31.12.11

Denna vecka har varit sjuk. Har jobbat varje dag. Och i princip inte gjort ett skit resten av tiden. När jag kommit hem har jag bara bastat (typ varje dag) och tagit de lugnt. Har varit så skönt har dock vänt på dygnet rätt så rejält och det är bra inför imorgon när det är nyår. Men efter nyår blir det att vända tillbaka dygnet. Och hitta på lite roliga saker om dagarna som gör att jag inte bara sitter hemma. (jag klagar verkligen INTE) Men måste komma ut lite känner jag.

Idag bar jag typ motionerat de mesta jag gjort på en månad. Jag har gått till mormor och morfar. Hjälpte dom med deras data och lite sånt sen fikade jag innan jag fick skjuts till jobbet. Idag har det varit lugnt. JAg har kunnat fixat med rea smyckena det har aldrig kunnat hända annars denna vecka. Har varit så mycket och göra.

En sak jag kommit fram till i veckan är:

- Varför frågar utlänska människor ALLTID om det är öppetköp? ALLTID verkligen ALLITD!? Köper du en sak så gör du väl de för att du vill ha den? Okej om man ångrar sig och vill lämna tillbaks den men när man köper en billig tröja för en femtilapp på REA? Kom igen vafan. Det är så bra att vi har tagit bort de att man inte kan lämna tillbaka reaplagg man kan byta men inte lämna tillbaka.

Imorgon är det nyår. Ska ner till cetnrum och göra lite ärenden sen blir de trerätters hos Frida. Och vidare på en lokalfest. Jag klagar inte har 50m hem sen ;)

Föresten tack för era kommentarer trodde ni skulle vara tysta som möss och jag uppskattar verkligen eran hjälp och trean får de bli PUSS
 



Hjälp mig! Vilken klänning på nyår?!


29.12.11

Har shoppat ganska mycket de senaste dagarna. Mest med mig själv men även med Lissan. Har fått med mig massa bra saker som man annars tycker är onödigt att lägga pengarna på. Som underkläder, baskläder och annat nödvändigt. De ända jag egentligen har tänkt köpa på rean va ett skärp och jag hittade ett. Perfekt. Ser ut att matcha med väskan jag fick i julklapp, som förövrigt är underbar. Har aldrig fått så mycket komplimanger av en väska som jag fått de senaste 5 dagarna jag ägdt den. Den är så jääävla snygg. Äntligen är den min! En annan sak jag fått med mig hem som jag verkligen har letat efter och som jag har velat ha hela sommaren och hösten är ett par spettsiga skor det är så jävla snyggt! Mina är i mörkblå mocka. MUMS!

Ananrs jobbar jag stjärten av mig och livet rullar med sömnproblem och annat kul :)

Ps varför tar min iphone två bilder en ljusare och en mörkare?!?!? Ren spegel ser jag nu också ;)


.


Ligger så mycket historia bakom denna bild


28/12-11

Funderar på att ladda ner alla bra musik nu och sedan bege mig helt själv till något centrum för att shoppa. Jag är en människa som kan stå och ha 15 plagg med mig in i provrummet och jag hatar när någon står utanför och suckar och säger att jag ska skynda mig. För mig är inte de shopping. Känner att jag måste passa på att åka och kika lite i affärer när jag väl är ledig nu på dagarna. Börjar 16.00. Eller så frgåar jag pappa om han vill följa med och då får de bli en expressshopping. Får se har pressentkort på hela väsby c som går ut den 4 januari så ska kanske förbruka de..

Jobbade nästan 8 timmar igår och stod i kassan i 7½ timme av dém och gjorde så mycket fel slag kände verkligen att jag inte borde stått där mer..

- Hatar när folk kommer tillbaks EFTER de handlat och säger att något inte gick in på reapris. Varför inte säga de när man hör priset från början? Man ser att de rycker till. SÄG DE DÅ ISTÄLLET!!!! För det är väldigt mycket som egentligen inte ska vara på rean som är på rean..

-Igår hände de, de blev bråk i kön ;)

-Folk är grisar. Riktiga grisar! Har man ner en tröja är de inte svårt att ta upp den. Städade butiken i en timme igår. Vi var två st som stängde. Så tänk er själva..


Missade dagar

Ni har missat massa härliga dagar i mitt liv. Har firat jul med världens bästa släkt. Jag älskar varenda kotte som är med och gör min julafton så underbar. Man ska verkligen vara lycklig som har så nära släkt och som man gillar. Jag älskar stämningen. Så det blev en riktigt sen kväll. Jag fick de lilla jag hade önskat mig och lite till. Fick bland annat både riskettan och tvåan och de är bokat så ska man kanske boka teorin och körningen i början av februari? Ps varför säger inte folk när de har teori eller uppkörning? Jag lovar att jag ska berätta för er när jag har fått mina tider. ´(nej inte skriva ett megafon inlägg på fb) Antingen är jag så dålig att jag inte klarar skiten eller så är jag så duktig att jag klarar de? Skit samma haha har aldrig förstått varför man inte berättar sånt? Annars då så fick jag annat smått och gott också som pengar, hudvårdsprodukter väska, parfym, smyckesträd mm.

Den 25 var det dags att fira Madde,det gjorde vi en lokal i rotebro först sen åkte vi 15 tjejer till daam. Det var jätte trevligt där men fan va KALLT!! Efter några timmar där så splittrades vi och jag och 3 tjejer åkte till olive house där de var massa folk, det var faktiskt jätte trevligt där och folk ska sluta ha förutfattade meningar om det stället. Kan absolut tänka mig att vara där flera kvällar. Och skönare resväg hem emd 200kr för en taxi än 600kr från stan. Blev iaf inte mycket sömn när man kom hem. Sov nog 3 timmar sammanlagt. Jag fick ragg på fabben så han följde med mig hem och han mådde ganska dåligt hela natten så fick höra ganska många pizzor skapas. Med tre timmars sömn var de bara upp för att jobba ett 6 ½ timmars pass på gina. Fy satan va mycket folk de va i stundvis. Att komma in nyvaken och stå i kassan när de är 10 meters kö i tre kassor är sådär. Men jag klarade de och saker och ting gick bra. Är de bara jag som tycker att gina har en bra rea? Liksom underkläder för 30-50kr på rean. Har lagt undan lite baskläder som jag ska köpa idag tänkte jag. Ps den bästa tiden för dig som ska shoppa på rean är varken på morgonen eller mitt pådag ÅK PÅ KVÄLLEN 2 timmar innan stängning! Perfekt med folk då ;)

Nu ska jag äta frukost och sedan fixa mig för att åka och jobba ett 7 timmars pass. Ha en fin dag!

TIPS PÅ SCHAMPO?!

TIPS PÅ SCHAMPO?!?! som inte gör håret fett?!?!?!

Nyårs skor?


Skulle tro att klacken är 11-12 cm. (ser lägre ut på bilden) Och dom ser fläckiga ut på bilden men drar man paljetterna åt ett håll så blir skorna silver och andra hållet blir dom svarta ;) Bara höra av er om någon är intresserade :D (strl 38)


Någon som söker paljettskor?

Har jobbat idag på morgonen i sollentuna. Det gick bra men är inte van vid vissa saker där bara men de löser sig :) Efter jag hade jobbat åkte jag till väsby där kurden plockade upp mig. Vi åkte till täby och kollade i butiker. Efter ett dåligt utbud där åkte vi till stinsen. Hur underbart är inte stinsen? Fullt på parkeringen men vart fan är människorna i centrumet?? Man märker inte av dem. Ska jobba med Lilli den 26 fett kul :D Hon och Issa ska också jobba på gina en dag men Issa i sollentuna.

Nu ska jag vänta på att få sällskap och imorgon får jag sova ut!!! Hur underbart.

Ps. är de någon som letar efter paljettklackar till nyår? Har ett par här hemma som är köpta på Zara som dock är förstora för mig (strl 38)och dom är använda en gång och de var för två nyår sen? Säg till om jag ska lägga upp bild och om någon är intresserad av att köpa dem ;)PUSS


Like a star

Nu har jag jullov. Det känns hur bra som helst! Alla inlämningar som ska in är inne. Har avslutat en kurs och fick bra betyg där. Någonitng som ororar mig är mina sömnproblem som bara blir värre och värre. Fick sova en hel natt i tisdags blev så jävla glad då. I natt låg jag vaken minst två timmar.. Jag orkar inte länge till.. fyyy.

Men för att få Sofie Jansson på bättre tankar så kan jag lägga upp några av mina favoriter just nu. Det är så sjukt hur mycket bra ny musik det finns ute nu. Perfekt inför nyår om dom inte hinner bli lite för utspelade av Sofie Jansson ;)

Basto – Again And Again - Radio Edit



Goodwill & Hook N Sling – Take You Higher - Radio Edit


Lil Wayne – Mirror




Bjornberg – Absolut - Radio Edit


Lägger in fler låtar imorgon, ska göra annat nu. Gina ringde precis, ska jobba imorgon fyra timmar. Ska bli jättttte kul. Vet inte om jag får säga varför men de får ni veta en annan gång hihi. PUSS

Jobb, Hear Me UF

Det har varit fullrulle sen i onsdag har typ aldrig haft en lugnt stund. Eller okej både igår och fredags kväll. Jobbade min första dag igår och det gick jätte bra. Det var sjukt mycket och göra. Ni vet när man är i klädbutiker och det är kaos och man tänker men herregud vad gör personalen, hur kan de se ut såhär kaos? Så var det igår. Stod nästan i kassan i 7 timmar. Det va verkligen fullt upp och gud va kul det är. Det här är rätt miljö för mig, har testat att vara färg och inrednings säljare, pool tillbehörs säljare och nu får jag hålla på med något jag älskar kläder. Åh vad jag har de bra! Mitt nästa pass är på fredag fast då ska jag jobba i sollentuna centrum istället för stinsen.

Idag har Jag, Sofie och Julia stått i centrum och sålt vårt överfallslarm. Vet inte riktigt hur det gick för jag stod bara i ca en timme, men på den timmen gick de väl hyffsat bra iaf. Kom fram en kille till mig under dagen och sa att de här kunde vara en bland de bästa produkterna han hade hört talas om. Att lägga en hundralapp på att kanske rädda någons liv eller framtid är fan ingenting och det är så jävla sant. Jag skrev de förut och jag tror vi säljer en bland de mest omtänksamaste produkterna som finns. Och vet ni jag skrattar åt folk som säger att 129kr är dyrt. För tänk er. Hellre lägger jag 129kr än att bli kanske våldtagen eller misshandlad ;) Men det är så skönt när folk är smarta, och verkligen säger att den är bra. Det har kommit fram många som har sagt att det är en bra tanke men att de inte har någon att ge till eller att de inte behöver en själva så det har varit lite synd.

Såhär ser vårat överfallsalarm ut ↓ snöret som du ser det är en så kallad "sprinter" när du rycker ut den så tjuter det 140 decibel. Smärt gränsen går vid 130decibel så då kan ni ju tänka er hur högt det faktiskt låter. Eller om ni förstår bättre så brukar man säga att en rockkonsert brukar va runt 110 decibel högt. Och för att försäkra er om att den låter högt så var de vissa idioter som drog ut sprintern under julmässan i skolan och vi stod ju där hela tiden så man fick känna på de onda ljudet alltså. Öronen mådde nog inte bra för någon utav oss efter i onsdags. Det är inte bara ett överfallslarm utan de har även en ficklampa.


Till bloggens startsidaTill bloggens startsida


Nyårsklänningen

Har troligtvis köpt min nyårsklänning. Jag har letat som en tok efter en paljettklänning som inte är från gina, nelly osv men kommer inte någonstans så i torsdags när jag packade upp en ny spettsklänning så insåg jag att jag kanske får lägga paljetterna bakom mig och tänka om. Jag testade spettskläningen och kände fyfan va fin den va. Ryggen är öppen där bak och den är inte för mycket så man får pimpa upp outfiten med massa smycken, nyår är endå nyår. Då ska de itne va enkelt då ska de va mycket ;)


Gina Tricot

Praktikdagarna rullar på som satan det är så mycket att göra och jag älskar att hjälpa kunder (speciellt lite äldre). Någonting jag lagt märke till de här två dagarna är hur duktiga folk är på att skriva önskelista. Mammar kommer med bilder eller namn på plagg. Det är så kul att barn, ungdomar och vuxna verkligen engagerar sig! Tänk om man var lika duktig själv, eller hur mamma ;) JAg har kommit in i detta satiet då jag inser att jag har de mesta och att jag faktiskt inte önskar mig något. Är jag redan så gammal så jag kan säga så? Även fast äldre damer jämför min storlek i kroppen med en 11åring.. Ja det är faktiskt sant de håller fram en tröja framför mig och säger att deras 11åriga barnbarn ska ha tröjan och att hon ungefär är lika stor som mig. Haha borde man va glad eller borde man gråta? Haha nej men det är så jäkla kul med allt på praktiken just nu. Allt möjligt händer.

Årets julklapp från Gina är utan tvekan bambambam ni har väl inte sätt någon reklam någonstan? ;)


Imorgon är min första riktiga jobbdag på gina. Åh vad jag älskar mitt jobb. Nu kan jag säga jobb fyfan va underbart! Kunde inte fått ett bättre jobb. I´m in love!

Ni får ha en underbar kväll! För de ska jag ;)

Julmässa i skolan

Idag har det varit en lång dag. Först extra lektion på morgonen sen webbdesign våran klass är ju för härlig 4 tappra själar på lektionen. Efter lunch hade vi UF mässan nere vid entrén i skolan. Det kom inte några människor alls typ. Trodde de skulle komma ca 3-4 gånger så mycket människor men icke så vi sålde ju bra för att det var så dåligt med folk. Så lite klirr i kassan för Hear Me UF blev de iaf :) Snacka om att det kommer bli kul på älvsjömässan. Det blir ett till säljtillfälle på söndag då ska vi faktiskt stå på coop i väsby centrum och  sälja där kommer det ju iaf vara lite folk så hoppas på några goda själar som gör något bra för sig själv eller någon annan för våran produkt är väldigt omtänksam om man tänker efter. Fick med en teorikurs också mellan 18.30 och 20.00 ;)



13 december

Idag har jag fått sovmorgon, tisdagar i mitt hjärta. Annars går jag upp halv 8 varje morgon. Det blir ganska segt i längden och ändå går jag i skola i väsby kan ju bara tänka mig hur mycket jag skulle klagat om jag gick en skola inne i stan. Sköna sovmornar ;) Hade faktiskt engelska nationella muntliga idag. Det gick mycket bättre än förra gången jag gjorde de så det känns lite skönt iaf. Sen blev man bjuden på lunch och där har dagen spenderats.

Imorgon är det vår första marknad i skolan för UF. Det ska bli jätte kul faktiskt. Kom dit, vår produkt har special pris också just imorgon så varför inte passa på? ;)

Ps. hur sjukt är det inte att det är jullov om mindre än en vecka?


Tredje advent

Vilken skön helg som varit, idolfinalen med mamma i soffan. Igår åkte jag till sollentuna och stinsen med mamma och shoppa julklappar. Skönt att alla blev klara. Har nog aldrig hänt såhär tidigit.

Igår kväll så åkte jag hem till Issa där tjejerna skulle ha julmiddag. Det var jätte kul av träffas, man träffas ju inte lika ofta nu förtiden. Så det var jätte trevligt. Åt god mat, snackade minnen osv. Precis som en tjejmiddag ska va.  Fyra av tjejerna åkte in till stan medans jag och Sabbe åkte hem till henne, kurdie kom lika snabbt som vi kom innanför dörren. Hon hade varit på julmiddag på annat håll. Vi satt och snacka om allt mellam himmel och jord ända fram mot 1 tiden. Då fick jag skjuts hem och somnade pladask.

Nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja haha har inte tränat sen cupen för typ 3 veckor sen hah. Älskar att jag tränar i perioder. Men det är skönt att när träningarna väl är så gör man sitt bästa och efter en träning behöver man inte träna på en månad ;);) skoja. Nu ska jag börja träna lite oftare så att jag får va med på fler cuper i vinter. Sen vill man ju träffa alla underbara människor i laget :D


Usch för idag

Har varit hemma idag från skolan. Vaknade med huvudverk och ont i halsen men jag klev upp och gjorde frukost och klädde på mig och började sminka mig lite smått när jag får ryck i magen och va tvungen att krypa ihop som en boll på golvet för att jag hade sån magvärk. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen så jag sjukanmälde mig och somnade om och när jag vaknade hade jag samma smärta så ville egentligen bara sova hela dagen men så blev det inte har kollat typ 18 avsnitt sex and the city. Sjukt hur mycket jag har känt mig som carry!

Ska ta en dusch sen lägga mig och kolla på sanning och konsekvens och sedan försöka sova för att praktisera imorgon.

Ps. Är de bara jag som ser halva min text när jag skriver? Eller har fler som har blogg.se såhär cp?

Ha en fin kväll PUSS!

Va tvungen..

Mötte upp mamma igår i sollentunacentrum vi shoppade en hel del. Eller hon gjorde ;) JAg vet att jag inte ska köpa något till mig själv men va bara tvungen att ta med mig dessa godingar perfekta vardagsskon samtidigt som den kan vara festlig. Dessutom va de 70% rabatt. Menar istället för 700spänn så fick jag dem för 208kr ;)

Nytt


Nytt in; pälsväst, uggisar och armband i ormskin. Ps iphone kameran är inte så jävla dålig som alla säger ;)
Tänkte skriva om min hatkärlek till uggs men jag tar tillbaks det för idag har jag burit mina nya uggs och fyfan va sköna och mysiga de är!


Andra advent

Ligger i sängen och läser bloggar och har det allmänt chill. Har sovit helt själv hemma hos pappa faktiskt. Trodde att jag skulle få sällskap men icke sa nicke. Så det har varit en natt med många sömnlösa timmar. Så då kanske jag få sova en hel natt i natt. Har fått tillbaka mina sömnproblem med att vakna mitt i natten och inte kan somna om. Har haft så hela förra veckan.. Så det är jätte jobbigt.

I fredags så hade jag praktik till 5 sen åkte ja goch pappa in till stan för att se stjärnklart. Första gången jag åkte tåg med pappa i hela mitt liv. Haha. Vi gick till scandic där pappas arbetskamrat bodde och hans son så vi gick tillsammans till konserthuset där föreställningen var. Vi blev bjudna på champange och snittar först när vi kom. Sen började föreställningen i ca 2 timmar sen fick man mat och sen var de föreställning igen i 2 timmar. Så det var ganska segt i slutet men fan va bra de var. Det var Carola, Tommy Körberg, Salem Al Fakir (?), Orup, Shirley Clamp, Poodels som uppträde och de gjorde de verkligen jättebra. Kom hem halv 1 och då hade jag inte tagit av mig mina skor sen halv åtta på morgonen så det var skönt. Företsen fick mina 5 första tider på Gina Tricot nu också. Nu äntligen är jag extra anställd!

Igår var jag och shoppade med kurdie de skulle bli julklappar för min del men fick med mig mer till mig själv. En vit pälsväst och ett armband. Visar er senare. Har inte min kamerasladd här. Annars köpte jag en sak till Nicke också..Skönt en halv julklapp klar ;)

Nu ska jag göra något vettigt utav dagen. Ha en fin dag!


RSS 2.0