HEMMA DEN 5 AUGUSTI

HA DE BRA HÄR HEMMA!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Ska försöka sova i 2½ timmar nu innan det är dags att gå upp! PUSS

NAPA LINNET

Vi tryckte ju tröjor för två tre veckor sen och igår hämtade jag och pappa ut dom. Dom blev ungefär som tänkt , lite litet tryck på citatet men annars så! :D 


Herregud i natt åker vi!!!!!!!

Helt jävla sjukt en jävla dag kvar! I NATT ÅKER VI! Tänk för typ 9 månader sen bokade vi och de kändes som att de skulle ta hundra år för den 29 JULI att komma men de har gått sjukt fort förutom denna vecka den har gått sjukt SEGT!Men nu sitter jag här med packningen i bakgrunden och sjuka tankar i huvudet. Detta kommer bli så sjukt bra!

Vi var på samma fest som vi var på i lördags igår. Sjukt trevligt folk men att lyssna på Håkan Hellström är en annan femma på fest. Säger bara en sak fan va skönt att det är min musik på hotellrummet eller hur Frida ;) Nej men fick jätte ont i huvdet under kvällen ( kan bero på Håkan) och va väl inte sådär jätte rolig. När jag kom hem med nattbussen så kan jag säga er att en macka och sängen var min bästa vän. Men allt jag äter mår jag typ illa av sen jag åt subway kan de ha något med det att göra tro?

Uppdaterar mer under dagen! ;D PUSS

2 DAYS LEFT

Idag har jag varit i centrum med Lilli vi köpte jeansshorts och annat kul. Ska göra mina galet slitna. Hoppas på att det kommer bli snyggt. Vi åt subway och nu vet jag att jag verkligen inte kan äta de mer! Mår så förbannat illa efter jag ätit varje gång. Trodde jag skulle spy ner hela centrum idag typ. Och fan va dyrt de har blivit?! Fan en halv macka med en dricka kostar fan mer än en fet kebab tallrik på grillen?! Aldrig mer subway!

Imorgon ska jag åka med pappa till optikern vid kvart i 10. Upp med tuppen! Sen ska vi köpa resväska, växla pengar OCH HÄMTA UT VÅRA NAPA LINNEN!!!! :D:D Och köpa annat skit.

Har känt mig sjuk hela dagen eller svettats snorat osv så ska lägga mig nu och ta en alvedon.. Först väntar jag på ett spännande samtal. Ha en fin natt ♥


ÅHHH VILL ÅKA NU! :D

Nu är man redo för stranden!!!!!!

TYP 3 dagar kvar :D:D

Igår var jag i stan med Lilli, Lilli slog till på stort och shoppade massa medans jag bara fick med mig några armband, en skjort/tunika och ett par svarta bikinitrosor. Mina var lite smått slitna haha.. Kan ju säga att båda var ganska slitna haha vi hade ju dansat i flera timmar i sträck kvällen innan så träningsverk i bennen gav resultatet igår. Bra uppvärmning inför napa. Fast vi ska ut på onsdag tror vi :D Man behöver ju inte dricka om man inte vill utan bara dansa och umgås, älskart! Någon som ska med? :D Annars igår åt jag enbart donken igår. Eller okej pommes till frukost, donken lunch, middag donken och kvällsrunda donken.. haha medans andra tränar till och på sommaren så unnar jag mig fet mat!

Idag har jag varit i sollentuna centrum med mormor, morfar och mamma. Köpte ett par skit sköna skor som troligtvis kommer att finnas på fötterna på dansgolvet. Åhhhh är så sjukt taggad! Ska lägga fram alla kläder imorgon åh herregud. Tog fram mitt pass osv idag. Det kommer verkligen bli skit bra! :D:D Imorgon ska jah nog på turné med min kära far, köpa allt som ska med och växla pengar osvosv :D

Nu ska jag damsuga nedervåningen innan pappsen kommer hem! PUSS

Underbar kväll igår

Ja vart ska man börja? Kvällen började för mig hemma hos mig med Kurdie och Lill Kurden. Hade bjudit över dem på middag eftersom att vi var ensamna. Vi satt och pratade och hade de allmänt trevligt. Vid halv åtta sitter jag i mjukiskläder och fett hår och får ett sms om jag vill följa med på fest och eftersom att jag va så jävla taggad iförrigår och ingenting kul hände så fick de bli i går och det ångrar jag inte en enda sekund haha. Tar bussen till madde där lite tjejer är. Efter lite lekar och annat bestämmer vi oss för att ta bussen mot rotebro station och väl på busshållsplatsen går inte bussen så vi GÅR i 13cm klackar yeha. Sen förtsatte kvällen i princip på dansgolvet hela tiden. Så jävla underbart när alla dansar. 3 över 3 i natt springer tre barfota tjejer igenom hela rotebro och ska med nattbussen som går 09. Fyfan trodde mitt hjärta skulle ploppa ur bröstet på mig. Så sjukt äckligt. Men vi hann hur som helst hihi. Kunde sovit hos madde men som ni säkert vet hatar jag att sova hos andra..


Ska ta bussen 39 och jag ser ut såhär... HEJDÅ


Lite bilder på min galna släkt på Åland


Shoppat på Åland

Sista dagen på Åland var jag och mamma inne i Mariehamn och kollade i butiker. Hittade ingenting förutom lite skönhetsprylar. Två läppstift. Ett läppbalsam och ett nagellack. Är väldigt ledsen att mitt andra läppstift har försvunnit... Menmen hade på mig de oranga igår och det är riktigt härligt till ett brun ansikte. Ja jag är lite brun efter åland ;) Föresten trodde jag inte att Yves Rocher eller vad skjutton det heter fanns kvar. Men det gjorde de tydligen på åland och fan va billigt allt var. Allt på bilden kostade typ 80kr.

Juli 23, 2011

Hemma efter tre timmars jobb. Fick ställa iordning alla nya leksaker. Så kul! Annars flöt tiden på galet snabbt. Första lördagen på LÄNGE som jag verkligen var pigg haha.

Just nu ska jag städa här hemma, ta fram kläder inför resan och se satt allt är rent och luktar fräscht! Åh är så taggad vi satt och snacka en hel del igår under tjejmiddagen och det ska bli så nice! Längtar skiiit mycket verkligen! :D:D Under tiden ska jag lyssna på napa listan så att jag kan alla låtar. Hatar när man inte kan låtar hah. Blir så mycket bättre när ALLA sjunger med och är glada liksom ;)

Kommer nog att uppdatera en hel del idag, har inga planer och är heeelt ensam ;)


En fin dag ♥

Sitter just nu i min säng och känner mig väldigt vilsen. Har miljoner tankar i huvudet både bra och dåliga tankar. De negativa tankarna borde egetnligen inte finnas. Men de finns...

Min dag har varit väldigt trevlig. Började dagen med en fet lunch från drop in tillsammans med M, sa hejdå osv och fick skjuts till infra. Där mötte jag upp Lilli, våra planer var en heldags shopping. Vi åker till station och jag frågar lilli " fan lilli ska vi ligga och steka vid poolen istället?" Och så fick det bli. Vi skulle möta upp frida på station för att hämta lite grejer och det gjorde vi också och även hon kom senare till mig. Annars idag har jag och Lilli åkt jävligt mycket seg way. Jag och lilli har åkt fram och tillbaka från pappa till lilli från pappa till mamma osv. MEn det har varit trevligt det med. När vi väl var färdiga gjorde vi oss i ordning och gick till Issa där det bjöds på god mat och dryck. Var skit taggad hela dagen på att något skoj skulle hända mot kvällen men det blev trevligt tjejsnack som uppskattas det med.

Kurdie den bjuder du på ;)


Nu fick jag en bloddroppe på benet = rinner näsblod...GOD NATT ♥

Hemma!

Har haft jätte bra dagar på åland tillsammans med släkten. Ena dagen övningskörde jag till olika loppisar men vilka usla loppisar... Jag ville göra fynd typ en virkad klänning eller ett STORT halsband som ingen annan har... Aja livet är inte alltid en dans på röda rosor. En dag låg jag och pressa sönder. Ja jag har faktiskt blivit lite brun! mihi! Annars då har alla förutom jag åkt ring bakom båten osvosv. Niklas har fått typ 25 fiskar ja ni vet landet. Ni får bilder någon annan dag kameran är hos pappa och jag sitter hos mamma nu :)

Har idag varit i centrum med mamma och mina kusiner. Kikade på telefon och har lite ångest om jag ska köpa mig en iphone 4 eller ska man vänta till 5an kommer? Det gick ju rykten om att 5an inte skulle komma ut...så har beslut ångest men tror att jag ska vänta tills efter cypern iaf för dom hade inte den vita som jag ska ha om de blir 4an.. Annars köpte jag en jävligt smart pryl idag som kommer HÄNGA runt min hals varje utekväll i napa! Från och med kommer jag inte att ha med någon väska på krogen alls. Har haft sån ångest över att ha tappat bort mina vänners väska sist vi var ute. Visst saker går att betala tillbaka men det är mer jobb, tänk er att fixa ett nytt lägg osv... OCh något jag går och undrar över hela tiden är om någon snodde den från mig eller om jag dansade bort den.. Vet ingenting. Vet bara att arbandet på väskan fanns kvar på handleden men inte väskan.. Aja nog snackat om de ska betala tillbaks en del av väskans innehåll iaf och det känns väldigt skönt för mig!


Galen kväll igår!!!!!!!

Står på jobbet har haft en kund med endast FRÅGOR.. Har under alla mina lördagar är väl uppe i ca 10-15 lördagar har jag alltid haft stress för att det r så mycket i butiken.

Kvällen igår va sjukt. Herregud. Slarvade bort mina vänners väska med busskort, legg och bankomatkort kamera.. Så idag ska jag betala tillbaks allt innan jag åker till åland så jag inte behöver må dåligt över de nu när jag ska bort. Åker föresten till åland ikväll. Ska bli skönt.. Ska ligga och pressa sönder om det är bra väder mormor och morfra hade 7 grader en kväll haha. Men som sagt såg en kille ha fjällräven för 3 dagar sen så det kanske är så kallt hahaha! Nej nu ska jag inte babbla på mer ska läsa lite bloggar och hoppas på att MASSA  kunder kommer! Ha en fin dag. Vi hörs om några dagar! När jag är på åland ska jag försöka gå på massa loppisar, pressa sönder osv. :D Och tagga till inför napa! PUSSSSS


LINNEN


Tjejer smsa mig vad ni tycker, ska något bort eller ska något komma till?!

Tandblekning

Idag har nog det varit den segaste dagen på jobbet även fast det kom in nytt klor och reservdelar. Hoppas verkligen att alla badleksaker kommer nu till veckan. Vill packa upp, prismärka osv :D

Efter jobbet idag åkte jag och gjorde en utformning av lera för mina tänder som sedan ska bli en skena som passar mina tänder. Ska testa på att göra tandblekning för första gången och det behövs, jag mår dåligt över att jag har gula tänder. Så detta som jag gör håller i ca 4år därför ganska dyrt om man jämför med andra tandblekningar så är det nog värt detta. Så nu är mina avtryck skickade till Schweiz och kommer troligtvis tillbaks på fredag som en skena som jag kan ha resten av mitt liv :) Så om fyra år och färgen börjar försvinna kan jag beställa en spruta som kostar ca 500kr. Detta är alltså desamma som tandläkarna gör fast det tar dubbelt så mycket betalt. Jag har alltid varit rädd för att jag ska få ilningar. Har haft det en gång och det är så sjukt obehagligt!! Men man får med en spruta med ilningsmedel så det är bra OM jag skulle få de :D

Nu ska jag ta och duscha sen gå och sova har sovit grymt dåligt i natt. Jag vet att man inte kan ta igen timmar man sovit men man kan ju sova bra i natt så att man blir piggare dagen efter :D

Nu känner jag att jag är jätte glad i slutet av varje stycke haha! PUSS


Nadia Ali i mitt ♥

På tal om musik så måste jag va en människa som lägger till 10 låtar åt gången och väldigt ofta kanske lägger till 20-30 låtar i veckan och när jag lägger in de på mina listor så blir det automatiskt att jag inte lyssnar på alla låtar så de "glöms" bort. Så nu håller jag på att göra en lista där alla mina favoriter hamnar direkt. Jag har en ny älskare bland musiken Nadia Ali. Herregud va underbar du är! Vilken musik. Har lyssnat på några av hennes låtar förut men nu åh va braaaa!!

Sista jobbveckan för mig nu innan jag har tre veckors ledighet eller okej ska klämma in en lördag också under dessa tre veckor. I veckan kommer förhoppningsvis nya badleksaker och klor till lagret så vi åker nog till lagret imorgon och hämtar klor. Sen ska jag fixa prislistor och lära mig hemsidan så ska jag sätta in alla nya badleksaker på hemsidan:D Hoppas jag har nytta av detta sen i webbdesign i 3an..

Herregud va min blogg är tråkig. Måste bli bättre på att använda kameran!!

Bild från turkiet för 2år sen. SNART ÅKER VI TJEJER :D:D


Fest hos mange

Såhär skriver Universal Musik :
I fredags blev det klart att killarna i Mange Makers signar med Universal Music. På mindre än två veckor har låten "Fest Hos Mange" haft 1,5 miljoner views på Youtube och låten tippas bli den största hiten i sommar!

Hahahahah seriöst vad är de för jävla äcklig låt?! Och skivkontrakt?! Tjejer är ni med på att göra en sommarplåga typ i stil med E-låtar? Åh herregud säger jag bara vart är världen på väg?! SJUKT!

Nu ska jag inte skriva mer om mitt hat till denna låt. Eller jo, om du kollar på videon så är den så jävla barnslig herregud!


Inte bloggat i helgen haft fullt upp med annat skojj


Är hundvakt åt en sällskapsjuk godbit. Har idag sett två av mina tre hundar jag skulle kunna tänka mig att ha om jag skulle skaffa hund även fast jag är livrädd för djur typ haha.


Idag ser man ut som man förtjänar ;)

Har haft två sjuka kvällar nu i helgen tack tjejer! Finns så mycket kul att berätta att jag inte vet vart jag ska börja så vi hörs senare om något annat! Ps sa till mamma att jag ville ha stark thaimat till middag. Nu har hon precis börjat med maten och det luktar galet starkt ända ut haha, vi får se hur detta slutar! Ha en fin kväll!


Tankar i Sofies hjärna

Det är alltid den här tiden på kvällen man har som mest tankar i huvdet, förutom i duschen då. Där slår tankerekordet tror jag. I duschen kan jag stå och fundera hur jag ska inleda mitt nästa blogginlägg eller hur livet skulle vara om jag inte fanns osv ja sjuka tankar som kommer från en sjuk männsika.

Jag har såna bra inledningar nu satt jag inte riktigt vet vilken av alla jag ska ta. Det blir oftast till deppiga inlägg dessa inleddningar kommer. Men idag ska jag faktiskt inte vara allt för deppig även fast jag skulle kunna skriva hur ledsen jag är osv men det tar vi en annan dag för det är inte kul att höra på även om det skulle vara sjukt skönt att få skriva av sig eftersom att jag har sjukt svårt att prata med människor.

Men jag har tänkt på en sak som många säger när det blir singlar eller har en partner eller vafan man ska säga är att allting blir en frihet? Jag förstår mig itne riktigt på frihet och "låst" när man är i ett förhållande. Jag har varit med samma männsika i 1 år i princip och har under den tiden ALDRIG känt mig låst eller inte kunnat haft frihet. Kan någon snälla förklara vad folk menar med låst? Har verkligen aldrig förstått mig på de. För mig är det ett uttryck som man menar med att man inte kan knulla runt eller sova med vem man vill eller pussas med vem man vill. Har jag fel? Under min tid med M har jag aldrig haft attraktion (stavning?)av någon annan, aldrig haft lust att ragga på andra, aldrig verkligen aldrig haft de i mina tankar. Känner man sig låst så borde man väl endå inte vara i ett förhållande? Visst man kan ha olika förhållanden och relationer. Men i ett normalt förhållande så finns de fan inga hinder bara möjligheter.

Varför jag skriver detta är för att under båda mina "förhållanden" har jag fått detta som avslut. "känner mig för låst" "trivs bättre som singel" osvosvosvosv. Men inte bara därför jag tar upp det utan för att Hugo och Paow skriver om det att de känner mer frihet? att det kan göra vad de vill? Fattar inte. Varför ger man sig in i kärleken om man ens har de tankarna?

Ett tips bli aldrig tillsammans med någon om du känner att du inte kan vara ifrån flera männsikor eller att du känner dig för "låst". Det kan såra den andra människan som du gör kär jävligt mycket sen när det tar slut för den sakens skull..

Det var allt för mig. God natt mina hjärtan!

22.20

Lyssnar på min älskade spotifylista och helt som det är kommer Europe- Rock the night.. haha alltså tänk va härlig jag är som har stoppat in den på min lista. Åh sitter och ler för mig själv.

Dagarna rullar på och jag har jobbat från 11-18 i 3 veckor imorgon + lördagar. Ganska sjukt har i princip inte hunnit se solen. Är så jävla blek men idag satt jag faktisk en kvart ute i solen och försökte få lite färg, fan va de brändes på ryggen!

Igår var jag i kista med Lilli och Issa vi gick i varje jävla butik i kista och letade efter en sak........men vi hittade inte de vi letade efter så jag köpte två par skor till mig. Förlåt mamma, vet att du blir sur nu när du läser dehär. Men behövde faktiskt sandaler.. Två jätte söta. Har haft ena paret på mig idag på jobbet och det var en nitlott! Mina tår har dött!

Har verkligen inte kul att skriva om......Ha en fin kväll!

Imorgon ;)

H&M kläderna har kommit!

Åh fick mina H&M kläder idag och herregud va fint allt var! Här kommer tre favoriter! Resten var bara små linnen och t-shirtar så de får ni se på istället senare :)
ursäktar min usla kamera..

Gud vad glad man blir av kläder alltså.. Sitter här och undrar hur fan jag ska få plats med allt i min klädkammare.. Ska skaffa en garderob hemma hos mamma det funkar inte bara med en byrå. Så får jag konka över mer kläder dit! :) Känner verkligen på mig att min praktik kommer bli toppen. Att va runt om kring kläder hela dagarna. Åh längtar!! Har tänkt på att jag har börjat skriva ÅH i början av meningar...

Ha en fin kväll!

Ligger just nu i sängen och kollar lite halft på tvn och halft på olika bloggar. Har frysit hela dagen och bara varit seg. Vakande flera gånger i natt klarvaken.. Har varit lugnt idag på jobbet men dagen har ändå gått fort. Imorgon ska jag kolla på massa pooltillbehör som ska köpas in så att vi får ett större sortiment. Sen måste det göras något åt inredningen också.. Ser ut som ett lager rent ut sagt! Kartonger och skit som bara står. Så får skissa upp något idé imorgon.

Har precis tagit en dusch och rensat i mina lådor i badrummet..Det behövdes typ tvålar och hudkrämer som säkert stått i 2-3 år.. Nu ligger jag här och väntar på att någon film ska börja på tv. Min hårddisk vägrar funka så inga filmer man kan bestämma själv utan här anpassar vi oss efter tvn ;)


shopping <3

Var i kista idag med Julia, Kurdie och Frida. Vi shoppade och hade de ällmänt trevligt :D Fick med mig några fina saker från monki och H&M:D



Halv tre en lördags natt

Har varit hemma hos mamma och haft tjejmiddag med tjejerna. Första gången vissa av mina damer såg lyan. Pinsamt av mig att jag bott där i över ett år och inte bjudit hem dem innan! Har iaf haft en jätte trevlig kväll med mat och prat. Följde Lilli hem och hon väntade med mig tills bussen kom. Och vet ni vad som händer när jag kliver av bussen?!?! JO SÄKERT EN 20CM RÅTTA LIGGER DÖD UTANFÖR BUSSDÖRREN! Så om någon satt på bussen och hörde ett litet skrik och såg några springsteg så var de en råtta som var orsaken..........

Annars har min dag varit ganska stressig. Jobbat, handlat mat och sedan till barkaby. Och vid sex skulle tjejerna komma så hade liiite brottom.

Åh jag önskar att jag hade ett jätte stökigt rum och klädkammare så jag kunde städa och hänga upp kläder osv.. Älskar att göra de när man är lite halv trött och halv pigg såhär mitt i natten haah!

Nej nu ska jag göra mig iornding och sätta på en rulle. He en skön natt! ♥

Om jag är vit? NEJ! Hahah imorgon ska jag pressa sönder. Poolen är klar föresten nu WIIE! *Ler* hahahahahahahah tjejer ni vet vad jag menar med ler............... ;);)


Ska upp om 5 timmar PUSS!

Klockan är snart 4. Är hemma efter en TILLSLUT underbar kväll. HAde lite krångel efter LOVADE ord att vi fick komma på en fest så fick väsbys snällaste tjejer inte komma haha. Men som sagt inget man kan haka upp sig på hela livet eller kvällen utan vi åkte till en jätte snäll kille som jag tyvär inte kommer ihåg namnet på och hade de riktigt kul, pratade om livet och annat skoj. Hade iaf en trevlig kväll med mycket skratt och entypisk Sofie Julia och ISSA avslut fast issa inte va med på hemvägen råå. Vi kissa på andra sidan vägen medans vi vänta på bussen och lämnade våra väskor på andra sidan gatan haah jag och julia är så sköna!

Ärligt talat är klockan för mycket! HA en fin natt. Imorgon laddar vi om för nya friska krafter :D

PUSS!

Idag är det fredag!

Sitter just nu och väntar på att bli upphämtad. Sen bär det av till jobbet i 7 timmar. Igår gick dagen skit fort även fast vi bara hade 12 kunder... Annars så rullar allt på. Åt hos mormor och morfar igår och fyfan va gott det var! Sen körde jag mammas bil på gatan helt själv haha! Säger bara en sak, fan va svårt det vara att köra mammas bil när man är van vid pappas osv. Så ska få köra mammas lite mer så jag lär mig båda bilarna och så. Kan tänka mig sen när jag får körkort och ska sätta mig i någon annans bil och köra haha kommer se ut som ett frågetecken. Ne nu hinner jag inte skriva mer ska gå ut. Ha en fin dag Puss!


RSS 2.0