Svenska systrar leker med döden

Herregud såg någon dokumentären igår på 4 klockan 23?? Svenska systrar leker med döden hette den??

Jag satt och gapade genom hela programet! Alltså vet inte vart jag ska börja men det handlade om två systrar som från början går på en motorväg i England och som ni vet får man inte göra de så polisen kommer till platsen och pratar med kvinnorna. När de pratar så springer ena tjejen över vägen och blir påkörd av en lastbil och då springer den andra systern också över vägen och blir påkörd av en bil... De blir väldigt skadade. Så när polisen ska hjälpa dem så blir de aggresiva och börjar slå polisen. (En knockar en polis som blir skadad) Samma kvinnan springer ifrån polisen och över på andra sidan motorvägen igen. Polisen jagar kvinnan och tillslut får 6st fast henne och bär henne in i en polisbil. Den andra systern blir allvarligt skadad och får föras till akuten.

När man har kommit såhär långt i programmet fattar JAG som är ammatör och inte vet någonting om psykiskstörda att dessa två tjejer antingen har tagit något eller är riktigt psykiskt störda.

Väl på polistationen får kvinnan vara i en dag, efter de blir hon släppt. Man kunde inte se några droger i kroppen. Hon undersöktes om hon led av någon psykiskt sjukdom. Men icke! Kvinnan släpps alltså efter en dag i fängelset. Hon kommer till någon liten stad och hittar några trevliga karlar som hon blir hembjuden till för att äta frukost (hon frågade karlarna om det fanns något frukost ställe i närheten, men de fanns de inte). Väl hemma hos gubben så börjar hon bete sig konstigt, tar ner passegenerna(?) och verkar orolig, hon röker hela tiden och bjuder karlarna på en varsin cigg och de stoppar ciggen i munnen MEN hon rycker ciggen från munnen från männen och frågar hur de kan ta emot dessa? Tänk om de är förgiftade sa hon (medans hon själv röker ur samma paket)

Då undrar JAG här, är det inte läge att kanske skicka ut kvinnan nu? Allt verkar inte stämma. Men som sagt det finns så mycket god trogna männsikor som inte kan tro illa om andra människor.

En av männen går hem till sig och en mannen som bor i huset och kvinnan stannar kvar. Han bjuder på mat och ska låna te av grannen, men när han kommer tillbaks ser han kvinnan stå med en kniv i handen. Kvinnan hugger mannen 5 gånger tror jag att det var. Mannen hinner ut och säga några ord till grannen innan han dör på gatan.. Efter mordet kommer en specialist in och säger att kvinnorna led av någon psykisksjukdom man kan få för stunden bara..

Hur sjukt är det inte att en kvinna som denna kan få gå fri på gatan efter att ha försökt ta livet av sig två gånger och skadat en polisman. Hur kan hon få gå fri på gatan om hon gjort allt framför en polisögon?! Hoppas verkligen att polisen tar åt sig av detta. Att man inte kan släppa lös en psykisktstörd männsika. Visar de inte att hon inte är psykisktstörd första gången dags att göra många test tills hon får diagnosen psykisk jävla störd i huvdet.

Samma sak som hände i Sverige i sommras, en 12-årig flicka blir våldtagen av en MÖRDARE! Alltså går det lös en mördare som hade suttit inne i typ 3 år. De räcker inte, de måste sitta fler år. Åh blir så irriterad att det är så lätt för kriminella eller psykisk störda människor att kunna glida ut i sammhället på en räkmacka och tro att de kan göra vad som helst bara för att det är sjuka i huvudet. Det är riktigt lyxigt att vara brottsling i sverige inte sant?
Nu orkar jag inte skriva mer. Men det är ett intressant ämne! Kommer nog skrivas om mer i fortsättningen!

Hittar inte filmen på tv4 man måste ha premium... Menmen kanske finna något klipp på youtube eller nått!

/Sofie


Måndag

Idag var det den första riktiga skoldagen för mig i vng. Flöt på, vissa va tyngre än andra saker. Säger bara en sak och fyfan vilka sköna måndagar! Ska iof ha en till lektion men ändå! Fick veta mina individuellaval idag också och de skrattar jag verkligen åt just nu! Fick spanska steg ett, bara för att jag hade valt bild och form (som inte finns) så tyckte dom att jag skulle läsa spanska istället hahah herregud! Sen ska jag läsa både specialidrott A & B inte för att jag läste de förra året men ändå haha ;) Ringde även till praktiken idag och jag va varmt välkommen klockan 9.00 så de tackar vi och bugar för. Ska gå igenom massa säkerhet innan butiken öppnar därför ska jag vara där innan butiken öppnar.

Annars så tränade man för första gången sen i början av Juni.. Trodde ärligt talat att jag skulle dö, men det gick bättre än väntat. (Det var inte så jobbig träning men man gick in med en iställning att man skulle rent ut sagt dö innan uppvärmningen var klar) Men de var kul att träffa tjejerna, man blir verkligen alltid glad av att vara på fotbollen. Hahah okej, inte när de går dåligt. Det vet alla, med min damp. Tycker synd om tjejerna och tränarna i laget när de går uselt för mig alltså får bara höra massa köns ord...

Imorgon väntar träningsvärken och en ledig dag! PUSS


Lördagen var toppen!

Sjukt bra kväll igår, idag mår FÖTTERNA som de förtjänar!

Kvällen igår var sjukt bra som jag precis skrev ovan, varför skriver jag de igen? Jo för att den va sjukt bra haha nej men vi var på entourage, dansade i princip hela kvällen. Det var svettigt, ont i fötterna, underbart och mer underbart. Vissterligen var det en knas stämning i början men folk betede sig bättre än väntat ;) Ingen kan förstå känslan av att krypa ner klockan fem på morgonen under ett täcke där någon redan ligger och frågar om jag haft en bra kväll och sedan lägger armarna runt en och somnar. Åhhh va skönt det var, att ta av sig de 12cm höga klackarna och få sova och  lägger en till galen kväll på minnet!

Tack tjejer för en bra kväll! Detta gör vi om snart igen!

PUSS



Lördag!

Igår letade jag och Steffi som galningar efter biljetter till avicii. Vilken kamp och fan vad vi jagade! Men det slutade med att vi inte hittade några. Vid halv elva tiden igår slutade vi letandet och begav oss hem till Sabbe, va så jävla taggad på att göra något eftersom att jag va så taggad på avicii men det blir snack osv det var mysigt det med kom hem runt halv fyra tiden tror jag och dekade ganska snabbt i sängen när jag kom hem.

Idag har jag jobbat, gick bra och det va roligt att jobba. Älskar att jobba på lördagar på något sätt :D

Nu sitter jag hos mamma har hjälpt henne att städa inför hennes kräftskiva, ska snart ta segwayn hem och fixa mat osv funderar på att ta en powernap! IKVÄLL BLIR DE UTGÅNG! FYFAN VA KUL! :D

PUSSSSSSS







Jordens mest tråkigaste inlägg :)

Sitter och äter lyxfrukost just nu, är inte den som orkar göra massa på morgonen men idag blev det ett stekt ägg på mackan och turkiskyoughurt toppad med honung, mums!

Ska snart bege mig mot mormor, hon ska sy upp min klänning som kom från nelly förra veckan :) Kanske blir lördagens klädsel eller vem vet? Imorse när jag vaknade tänkte jag fan ska jag ut och springa idag? Och ne de ska jag fan inte men ska GÅ till mormor heh och imorgon blir de massa dans så får ju röra på arslet lite iaf.

Är förövrigt så jävla taggad på att åka ner till malmö för att dansa och höra avicii spela live.........Fyfan vad mäktigt det skulle vara.. Men vi får se under dagen hur det blir det är massa knas men vill man så löser de sig!

Idag blir de shopping, någon som ska med så är det bara att höra av sig. PUSS


I'm into you

Sitter just nu helt själv i soffan och funderar hur jag ska planera min kväll. Detta ska göras gå till mormor med en klänning som ska sys upp, ladda ner låtar till mamma (kan göras imorgon iof) göra en kladdkaka till mammas kräftskiva, följa med sterra till stan och tillbaks. Äta och duscha så hur planerar man detta på bästa sätt?! Haha de löser sig de gör de alltid.

Annars imorgon så ska jag boka ansiktsbehandling, körkortslektioner, ringa min praktik och även byta en läkartid. Är för vuxen känner jag.

Dagen har bestått av mys, kladdkaka, kycklingsallad och städning. Haft en bra dag och det var skönt att få sova ut lite gran :D Imorgon är vi lediga igeeen så nice :D

Nej nu är jag hungrig, världens mest tråkigaste inlägg haha pussssss!


Läkarbesök

Idag var första riktiga skoldagen och jag missade den pgr av ett läkarbesök som jag hade fått remiss redan i maj så det var skön att få detta gjort.

Först fick jag gå in till en sjuksköterska som jag fick väga mig och mäta mig hos och fylla i lite papper. Sen fick jag göra stickprov heter de, man lägger en droppe av varje ämne på armen sen sticker man hål där ämnet har satts ut, sammanlagt 11 ämnen. Efter de så får man se om varje "stick sväller" och det jag reagerade mest på var björk, gräs och katt och hund men knappt hund så de var ju skönt.

Någonitng jag fick veta var även att det finns någoting som heter "korsallergi" det innebär att det man är allergisk mot tex björk nu då, man kan reagera på andra "korsämnen" som tex olika frukter och nötter. Så där har vi en förklaring till varför det alltid kliar i munnen och får "utslag" i armvecken. Så det var ett lärorikt läkarbesök idag.

Men dagen är inte slut, jag fick även andas in ett ämne som skulle se om jag andades bättre. Och det vet jag inte om jag gjorde hah?! men fick iaf reda på att jag har astma. Så fick mediciner som jag ska ta dagligen nu i två månader och efter två månader ska jag på återbesök och se om det har blivit bättre annars blir de starkare mediciner.

Väntar på andra svar också... Måste bara säga en sjuk sak, har fått frikort för vård nu. Behöver inte betala för ett enda besök nu tills i vår :D:D Varför är jag glad?! Har fan spenderat 1000 spänn på äckliga läkarbesök...

Efter besöket åkte jag till hammarbysjöstad och lunchade med pappa mmm thaibuffé gott var det!


Nialaya armbanden, skulle dö om jag vann ett!


Som de flesta vet så bär jag alltid mitt armband med guldprälor på som ajg köpt på gina det är så jävla snyggt. Egetnligen vill jag ha ett äkta Nialaya men de kan jag ju bara drömma om. Såg förra året att Natacha Peyre hade varit på någon mässa med en kompis för att marknadsföra och sälja armbanden och blev redan då helt kär i dessa armband men när jag klickade mig in på hemsidan så var det bara att vända.. Armbanden kostar flera tusen. Och idag går jag in på Natachas blogg och ser att hon tävlar ut ett armband. Så självkalrt är jag med och tävlar. Men jag förstår mig inte på twitter?!?! Man ska följa hennes twitter och fb sida... Men förstår mig inte på twitter men hoppas på att vinna ändå. Även fast jag vet att jag inte kommer vinna men de är såååå snygga, dööör!


Musik!

Bästa låtarna just nu! Ska in på mp3n nuuuuuuuuuu

Luis Lopez Feat. Juan Magan & Barbara Muñoz – Not The One


Azuro – Ti Amo


Dim Chris – You Found Me - Radio Edit


La Fuente – Lost Without You - Clokx Radio Edit


Nero – Guilt - Radio Edit


Alexandra Stan – Get Back (Asap)


David Guetta – Night Of Your Life (feat. Jennifer Hudson)


David Guetta – Titanium (feat. Sia)

Slår alla igenom som fjorrebloggare?!

När jag har läst alla bloggar jag följer för dagen så brukar jag nästan alltid läsa my showrooms top 30 bloggar. Och va fan är de för männsikor som finns på den listan?!!? Slår alla bloggare igenom som RÅ FJORRAR ELLER?!
Man måste tydligen gilla rosa, stora läppar, naket osv. Haha fyfan vad man sitter och garvar åt brudarna. Visst de kanske är skit smarta men de visar de fan inte i bloggen och man vill verkligen inte verka blåst.

Okej bara för de så kan jag säga att listan verkligen har ändrats på en vecka. Det är typ tre fjorrar nu haha. Men ändå. Vad är grejen. Paow och dessie hur slog inte dom igenom. De var extremt blonda och korkade. Visst det är underhållande. Man får sig ett gott skratt ibland. Vi har några underhållande bloggare i väsby som också utmärker sig väldigt stadigt när det gäller den korkade biten och antar att de också har en hel del besökare som mest skrattar åt dem än tar personen seriöst.

Förstår inte, jag skulle aldrig vilja ha vissa bloggare som aniktet utåt i en reklamkampanj eller annonsera på vissa bloggare. Företaget kan ju verkligen inte ta seriöst.

Men vill man själv skämma ut sig genom att spela så korkad. Visst de handlar om stora pengar men ändå?

Nu ska Sofie Jansson göra sin goda köttfärsås (som enligt min bror är den godaste) Weiiii :D

Lör, sön och idag är det måndag!

Lördagen var sjukt lyckad från start till slut. Åt kräftor hemma hos mig och hade de trevligt. Efter de fick vi skjuts till sollentuna där det var partyglada människor. Där dansade vi och hade de kul tills klockan blev typ 3 då var de väldigt svårt att få tag i taxi. Men tillslut fick vi tag på en som körde oss till väsby. Väl hemma i fresta så var de bums i säng men fick ett sms där de stod "kan du hämta mig med segwayn" och snäll som jag är så åker jag halv 5 på morgonen genom fresta och mot odenslunda och hämtade M, ja jag är underbar! Sen åkte vi hem och sov, det var längesen sängen var såååå skön!

snodde bilden från frida där fler bilder finns

Söndagen bestod enbart av tv tittande och städning.


Idag är det måndag det innebär att skolan börjar. Ny skola, ny mentor och nytt schema. Skolan kommer bli kanon, man får ha överseende att allt är nytt osv så man kan väl inte ha så höga förväntingar de första veckorna. Därimot schemat hurre ni...... SJUKT BRA. LEDIG PÅ TISDAGAR :D går typ från halv tio till halv tre måndag och onsdagar sen praktik på torsdagar och fredagar:D

HA en fin måndag! :D


KRÄFTSKIVAAAAAAA


Tänkte att planen sprack när vädret var som det var men det går att lösa. Har precis dukat klart, städat och fixat mig. Att jag alltid ska vara så snabb?! Trodde allt skulle ta en runt två timmar men klarade mig på en. Jag är så fantastisk duktig. Fast och andra sidan brukar det aldrig vara så att jag sätter på mig en klänning och behåller den på resten av kvällen brukar va några klädbyten innan man är klar haha......Nu är det bara att vänta in brudarna som kommer om 45 min hjääääälp vad ska jag göra tills dess?! Sitta och hoppa för att jag är så taggad?! Jaja har skön musik i bakgrunden. Nu kom jag på en sak, jag kan fixa med maten!

Ps nu sattes farfar remixen på! haha ha en fin kväll för de ska jag tamig fan ha även fast jag har ont i halsen men sånt är livet en alvedon nu så hoppas jag på att överleva kvällen ;)

KÄRLEK!


Idag är det fredag!

Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Visst jag går och lägger mig vid 1, sover som en stock till 5-6 på morgonen efter de har jag jätte svårt att somna om... ligger vaken någon timme somnar, vaknar, somnar vaknar vid 11. När jag vaknar är jag så jävla trött så det är sjukt hela dagen... skulle kunna somna när som helst. Vet itne om det kan bero på att jag har järnbrist eller vad det kan vara...

Imorgon ska jag jobba. Sen blir de kräftskiva på kvällen får nog ta en powernap efter jobbet! För imorgon slår vi klackarna i taket ;)


Shopping

Detta köpte jag idag..


Fast lite andra färger mer svart/brun/röd/orange. Kommer användas mycket i höst över en skinjacka eller en lite tunnare jacka. Är dock lite osäker på färgen..denna ovan kanske är snyggare. Svart har steffi redan paxad annars skulle den varit min nu ;)



Har kollat på detta armband/klocka för två år sen haha. Men då var min hand för smal så armbandet höll sig inte kvar men nu så är det mitt.

Sen köpte jag ett par marinblåa byxor. Har ett par lika dana i svarta och de är så sköna så de blev prefekt!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen på 11an ha en fin kväll!

En dag på skansen

Idag har jag tillbringat dagen på skansen med mina kusiner och Steffi. Det var jätte trevligt men både jag och steffi var ganska slut när dagen var över haha. Vi åt glass, kollade på djuren och tog massa lotter. Tjejerna vann några gosedjur mm. Efter skansen åkte vi in till stan och åt donken vid kungsträdgården och det är ju ung 08 och vi var mitt bland alla fjorrar. Vi satt länge på donken och pratade och tog roliga kort men så säger steffi, JAg känner mig fan som en kärring här. Haha och det var precis det vi gjorde. Vi var som kärringar som satt även fast fjorrarna var 3-5 år yngre men gamal fick jag känna mig idag! Fick med mig lite saker hem också! Älskar att shoppa! Jag visar er senare!

Sitter just nu och väntar på en pizzaleverans från pizzadirect..

Ni får ha en fin kväll!


Napa <3

Tänkte dra lite roliga saker som hände i napa, tänker typ tillbaks varje dag!

- Första dagen hade vi på oss våra tryckta linnen och det var en som ville betala 1000kr för att få något av våra svetta linnen.

- Första dagen när vi hade linnena kom det fram en kille och sa "småtuttsligan". (Hörde de inte med egna öron så vet inte riktigt hur det gick till) Så småtuttsligan var också ett ord som förekom mycket.

- Ett av orden som förekom i nästan varje mening var "pungkula". Vi satt och drack lite innan på balkongen varje kväll och andra kvällen kom det över några utlänska killar men kom från Sverige och när något hände som ena killen inte gillade så sa han "PUNGKULA" och vi garva så vi höll på att dö. Så det ordet blev de kanske liiiite för mycket av ;)

- Låtar som jag har fetaste minnerna av från resan är Smoke weed everyday, bounce, welcome to st tropez, levels och sann romans. Men det är låtar som jag verkligen tänker på resan. Både på hotellrummet och ute när vi dansade.

- När alla vi tjejer ligger på våra madrasser och pratar i havet, närmar de sig ett gäng killar dom "glider" närmare och tar Julia på rumpan Julia vänder sig om ger killen en örfil hahahahahaha, killen blir arg och håller senhårt Julia i armen hahahahaa.

- Jag och Lilli kommer hem vid 4 tiden en natt (någon annan var också med minns bara inte) Vi ska hämta ut våran nyckel och killen i receptionen säger att våran inte finns. Att någon har hämtat ut den eller att VI har slarvat bort den. Och nämner att vi ska betala 1000kr för nyckeln. Får komma in iaf på vårat hotelrum och dagen efter gick vi ner och undrar om de hittat nyckeln och efter mycket om och men finns den där....

-Tror helt ärligt att de längsta jag satt ner på grabbarna grus var i 5min. Ingen kan förstå hur mycket vi dansade. Nästan alla hade träningsverk i benen och armarna dagen efter. 

- Det är grymt kul att se ett helt tjejgäng stå och dansa, inge jävla åmande mot någon kille utan bara kör och ha kul. Helt ärligt kan jag tänka mig hur sköna vi måste sett ut. Vi var helt jävla vilda. Vi måste gett så mycket energi åt folk. Direkt när vi kom på dansgolvet så var vi väldigt populära bland killarna men vi ville verkligen inte h någon som juckade vilt bakom oss så vi räddade alltid varandra. Och så skarattade vi.

- Fyra av våra vänner var inte på sina hotelrum vid 8 sista dagen och bussen gick 09.20. Ni kanske förstår att vi andra hade liiiiiite små panik!

Finns säkert någonting jag glömt men det finns så mycket att berätta så det är sjukt! Verkligen ett minne för livet, tack tjejer för en underbar resa!


Garderoben ♥

Ikväll kommer jag göra något som är bland det härligaste jag vet. Hålla på i min garderob. Älskar de. Det är verkligen en bland de bästa sakerna som finns. Man är i sin egna lilla värld, tänker på framtiden, tänker på nuet, sjunger med i låtar, funderar över kläder man köpt, undrar hur fan man tänkte när man köpt vissa plagg och ler lite.

Efter Cypern total kaosade garderoben och nu ska den bli som ny igen.


4 grymma låtar!

Bästa låtarna just nu enligt mig

Kelly Rowland – Down For Whatever


Stress – Sanna mina ord


Example – Changed The Way You Kissed Me - Radio Edit


Swanky Tunes – Together - Radio Edit



Det borde finnas ett fik på rätt sida om motorvägen

Idag har halsen varit helt ok, men det är nu mot kvällen som det börjar komma tillbaka och bli värre.. Fattar inte alls vad det kan bero på.. Men har verkligen legat i sängen hela dagen idag. Sov i 12 timmar... och sen har jag sovit nu på dagen, hur mycket sömn behöver min kropp? Har kollat på due date idag också den var bra :)

Har tänkt på en sak eller det har mitt tjejgäng gjort ett bra tag. Men tex som idag jag är små sjuk men pallar inte sitta hemma även fast jag borde och ska!! Men tänk va trevligt det skulle vara med ett fik på rätt sida om motorvägen här i väsby. Som har öppet fram till 00. Fan vad dom skulle tjäna pengar. Tänk er själva nu på sommarlovet man är inte ute och festar varje dag (tur är väl de) man vill ta de lugnt men ändå träffa tjejerna, snacka blaj och kolla på männsikor. Nu får man dra sig till donken och sitta där och häcka. Visst det är trevligt men hur mysigt skulle det inte vara att sita ute med något varmt i koppen och en varm filt runt om sig? Har en bild från Eva & Adam där de alltid träffas. Åhhhh!

Kanske en tanke för mig, vad ska jag göra efter studenten? Visst jag är nästan garanterad ett jobb på gina men man ska aldrig ta något förgivet... Men att starta ett litet fik. Ska fan ta och tänka på de.

Ha en fin kväll!

Äckel hals

Stackars er som ALLTID får höra om att jag har ont någonstans eller är sjuk. Hatar verkligen min kropp som verkar ha noll imunförsvar och att jag alltid får ont någonstans. Orkar ärligt talat inte må såhär som jag gör. Detta är verkligen inte en vanlig förkylning utan har så ont i min hals så de stramar upp i käken tungan och öronen. Gör så fruktansvärt ont. Ska åka in imorgon om det inte blir bättre. Trodde verkligen inte att jag kunde ha ont i halsen efter att jag opererade halsmandlarna. Men de senaste dagarna har det varit väldigt tydligt. Klarar inte ens av att hosta utan att börja gråta för att det gör så ont. Idag har det gjort ondast i halsen och fick panik när jag börjar inse att detta känns som halsböld fast i ett tidigt stadie när bölden inte har hunnit växa så mycket....... usch börjar typ gråta när jag skriver dehär... VILL VA FRISK!

Börjar inse att det kanske inte är så sunt att inte motionera någoting alls och att äta skräpmat 24/7. Dags att bli ändring. Säger inte att jag inte får äta skräpmat för de tycker jag bara är bullshit när man inte kan äta en cheesburgare på donken för att det är "skräpmat". Fan ät och va glad du blir inte tjock av en hamburgare om det är de som du är rädd för.. Och nu när vi är inne på detta ämne som är fruktansvärt intressant så skulle man ju kunna fortsätta men de gör jag imorgon eller någon annan vacker dag för det inlägget kommer bli långt och jag tror att jag kommer ha många haters efter de ;)

Skulle gör allt för att orka va ute och dansa med mina brudar nu..........

God natt alla fina, dags för mig att sova....♥

Hej

Är sjuk, har varit hemma från jobbet i två dagar nu. Trodde att jag skulle komma hem med hosta och att vara hes men nejnej. Här kör vi ont i halsen, öronen och hostar och snorar som en gris..Orkar inte göra någoting annat än att bara ligga och inte göra någonting. Idag har jag sett på alpha´dog och den va inte bra! Så den rekomenderar jag inte.. Har inte så mycket att säga egentligen beställde kläder från nelly igår också, skönt med lite nytt i garderoben känner jag!

Nu ska jag kolla på en annan film. Ligger helt däckad här i sängen och kommer göra heeela kvällen. Funderar på att jobba imorgon även fast jag inte mår bra men man blir besatt av pengar när man fått sin första riktiga lön... Om jag mår lite bättre och jobbar blir det nog av att köpa en iphone efter jobbet. Min mobil sjunger på sista versen nu, stängs av av sig själv.. kan vara för att den gled ur fickan 4 gånger i tisdags på jobbet..

Ha en bra dag!
 


Död fisk

Sitter just nu på jobbet och har nada att göra i princip. Så har läst alla bloggar som går att läsa samt läst ut Bingo Rimers bok. Den var väldigt bra men man skäms lite över bilderna när man sitter helt inne i boken och p åandra sidan är det en naken tjej haha.

Jag är helt död som människa efter reasn. Jag orkar inte göra ett skit när jag kommer hem från jobbet lagar jag mat äter, ser p åfilm och slocknar är verkligen helt död!

Nu ska jag göra någon nytta, ha en fin dag! Ville bara säga att jag lever även fast jag är död ;)
PUSS

HEMMA!

Vad ska man säga?! Helt sjuk resa! Har så många minnesvärda minnen från resan! Om jag skulle berätta allt skulle ni få läsa det i flera år. Men vi kan väl säga såhär hur våra dagar såg ut. Upp halv 10 varje dag åt frukost fixade oss inför stranden. Låg på stranden och åt lunch. Efter lunchen gick vi till poolen eller upp på rummet för att sova eller fixa oss. Middag efter de. Gick och köpte lite dricka, tillbaks till den ENORMA balkongen för att föra lite. runt 24tiden gick vi till grabbarna grus och DANSADE OCH SJÖNG i 2 timmar tills de stängde. När klockan blev 2 blev de Blue Moon Bar där vi dansade och sjöng natten lång. MAn landade i sängen ca 5 varje dag. Någon dag tidigare och någon dag senare. Och jag kan nog säga att jag aldrig har slocknat så fort i hela mitt liv som jag gjort den här veckan. HAr aldrig haft så mycket träningsverk i benen en helvecka och jag har aldrig varit så här hes i en vecka!

Vi fick höra att vårt gäng var bland de galnaste gängen de sätt på år. Folk fatta inte varför vi kunde ALLA låtar. Ni kan inte fatta och beskriva känslan där borta! Det är där vi platsar in dansar och sjunger. Inge jävla porrdans eller med n¨gon äckligkille som försöker jucka en bakifrån utan med sina vänner i en ring och ha galet kul!
Tack brudar för en underbar vecka, nästa år igen!

Igår somnade jag i en saknad famn och sov i 14 timmar, vilken känsla! Idag var jag en krigare och JOBBADE! Såhär snygg var jag imorse, ville bara visa hur sliten jag är idag! ;D


RSS 2.0