Summerburst i mitt hjärta.

Eftersom att jag är så jävla snabb på att fixa iorning mig när de gäller smink osv så had ejag massa dötid igår innan jag skulle till steffi och jag hade skrivit ett långt inlägg med bilder och text.. Men när jag ska publicera inlägget står de i princip error..

Men kan istället skriva om gårdagen som var helt underbar. Jag tror ingen som inte var där kan förstå känslan som vi fick uppleva igår. Iaf. Vi kom in runt 3(?) eller nått, stod i kö i 1 timme. Väl inne på stadion så stod vi i kön till att köpa dricka ett bra tag och de hade förjävliga drickor öl,vin och champange hehe ja ni förstår som känner mig. Men iaf så gick vi upp för trapporna till själva stadion och fick denna vy

Samtidigt är de grym musik som spelas så ni förstår nog vilken känsla. Man trodde inte att det var sant. Kommer inte ihåg orningen på allt vi gjorde men vi stod i kö typ en timme för mat jag och lilli va så sugna på kycklingspett med tsatsiki men vi stod i kö i hundra år så vi tog bara en korv istället :) Efter de stod vi och dansade i princip hela kvällen till 12 då fortsatte kvällen vidare på entourage *yey* Första gången jag var ute. Lite svårt att komma från summerburst och sen till entourage haha men hade även där jätte kul dansade som galningar hela jävla dagen! En av de bästa dagarna i mitt liv helt klart!
  

Nästa år blir det samma visa för mig, tjejerna och de andra som var för små iår. haha sötisar! iaf även fast de inte är i stockholm då så anpassar jag mig efter de och aldrig i mitt vildaste liv kommer jag att ha galdiator dojjs på mig, mina tår blev sönderhoppade och mina skor är inte så vackra idag haha. Tack tjejer och summerburst och 12000 andra männiksor för en helt jävla galen dag!

Avicii och David Guetta puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0