20120924

Igår spelde jag match mot segeltorp vi vann med 5-0. Underbar känsla att jag orkade längre än ja
 
g brukar. Brukar aldrig kunna va inne mer än 10 min. Jag har haft ett problem den senaste tiden när jag spelat, jag känner mig som en 100kg köttbulle. Nej men känner mig så tung. Igår kändes de som att jag va lätt som en fjäder när jag sprang. De var riktigt kul att få lite tid på planen faktiskt. 
 
Idag har jag varit ledig, träningsvärk like hell. Fy helvete va jag har ont överallt. Känner mig ganska mycket stelare än vanligt. Och jag känner mig stel nästan jämt. Annars då, följde med lilli till täby där hon skulle söka lite jobb. Blev en räkmacka för mina sista slantar, imorgon rullar de in nya som tur är. De va längesen jag hade 8kr kvar på kortet dagen innan löning ;) Efter vårt besök till täby centrum så blev de hem och fixa käk. Sen har jag legat i sängen och i badet och kollat gossip girl. Har börjat kolla på gossip girl från första början nu när pretty har uppehåll.
 
Från och med imorgon kommer jag jobba varje dag tills söndag så räkna inte med nått inlägg om jag inte får nått spel innan dess men som sagt är död när jag har jobbat :P
 
Ni får ha en fin kväll, puss på er!
 

Söndag

I fredags fick jag ett erbjudande om att börja jobba på gina tricot i täby. Så i november byter jag från stinsen till täby. Ska bli kul men samtidigt lite små tråkigt attt lämna alla underbara människor. Jag kommer iof att jobba med min chef. Hon flyttar också till täby. Så det ska bli kul med lite nya utmaningar :) 
 
Annars så jobbar jag på för fullt. Är ledig imorgon och de ska bli skönt :) Va en kaos lördag igår. Vad gör folk när de är helg innan löning?  Spenderar sina sista slantar antar jag haha de va sjukt mycket faktiskt :) Ifrredags var jag ute. De va faktiskt kul. Jag hhar tappat gnistan lite när de gäller att gå ut. Jobbar man hela tiden känns de som att man aldrig kommer att palla en ugång. Man är så död när man kommer hem även om det är ett fyra timmars pass. Menmen de kommer bli många utgångar nu i några helger.
 
Nu ska jag ta en powernap sen ska jag spela match, de ni ;)
 

Kort hår!

Sädär då kanske jag har ca 25-30cm kortare hår. Jag vet inte om jjag är nöjd eller om jg känner mig som en kkärring som jag va rädd för. Jag har ju ganska tjockt hår och när man har kort hår är de finare med tunt hår tycker jag. Men imorgon när man får lite smink i facet så kanske de känns bättre :) Vi får se.
 


Min frisör va inte så bra på att ta en före och efte bild, men ni ser att de är stooor skillnad :)
 

Söndag

Halloj, hoppas allt ä bra med er! 
 
Veckorna rullar fort som bara den. Sjukt va tiden går! Det är nästan tre månader sen jag tog studenten. Åh herre. Jag har jobbat lite efter min semester men nu kommer de bara bli ca 2 till 4 dagar i  veckan så måste underhåll mig själv resten av tiden. Jag är en sån person som har svårt att sitta still på dagarna så de bli dyrt när man åker och shoppar, fikar, lunchar osv under tiden man inte jobbar. Men känner att man inte heller behöver ha stressad över att man inte har heltids jobb direkt efter studenten bara man har någon slags inkomst så ska man va glad. Iof  skulle jag kunna stå på mitt jobb varje dag i veckan om jag kunde för jag älskar kläderna, musiken som är i butiken och mina arbetskollegor så de är inte de jag menar. 
 
I fredags efter jobbet var de hem snabbt och åt thaimat sen var de vidare till bipen där jag hade match. Eftersom jag jobbar när träningarna är så tränar jag inget och spelar bara matcher och de är fan inte bra för mig. Som ni kan förstå så trodde jag att jag skulle dö efter min första rush (?) och då menar jag dö på riktigt. Så ska ut och springa någon gång i veckan för att försöka förhindra nära-döden-upplevelser igen, plus att jag gått upp i vikt under min tid i Turkiet, tighta byxor sitter likom ännu tightare nu och de är allt annat än kul. För att gå över till matchen igen så fick jag en boll rätt i magen som satt väldigt fint. Vi förlorad matchen också. Satt ja vad ska man säga va bra med matchen?.. Efter matchen blev de hem och ett vaaarmt bad väntade.Mysiiiis
 
Igår öppnade jag och de va väldigt lugnt i butiken. På kvällen åkta vi tjejer hem till Frida och gjorde egen sushi som smakade bra förutom att riset va lite för hårt haha men de tar vi  med oss till nästa gång. Va jätte kul att träffa tjejerna.  :)
 


Imorgon blir de snagg ;) Har inte klippt mig sen 3 januari = längsta jag varit ifrån en sax sen jag föddes.
Puss på er!
 

Den perfekta

Du är så välkommen hem! Du är nog i någon postbil påväg till ica kvantum där mina vänner jobbar. Ska bli ett riktigt nöje att få bära upp dig och att få äga en varmare skinjacka nu i höst. De jag har väldigt mycket problem med är att jag har väldigt smala armar och lycka till att hitta en jacka som sitter tight över armarna men nu har jag lyckats lite iaf ;)
 
 

RSS 2.0