Någon lista

Klickade in på någon random blogg och hittade de här frågorna.
Skolan
1. Trivs du i din skola?
Ja det gör jag väl (hatar trapporna dock)
2. Har du bra betyg?
Nu i trean har jag de högsta omdömena jag kan ha så det är jag riktigt glad för. Kämpar för de högsta betyget i alla ämnen detta år.
3. Vad vill du göra när du slutar skolan?
Oj bra fråga, jobba ett år så jag tjänar ihop lite pengar. Sen har jag en dröm om att starta ett eget förteg som har med kläder, skor och väskor att göra.

Kärlek
4. Är du kär?
Nej tror inte de
5. Har du något förhållande?
Nej
6. Hur är du i ett förhållande?
Oj kan man svara på de här själv? Haha nej men jag är världens mysigaste tjej älskar att ligga och kramas och pussas, fick jag skulle jag göra det hela dagarna med någon jag tyckte om. Jag är absolut inte svartsjuk är jag tillsammans med någon är jag det för att jag litar på människan av hela mitt liv, skulle aldrig ge mig in i ett förhållande då jag inte litade på han. Har varit med om att folk inte litat på mig och det är det som har förstört Tycker jag. Och ger onödiga bråk.
7. Skulle du kunna ha ett förhållande med någon du inte är kär i?
Nej verkligen inte, därför ska man säga till i tid om man inte kommer få känslor för en person som man är på"g med" Så inte den ena går med känsolr och inte den andra. Tro mig det kan bli jobbigt ;)
8. Hur imponerar man på dig?
Förut skulle jag nog säga att man skulle klä sig snyggt. (perfekt första intryck) Han ska vara charmig. Hm vill inte att någon ska imponera på mig på ett bra tag ska leva som singel tills jag träffar min man som vill skaffa min lilla Alex med mig och leva resten av livet med inte någon ungdomskärlek ;). Haha nej men vill ha en kille som växt upp och inte är ute efter singellivet längre :)

Utseende
9. Är du nöjd med ditt utseende?
Verkligen inte hittar saker varje dag jag skulle vilja ändra på..
10. Är du nöjd med din längd?
Nej vill va längre, men endå inte för lång vill känna mig kort gentemot min kille ;)
11. Är du nöjd med din vikt?
Aboslut
12. vad skulle du ändra på om du fick göra de?
Oj, de vill jag inte skriva här det är för många saker.
13. Bästa komplimangen du fått?
Nu ligger den här frågan under "utseende" men de skiter jag i haha. Den bästa komplimangen jag fått är att jag fått höra att jag är smart och att jag kommer komma långt i livet med sånt jag resonerar. Att jag kommer bli framgångsrik. När jag fick höra de. Efter de tror jag att jag blev starkare psykiskt. Att få komplimnager om ens utseende det tar jag tyvär inte åt mig av. De går in och ut.

Ha en fin dag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0