr nu när de är halva priset och heter Kristen zip jeans, lt blue är färgen tror jag. Sen finns det ju andra färger men dom är inte på rean :)
 
Nu ska jag sussa. Puss på alla som förtjänar de ♥
 
 
 
 
 

Måndag

Det va en bland de konstigaste kvällarna i mitt liv igår. Allt började verkligen hur bra som helst igår. Vi hade massa människor här och firade en jätte rolig sak som hänt ett av pappas företag. Allt va verkligen jätte trevligt. Jag va lite små bakis hela dagen igår för de va längesen jag drack alkohol som jag gjorde i lördags. Så kände mig endå ganska seg. Så jag gick ner och la mig och kollade på Jersey shore. När klockan blev typ 00.00 låter de som att en lastbil typ har kört in i huset de verkligen dånar i hela huset. Jag hör hur alla springer till nickes rum. Då var de hela Nickes fönster som hade gått sönder. Han skulle öppna de och fönstret låg helt och hållet på marken. Och vi har väldigt stora fönster på vår övervåning. Nicke får iaf fullt med glassplitter i handen och armen och jag ska hjälpa honom att ta ut de när de börjar snurra i hela skallen. Jag visste precis vad som skulle hände. Jag svimmade och fick massa kramper. De är en så obehaglig känsla och under de där  få sekunderna hinner jag alltid drömma. Igår var de om ett slagsmål i Jersey Shore. Och eftersom jag fortfarande krampar när jag vaknar så käns de som att man är med i slagsmålet och typ slåss. Äh de är en sjuk känsla. Jag har typ inte svimmat på ett år, brukade svimma ganska ofta förut..menmen nu mår alla bra och fönsterrutan lagades i morse redan. Men tänk hur en kväll kan vända så fort från att va så bra till nått så sjukt..
 
Inatt var första natten på säkert en månad jag inte vaknade en enda gång. Vakna vid 8 en gång men inte innan de. Tror jag va lite utmattad men ni förstår inte den känslan för mig...att få sova en hel natt.. Annars idag ahr jag varit med mormor och morfar och handlat och lite sånt. Dom är så underbara! Senare ska jag laga middag till mig och nicke det blir mackaronepudding. Dags att lära sig nya enkla maträtter :)
 
Hoppas ni haft en skön dag och får en fin kväll! För de ska jag här kör vi Jersey Shore maraton ikväll. Har 3 avsnitt på säsong 1 kvar ;) PUSS
 
 
 
.
 
 

RSS 2.0