Läppstift

Ni har missat många härliga dagar i mitt liv eller iaf en trevlig dag. I lördags så tillbringades kvällen hos lissan, hade de jätte kul. Drack, prata strunt och hade de allmänt trevligt bara umgås med tjejerna. Sånna här kvällar är perfekta för sammhanhållning. Man gör inte ett skit utan bara umgås.
Här är några festliga bilder: "tog upp kameran och sa, jag har en blogg att sköta!!"


Idag har jag varit i täby ett tag med Kurden, lissan och Sterra. Vi var inte där så länge för de var strömavbrott i halva cetnrumet så vi åkte till kista istället och där gjorde jag mitt ända köp under dagen.. ett läppstift!! Haha låter som tant stämpel på de men jag får så otroligt mörkröda läppar emellan åt och de går inte att göra något åt så jag köpte ett läppstift i en rosa/beige färg. Nu låter de som fjorrestämpel men stiftet är riktigt snyggt på kommer va skit läkert till solblekt hår och gyllenebrun kropp i sommar ;)



Släng er i väggen ni som säger att det är onödigt att läsa bloggar. Hade jag aldrig läst ca 50 bloggar om dagen så hade jag aldrig vetat att Lumenes läppstift var nedsatta till 50kr istället för hmm ja ett betydligt högre pris. Man får tips och insperation inte bara smaskigt skvaller eller annat skit! :)

Ha en fin kväll fina ni! :)


Septembers nya album = mums!

Står och lagar mat till familjen, idag blir det pyttipanna med ägg och rödbetor. Mums. Älskar husmanskost!

Har varit på äventyr idag, berättar om de efter jag har ätit. Hoppas ni har haft en fin dag!


Ville bara tipsa om septembers nya album det är grymt! Riktiga Sofie låtar. Det är inte klokt att hon är från Sverige! Hon verkar en riktigt härlig tjej om man läser och lyssnar på intervjuer som hon medverkat i. En tjej som släpper album sällan och gör ett helt album med grymma låtar till skillnad från andra artister som släpper låtar lika ofta som vi andra byter underkläder. MEN HUR SNYGG ÄR HON INTE?!



Shopping

Som sagt var i centrum igår och shoppade.. Man ska passa på när man väl har pengar att shoppa.Man blir ju så glad utav de! Köpte de mesta på rean, brukar ju va duktig på att fynda.. Fick även med mig lite smink och så köpte ett läppglans som smakar vanilj och ett nagellack som är i en ljuvlig rosa färg.


Igår kväll var planerna att dra till sollentuna men så blev de inte utav va hemme hela kvällen taggad som en igelkott.. men det var endå ganska skönt. Idag vankas det lördag och jag är sugen på att ha skoj men verkar inte som att mina nära är lika sugna....så får se hur denna kväll slutar..


Kat DeLuna – Party O'Clock - radio main edit




Ha en fin kväll /Sofie


Blått är flott!

Tjenare, va dålig jag är på att uppdatera! Men har haft fullt upp i veckan. Va bland annat i romme igår och kan ju säga att det blev ca 6-7 åk det var så fruktansvärt kallt! Men värmestugorna var mysiga och rånade oss på pengar..

Annars så har vi varit på älvsjömässan i tisdags och det var riktigt kul, ångrar lite att man inte gick runt lite mer och kollade och fick insperation men skit kul var det! Man märkte verkligen vilka som var förberedda och vilka som inte var haha! Gäller att hitta på en produkt eller tjänst som verkligen säljer och som är till ett bra pris. Kan inte vänta tills trean känns det som! Köpte ett jätte fint arbband för 30kr! och i montern bredvid ville de ha 100kr för de haha puckon! Det är jätte fin och så står det "trust" på berlocken.



Idag har jag shoppat mer..........................visar er i ett annat inlägg.

Molella – Paradise (feat. Alessia D'Andrea) - Molella & Jerma Edit

Ska packa min väska och städa lite här hos mamma och sen bli upphämtad av far min! Hare bra! /Sofie


Kan inte få nog..

Tjenare bloggen, känner mig sjukt stressad, ska sammanställa en rapport som är as viktig att lämna in i tid eftersoma tt jag ska till romme imorgon så ahr inte någon tid alls på mig imorgon att göra den. Och på tal om stress och romme så är mina skidbyxor, vantar och mina skidglasögon borta.....hur lyckas man?! Vart är dom liksom.. Nej nu ska jag fortsätta på min rapport sen ska jag äta och sedan slutföra min rapport. Nu får ni ha det så bra så kanske vi hörs senare. LOVELOVE!

Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough

Älskar låten! :D

Nordic Pool

Åh har helt glömt bort att berätta, jag har troligtvis ett jobb från och med april! :D Ska iaf stå i kassan på lördagar och sen jobba på sommaren. Är skönt att jag äntligen har tagit tummen ur röven och frågat! Har ju lite tur som är dotter till en av delägarna hehe! Men tro inte jag fixat de genom pappa! Icke sa nicke! Har frågat helt själv igår och idag berättade jag för far min! OCh nu kanske ni undrar vart någonstans? Jo på nordic pool som ligger vid infra city väst alltså vid rusta och vad det nu är som ligger där. Så då lär jag inte leva fattigt fram tills min härliga utomlands semester med tha braouds. Va bara tvungen att meddela! :D Ha en fin kväll!


Niklas 14år!

Idag gäller det att prioritera rätt! Ska göra en uppsatts om idrottsskador på två a4, plugga lite inför provet på onsdag. Sedan ska jag laga mat till min fantastiska familj!

Idag fyller min lillebror 14 barre. Grattis, hoppas du får en bra dag!


Big brother?

Tjena bloggen, tänk att jag kunde ha den hära sköna sovmorgonen om jag va bättre på engelska.. Men men. Sitter just nu i soffan och har precis ätit lite rester från igår. Åt thai mat och måste bara säga en sak. Kommer ha sjukt jävla svårt att äta kyckling igen. Fyfan höll på att spy, fick en sån äckligbit i munnen..

Som varenda svensk jävel säkert gjorde igår så såg jag självklart på big brother men jag tycker inte man kan dömma de redan? Snälla vi fick en presentation om varje deltagare. De är när de börjar leva typ om en vecka man kan avgöra om de går att se eller inte. Eller har jag fel? De kanske är helt sjuka egentligen. JAja det väntar och ser.

Ska upp och sätta på mig kläder och fixa mig lite. Idag blir det hårt plugg. Denna vecka är vidrig! 3 inlämningar och 2 prov! Kanske inte bloggar lika mycket därav. Men inget har hindrat mig innan. Det är skönt att få ett break ibland! Puss på er!

/Sofie

Born This Way Covers!

Jag är helt kär i Lady Gagas låt - Born this way! Här är två låtar som sjunger cover på den. As grymma. Älskar killen. De lite hesa i låten mums.



Värstingarna

Hej bloggen, håller på att hjälpa med att städa. Klockan tre kommer det gäster till Niklas som fyller år imorgon. Så släkten kommer hit och ska fira honom. Efter det ska jag på fotbollsträning.. SEGT! Men man måste röra på sig har inte tränat på två veckor nu. Inte för att jag har varken lust eller ork ahha.

Låg och kollade på "värstingarna" med mamma halva natten. Så är ganska seg idag. Måste bara rekomendera filmen den var skit bra! Det är ofta man får frågan om en bra film. Och jag är jätte dålig på att komma ihåg titlar på filmer så här har ni ett tips!



Ha en fin dag!/Sofie


Lite random

Tjänna, kom precis hem från några släktingar. Har käkat tacos..och vet inte vad min kropp vill mig riktigt.. Mår inte bra av att jag inte får i mig någonting. Om det fortsätter såhär måste vi ta tag i dehär. För jag vill äta!!!!!

Idag har jag iaf bara tagit de lugnt glidit runt på bloggar och hängt på fb. Ni är dåliga uppdaterare! säger tjejen som är sämre hehe. *ler* Ska snart se en film med mamma på trean. Kommer nog slockna under filmen för jag är bamse trött! Som resten av mitt kära gäng nog är efter gårdagen. Har så jävla roliga utdrag från dom här ska ni få några.

ISSA:
haha samma :):) gick det bra att komma hem sen igår?

23:26
adå, själv då? :):)
23:27
javisst, men min dragkedja på skorna gick sönder så mamma var tvungen att klippa sönder dom :/:/

Hahah seriöst har ni inte en bild i huvudet när issas mamma står och klipper av issa skon hahaha!?

ANONYM SKREV:
Spydde imorse...
Hahahahaha

osv....... haha ska kolla nu på film. Puss!

Ingen kan älska som viiiiii

Förstår inte alls hur folk dricker, spiller och har sig fyfan vad mina ytterkläder luktar öl. Har säkert legat på golvet i hallen där folk gick på jackorna och hade tappat en hel öl och inte torkat upp? förstår inte när man är hos andra har man ingen empati alls i kroppen eller? Aja. HAde iaf en toppen kväll men mina vänner. Vi var hemma hos Jimmy hela kvällen och roade oss. Kul att se att så många kan va taggade på samma gång! :D Även fast de uppstod lite missförståd och så, så var kvällen toppen.

Skrattar lite för mig själv när man säger till sig själv att ta massa kort under helgen för att bloggen ska bli roliga, så gör man inte de. Men iaf 3 kort blev de. Känns som att man ställde upp på bild 8034 gånger igår (haha låter som värsta bloggerskan som ska skryta) Men de kommer nog upp på fb så där kan man nog sno lite bilder där ifrån. Hoppas ni också hade en trevlig kväll :)


Ps, nu har ni nog sett varenda liten tand i min mun! :D


Varför har ingen visat mig denna låt förut för?!! hitta den igår och dog direkt.. så jävla härligt igår när alla sjöng med! :D

Étoiles Filantes – Ingen kan älska som vi 2010 - Étoiles Filantes Radio Remix


-


Wake up

Nu när jag suttit hemma hela dagarna har jag hittat nya fina bloggar och väldigt speciella bloggar. Men någon jag bara var tvungen att sitta och läsa nästan alla inlägg som har skapat var Chloe Schuterman, vilken tjej. 12 år och är helt a, nej men blev helt till mig, bortskämd liten skitunge! Men för att va i den åldern verkar hon vara väldigt snäll. Tror säkert att de flesta i den åldern som har en rik mamma är bitchiga osv..

Har legat i sängen HELA dagen förutom när jag tog och stekte köttbullar och koka spagetti mums, första riktiga måltiden på hela veckan :) Längesen mat smakade gott i min mun, eller iaf för den här veckan. När jag har legat här så har jag hunnit kolla in alla avsnitt av stylelisterna. Det är bra och har varit en bra tidsfördrivt. Men en sak jag undrar är, varför har dom inte sånna program på tv på DAGTID istället för bara på webben? Menar hellre kollar man på de än tvshop som sänds på tre kanaler samtidigt..

Sibel – Wake Up


Tvättar du dina smink borstar/penslar?

Hej alla fina, ställde klockan och allting imorse för att jag ville till skolan men med för lite sömn så höll jag på att svimma i duschen så jag  gick och la mig igen. Det va ruggigt skönt och jag somnade en timme sen fick jag ett sms av steffi att romme går att boka igen. Jag har bokat och allting men det stod att man skulle få ett mail men det har jag inte fått :(

Juste igår när jag inte hade något bättre för mig så gjorde jag nått jag verkligen gör för sällan. Jag tvättade mina smink borstar. Nu för tiden så kostar inte penslar och borsta lite till sminka, eller det finns ju billiga också men dom brukar inte va så bra, hårstråna går av så har man små fjun i ansiktet. Eller har jag fel?

Men för två år sen så köpte jag en "brush cleanser" från isadora. Jag läste de i blondinbellas blogg tror jag och blev helt förvånad att hon tvättade penslarna haha.  Så jag började då och måste påminna mig själv oftare. För man märker verkligen hur mycket sminkrester det är på borstarna när man tvättar dom.

Vill bara tipsa om just isadoras för den kostar 98kr tror jag om man ska köpa i.ds så kostar den dubbelt så mycket och det tycker jag de inte är värt. Har haft min i två år och de är mer än hälften kvar..





God natt ♥♥

Ska till skolan imorgon om jag får sova något i natt.. det kommer vara tufft men jag ska dit. Måste tänka på annat. Vill inte komma efter i skolan osv. Sen kan man inte ligga och deppa för länge..Även fast man inte har lust till annat. Har pratat lite med mamma så det är skönt.

Just hade påbörjat ett inlägg tidigare idag om ni liksom undrar varför ni ahr 480357 klick på era bloggar denna vecka så är det bara lilla jag! Steffi skrev till mig "Sofie är de du som sitter och klickar in på min blogg, jag har jätte många klick!!" haha så oroa er inte ni har en stalker Sofie Jansson bara.

Annars så ligger jag och kollar på efterlyst och inser att folk har det så mycket värre än mig.. Ne nu får jag inte deppa mer. Vi hörs imorgon alla fina. Ni har varit guldvärda och jag älskar er! Puss!

Rihanna – California King Bed


Mickan

Många vill se ut som kändisar men hur ofta är det egentligen man vill se ut som svenska kändisar? Det är oftast de dära sten rika människorna man faktikst ser upp till och vill va som. Någon som jag verkligen älskar efter att ha sett hundtricket och sedan börjat se på solsidan är Josephine Bornebusch. Hur snygg är inte hon, och som hennes roll som mickan hur jävla bra klädstil har hon inte där? Åhh älskar henne. Någonting som är bra nu, det är att H&M har fått in jätte mycket fina kläder som är i stil med mickans! :D Ska kicka lite imorgon om jag orkar.

Om jag någon gång i mitt liv vågar klippa mitt hår kort så vill jag se ut sådär. Fint blont och kort hår. Men jag tror att jag inte skulle passa i de med tanke på att jag har ganska tjockt hår.. På vissa är det jätte fint men är tveksam på mig själv.


.


Skulle vilja berätta för hela världen hur jag känner, hur jag mår, varför jag inte är i skolan osv. Men det går inte. Det är någonting som jag håller för mig själv. Någonting jag hoppas löser sig. Någonting som betyder så fruktansvärt jävla mycket som jag kanske förlorar snart. Gråter mig till sömn, när jag väl sommnar drömmer jag drömmar som jag vill ska uppfyllas med vaknar endå lika som jag somnade, gråtandes. När jag äter så mår jag illa och allt mjölas i munnen. Ingenting vill ner. Tänker på så mycket. Ingenting jag borde utan borde tänka på saker som gör mig glad. Tänker på varför hände detta? Men samtidigt visste jag att dagen skulle komma någon dag. Men fan inte såhär snabbt..var inte alls beredd..

Jag vet att folk kommer tro att jag skriver texten för att få uppmärksamhet men tvärt om, så jävla skönt att få skriva av sig. Fråga ingenting, mår bara sämre då. Acceptera bara och var lite förstående...varför jag inte kommer kunna vara samma Sofie ett tag framöver.. Vill inte att ni ska vara smöriga eller så va er själva för de är de som får mig att må som bäst..


Låten får mig att gråta men samtidigt på bra humör..
Matt White Band – Makes Me Happy


♥♥♥


Frida gjorde ett jätte fint kollage i sin blogg för några veckor sen och man blir typ rörd utav de, tänker åååååh de där är där ifrån ovh blabla.. Försökte göra något liknande men kvaliten på bilderna söööööööööög... Försökte ta alla "sofie bilder" jag hade på datan. Så mycket kärlek på så många bilder ♥


Heaven Can Wait

Där var mina drömmar om kenzas skinnbyxor borta.. skulle inte lägga 4000kr på ett par byxor... dom kostar fan mer än hennes jackor.. men drömma kan man alltid. Nu när jag är som en deprimerad kärring så kan man alltid kolla på kläder. Det gör en alltid glad (om det är prislappar som tillåter dvs)

Är hemma imorgon också, har inte kunnat äta så mycket idag och det gör mig bara mer slut än vad jag redan är. Ska ha ansiktsmask och gurka för ögonen är så svullen runt ögonen så det är sjukt ser typ missahandlad ut. Har förövrigt gått upp från sängen 3 gånger sen jag la mig här igår efter skolan. Och de va toa besök och hämta den lilla mat jag ätit besök.
Så börjar få skavsår på kroppen. Men jag trivs här! Vill bara gå i ide och vakna upp när min dröm blir sann igen! aligger jag gärna här i mitt mörka rum och mår allmänt dåligt.


Idag på tv, som jag har längtat efter dessa serier när man kollat på tvshop hela dagen.
19.30 halv åtta hos mig
20.00 112-på liv och död
21.00 Den hemliga miljonören eller sommar i sverige. Älsakr båda programen! :D


Starpilots – Heaven Can Wait - Radio Edit



Älsakr deras låtar, man blir så glad även fast alla typ låter lika dana. Men riktiga party låtar!

BORN THIS WAY

Ligger hemma i sängen och kollar på alal värdelösa B serier och tvshop.. Skulle vara en perfekt dag till att plugga. Men jag orkar inte. Fryser osv..

Annars så ska jag nog boka romme idag med brudarna, så jävla kul! :D Om det finns platser kvar så bär det av nästa torsdag om jag inte har fel. Ska bli fantastiskt! Funderar på att följa med upp och åka skidor i år med familjen. Men jag vet inte riktigt de är när jag har praktisk så vi får se.


Jag tar tillbaks de jag sa om Lady Gagas nya låt! Den är mer än grym!



Hoppas allt är bra med er..


Sjuk?

Ligger just nu i sängen som jag gjort enda sen jag kom från skolan. Tog en varm dusch efter skolan sen la jag mig. Har fryst och kännt mig sjuk. Får se om det blir skola imorgon, men som det ser ut idag vet jag inte riktigt... Har itne kunnat äta på hela dagen känns som att allt ska komma upp. Men fick i mig ett stekt ägg efter skolan, så ligger och kvider för att magen kurrar men mår samtidigt illa..

ska stänga av datorn nu, har ont i huvudet. Puss på er hoppas alla har haft en fin dag..'

såhär känner jag mig

Glad alla hjärtans dag!

HAr varit på en lektion imorse som innhöll engelska. Min buss var 20 min sen så jag stod ute i typ 30 min och frös röven av mig i 20 minus. Sen har jag mitt långa hål på 2 ½ timme. Så det är lite små trist. Annars då, sjukt trött, kunde inte alls somna igår kväll.. Och då svider de mer att veta att man börjar tidigt när man kunde sovit längre om man inte hade engelskan.. Men kan man inte så kan man inte.

Idag är det ockdå alla hjärtans dag. Mysig dag för de som har någon att mysa med.. Annars känns det som en vanlig dag. Man fick godishjärtan idag i skolan också, vid ingången haha!

Annars har jag hunnit störa mig på folk som stänger dörren i skolan precis när man är bakom.. Äckelungar! Själv står man typ kvar i hundra år och väntar på dom som kommer bakom.

Nej nu ska jag packa ihop alla böcker och sedan röra mig mot bussen. Ska sätta på mig lite varmare kläder. Puss på er!

Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

Hörde på radion att dom spelar denna version i alla länder utom usa där kör dom bara orginalet. vi i Svergie är ju så petiga med att man typ inte få ha några fula ord i låtar typ som akon sexy bitch och sexy chick haha! Vilket trams hah!

Enrique Iglesias – Tonight (I'm Lovin' You)

Har du tagit bilder på din stjärt och lagt upp på internet?

Nu är det paus, kollar såklart på solsidan som halva Sverige nog gör. Haha funderar på vem fan det är som skriver detta sjuka manus! hahaha dör! :D Ville bara säga de. Hahaah åhhhh vad jag vill ha Mickans stil!! MUMS!


Gråt, skratt och tårar

Hej bloggen, idag har jag bara degat framför tv hela dagen. Skit skönt! Blev ännu gladare när det visade sig att träningen var inställd. Ingen annan än Sofie Jansson var gladare.

Igår hade jag en jätte trevlig kväll men även en väldigt hemsk kväll. Precis allt man ska dela med sig utav med sina närmaste vänner. Fick veta saker om andra jag inte hade någon aning om. Vilka äckliga männsikor de finns där ute man trodde så mycket bättre om. Man kom på sig själv hur äcklig man själv har betet sig mot andra och inser att man fan inte är värd en fin vänskap som fortfarnde står kvar. Berättade något om mig själv som endast mina föräldrar och några få från släkten vet om. En bland de svåraste tiderna i mitt liv då jag mådde så pass dåligt. Och det blev blandade reaktioner kan man säga, ska nog hålla sånna saker för mig själv i fortsättningen. Eller jag har vuxit till mig och kommer aldrig göra om det igen för varken kropp eller själ. Vet så mycket bättre nu. Är stark nu!

Men till det bästa var att få vara med sina bästa vänner, att få skratta, att få gråta tillsammans. Att bara vara vi!♥




Kärlek från Sofie

Ö

Åh ibland vill man verkligen skaffa lösenord och bara skriva av sig.. Ska göra mig iordning nu för att sedan åka till kista med Lilli och Bäckis! Ska leta efter en jätte fin pälsjacka i kista <3<3<3<3<3 Ha en fin dag! Love Sofie

Jag vet att Julkan kommer klaga lite haha men hon sjunger faktiskt!!!!!!!!!!!! :D:D Puss


Tidsinställt inlägg!

Min kväll har spenderats med bad och film. Badade i nästan 20 minuter (bra för att vara mig, brukar ligga där i typ 3 min annars) Gjorde allt dedär man aldrig gör annars, ansiktsmask, fila naglarna osvosv. Så det var skönt att få sånt skitgöra klart. Det var första gången på länge som jag faktiskt kunde slappna av och bara vara. Annars känner jag mig alltid så stressad, vet inte varför lever egentligen de mest chilligaste livet.Efter badet kollade
Jag niklas och pappa på bröderna Karlsson och vilken film, värre en en skräckfilm! Då menar jag att man satt och va mer orolig under den film än vad man sitter under en skräckfilm. Haha! Den var iaf bra. En tipisk svenskfilm men funkar absolut att se!

Så här mysigt har jag haft det för mig själv


Tove Styrke – White Light Moment

Ingen kan någonsin fatta hur mycket jag har HATAT denna låt men nu spelar dom sönder den på radion och den är rätt skön :$ Bra att man kan ändra uppfattning om låtar va. Brukar vara ganska bra på att uppfatta om en låt är bra eller dålig i god tid men ibland ändrar man sig faktiskt!

Ha en fin dag så hörs vi senare! Puss på er!


Alone

Är det någoting jag verkligen vill lägga pengarna är på dessa as snygga brallor. Älskar dem. Är helt kär i skinnbyxor. Men dessa som kenza har designat är helt jävla otroliga. Kan man köpa dom i butik nu?!?!

Går inte att kopiera bilderna så jag länkar till inlägget HÄR! 

Och lilla Jullebulle undrade vad programet hette där jag gör om bilderna i och de heter PhotoScape. Bara att ladda ner gratis! Sök på google så kommer de upp!

Annars då? En typisk kväll då inget händer och man vill blogga om allt som kommer upp i huvudet. Ska plocka undan alla påsar och skit som ligger i hela mitt fina "nystädade" sen i torsdags då städerskan var här. Sen ska jag nog sussa. Gör ett inlägg som är tidsinställt till imorgon bitti tror jag. Åker nämligen till kista med Lilli imorgon och kolla läget. Så bloggar nog inte ikväll mer puss på er!

Jasper Forks – Alone - Radio Edit

Hittar verkligen inte låten på youtube men en annan goding som jag bara älskar även fast dom inte sjunger någonting i den så är den så jävla skön. Pianot och allt! mums!


Hej jag heter Sofie och jag är allergiker....

Blev en spontan shopping tillsammans med Steffi och sedan kom Kurdie. Känns som att garderoben inte har någonting som passar fröken Jansson för morgondagen. Så hon ville hitta något fint men väsby centrum hade inget att erbjuda. Någon som vill åka och shoppa imorgon? bara hojta! :)

Läkaren ringde idag och berättade resultaten från mina prover om allergin. Och det visar sig att jag är allergisk mot Katt och hasselnöt. Kul att jag aldrig mer kan äta MARABOU HELNÖT ..............Får tydligen inte äta någoting som innehåller de så jag måste läsa på varje jävla förpackning innan jag ska äta något om de innehåller spår av de.. För om jag äter mer nu så kan de bli värre med allergin.. Men om jag skulle va på väg att typ dö så fick jag lite sprutor och massa tabletter så de hämtade jag ut på apoteket och blev 750kr fattigare! Stackars er allergiker som har haft allergi i flera år. Dyrt för er!



Men egentligen åkte jag ju till centrum för att shoppa något att ha på mig men istället var jag duktig på att shoppa saker till sommaren.. Ett snyggt armband som kommer va skit snyggt i sommar, samt ett skärp och ett snyggt nagellack! :D



Nu ska jag kolla film med far och bror! Ha en fin fredagskväll! :D /Sofie


Vilket snökaos

Älskar mina cp meningar i bloggen, som den första igårdagens inlägg haha!

Som alla förstår så är det ingen idé att gå till skolan idag. Kände direkt när jag kollade ut att skolan fick vänta. Hörde att bussar stod stilla i väsby. Fick sms av julia där hon skrev är vi lediga? alla i rudbeck är de. Gick in på hemsidan på vilunda "INGA LEKTIONER INSTÄLLDA" hahah när julia kommer till skolan så är våra två första lektioner inställda haha. Äckliga lärare. Så dom kan ju inte komma hem eftersom att NÄSTAN alla bussar är inställda. Men jag sjukanmälde mig hur som helst. Dom kan inte räkna med att man ska komma.

Visserligen lämnade jag inte in ett arbete i tid och går ta G på den men tror fan inte läraren själv va i skolan satt.
Nej hurre ni nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla ut och njuta att man troligtvis inte kommer sätta foten utnför huset idag. Puss på er!


Boys Don't Cry

Det är sjukt hur upp och ner min statistk går upp och ner! Ibland brukar jag sitta och räkna upp alla som läser bloggen och sen undra vilka resten är som jag inte vet om. Haha! Skön och nyfiken tjej!

Ska inte sitta här mer har fruktansvärd huvudverk. Har börjat få de på sista tiden. Men jag måste göra klart några skolarbeten på datorn tyvär! (och blogga) (A) Nej nu ska jag verkligen inte skriva mer. Ha det så bra och sköt om er!

Ulrik Munther – Boys Don't Cry


ska åka buss hela mitt liv

Har övningskört idag- aldrig mer!

......................................................


Necklace

Hade börjat på ett jätte fint inlägg så ringde telefonen och jag fick stress och råkade trycka på några knappar på datan och allt försvann.. Kul.

Har iaf ett nytt program där man kan fixa bilder osv. Så jälva braaaaa! Nu blir nog bloggen mycket roligare eller iaf se roligare ut! Någonting jag är helt förälskad i nu förtiden är STORA halsband! Så jävla snyggt. Har kollat runt på olika hemsidor idag för att beställa hem. Men får beslutångest vilket man ska beställa så väntar ett tag. Köpte ju två st för någon vecka sen och man kanske ska använda dom lite mer innan man köper något nytt.

Kollade även på stora ringar som är så jävla snyggt när ANDRA tjejer har på sig men på mig ser de för mycket ut på något sett.. så jag håller mig till haslbanden! :D


Halsbanden är från nelly och hm :)

Sean Kingston – Party All Night (Sleep All Day)

Tror att låten kommer slå igenom STORT! Man blir så glad utav den och vill bara dansa. Taggad tjej inför lördag ;) haha! Älskar iaf låten och är värd att lyssna på ;)


Hit The Lights

När man är på ikea så blir de ju ofta lite mer handlat än vad man har tänkt, inte sant? Jag brukar vara en expert på att köpa små skit. Men igår höll jag i hatten och letade endast efter ett smyckesställ hem till mamma. Men de hade dom inte så jag köpte krokar och hängde upp på väggen. Blev skit snyggt faktiskt. Eller..ska jag vara ärlig har jag bara en klocka här än haha! Men de kommer smycken som ska klä en bit utav min vägg.

Där sitter dom bra bredvid min söta spegel!  Kvalitetn på bilden är sämst haha! Men var helt bomb säker på att jag hade kamera laddaren med mig till mamma, men icke sa nicke! Så mobilbilden får duga!


Har precis avnjutit en god hemlagad pizza. Nu väntar tvn och bara ta de lugnt. Orkar varken öppna en läxbok eller typ ut och springa..varför skulle jag ut och springa? äh vettefan vrför jag skrev springa..

Jay Sean – Hit The Lights - Explicit Version


Dancing Tonight

Hej bloggen, sitter just nu på lektion. Ska plugga gärnet inför provet nästa vecka. Känner mig lost. Men de ska gå har ju som mål att ha minst 6VG i tvåan. Och fick veta idag att jag fick VG i projekt och företagande. Så det är toppen. Att jag avslutar en kurs och har redan ett VG mihi.

Annars så har dagen varit bra, blev fiskpudding i skolan och det firade vi tjejer med grillen! Så jag sitter och har tryckt i mig en fet kebab med bröd och är sjukt jävla mätt.

Igår så var vi på ikea nästan i 4 hela timmar och de kändes på kroppen. Satt och sov påvägen hem typ. När vi kom hem hjälpte jag Nicke med att möblera om i hans rum men vi gav upp ganska snabbt.

Nu ska jag fortsätta med arbetsmiljö och säkerhet hej!

Kat Deluna – Dancing Tonight

Mot ikea

Hej bloggen precis hem kommen från solningen. Hann inte berätta om gårdagen i inlägget nedan som tänkt.

Övningskörde för typ tredje gången igår med trafik. Det gick faktiskt ganska bra förutom några kärringstop med panik. Och som pappa skrev på fb : Hon e riktigt duktig... men lite snabb in i kurvor och korsningar. Så där har ni en utvärdering av min handledare ;) JAg körde iaf ända till barkarby och där skulle vi köpa lite saker på ikea men tror med handen på hjärtat aldrig jag sett så mycket folk där! Så vi gick lite på outletet och köpte bara saker till hemmet.. Efter de hade jag träning för första gången på typ 2-3 veckor.. As jobbigt.

Nu ska jag och niklas med mormor och morfar till ikea. Ha det bra alla nära och kära!


lite snabbt

Dagen började med att gå upp tidigt för att gå på min extra engelska. Läraren var nästan en halvtimme sent så jag blev lite orolig. Men tillslut kom hon och jag hade 45 mins engelska. Efter e åkte jag hem och lagade en god lunch. Sedan åkte jag till skolan och var på föreläsning om hiv.

Nu sitter jag på min sista lektion som slutar typ nu. Ska åka och sola efter skolan med Sabbe.

Hinner inte skriva mer nu hare bra!


God natt!

Har varit barnvakt hela kvällen. Vi åt en god pastagratäng och massa godis och annat onyttigt. Vi spelade olika spel och kollade på tv. Melodifestivalen var lika katastrof som vanligt. Men tror att danys låt kommer att fasta på hjärnan när man hört den några gånger. Annars lika värdelöst som alltid. Barnen somnade när vi kollade på lasse och majsas dektektivbyrå. Eller vad de nu heter. Så jag kom hem för någon timme sen och är helt död. Ska sova helt själv i ett tomt hus... fun.



God natt, sov sött!

Håret, gårdagen, dagen!

Vågade inte klippa kort igår.. Feg jag är! Men jag gjorde mer slingor än vanligt så är ganska blond och 1dm korthårigare. Men jag är nöjd. Håret har fått lite mer liv. Fick en jätte fin uppsättning också.

På kvällen hade vi halva släkten här och åt. Trevligttrevligt. Åt jätte god mat och hade de trevligt. Efter maten så åkte jag hem till Steffi där några brudar var och vi hade jätte trevligt satt och snacka och drack lite. Sedan så åkte vi till Charley där det också var trevligt.



Idag så har jag avrit och fikat och kikat lite i affärer med Issa och Steffi. Mysigt. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina favoriter. Ska bli jätte mysigt. Kanske bloggar därifrån sen.


DJ Assad – Playground - Radio Edit

Ett tips, kolla inte på klippet för videon förstör låten, så jävla b!


Love


Begravning och klippning..

Är på begravning nu efter de blir de klippning och slingning, ryker håret eller ej? De får vi se.......


n

Snygg stavning i mitt förra inlägg.. delaktiv! haha!

Idag har dagen rullat på. Haft en lektion sen varit hemma ett tag och sedan bar det av till min praktikplats vecka 12-15 de verkar verkligen jätte snälla och blev jätte bra bemött direkt. För er som inte vet så ska jag praktisera på konsumentföreningen norrort. Det är ett kontor som ligger nära väsby stationen som håller på med administrativa grejer för coop medlemar typ. Och min uppgift under praktiken är att få ett projekt jag ska ta itu med ;) Så det ska bli spännande.

Annars då. Imorgon är det begravning för en släktig som gick bort efter jul, ska även klippa och slinga mig imorgon.. ett himla tjat om mitt hår men jag vill klippa kort men vågar inte. Mitt hår är bra långt nu.. Äh jag väntar tills efter sommaren..eller? :D



Har en åsikt..

Förstår mig inte på folk som hela tiden ska hacka på andra 24/7. Börjar faktiskt tröttna, även fast inte jag känner mig delaktiv alls i detta.

Vybz Kartel – No Lie


Help Is On The Way

Skulle ju försöka mig på ett inlägg i går (ett tidsinställt) men min dator fick damp och blev överhettad så den stängdes bara av. Så fick damp för de sen när jag ska göra klart min och sabbes rapport så blev de cp så damp på de. Fick åka tidigare till skolan imorse för att fixa de sista och lämna in men då kan de inte bli mer än G. Men att vi troligtvis får ett betyg överhuvudtaget är skönt. Vissa sätter ju IG om de är inlämnade försent.

Annars har dagen flutit på väldigt bra. Köpte mig en snygg klocka och ett fint halsband! Man ska handla på ur och penn när de har rea. Allt är nästan gratis!



Det bara skriker proffsbild om korset! ;)

Rise Against – Help Is On The Way


Kaos Med Han

Jag orkar inte skriva alla dessa dagar 1, 2 osv. känner att det inte är så intressant att veta om mig haha. Även fast bloggen kanske blir intressantare men skriver inte bara för er faktiskt! Alltid kul att själv blicka tillbaka om några år eller bara några månader haha!

Idag har varit en väldigt seg dag då jag haft stress och inte kunnat koncentrerat mig på någonting.. fråga mig inte varför.. Hade iaf en stor inlämning idag som jag ska färdigställa ikväll. Känns skönt att ett stressmoment blir färdigt idag. Ska även plugga lite natuvetenskap. Har prov på torsdag.. Vet inte men jag har stress i hela kroppen för någoting jag vet inte vad det är.. får verkligen damp.. blir nog bra snart, det gäller att tänka positivt!

efter detta inlägg ska jag pröva att skriva ett inställt inlägg som kommer senare ikväll! Haha Puss på er!


Laserturken, Naico – Kaos Med Han

Ja jag är efter med låten haha, men den är så jävla skön förutom när han pratar haha!


RSS 2.0