Svenska systrar leker med döden

Herregud såg någon dokumentären igår på 4 klockan 23?? Svenska systrar leker med döden hette den??

Jag satt och gapade genom hela programet! Alltså vet inte vart jag ska börja men det handlade om två systrar som från början går på en motorväg i England och som ni vet får man inte göra de så polisen kommer till platsen och pratar med kvinnorna. När de pratar så springer ena tjejen över vägen och blir påkörd av en lastbil och då springer den andra systern också över vägen och blir påkörd av en bil... De blir väldigt skadade. Så när polisen ska hjälpa dem så blir de aggresiva och börjar slå polisen. (En knockar en polis som blir skadad) Samma kvinnan springer ifrån polisen och över på andra sidan motorvägen igen. Polisen jagar kvinnan och tillslut får 6st fast henne och bär henne in i en polisbil. Den andra systern blir allvarligt skadad och får föras till akuten.

När man har kommit såhär långt i programmet fattar JAG som är ammatör och inte vet någonting om psykiskstörda att dessa två tjejer antingen har tagit något eller är riktigt psykiskt störda.

Väl på polistationen får kvinnan vara i en dag, efter de blir hon släppt. Man kunde inte se några droger i kroppen. Hon undersöktes om hon led av någon psykiskt sjukdom. Men icke! Kvinnan släpps alltså efter en dag i fängelset. Hon kommer till någon liten stad och hittar några trevliga karlar som hon blir hembjuden till för att äta frukost (hon frågade karlarna om det fanns något frukost ställe i närheten, men de fanns de inte). Väl hemma hos gubben så börjar hon bete sig konstigt, tar ner passegenerna(?) och verkar orolig, hon röker hela tiden och bjuder karlarna på en varsin cigg och de stoppar ciggen i munnen MEN hon rycker ciggen från munnen från männen och frågar hur de kan ta emot dessa? Tänk om de är förgiftade sa hon (medans hon själv röker ur samma paket)

Då undrar JAG här, är det inte läge att kanske skicka ut kvinnan nu? Allt verkar inte stämma. Men som sagt det finns så mycket god trogna männsikor som inte kan tro illa om andra människor.

En av männen går hem till sig och en mannen som bor i huset och kvinnan stannar kvar. Han bjuder på mat och ska låna te av grannen, men när han kommer tillbaks ser han kvinnan stå med en kniv i handen. Kvinnan hugger mannen 5 gånger tror jag att det var. Mannen hinner ut och säga några ord till grannen innan han dör på gatan.. Efter mordet kommer en specialist in och säger att kvinnorna led av någon psykisksjukdom man kan få för stunden bara..

Hur sjukt är det inte att en kvinna som denna kan få gå fri på gatan efter att ha försökt ta livet av sig två gånger och skadat en polisman. Hur kan hon få gå fri på gatan om hon gjort allt framför en polisögon?! Hoppas verkligen att polisen tar åt sig av detta. Att man inte kan släppa lös en psykisktstörd männsika. Visar de inte att hon inte är psykisktstörd första gången dags att göra många test tills hon får diagnosen psykisk jävla störd i huvdet.

Samma sak som hände i Sverige i sommras, en 12-årig flicka blir våldtagen av en MÖRDARE! Alltså går det lös en mördare som hade suttit inne i typ 3 år. De räcker inte, de måste sitta fler år. Åh blir så irriterad att det är så lätt för kriminella eller psykisk störda människor att kunna glida ut i sammhället på en räkmacka och tro att de kan göra vad som helst bara för att det är sjuka i huvudet. Det är riktigt lyxigt att vara brottsling i sverige inte sant?
Nu orkar jag inte skriva mer. Men det är ett intressant ämne! Kommer nog skrivas om mer i fortsättningen!

Hittar inte filmen på tv4 man måste ha premium... Menmen kanske finna något klipp på youtube eller nått!

/Sofie


Kommentarer
Postat av: Frida

jag har också sett den förut! feeeett sjukt.

2011-08-30 @ 23:08:45
URL: http://beautifulmess.webblogg.se/
Postat av: Melize

Jag har också sett den förr, helt sjukt!

2011-08-31 @ 18:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0